canım sabredince gerçekten oluyo başarıyoruz ama dediğin gibi saldıkmı bi dur demesi zor oluyor onun için bir gün salsakta ertesi günü mutlaka devam edicez dikkat etmeye bende 66 ya kadar düşmüştüm ama yazın misafirdi denizdi derken saldım tabi geriye aldım kiloları şimdi başa döndüm yine ama devamını getirmeseydim kaçırmaların şimdi dahada az kiloda olacaktım ama bende hergün sürekli bişey olmaz diye diye yedim ve aldım kilolarıay darısı başıma ,umarım yapabilirim 10 kilo kadar vermem lazım naıl yapacam bilmiyorum ,diyetisyen kontrolünde bile 65 kilodan sonra 1 kiloyu 1 ayda zar zor vermiş 64e inmiştim zaten çok yavaşlayıncada sıkıldım bıraktım diyetisyene gitmeyi,yazdan beride 4 kilo aldım ki bunun san 2 kilosu 2 hafta içinde oldu çığrından çıktım artık((birde regliyim yemeyi iyice kendime hak sayıyorum spor yok,iş yerinde de oturarak çalışıyorum (offki ne offf
utanarak söylüyorumki bi ara 66 yı gördüm tartıdaa( ama şimdi 59 u görüyorum neredeyse 59.900 sanırım :) ama az kaldııı şu 50leri bi görseydiikk
daha iyiyimm canımm
dün gece kalın giyindim yattım sıcacık uyumuşum iyi geldi nugimm
bugün duş alırımmm rahatlarımm
boğazlarım sökülüyoo
duşunu aldıktan sonra saçlarını çok iyi kurut balım dışarıyada çıkma sakın duş alacaksan
2 gündür bebek pek hareket etmedii eskisi kadarr
ediyo ama eskisi gibi kıpır kıpır değildii bu sabah iyi kıpırdıyo deminden berii
korktum bende
eskidende oluyodu 2 gün 3 gün pek kıpırdamazdıı büyüyo heralde o zamanlar
doktor günde 10 kere hareket etmeli dedii say dedi 10 dan az olursa hemen gel dediydi
10 kere hareket ediyo ama eskisi kadar değildi eskiden bi seferde arka arkaya 10 tekme rahat atardıı
şimdi 31. haftadayız yeride daralıyo ondanda olurmu
veya uyuyo büyüyo heraldeee demii
ne bileyim endişe ediyorum
bişey yoktur canım sanmıyorum 10 keredende fazla hareket ediyosa sorun yok.ama içinin rahat etmesini istiyosan git istersen .yakınmı doktor sana uzakmı
uzakta doktorr cannımm
10 kereden fazla hareket ediyodurr
daha öncede olmuştuu bikaç gün sakin durup sonra hareketleniyoduu
bakalım takip edicemm hala devam ederse bikaç gün sonra giderim doktoraa
endişelenme canım şimdi senin aklın takıldığı için sürekli onu düşünürsün hareketini takip edersin.konuş arada minnakla şarkılar falan söyle
kızlar evden getirme sorununa pratik önerileriniz var mı. kahvaltı bir şekilde oluyorda öğle yamaği için neler getirebilirim. hem sağlıklı hem doyurucu ?
tavuk haşlayıp veya soteleyip yanına salatayla getirebilirsinn veya hazır ton balığı alıp yağını süzüp yiyebilirsin esmer ekmeklee ayranda alırsınn
sebze yemeği bile koyup getirebilirsinn
sağol canım cevap için. ne yazık ki soğuk tavuk yiyemiyorum anında midem bulamıyor. bir ara köfte yaptım yanında yoğurtla onu getirdim. yağsız makarna yapıp yoğurtla onu getirdim. küçük ekmek arası peynirler falan ama olmuyo bunlar. diyeti bozmama ma rağmen kilo veremedim bunlarla. sevmediğim halde haşlanmış yumurta falan taşıdım bir ara. protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum lakin bunu uygulamak o kadar zor ki. 4 kilo verdiğim ay hergün yumurta peynir köfte taşımıştım. ama bir ay aynı şeyi yiyince böööö oldum artık yiyesim gelmiyo. biraz düşüneyim bakalım haftalık program yapsam sanırım daha iyi olur. aman uff hergün işyerine poşetle gel gel sıkıldım yav. kepekli ekmek arası sandiviçler mi denesem acaba.kilo almak bu kadar kolayken vermek niye böyle zooooor...
bizimde işyerinde yemek çıkıo az önce mantı vardı: ((((((yedim: ((((((((((((((biraz ama ...kızlar yemek çıkınca olmuyo ya
bide yağlı hepsi çorba içtim yağsız ıspanak yedim ve mantı yedim yağlıydı çok hemde: (((((
ya düşünüyorum diye mi acıkıyorum bilmiyorum ama acıkıyorum hemen neden acaba?
bugün çarşamba 63 kiloyummm bakalım haftaya çarşamba ne olucak??
çıkıyo canım da hem yağlı yemekler birde ben önüme gelince kendimi tutamıyorum ne varsa tepside silip süpürüyom.iişyerinde yemek çıkmıyormu pekii
bizimde işyerinde yemek çıkıo az önce mantı vardı: ((((((yedim: ((((((((((((((biraz ama ...kızlar yemek çıkınca olmuyo ya
bide yağlı hepsi çorba içtim yağsız ıspanak yedim ve mantı yedim yağlıydı çok hemde: (((((
ya düşünüyorum diye mi acıkıyorum bilmiyorum ama acıkıyorum hemen neden acaba?
bugün çarşamba 63 kiloyummm bakalım haftaya çarşamba ne olucak??
çıkıyo canım da hem yağlı yemekler birde ben önüme gelince kendimi tutamıyorum ne varsa tepside silip süpürüyom.
ay bende sırf bu sebeple iş yerinde yemiyom çünkü önüme mantı gelirse yerim ben dayanamam ki :)
işte önemli olanda sabretmek önünde dursada görüp onu yememek çokmu ağır oldu buda yoksa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?