60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben nescafe 2si bir aradaları hiç içemedim ya:)sade nescafe yi bile daha çok seviyorum ama o da midemi ağrıtıyor.benimde bulduğum en iyi çözüm yarım paketi tam fincanla içmek bazen 1 paketi 3e falan bile bölüyorum:))komedi turka beniii benii:))
ama taktire şayan bugün işe yürüyerek geldim 25 dak sürüyor,haftada 4,5 gün yürümeyi düşünüyorum,ya evdede kondi,syon bisikletine binsem iyi olurda eve adım atınca umutsuz ev avradı modumdan çıkamıyorumki,çocuktu,işdi çamaşırdı,bitmiyor bi türlü bir bakıyom gece yarısı olmuş pilim bitiyor uyuyorum(

ben kahvee içemiyorumm ( yürüyüş yapan insanlar sağlıklı olurmuşkii

ben de bugün an itibariyle 3. haftama girdim hep kaçamak yaptım 4 gün de diyetimi yapamadım hastaydım çnkü ve 3 kilo verdim şimdiye kadar tabi ben de her akşam iş çıkışında yürüyorum 45 dk fln sürüyo ortalama adım sayar alıcam ama hala bulamadım maps amca 3.5 km yol yürüdüğümü söyledi ama

Son düzenleme:

çok iyi yürümek,daha önce diyetisyene gittiğimde mutlaka yürümemi söylemişti,metobolizmayı hızlandırıyor,birde günde 2-2.5 lt su içmeye çalışıyorum,sıcak su içiyorum,hem içimi rahat hemde ben çok üşüyorum,sıcak su iyi geliyor bana kışın,öğlenleri de yürümeye çalışıcam.

canım böyle diyet olmazz istersen örnek diyet listelerine bak bu şekilde yağ veremezsin

tatlıyı çok seviyosun heralde ama bırakman lazımm
zamanla sende bizim gibi bırakırsınn

şeker ve krema kilo vermeye olumsuz etki eder o yüzden üçübirarada kahve içilmemeli
ikisi birarada kahvedeki krema kilo vermeyi olumsuz etkilerrr
tek başına nescafede yağ yakımını yavaşlatır
bu yüzden şekersiz kremasız olmak koşuluyla türk kahvesi ekspresso veya filtre kahve içilebilir diyette
istenirse içine süt eklenebilir ancak krema ve şeker olmazz

günaydın kıslarr
kayfaltım: 1 dilim uzun kepek ekmeğini incecik ikiye ayırıp arasına kaşar koyup tost makinasında bastım
yanında 1 yumurta ve 5 zeytinle yedimm
benim için kaşarlı kepek ekmeği yapsınlarr çokk seviiiimm :125:
akşam canım çikolatalı pasta istedii eşimde aldı geldi 1 dilim yedimm

nugim hayır olsun bi rüya gördümm dün gece
rüyamda yemyeşil çayırlarda bembeyaz elbise ile yürüyodum
otlar boyum kadardı allah hayır etsin

afiyet olsun balım
iyi iyi minnak yedi çikolatalı pastayı tepişdi durdu sabah
oy oy maşşallah iyi dimek canı pasta istiyomuş minnakın
nugim hayır olsun bi rüya gördümm dün gece
rüyamda yemyeşil çayırlarda bembeyaz elbise ile yürüyodum
otlar boyum kadardı allah hayır etsin

hayır olsun canım çok güzel bi rüya bence

dün akşam eşim bi laf dedi çok üzüldümm hamilelikte hassasım ondan oluyo ağladım gece çok ağladımm
sonrada teselli verdim kendime bebek için iyi değil dedim uyumuş kalmışım rüyamdada bunu gördümm
allah hayır etsinn

erkekler böyle canım düşüncesisler bazen bizim gibi fazlada düşünmezler takma kafana boşverrrrr sal gitsin

selam kızlar nasılsınız?pilatesimi yaptım geldim.menümü yazayım bii
sabah kahvaltım
2 dilim içi alınmış ekmek
yarım dilim kek
1 dilim peynir
domates saltalık
haşlama yumurta
biraz ceviz
1 bardak çay
ara
1 tane activa
1 tane muz
yeşil çay
öğle
sadece brokoli haşlama
ardından şekersiz türk kahvesi

benn geldimm
bikaç gündür bebişin hareketleri azaldı demiştim
doktoru aradım gittim baktı kalp atışı filan normall
eli burnunda nanik yapıyodu
ters dönmüş ondan baskısı azalmış sıpanın
neyse çokşükür iyi
kanhapı verdi doktorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…