60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlarım.nasılsınız benim çok fena sancım var.az önce kaynım geldi kayınvalide için gidelim dedi ama ben gitmedim kızımı hazırladım götürdü daha dün anasını gördü bizimki bugünde çok özlemiş.sancım çok fazla uzandım battaniyeyide örttüm sizlesri bir göreyim dedim.gündüz evde ki çaydanlık ve çelik tencerelerim vardı parlatmak için tamirciye bıraktım.sonra emniyete

Kissslllaaaarrr nerdesiniz bakiym forumda in cin to oynuyo...aksam yemegine mi sardiniz...

Kizlar hugocuk dogru soyluyo...ben eskiden hergun kremali tatlandiricili nescafe icerdim..selulitlerim acayip artti...o donemde spor da yapmama ragmen gitmiyolardi.ayrica istah merkezini aciyo krema filan..cok zararli...icine sut koyun birakamiyosaniz...sonracime, ben biraktim kayfeyi...canim isteyince turk kayfesi iciyom...ayda bir filan disarida kizlarla bulusursak kremali degil de sutlu nescafe icerim...Selulitlerim bayagi kayboldu...

Hugocuk cok sevindim bebisinin iyi olmasina...Turkiyede cok ultrasonla takip yapiyolar...burada tum hamilelik boyunca iki kere bakiyolar inanabiliyo musun?...acaba zararli mi ultrason?

Cimcimesudecim...cok gecmis olsun... aman bebisli topikciler dikkat edin kendinize...siz bizim goz bebegimiz oldunuz...

Arkadaslar dunku menum:

Sabah:1 haslanmis yumurta, 1 dilim pastirma, 1 d.k.ekmek,brokoli,havuc,1 k.k. peynir,1 dilim parmesan,4 zeytin

Ara: 1/2 kase icine 1 elma dogranmis yogurt

Aksam: 1 kase corba, 1 kase cacik, 1 pors. fasulye yemegi,1 d.k.ekmek

Su:2 lt
Spor: 1 saat kardiyo

KIZLAAAARRR YARDIM EDIN 3 GUNDUR TUVALETE CIKAMIYORUM....CATLIYCAM YAAA!!! sicak su kayisi, form cay hepsini denedim yok!yok! :92:

geçmiş olsun cimcime ne kadar kaldı doğuma

bu yediklerinle bağırsaklarının çalışması lazımm doktora gitsen iyi olurduu

şirincim burda her kontrolde ultrasona sokuyorlarr zararsız deselerde ben hoşlanmıyorumm ama benim doktorum çok kısa bakıyoo

iyi akşamlar kızlar
cimcime doğum yaklaştı galiba canım hazırlıklı ol her an allah yardımcın olsun
hugocuk boşuna evhamlanmışsın bebişin iyi olmasına sevindim canım artık 1,500 kiloyu geçti yeri darılıyor hareketlerinin azalması normalmiş bu aylarda benım kide bu hafta iyice kudurdu maşallah sürekli dönüyor vuruyor

şirincim burda her kontrolde ultrasona sokuyorlarr zararsız deselerde ben hoşlanmıyorumm ama benim doktorum çok kısa bakıyoo

Hugocuk..biliyorum...arastirmak lazim iyi mi kotu mu...cok gerekmeyince de baktirmamak lazim bence...sonucta eskiden ultrason mu varmis...dimi? Sen cok bilincli hareket ediyosun bravo..insallah ben de hamile kalirsam..sorarim sana bol bol..
bu yediklerinle bağırsaklarının çalışması lazımm doktora gitsen iyi olurduu

Canim bizim guzel memleketimiz gibi degil ki burasi...doktora gitmek zulum...sigortasi,randevusu..bir suru sey..keske bizdeki gibi olsa..giderdim o zaman..tek yapabilecegim sey beklemek...cok form cay da icmek istemiyorum..aliskanlik yapar diye..

senin artık en hareketli zamanları benimkisi ters dönmüş ondan hisstmiyomuşum fazzlaa

Menun cok iyi berilcim...sen emziriyor musun? kek kacamagi ondan herhalde!

Masallah canim...ne guzel Allah tum isteyenlere versin..

canım böyle diyet olmazz istersen örnek diyet listelerine bak bu şekilde yağ veremezsin

canım ben normalde böyle diyet yapmıyorum aslında midem ağrıdığı için dün doğrudürüst birşey yiyemedim zaten ciddi anlamdada diyette başarılı olabilen birisi değilimdir sizlerle birlikte belki biraz motive olayım az yemeye alışıyım diye uğraşıyorum bide çok düzenli bir haytım yok sürekli şehir dışına çıkıyorum bazen çok bazen az yiyorum mecburen

bugün yediklerimi yazıyorum
sabah yine lahana suyu içtim
1tane tereyağlı yumurta pişirip yedim,1 dilim kepek ekmeği ve peynir
akşam biraz patates yemeği ve 3 kaşık pilav yedim belki birazdan da meyve yerim hepinize iyi akşamlar

yne kaçamak yaptıım yaaa of inşallah kilo veririm bu ay sanırım diyetisyene gidemiycem para meselesinden (

iyi aksamlar kizlar...araniza yeniden katiliyorum cok uzun zaman oldu kk ya ugrayamali...en son yazdigima baktim 20 agustosda 59 kiloymusum:2: bir ara 66 ya ciktim cok sükür birazini verdim...simdi tekrardan basladim diyetime ve sporda ekledim cunkü selilütlerim cok fazla malesef

Son düzenleme:
günaydın mini mini minişlerr :80:
erkencikten kalktımm kayfaltımı yaptım kepek ekmeğine yağsız kaşarlı tost 5 zeytinn 1 yumurta 2 tatlı kaşığı fındık ezmesii
bugün pazara gitcemm kargoda gelmiş bebek maması vs.. hediye yollamışlarr onuda alcam

günaydın sultanlarrrrrrr nediyonuz nasılsınız bugün ben 2 gündür koşu bandına binemiyorum akşamda kuaföre gittim ordan bi arkadaşa gitmem lazımdı orya gittim bugün hem dizim var gerçi diziden önce yaparım sporumu yada dizimi seyrederken yaparım.sabah kahvaltım aynı yine
domates
3 zeytin
2 kk yakın peynir
2 dilim kepek ekmeği

günaydın kızlar nasılsınız ben karataya tam gaz devam ettiğim için buraya arada bakıyorum. bu hafta 1.4 kilo verdim insallah hedefime bu kez ulasacağım. bu son başlangıcımdıı

günaydın balım afiyet olsun sende iyi alıştın bu kaşarlı tosta minnakın sabah menüsünü arada değiştir bakem

günaydın,
yeni gelenler için bir gelip bir daha yazmıyor demişsiniz bende selam verip kaybolmuş olmak istemem:)
buraya yazdıgımda 69 dum dün 68,1 dim bugun tartılmadım ..yalnız dün ve bugun diyetime araverdim sanırım 1 hafta daha ara verip devam edeceğim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…