60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni arkadaslar hepinize kocaman bir hosgeldiniz diyorum!!!

Gunaydiiiiiiinnnnn!!!
Dun kendimle resmen mucadele ettim canim cok cok cok tatli seyler istedi...karbonhidratli seyler...meyve...ama neyse ki aksam 9.30 da yedigim 1 dilim kasar peynir ve 2 salatalikla gecistirdim...Idilim kocamin elmasindan aldim....:26:Ay dusunebiliyo musunuz ya hergun ona kahveyle cikolata,kek filan goturuyorum aksam 5 gibi...icim gidiyo...ozellikle bu gunlerde...Neyse yilmak yok..oyle zararli seyler yok artik...
Bebisler ben dunku menumu vereyim size...Kahvaltiyi cok yaptigim icin aksam 5 e kadar acikmadim o yuzden iki ogun oldu canlarim...

Sabah: 2 yumurtali sucuklu yumurta, 1 d.kepek,1 d. beyaz ekmek,2 dilim parmesan peyniri,2 tatli kasigi krem peynir,3 zeytin,domates,salatalik, 1t.k.sekersiz recel
Arada: 1 avuc badem
Aksam: 1 kase corba, 1kase cacik, 1 porsiyon etli fasulye yemegi, 1 d.kepek ekmek,2 c.k.bulgur pilavi
Yemekten hemen sonra:1/2 portakal,4-5 kuru uzum
9 2 salatalik,2 dilim parmesan peyniri
Spor: 1 saat yuruyus
Sivi: 1,5 lt su

Kramelizecim ismin cok istah acici!!! zaten kendimi zor tutuyorum...!!!:18:Karameli cok severim...
Neyse..aramiza hosgeldin...Hugocuk dogru soylemis..az yemekle verilmiyo...dengeli yer spor yaparsan verirsin insallah..ben de 55 e dusmek istiyorum...Haydi beraber kurtulalim su yaglardan dimi??!!!

az yiyerek kilo verilmez canımm sağlıklı dengeli yemelisin et süt yoğurt sebze meyve yumurta hergün yemelisin poğaça flan yeme esmer ekmekler yee

evet cnm dün yazıları okudum bu sabah;
1 esmer ekmek acı salçalı yarım domates 3-5 roka ve şekersiz çay ile başladım umarım acıkmam acıkırsam leblebi yicem zararı yoktur değilmi??

buarada ben hollywood 30 days diye bir ilaç kullanıp 2 haftada spor yapmadan 3.5 kilo vermiştim acaba bi başlık altında hollywood 30 u mu tartışsak: )))))))))))

Haplar`zararliii!!! sonra aldin ama dimi verdigin o 3.5 kiloyu...ben de lida kullanmistim zamaninda...evlenince aldim verdiklerimi..bosver...onlarin beyine zarari oluyor..karaciger ve bobrek ustu bezlerine de..ilerde cikabilir acisi..ben de keske kullanmasaydim...

ŞİRİNZEZEE: )))))
mesajı yeni farkettim çok güldüm ya bende karamele bayılırımmmm: ))))))
diyet platformunda karamel konuşuyoruz : )))))))
ya evet verdiğim o 3,5 u 5 olarak aldım ama devam edemedim o ilaca hasta oldum çok annemde aynı şekilde ...
ama sanki devam etsem muhteşem olucak gibi düşünüyorum hala : ( ilaçlarda çekmecede duruo: (( internette bi yorumlarına bakın isterseniz.
Bu arada;
lebleninin zararı varmı
çalıştığım için 5 günde 5 kilo diyetını yapamıyorum öğlen yemek çıkıo bizde.
hadi valla düşelim şu 55 e yaaa: (((((((

günaydın bayanlar ben aranıza yeni katıldım. ya benim en büyük sorunum sabah ve öğleni iş yerimde yediğim için yanımda taşıma usulü yaptığımdan tam diyete uyduramamak. sabah ları canım hiç birşey istemiyor o yüzden evden yiyemiyorum. iş yerine de peynir ekmek tost falan yiyebiliyorum. öğlende iş yerinin yemekleri çok yağlı o yüzden yemiyorum.ama evden taşımada zor oluyor ne bulursam atıyorum çantaya oda tabii sağlıksız karbonhidrat yüklü oluyor. neyse bugünkü menüyü yazayım.
sabah 1 dilim kek (hazır değil ev yapımı)
ara 1 mandalina
öğle
yeni 1 dilim kek
ara
1 ayva
akşam
biraz patatesli yumurta yapacağım çayla falan yerik
bu arada 2 aydır her sabah sirkeli su içiyorum faydasını gördün mü derseniz bence hayır ama pes etmedim içmeye devam belki bana etkisi geç olacaktır. birde 3 gündür akşamlarıda içmeye başladım. ayrıca günde en az 2 litre su içiyorum. spora bir haftadır ara verdim ama başlayacam tekrar.
komik bir bahane ama bilgisayarım bozuldu leslii ile yürüyüş yapıyodum her akşam ee bilgisayar olmayınca yapamadım. inşallah bugün bilgisayar tamir olurda başlarım

kızlar günaydınnn yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah bundan sonra sürekli gelirsiniz genelde bir kere yazıp sonra uğramıyorlarda hugocum inşallah biraz daha iyisindir
sabah aynı kahvaltımı yaptım yine
domates
2 kk peynir
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
akşam 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm meyvemide yidim şimdi 1 lt suyumda bitmek üzere

şirinze sabrından dolayı tebrik ederim canım 1 kare bitter yiyebilirdin ben aldım bitter hazırda bulunuyo canım çekerse bi kare yiyeceğim

herkese selamlar,ben de doğumdan sonra geçen sene ekimde diyete başladım,64e kada indim,şimdi nine 68 e çıkmışım bu arlar çok stresliyim ve hep yemek istiyorum özellikle akşam yemekleriyle ve geç saatte atıştırmalarla vurgun yapıyorum(şimdi yeniden diyet yapmak istiyorumbelki aranıza katılırsam daha iyi motive olurum.,
Başlayayım yediğime
Sabah:1 fincan neskafe 3ü 1 arada
1 adet sokak simidi

offftürünnnn yaaa neden hiç bi grup beni görmüyo ki.
canım ben şimdi gördüm hoşgeldin
canım poğaçayla olmaz bu iş yersin tabide arada kaçamak olarak yiyenler oluyo sabahları yarım poğaça yiyeceğine 2 dilim kepekli yada çavdar tamtahıllı ekmek yesen daha iyi olur.
cimcimecim hamilelik birde evdesin evin işi zor biter evde olunca hergün bekleyemeyiz zaten seni arada bir uğra burada olduğunu farkettir yeter canım fazla yorma kendini öptüm
canım aslında evden getirdiğin için yemekeri beslenmeni daha iyi yaparsın ben evden getirip sabah kahvaltımı burda yapıyorum öğlen yemekhanede yiyemiyeceim yemek olursa evden getiriyorum akşamda erken yiyeyim diye evden getiriyorum düşün yani hergün bişeyler getiriyorum

canım 3ü b aradan içme hem kremanın yağı hemde şekeri fazla arada içebilirsin ama bence oda şekersiz olmalı benim canım çektiğinde şekersiz 2 si 1 arada içiyorum

ya çok haklısın canım 3ü bir arada içmemem gerek ama sabah 1 tane içiyorum ( bırakayım artık.bende sade neskafe alayım kendime

ya çok haklısın canım 3ü bir arada içmemem gerek ama sabah 1 tane içiyorum ( bırakayım artık.bende sade neskafe alayım kendime

birde sabah içiyormuşsun şekerli olduğu için çabuk acıktırır canım.bende şekersiz çay asla içemem diyordum hugocuğumun sayesinde şekeri bıraktım çayı şekersşz nescafe içersem şekersiz türk kahvesini bile şekersiz içiyorum alıştım artık 1 seneyi geçti

ay darısı başıma ,umarım yapabilirim 10 kilo kadar vermem lazım naıl yapacam bilmiyorum ,diyetisyen kontrolünde bile 65 kilodan sonra 1 kiloyu 1 ayda zar zor vermiş 64e inmiştim zaten çok yavaşlayıncada sıkıldım bıraktım diyetisyene gitmeyi,yazdan beride 4 kilo aldım ki bunun san 2 kilosu 2 hafta içinde oldu çığrından çıktım artık((birde regliyim yemeyi iyice kendime hak sayıyorum spor yok,iş yerinde de oturarak çalışıyorum(offki ne offf

canımm bence de az yeme sık sık ye ama miktarını azalt yogurt fln ye benmde aynen basenlerim ve göbeim aldı başını gitti ama azmediyorum gidiceekkler

bugü diyetime kaldıgım yerden devam ediyorum 4 gündür hastalıgımdan dolayı uyamadım ama sapasaglamım ve haftaya kadar 1 kilo veririm inşş :))) hemen her sabahki gibi kahvaltımı yazıyım

1 dilim köy ekmeği
yagsız peynir
yumurta
3 zeytin
limonlu maydonoz

kızlar bu limon gerçekten yag yakıyoo :))) her ögününüze dahil etmeye calısınn

utanarak söylüyorumki bi ara 66 yı gördüm tartıdaa ( ama şimdi 59 u görüyorum neredeyse 59.900 sanırım :) ama az kaldııı şu 50leri bi görseydiikk

günaydınlarr :80:
kayfaltım: 1 haşlanmış yumurta 5 zeytinn 3 çatal fındık ezmesii
bakkalda yuvarlak kepek ekmeği kalmışş 1 dilimi iki dilim ediyii
1 dilimi incecik ikiye ayırdımm içine kaşar koydum öyle tost yaptımm yidimm

günaydın balım afiyet olsun bugün nasılsın nasıl hissediyosun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…