merhaba kızlarrrrr: )))
bende aranıza yeni katıldımmm. okuyorum okuyorum ne zamandır dedim artık şu kızlar acık muhabbet ediim: ))
ben işe başlayalı 1,5 yıl oldu oturarak çalışıyorum malum 55 kiloydum şimdi 64 kilo olmuşum: (((((
kollarım ve üst bacaklarım göbeğimi artık saymıyorum bile dalga dalga ve çok kötü gözüküo: (((
55 e geri dönmek istiyorum(((((((((((((((((((
sabahları işe gittiğimde yarım poğaça yiyorum sadece niye veremiyorummm: (((
az yiyerek kilo verilmez canımm sağlıklı dengeli yemelisin et süt yoğurt sebze meyve yumurta hergün yemelisin poğaça flan yeme esmer ekmekler yee
evet cnm dün yazıları okudum bu sabah;
1 esmer ekmek acı salçalı yarım domates 3-5 roka ve şekersiz çay ile başladım umarım acıkmam acıkırsam leblebi yicem zararı yoktur değilmi??
buarada ben hollywood 30 days diye bir ilaç kullanıp 2 haftada spor yapmadan 3.5 kilo vermiştim acaba bi başlık altında hollywood 30 u mu tartışsak: )))))))))))
Yeni arkadaslar hepinize kocaman bir hosgeldiniz diyorum!!!
Gunaydiiiiiiinnnnn!!!
Dun kendimle resmen mucadele ettim canim cok cok cok tatli seyler istedi...karbonhidratli seyler... meyve...ama neyse ki aksam 9.30 da yedigim 1 dilim kasar peynir ve 2 salatalikla gecistirdim...Idilim kocamin elmasindan aldim....:26:Ay dusunebiliyo musunuz ya hergun ona kahveyle cikolata,kek filan goturuyorum aksam 5 gibi...icim gidiyo...ozellikle bu gunlerde...Neyse yilmak yok..oyle zararli seyler yok artik...
Bebisler ben dunku menumu vereyim size...Kahvaltiyi cok yaptigim icin aksam 5 e kadar acikmadim o yuzden iki ogun oldu canlarim...
Sabah: 2 yumurtali sucuklu yumurta, 1 d.kepek,1 d. beyaz ekmek,2 dilim parmesan peyniri,2 tatli kasigi krem peynir,3 zeytin,domates,salatalik, 1t.k.sekersiz recel
Arada: 1 avuc badem
Aksam: 1 kase corba, 1kase cacik, 1 porsiyon etli fasulye yemegi, 1 d.kepek ekmek,2 c.k.bulgur pilavi
Yemekten hemen sonra:1/2 portakal,4-5 kuru uzum
92 salatalik,2 dilim parmesan peyniri
Spor: 1 saat yuruyus
Sivi: 1,5 lt su
canım ben şimdi gördüm hoşgeldinoffftürünnnn yaaaneden hiç bi grup beni görmüyo ki.
canım poğaçayla olmaz bu iş yersin tabide arada kaçamak olarak yiyenler oluyo sabahları yarım poğaça yiyeceğine 2 dilim kepekli yada çavdar tamtahıllı ekmek yesen daha iyi olur.merhaba kızlarrrrr: )))
bende aranıza yeni katıldımmm. okuyorum okuyorum ne zamandır dedim artık şu kızlar acık muhabbet ediim: ))
ben işe başlayalı 1,5 yıl oldu oturarak çalışıyorum malum 55 kiloydum şimdi 64 kilo olmuşum: (((((
kollarım ve üst bacaklarım göbeğimi artık saymıyorum bile dalga dalga ve çok kötü gözüküo: (((
55 e geri dönmek istiyorum(((((((((((((((((((
sabahları işe gittiğimde yarım poğaça yiyorum sadece niye veremiyorummm: (((
cimcimecim hamilelik birde evdesin evin işi zor biter evde olunca hergün bekleyemeyiz zaten seni arada bir uğra burada olduğunu farkettir yeter canım fazla yorma kendini öptümherkese iyi geceler..nasılsınız.bu aralar çok yoğunum yastıklarımı dökmüştüm onlarla uğraşıyordum.birde ehliyet işleriyle uğraşıyorum.yarında girebilirmiyim bilmiyorum.çarşıda da işlerim var iç çamaşır almaya gideceğim.yastıklarımda bitmedi henüz.sizleride özledim ama kızım yüzünden de giremiyorum boş vakitlerde onunla oyun oynuyorum..
şimdide babsı ve o uyuyor ama beni uyku tutmadı.
canım aslında evden getirdiğin için yemekeri beslenmeni daha iyi yaparsın ben evden getirip sabah kahvaltımı burda yapıyorum öğlen yemekhanede yiyemiyeceim yemek olursa evden getiriyorum akşamda erken yiyeyim diye evden getiriyorum düşün yani hergün bişeyler getiriyorumgünaydın bayanlar ben aranıza yeni katıldım. ya benim en büyük sorunum sabah ve öğleni iş yerimde yediğim için yanımda taşıma usulü yaptığımdan tam diyete uyduramamak. sabah ları canım hiç birşey istemiyor o yüzden evden yiyemiyorum. iş yerine de peynir ekmek tost falan yiyebiliyorum. öğlende iş yerinin yemekleri çok yağlı o yüzden yemiyorum.ama evden taşımada zor oluyor ne bulursam atıyorum çantaya oda tabii sağlıksız karbonhidrat yüklü oluyor. neyse bugünkü menüyü yazayım.
sabah 1 dilim kek (hazır değil ev yapımı)
ara 1 mandalina
öğle
yeni 1 dilim kek
ara
1 ayva
akşam
biraz patatesli yumurta yapacağım çayla falan yerik
bu arada 2 aydır her sabah sirkeli su içiyorum faydasını gördün mü derseniz bence hayır ama pes etmedim içmeye devam belki bana etkisi geç olacaktır. birde 3 gündür akşamlarıda içmeye başladım. ayrıca günde en az 2 litre su içiyorum. spora bir haftadır ara verdim ama başlayacam tekrar.
komik bir bahane ama bilgisayarım bozuldu leslii ile yürüyüş yapıyodum her akşam ee bilgisayar olmayınca yapamadım. inşallah bugün bilgisayar tamir olurda başlarım
herkese selamlar,ben de doğumdan sonra geçen sene ekimde diyete başladım,64e kada indim,şimdi nine 68 e çıkmışım bu arlar çok stresliyim ve hep yemek istiyorum özellikle akşam yemekleriyle ve geç saatte atıştırmalarla vurgun yapıyorum(şimdi yeniden diyet yapmak istiyorumbelki aranıza katılırsam daha iyi motive olurum.,
Başlayayım yediğime
Sabah:1 fincan neskafe 3ü 1 arada
1 adet sokak simidi
ya çok haklısın canım 3ü bir arada içmemem gerek ama sabah 1 tane içiyorum( bırakayım artık.bende sade neskafe alayım kendime
evet cnm dün yazıları okudum bu sabah;
1 esmer ekmek acı salçalı yarım domates 3-5 roka ve şekersiz çay ile başladım umarım acıkmam acıkırsam leblebi yicem zararı yoktur değilmi??
buarada ben hollywood 30 days diye bir ilaç kullanıp 2 haftada spor yapmadan 3.5 kilo vermiştim acaba bi başlık altında hollywood 30 u mu tartışsak: )))))))))))
günaydınlarr :80:
kayfaltım: 1 haşlanmış yumurta 5 zeytinn 3 çatal fındık ezmesii
bakkalda yuvarlak kepek ekmeği kalmışş 1 dilimi iki dilim ediyii
1 dilimi incecik ikiye ayırdımm içine kaşar koydum öyle tost yaptımm yidimm
günaydın balımafiyet olsun bugün nasılsın nasıl hissediyosun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?