60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar dunku menumu arz ediyorum....

Dun ramazan orucunun kazasini tutayim dedim hazir gunler kisayken...Bu ne boyle cok az yemisin demeyin...

Sahur: 1 buyuk bardak sut, 1/2 elma, 1 yimirta

Iftar: 3 kuru erik, 1 kase corba, 1 pors. madimak yemegi, 1 d.k.ekmek, 1 avuc tavuk eti

Aksam 7 gibi 1/2 elma, 1 avuc badem finduk karisimi

Kizlar ben bu badem findiga sardim yaaaa yememem gerkiyo biliyom ama tutamadim kendimi ...acaba onun icin mi yavas veriyorum ne dersiniz??? :44::44:

selam kızlar..
bugunku menum :
sabah 1 haslanmıs yumurta
ara 1 elma
oglen 1 kase light süt+ yulaf ezmesi
ara cok ama cok az sucuklu yumurta (gercekten tadımlık) + bır avuc beyaz leblebi
akşam kocaman 1 kase haşlanmış tavuklu salata

sizce kaç kalori olmuştur??

malesef canım benim öyle bir şansım yok onun için kendi imkanlarımla ve sizin yardımlarınızla bişeyler yapacam yardım ederseniz tabi

benim diyetisyenim zayıflarken hergün 10 badem 10 antep fıstığı vermiştii hergün ara öğünde yeşilçayımla beraber yerdimm
zayıflarken vücudun ihtiyacı varmışş

canım kalori olarak bakmıyorum günlük alınması gereken gıdalara bakıyorumm
ben böyle asla duramazdım sen dayanabiliyosan iyi

peki nelere karşi sabredecem nasıl fomulü varmı bu işin sen neler yapıyorsun

benim uzun diyet dönemimden anladığım
yağlar kısa sürede erimiyoo
dengeli beslenme ve spor olmalı muhakkak
vee beslenme düzenini değiştirmeden bu iş olmuyoo
olsa bile sonra eskisi gibi yersen geri geliyo
kısacası bedeninin değişmesini istiyosan kendin değişeceksin

millet bi çocukla başedemiyo sende iki tane varr üstelik ikiside yaramaz iki oğlann
ehehe çok hareketli geçiyodur sizin hayatınız eviniz sürekli bıcır bıcırdır

selam hugoşum böcüşümm...
sorma zor tabi bakması bi okadarda yorucu.aynen bıcır bıcır gürültü....ama sevgileri varya onlar herşeyi unutturuyor.yakında seninde aynen olcak cnm benim....

bu arada akşam yimemi yedim yazem bakem
5 kaşık barbunya
3 kaşık sebzeli bulgur
yoğurt

hayırlısıyla gelsinn inşallah canımm
doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorumm seviniyorummm
hastane çantamızıda hazırladıkk ocak ayında babamız beşikle arabasınıda alcakk
kıyafetleri yıkandı ütülendi dolabına yerleştirildi
halısı perdesi odası hazırlandıı
kapısının süsü takıldııı
ehehe heycanlı anneyim herşeyini yaptımm
ufak tefek eşyaları kaldı alıncak

benim diyetisyenim zayıflarken hergün 10 badem 10 antep fıstığı vermiştii hergün ara öğünde yeşilçayımla beraber yerdimm
zayıflarken vücudun ihtiyacı varmışş
Yaaa iyi cok sevindim...olmazsa oglenleri yogurduma karistirir yerim...artik iki ogun yiyorum...acikmiyorum aksam kadar kahvaltiyi gec yaptigim icin..oglen yogurt yiycem ama...

inşalah canımm bende bayılıyorum bu bebişe elinde kaşık nasılsa şaşkın şaşkın bakıyo ne yesem diyee
yanakları tam ısırmalıkk
Ayy evet cok tatli yaaa bu arada seninki kiz mi erkek mi...odasini da hazirlamissin...ayy ne sansli minis...Bu arada ben doktorum programinda Sabiha paktuna keskin diye bir dr var onu izlamistim..biliyorsundur belki...cocuklari dogduktan sonra belli bir yasa kadar..yanlis hatirlamiyorsam 3 yasina kadar ebeveynlerin odasindan ayirmamak gerektigini soylemisti...daha sonra problem cikiyormus...guvensizlik, alt islatma, anneye bagimlilik gibi...:18:

peki nelere karşi sabredecem nasıl fomulü varmı bu işin sen neler yapıyorsun

Canim ben irademe sahip olmaya calisiyorum..hugocum demis zaten...bu is beslenme duzenini degistirmeden olmuyo..ani ve siki bi diyetle verilen kilolar diyet bitince 2 katina kadar geri alinabiliyor..cunku istedigim kiloya ulastim artik serbestim psikolojisi oluyo...o yuzden hergun olmasa da haftanin 5 gunu spor, sabah ogle aksam duzenli ama az ve tum besin gruplarindan yemek..karbonhidrati,sebzesi,eti,sut urunleri..aralarda acikirsan 1 meyve veya 2 tuzlu kraker veya 1 brd ayran veya sut icmek.....Aksam mumkunse 6 dan sonra birsey yememek.cunku metabolizman yavasliyor aksamlari..o saatten sonra yediklerini vucut yakamiyor ve yag topluyor..ben aksam 6 dan sonra cok acikirsam, ki 8.30 gibi acikiyorum, 1 bardak sut iciyorum cok tok tutuyor...Canim benim uyguladigim bu yontemle millet acayip kilo veriyor...okuyorum internetten..ama sen bana bakma...ben cok yavas veriyorum....kilo cizelgeme bakipta bu kiz vermemiski deme ..sen bu sekilde verirsin eminim...disarda oldugun zaman yemek zorunda olursan tavuklu veya balikli salata var her yerde 1 brd ayranla birlikte, yanina da 1 dilim kepek ekmek...salata sossuz olacak..cok guzel bir menu...

hayırlı akşamlar kızlar bende kaç gündür menümü yazmadım

kahvaltım:
1 hurma
1 kayısı
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 yk kadar yogurtlu çökelek karışımı(içine susum ve çörek otuda attım)
1 tk vişne reçeli
1 tk pekmez
1 tk bal
1,5 dilim çavdar
1 acık çay

ara:300 ml süt

öğlen:
1 kase tarhana çorbası
5 yk kadar kavrulmuş taze fasulye
2 br ayran
1 dilim pide

saat 4 de(kuranımız vardı)
2 minik poğaça
1 kase patates salatası (bol marullu)
4 kestane büyüklüğünde tatlı yedim (tatlıyı cok canım istemiyor ama bu harikaydı dayanamadım fıstıklıydı)
2 acık çay

akşam yemeği yemedim tabi kuranda yediklerimden sonra dengelemek istedim 6 da 10 badem yedim birazdanda 1 elma 1 portakal yicem [/COLOR
]

bende dengeliyorum çok kaçırıncaa

hugocuk hazırlıklar neredeyse tamam senin bir tosuncugun doğması kaldı oda az kaldı 32 haftan bitti herhal senın en son 31 din
ben bişey almayı düşünmüyorum 8 aya kadar annemler yapacaklar yatagını beşiğini adetmiş ben onların masraf yapmasını istemiyorum aslında ama adetmiş
bebiş için bir miktar para koyduk kenara rabbim o günleri görmeyi nasip ederse herşeyini son ayında alıcam fazla bişey almayıda düşünmüyorum ilk aylarda gerkli olanları alıcam cocuk arabası puset falan daha sonra alıcam hemen kullanılmıyor zaten geniş zamanda almayı düşünüyorum birkaç hastane cıkışı tulum cıtcıtlı badi çorap önlük v.s. bunlarıda bir iki günde alırız diyorum saglıklı sıhhatli gelsinde bebişler gerisi kolay

bende dengeliyorum çok kaçırıncaa

mecbur aslında cok yemedim ama hamurişi yiyince akşamı yemedim daha
birde hugocuk dün akşam yemegi yedim yemekte de mantar az pilav ve haydari yedim cokta yemedim acayip şiştim ve bebiş hiç oynamadı
dikkat ettim benım midem rahatken o daha cok hareket ediyor ben şişince hareketini hissedemiyorum bu akşam yemedim mesala cok rahatım ve kıpır kıpır maşallah bebekte

canım doğuma 8 hafta kaldı dedi doktor dünn
bende çok kıyafet almadım lazım olacak kadar aldım çıtçıtlı body ayaklı tulum 2 hastane çıkışı çorap patik battaniyelerr ana kucağı aldımm
3 tanede 3-6 aylık tulum aldımm hepsini küçük almadım yanii
kampanyadan aldım indirimdeydi
weniceyede bakıcaz bide kipadan aldı arkadaşım çok memnun kaldı kampanyası vardı ama bittimi bilmem
kanz marka park yatak alcaz 200 lira filan gayet güzell
arabasınıda ordan alalım diyoruzz 250 filandı
ben aileme bişey aldırmadımm babam ev aldı bize yeni
kredi ödüyoo ondan bişey aldırmadım engel oldumm
kayınvalide beşik parasını vericek siz gidin alın dedii
çoğuda para tuzağı çok pahalı herşeylerii

bebek kıyafetleri ve eşyaları pahalı evet
hugocuk park yataklar bana oyuncak gibi geliyor arkadaş almıştı tayinci oldugu için benim hiç hoşuma gitmemişti mobilya alıcaz biz
seyahatlerde falan cok kullanışlı diyorlar istediğin yere götürüyormuşsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…