60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte önemli olanda sabretmek önünde dursada görüp onu yememek çokmu ağır oldu buda yoksa :26:

yok haklısında. bende o irade sabır olsa zaten bu kilolara çıkmazdım. hayatımda ilk kez diyeti bile iki ay o da arada bir sürü kaçamakla yapabildim. ben özellikle sinirim bozuksa kendimi tutamıyorum. ağlaya ağlaya (yani bir yandan vicdan azabı ) yediğimi bilirim. açlıktan değil sinirden stresten. yemek yemesem sigara içiyorum. aşağı tükürsen sakal yukarı bıyık misali :)))
aylardır da rejime sıkınca kendimi sigaraya yüklendim o daha da kötü. günde bir pakete çıktım yaaaaa

YAAA ne kötü beslendim bugün ama hala akşam için umutluyum:))öğlen iş yerinde yemek yerim diye yemek getirmedim,sonra kalabalığı gördüm yemek yemek gelmedi içimden,ama acıktımda ben de 1 paket sütlü tatlı yedim aradada 2 avuç beyaz leblebi akşamda brokoli haşlıycam,yanınada yoğurt falan koyarım artık...ayyy 50 leri göresim var tartıda ayrıca şimdiye kadar 1.5 lt su içdim öğlende biraz yürüdüm:)))

seninki psikolojik açlıkk bunu yenmen lazım yoksa ne yapsan kilolu olmaktan kurtulamazsınn
üzüntülü veya neşeli olduğun vakitlerde yemek yiyosun psikolojik iştee
bendede vardıuıı çokk mücadele ettim kazandımm
şimdi geçtii
yoksa hamileyim şimdi 100 kilo olmuştumm

neler yaptın peki. Nasıl yenebilirim bunu inan bilmiyorum.

sein gibi bir irade örneğiii
sağlıklı yaşam koçuuu
diyet timsali süksü cazibeli bir,ndende bu sözler beklenirdii

ama hugocum hatırlamıyonmu şekeri bıraktığım zaman çokokremin kapağını açıp açıp kokluyom didiydim sende öyle yapıyomuşsun bazen yazmıştınya burda zordu kavanozu koklamak emme dayandık sonunda dimi yemedik

he nugim yaa ne günlerdi değilmiii
çok şükür kurtuldukk şimdi tatlı yesek bile bitter filan oluyoo ve arkası çok gelmiyoo
eeskiden neydi o yaa iç kolayı ye tatlıyı yedikçe yee
yedikçe mutlu olll
şimdi bide hamileyimm ve erkek bebekkk
çikolata yediğimde öyle mutlu oluyoki kıpır kıpır kerata
eğer o zamanlarr tatlıyı bırakmasaymışızz şimdi ben tatlı daha doğrusu cola pasta sütlü çikolata canavarı olurmuşumdu valla

neler yaptın peki. Nasıl yenebilirim bunu inan bilmiyorum.

önce psikoloğa gittim o bana kilolu olduğum için kendimi beyenmediğimi sorunun kendimde olduğunu güzelce anlattı bu sebepten mutsuzsun dedii
ve bu yüzden mutsuzluk sıkıntı stres yemeğe vuruyodum kendimi mutlu olmak için yiyodumm
ordan diyetisyene gittim listelerine uydum 1 yılda tüm fazla yağlarımdan kurtuldum sıkı bir sporcu oldumm
şimdi hamileyimm iyi gidiyoo yediklerim içtiklerim bebeğe yarayacak şeylerrr
sonrasında yine diyetisyene gideceğimm kaldığım yerden devamm

nugimm ben üst kata arkadaşa gidiyorum müsaitse otururum değilse geri gelirimm
bakalım bebişkosu napiyiiii
etsuyu çorba götüreyim yazık kızı hiç inmiyo kucağından yemek yapamıyo kızcağızz sevap olurr

tamam balım tabi hayır işlemiş olursun ben 5:30 kadar burdayım öptüm

sağol cevap için ama beni paklayacak psikolog zor sonra anlatırım hikayelerimi birazdan çıkacam :) iyi akşamlar kızlaaaar

yorulduysa uyumuştur tabi şu kefirin mayasından bende alıcaktım çarşıya çıkınca nedense hiç aklıma gelmiyo cumartesi pazar dışardaydım oysaki

hee yaaa alda yap düzenlii
hem kızın içinde iyi olurr gelişme çağında tamdaa
yaa nugimm sen hiç kızından filan bahsetmiyosunn
hiç huyunu suyunu demedin anlatmadınn
sadece bi kızın var onu biliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…