şeker ve krema kilo vermeye olumsuz etki eder o yüzden üçübirarada kahve içilmemeli
ikisi birarada kahvedeki krema kilo vermeyi olumsuz etkilerrr
tek başına nescafede yağ yakımını yavaşlatır
bu yüzden şekersiz kremasız olmak koşuluyla türk kahvesi ekspresso veya filtre kahve içilebilir diyette
istenirse içine süt eklenebilir ancak krema ve şeker olmazz
benn geldimm
bikaç gündür bebişin hareketleri azaldı demiştim
doktoru aradım gittim baktı kalp atışı filan normall
eli burnunda nanik yapıyodu
ters dönmüş ondan baskısı azalmış sıpanın
neyse çokşükür iyi
kanhapı verdi doktorr
Cimcimesudecim...cok gecmis olsun...slm canlarım.nasılsınız benim çok fena sancım var.az önce kaynım geldi kayınvalide için gidelim dedi ama ben gitmedim kızımı hazırladım götürdü daha dün anasını gördü bizimki bugünde çok özlemiş.sancım çok fazla uzandım battaniyeyide örttüm sizlesri bir göreyim dedim.gündüz evde ki çaydanlık ve çelik tencerelerim vardı parlatmak için tamirciye bıraktım.sonra emniyete
slm canlarım.nasılsınız benim çok fena sancım var.az önce kaynım geldi kayınvalide için gidelim dedi ama ben gitmedim kızımı hazırladım götürdü daha dün anasını gördü bizimki bugünde çok özlemiş.sancım çok fazla uzandım battaniyeyide örttüm sizlesri bir göreyim dedim.gündüz evde ki çaydanlık ve çelik tencerelerim vardı parlatmak için tamirciye bıraktım.sonra emniyete
Arkadaslar dunku menum:
Sabah:1 haslanmis yumurta, 1 dilim pastirma, 1 d.k.ekmek,brokoli,havuc,1 k.k. peynir,1 dilim parmesan,4 zeytin
Ara: 1/2 kase icine 1 elma dogranmis yogurt
Aksam: 1 kase corba, 1 kase cacik, 1 pors. fasulye yemegi,1 d.k.ekmek
Su:2 lt
Spor: 1 saat kardiyo
KIZLAAAARRR YARDIM EDIN 3 GUNDUR TUVALETE CIKAMIYORUM....CATLIYCAM YAAA!!! sicak su kayisi, form cay hepsini denedim yok!yok! :92:
şirincim burda her kontrolde ultrasona sokuyorlarr zararsız deselerde ben hoşlanmıyorumm ama benim doktorum çok kısa bakıyoo
bu yediklerinle bağırsaklarının çalışması lazımm doktora gitsen iyi olurduu
iyi akşamlar kızlar
cimcime doğum yaklaştı galiba canım hazırlıklı ol her an allah yardımcın olsun
hugocuk boşuna evhamlanmışsın bebişin iyi olmasına sevindim canım artık 1,500 kiloyu geçti yeri darılıyor hareketlerinin azalması normalmiş bu aylarda benım kide bu hafta iyice kudurdu maşallah sürekli dönüyor vuruyor
selam kızlar nasılsınız?pilatesimi yaptım geldim.menümü yazayım bii
sabah kahvaltım
2 dilim içi alınmış ekmek
yarım dilim kek
1 dilim peynir
domates saltalık
haşlama yumurta
biraz ceviz
1 bardak çay
ara
1 tane activa
1 tane muz
yeşil çay
öğle
sadece brokoli haşlama
ardından şekersiz türk kahvesi
iyi akşamlar kızlar
cimcime doğum yaklaştı galiba canım hazırlıklı ol her an allah yardımcın olsun
hugocuk boşuna evhamlanmışsın bebişin iyi olmasına sevindim canım artık 1,500 kiloyu geçti yeri darılıyor hareketlerinin azalması normalmiş bu aylarda benım kide bu hafta iyice kudurdu maşallah sürekli dönüyor vuruyor
canım böyle diyet olmazz istersen örnek diyet listelerine bak bu şekilde yağ veremezsin
boyuna göre kilon gayet iyi bölgesel fazlalıklarınmı varr
günaydın mini mini minişlerr :80:
erkencikten kalktımm kayfaltımı yaptım kepek ekmeğine yağsız kaşarlı tost 5 zeytinn 1 yumurta 2 tatlı kaşığı fındık ezmesii
bugün pazara gitcemm kargoda gelmiş bebek maması vs.. hediye yollamışlarr onuda alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?