Hosgeldin eylul...bu kilolardan kurtulmanin tek yolu sabir sabir sabir....Allah hepimize sabir versin...
slm canım ben de seninle aynı yaştayım ve bi ay önce aynı kilodaydım 66 küsürdü hattaboyum 155 çok iğrenç duruyo tabi basen artı göbek kendimden nefret etmeye başlamıştım.. ben kendi başıma çok kilo alıp verdim o yüzden bu kez bir diyetisyen kontrolünde kilo vermeye karar verdim çalıştığım için maddiyatı da hallettim şükür bir aydır hem diyet yapıyorum hemde inceltici proğramlara giriyorum kavitasyon karboksi radyofrekans... çok faydasını gördüm 6.2 kilo verdim ve bunların hepsine yakını yağdan gitti çok mutluyum inşallah böyle devam eder. bakalım 2 ay daha devam edicem hedefim 52 53.... bence eğer yapabiliyosan uzman yardımı al hem sağlıklı zayıflamak hem de verdiğin kiloyu bilinçli vermek geri almamak için inşallah hep beraber istediğimiz kiloya geliriz
Eki Görüntüle 316487
Hugocum senin bebisin de avatarindaki gibi bisiy olcak bence....Cok tatli.....
Kizlar dunku menumu arz ediyorum....
Dun ramazan orucunun kazasini tutayim dedim hazir gunler kisayken...Bu ne boyle cok az yemisin demeyin...
Sahur: 1 buyuk bardak sut, 1/2 elma, 1 yimirta
Iftar: 3 kuru erik, 1 kase corba, 1 pors. madimak yemegi, 1 d.k.ekmek, 1 avuc tavuk eti
Aksam 7 gibi 1/2 elma, 1 avuc badem finduk karisimi
Kizlar ben bu badem findiga sardim yaaaa yememem gerkiyo biliyom ama tutamadim kendimi ...acaba onun icin mi yavas veriyorum ne dersiniz???:44::44:
selam kızlar..
bugunku menum :
sabah 1 haslanmıs yumurta
ara 1 elma
oglen 1 kase light süt+ yulaf ezmesi
ara cok ama cok az sucuklu yumurta (gercekten tadımlık) + bır avuc beyaz leblebi
akşam kocaman 1 kase haşlanmış tavuklu salata
sizce kaç kalori olmuştur??
peki nelere karşi sabredecem nasıl fomulü varmı bu işin sen neler yapıyorsun
millet bi çocukla başedemiyo sende iki tane varr üstelik ikiside yaramaz iki oğlann
ehehe çok hareketli geçiyodur sizin hayatınız eviniz sürekli bıcır bıcırdır
selam hugoşum böcüşümm...
sorma zor tabi bakması bi okadarda yorucu.aynen bıcır bıcır gürültü....ama sevgileri varya onlar herşeyi unutturuyor.yakında seninde aynen olcak cnm benim....
bu arada akşam yimemi yedim yazem bakem
5 kaşık barbunya
3 kaşık sebzeli bulgur
yoğurt
Yaaa iyi cok sevindim...olmazsa oglenleri yogurduma karistirir yerim...artik iki ogun yiyorum...acikmiyorum aksam kadar kahvaltiyi gec yaptigim icin..oglen yogurt yiycem ama...benim diyetisyenim zayıflarken hergün 10 badem 10 antep fıstığı vermiştii hergün ara öğünde yeşilçayımla beraber yerdimm
zayıflarken vücudun ihtiyacı varmışş
Ayy evet cok tatli yaaainşalah canımm bende bayılıyorum bu bebişe elinde kaşık nasılsa şaşkın şaşkın bakıyo ne yesem diyee
yanakları tam ısırmalıkk
peki nelere karşi sabredecem nasıl fomulü varmı bu işin sen neler yapıyorsun
hayırlısıyla gelsinn inşallah canımm
doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorumm seviniyorummm
hastane çantamızıda hazırladıkk ocak ayında babamız beşikle arabasınıda alcakk
kıyafetleri yıkandı ütülendi dolabına yerleştirildi
halısı perdesi odası hazırlandıı
kapısının süsü takıldııı
ehehe heycanlı anneyim herşeyini yaptımm
ufak tefek eşyaları kaldı alıncak
hayırlı akşamlar kızlar bende kaç gündür menümü yazmadım
kahvaltım:
1 hurma
1 kayısı
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 yk kadar yogurtlu çökelek karışımı(içine susum ve çörek otuda attım)
1 tk vişne reçeli
1 tk pekmez
1 tk bal
1,5 dilim çavdar
1 acık çay
ara:300 ml süt
öğlen:
1 kase tarhana çorbası
5 yk kadar kavrulmuş taze fasulye
2 br ayran
1 dilim pide
saat 4 de(kuranımız vardı)
2 minik poğaça
1 kase patates salatası (bol marullu)
4 kestane büyüklüğünde tatlı yedim (tatlıyı cok canım istemiyor ama bu harikaydı dayanamadım fıstıklıydı)
2 acık çay
akşam yemeği yemedim tabi kuranda yediklerimden sonra dengelemek istedim 6 da 10 badem yedim birazdanda 1 elma 1 portakal yicem [/COLOR]
bende dengeliyorum çok kaçırıncaa
hugocuk hazırlıklar neredeyse tamam senin bir tosuncugun doğması kaldı oda az kaldı 32 haftan bitti herhal senın en son 31 din
ben bişey almayı düşünmüyorum 8 aya kadar annemler yapacaklar yatagını beşiğini adetmiş ben onların masraf yapmasını istemiyorum aslında ama adetmiş
bebiş için bir miktar para koyduk kenara rabbim o günleri görmeyi nasip ederse herşeyini son ayında alıcam fazla bişey almayıda düşünmüyorum ilk aylarda gerkli olanları alıcam cocuk arabası puset falan daha sonra alıcam hemen kullanılmıyor zaten geniş zamanda almayı düşünüyorum birkaç hastane cıkışı tulum cıtcıtlı badi çorap önlük v.s. bunlarıda bir iki günde alırız diyorum saglıklı sıhhatli gelsinde bebişler gerisi kolay
canım doğuma 8 hafta kaldı dedi doktor dünn
bende çok kıyafet almadım lazım olacak kadar aldım çıtçıtlı body ayaklı tulum 2 hastane çıkışı çorap patik battaniyelerr ana kucağı aldımm
3 tanede 3-6 aylık tulum aldımm hepsini küçük almadım yanii
kampanyadan aldım indirimdeydi
weniceyede bakıcaz bide kipadan aldı arkadaşım çok memnun kaldı kampanyası vardı ama bittimi bilmem
kanz marka park yatak alcaz 200 lira filan gayet güzell
arabasınıda ordan alalım diyoruzz 250 filandı
ben aileme bişey aldırmadımm babam ev aldı bize yeni
kredi ödüyoo ondan bişey aldırmadım engel oldumm
kayınvalide beşik parasını vericek siz gidin alın dedii
çoğuda para tuzağı çok pahalı herşeylerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?