hee yaaa alda yap düzenlii
hem kızın içinde iyi olurr gelişme çağında tamdaa
yaa nugimm sen hiç kızından filan bahsetmiyosunn
hiç huyunu suyunu demedin anlatmadınn
sadece bi kızın var onu biliyoruzz
neyinden bahsedem kız bi kızım var işte yeter seksü cazibeli anasından kızına kadar gelemiyoz malesefneyini söyleyemki babasına kızdığında bana gelir şu kocan varya şu kocan şunu şunu yaptı der bana kızdıysa babasına şu senin karın varya karın der şikayet eder birbirimize bornozu küçülmüştü bornoz alıcaktım cumartesi bakındık öyle sordum çok yerde yoktu girdim bi mağazaya zaten mağazadakini beğendi saç havlusu var terlikleri var kırmızı renkte 108 tl dediler o kadar para verirmiyim bi bornoza almadım almayınca hanım tabi başladı hep sen kendine alıyon hem kendine çok şey aldın sen bana almıyon dedi mızmızlandı eve gidene kadar pazar günüde yalnız çıktım buldum bi yerde 27 tl ye havlusunuda aldım hediye paketi yaptırdım eve gittiğimde babasıyla dışardaydı yatağının üstüne koydum görünce yanıma geldi annecim teşekkür ederim diyo bende güle güle kullan didim.
ben şimdi yemeğimi yemeye gidem yarın görüşürük balım datlum gıymetlim öptüm çok çokkkkkkkkkkkkiyi akşamlar
Merhaba ben de forumunuza yeni katıldım. Aslında uzun zamandır takip ediyorum ve başarılarınızı okuyorum. Birbirinize olan desteğe hayran kaldım. Ve tabii başarılarınıza. Ben de bu yolda ilerlemek istiyorum. Yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Ben bu durumu diyet, rejim olarak adlandırmaktansa sağlıklı yaşam ya da düzenli beslenme olarak söylemek istiyorum ki beynim buna alışsınBen 1.68'im ve kilom 68,5. 54 kilo olmak istiyorum şimdilik. Yani 15 kilo vermem gerekiyor. Ayrıca PKO hastasıyım. Umarım başarabilirim. Biraz araştırmadan ve bilgi edindikten sonra 1-1,5 haftaya kadar başlamak istiyorum. Umarım herşey güzel geçer. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)
Canim sagol tavsiyen icin ama canim cektiginde bitter hakkimi adet oncelerine birakiyorum..şirinze sabrından dolayı tebrik ederim canım 1 kare bitter yiyebilirdin ben aldım bitter hazırda bulunuyo canım çekerse bi kare yiyeceğim
Merhaba ben de forumunuza yeni katıldım. Aslında uzun zamandır takip ediyorum ve başarılarınızı okuyorum. Birbirinize olan desteğe hayran kaldım. Ve tabii başarılarınıza. Ben de bu yolda ilerlemek istiyorum. Yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Ben bu durumu diyet, rejim olarak adlandırmaktansa sağlıklı yaşam ya da düzenli beslenme olarak söylemek istiyorum ki beynim buna alışsınBen 1.68'im ve kilom 68,5. 54 kilo olmak istiyorum şimdilik. Yani 15 kilo vermem gerekiyor. Ayrıca PKO hastasıyım. Umarım başarabilirim. Biraz araştırmadan ve bilgi edindikten sonra 1-1,5 haftaya kadar başlamak istiyorum. Umarım herşey güzel geçer. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)
slm bende kilolardan sıkılanlardanım 66 kiloyum ve artık çok bunaldım ya pisikolojim bozuldu ya göbegime bakmayı istemiyorum hiç dışardan tanımayanlar ve bazı densizler bekar olduğum halde hamilemisin diye soruyolar anlıyacağınız iyice bunaldım siz neler yapıyorsunuz faydası oluyormu banada bir el atsanız da aranıza alsanız
yaşım 24
kilom 66
boy 154
slm bende kilolardan sıkılanlardanım 66 kiloyum ve artık çok bunaldım ya pisikolojim bozuldu ya göbegime bakmayı istemiyorum hiç dışardan tanımayanlar ve bazı densizler bekar olduğum halde hamilemisin diye soruyolar anlıyacağınız iyice bunaldım siz neler yapıyorsunuz faydası oluyormu banada bir el atsanız da aranıza alsanız
yaşım 24
kilom 66
boy 154
Canim sagol tavsiyen icin ama canim cektiginde bitter hakkimi adet oncelerine birakiyorum..hergun yersem veremem cunku ben acayip yavas veriyorum...meyveyi bile korkarak yiyorum yariycak diye...offf..kaderim boyleymis napiym!!!
Selam tuylum hosgeldin...burasi harika bir forum..insan cok motive oluyor.. burada simdilerde gorunmese de Tedirginsazanimiz , hugocugumuz,nugya miz var cok cok destek oluyorlar.. onlar daha tecrubeli..demirbaslari bu topigin.:13:.
Soylediklerinde haklisin..bu bir saglikli yasam bicimi olmali bizim icin artik..cunku kolay kilo alan tipte bayanlariz...eger buna diyet rejim gozuyle bakarsak..azicik kilo verince veya veremeyince hemen bozuyoruz diyeti..en azindan ben oyleyim..ama simdi..bunlarin vucuduma faydasi degil,zarari var diye bakiyorum..o zaman da canim pek istemiyor..arada cildiriyorum yine ama, gecistiriyorum isteklerimi...Ben de pko hastasiydim..ilac tedavisi oldum..gecti cok sukur..adetlerim duzene girdi..ama hala zor kilo veriyorum..bizim gibiler daha da sabirli olmali..sunu unutmamak lazim kilo pko yu tetikliyor o yuzden kilolardan kurtulursak pko nun etkileri de zayifliyor...
Öncelikle ok teşekkür ederim... Siz PKOlu olduğunuz halde ilaçla tedavi oldum dediniz. Ama doktor bana sadece doğum kontrol hapı verdi ve 2,5 senedir kullanıyorum aralıksız. Siz bunun dışında bir tedavi mi gördünüz? bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca sıcakkanlılığınız mükemmel :)))))))
yaa işe yaramıyo gibi hissediyoruum basenleriiiiiim ve yan belim ah ah
canım kahvenin metabolizmayı hızlandırdığını ve wc çıkmayı kolaylaştırdığını okudum. günde bir bardak öneriliyor. bende alışkanlığım olmamasına rağmen bir haftadır falan her gün içiyorum. bende mecbur üçü bir arada kullanıyom. iş yeri olunca pratik oluyor. ama aslında gereksiz şeker alıyorumgünaydın bi benmiyim erkenci:))dün diyetin ilk günüydü,sabah 1 simit,1 neskafe üçü bir arada öğlen 1 paket sütlü tatlı,akşam tavuk haşlama 1 dilim ekmek,ve 1 adet haşlanmış patates yedim,benim gece krizim tutuyor,9-10 gibi de 1 çorba kasesi nesfit ve süt karışımı yedim diyetten önceye göre fena değildi ama diyet için normal dedğildi yediklerim biliyorum ama işte ilk gün diyelim.
bugün
Sabah:1 kase süt+nesfit
yarım neskafe üçü bir arad(tamamen bırakamadım,yarım pakete 1 fincan su koyup kendi lightmi yaratttım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?