Ben nescafe 2si bir aradaları hiç içemedim ya:)sade nescafe yi bile daha çok seviyorum ama o da midemi ağrıtıyor.benimde bulduğum en iyi çözüm yarım paketi tam fincanla içmek bazen 1 paketi 3e falan bile bölüyorum:))komedi turka beniii benii:))
ama taktire şayan bugün işe yürüyerek geldim 25 dak sürüyor,haftada 4,5 gün yürümeyi düşünüyorum,ya evdede kondi,syon bisikletine binsem iyi olurda eve adım atınca umutsuz ev avradı modumdan çıkamıyorumki,çocuktu,işdi çamaşırdı,bitmiyor bi türlü bir bakıyom gece yarısı olmuş pilim bitiyor uyuyorum(
ben kahvee içemiyorumm( yürüyüş yapan insanlar sağlıklı olurmuşkii
ben de bugün an itibariyle 3. haftama girdim hep kaçamak yaptım 4 gün de diyetimi yapamadım hastaydım çnkü ve 3 kilo verdim şimdiye kadartabi ben de her akşam iş çıkışında yürüyorum 45 dk fln sürüyo ortalama adım sayar alıcam ama hala bulamadım maps amca 3.5 km yol yürüdüğümü söyledi ama
kızlaaar merhabalar bugün yediklerimi yazıyorum
sabah uyuyakaldım lahana suyunu içemedim
sabah yulaflı süt içtim biir kase
öğlen bir pakete yakın yulaflı bisküvi yedim
akşam da midem ağrıdığı için yemek yiyemedim
gunaydın kızlar..
bende 23 yaşındayım boyum 1.73 kilom şu an 64.9
hedefım 58
inşallah hedefıme ulasabılırım...
günaydın bi benmiyim erkenci:))dün diyetin ilk günüydü,sabah 1 simit,1 neskafe üçü bir arada öğlen 1 paket sütlü tatlı,akşam tavuk haşlama 1 dilim ekmek,ve 1 adet haşlanmış patates yedim,benim gece krizim tutuyor,9-10 gibi de 1 çorba kasesi nesfit ve süt karışımı yedim diyetten önceye göre fena değildi ama diyet için normal dedğildi yediklerim biliyorum ama işte ilk gün diyelim.
bugün
Sabah:1 kase süt+nesfit
yarım neskafe üçü bir arad(tamamen bırakamadım,yarım pakete 1 fincan su koyup kendi lightmi yaratttım:)))
hugocuk nasılsın canım minnak iyimi
afiyet olsun balımgünaydın kıslarr
kayfaltım: 1 dilim uzun kepek ekmeğini incecik ikiye ayırıp arasına kaşar koyup tost makinasında bastım
yanında 1 yumurta ve 5 zeytinle yedimm
benim için kaşarlı kepek ekmeği yapsınlarr çokk seviiiimm :125:
akşam canım çikolatalı pasta istedii eşimde aldı geldi 1 dilim yedimm
oy oy maşşallah iyi dimek canı pasta istiyomuş minnakıniyi iyi minnak yedi çikolatalı pastayı tepişdi durdu sabah
nugim hayır olsun bi rüya gördümm dün gece
rüyamda yemyeşil çayırlarda bembeyaz elbise ile yürüyodum
otlar boyum kadardı allah hayır etsin
dün akşam eşim bi laf dedi çok üzüldümm hamilelikte hassasım ondan oluyo ağladım gece çok ağladımm
sonrada teselli verdim kendime bebek için iyi değil dedim uyumuş kalmışım rüyamdada bunu gördümm
allah hayır etsinn
erkekler böyle canım düşüncesisler bazen bizim gibi fazlada düşünmezler takma kafana boşverrrrr sal gitsin
öyle zatenn
famircik napıyokii kızı iyileşmiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?