arkadaşlar merhaba rahatsız etmek istemezdim ama kaptanınızı öğrenebilirmiyim yada liste yapan kişi kimse??
sadece bunlarımı yedin gün boyu:44::44:
canım doğuma 8 hafta kaldı dedi doktor dünn
bende çok kıyafet almadım lazım olacak kadar aldım çıtçıtlı body ayaklı tulum 2 hastane çıkışı çorap patik battaniyelerr ana kucağı aldımm
3 tanede 3-6 aylık tulum aldımm hepsini küçük almadım yanii
kampanyadan aldım indirimdeydi
weniceyede bakıcaz bide kipadan aldı arkadaşım çok memnun kaldı kampanyası vardı ama bittimi bilmem
kanz marka park yatak alcaz 200 lira filan gayet güzell
arabasınıda ordan alalım diyoruzz 250 filandı
ben aileme bişey aldırmadımm babam ev aldı bize yeni
kredi ödüyoo ondan bişey aldırmadım engel oldumm
kayınvalide beşik parasını vericek siz gidin alın dedii
çoğuda para tuzağı çok pahalı herşeylerii
hayırlısıyla gelsinn inşallah canımm
doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorumm seviniyorummm
hastane çantamızıda hazırladıkk ocak ayında babamız beşikle arabasınıda alcakk
kıyafetleri yıkandı ütülendi dolabına yerleştirildi
halısı perdesi odası hazırlandıı
kapısının süsü takıldııı
ehehe heycanlı anneyim herşeyini yaptımm
ufak tefek eşyaları kaldı alıncak
Hugom okudum nasıl heyecanlandım.. demek 8 haftan kaldı Allah ım içim kıpır kıpır oldu.. Sağlıkla kurtulursun İnşallah..Cimcimeden haber var mı ? doğum yaptı mı kurtuldu mu ? ben bayadır girip okumadım takip etmedim. kullandığım depresyon ilacım 1 saatte yapacağım işi 2 saatte bitirmeme neden oluyor. gün kısa ev işi - yemek -oğlanı kreşe götür geri almaya git derken yoruluyorum. Veee hala kilomu korumadayım... başka ne gelişmeler var burda önemli şeylerden haberdar eder mişin beni canım. [QUOTE=beril2;22417246]selam kızlar nasılsınız?muhabbetiniz iyi bakıyorum.öğle yemeğimi yedim geldim
biraz patlıcan kavurma.
3 kaşık et sote.
sarımsaklı yoğurt
2 dilim ekmek
pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim
şimdi şekersiz türk kahvemi ve sade sodamı içiyorum...
ara
1 dene elma
benim uzun diyet dönemimden anladığım
yağlar kısa sürede erimiyoo
dengeli beslenme ve spor olmalı muhakkak
vee beslenme düzenini değiştirmeden bu iş olmuyoo
olsa bile sonra eskisi gibi yersen geri geliyo
kısacası bedeninin değişmesini istiyosan kendin değişeceksin
benim uzun diyet dönemimden anladığım
yağlar kısa sürede erimiyoo
dengeli beslenme ve spor olmalı muhakkak
vee beslenme düzenini değiştirmeden bu iş olmuyoo
olsa bile sonra eskisi gibi yersen geri geliyo
kısacası bedeninin değişmesini istiyosan kendin değişeceksin
Hugom okudum nasıl heyecanlandım.. demek 8 haftan kaldı Allah ım içim kıpır kıpır oldu.. Sağlıkla kurtulursun İnşallah..Cimcimeden haber var mı ? doğum yaptı mı kurtuldu mu ? ben bayadır girip okumadım takip etmedim. kullandığım depresyon ilacım 1 saatte yapacağım işi 2 saatte bitirmeme neden oluyor. gün kısa ev işi - yemek -oğlanı kreşe götür geri almaya git derken yoruluyorum. Veee hala kilomu korumadayım... başka ne gelişmeler var burda önemli şeylerden haberdar eder mişin beni canım. [QUOTE=beril2;22417246]selam kızlar nasılsınız?muhabbetiniz iyi bakıyorum.öğle yemeğimi yedim geldim
biraz patlıcan kavurma.
3 kaşık et sote.
sarımsaklı yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 dene elma
biraz patlıcan kavurma.
3 kaşık et sote.
sarımsaklı yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 dene elma
Yaaa iyi cok sevindim...olmazsa oglenleri yogurduma karistirir yerim...artik iki ogun yiyorum...acikmiyorum aksam kadar kahvaltiyi gec yaptigim icin..oglen yogurt yiycem ama...
Ayy evet cok tatli yaaabu arada seninki kiz mi erkek mi...odasini da hazirlamissin...ayy ne sansli minis... Bu arada ben doktorum programinda Sabiha paktuna keskin diye bir dr var onu izlamistim..biliyorsundur belki...cocuklari dogduktan sonra belli bir yasa kadar..yanlis hatirlamiyorsam 3 yasina kadar ebeveynlerin odasindan ayirmamak gerektigini soylemisti...daha sonra problem cikiyormus...guvensizlik, alt islatma, anneye bagimlilik gibi...:18:
Canim ben irademe sahip olmaya calisiyorum..hugocum demis zaten...bu is beslenme duzenini degistirmeden olmuyo..ani ve siki bi diyetle verilen kilolar diyet bitince 2 katina kadar geri alinabiliyor..cunku istedigim kiloya ulastim artik serbestim psikolojisi oluyo...o yuzden hergun olmasa da haftanin 5 gunu spor, sabah ogle aksam duzenli ama az ve tum besin gruplarindan yemek..karbonhidrati,sebzesi,eti,sut urunleri..aralarda acikirsan 1 meyve veya 2 tuzlu kraker veya 1 brd ayran veya sut icmek.....Aksam mumkunse 6 dan sonra birsey yememek.cunku metabolizman yavasliyor aksamlari..o saatten sonra yediklerini vucut yakamiyor ve yag topluyor..ben aksam 6 dan sonra cok acikirsam, ki 8.30 gibi acikiyorum, 1 bardak sut iciyorum cok tok tutuyor...Canim benim uyguladigim bu yontemle millet acayip kilo veriyor...okuyorum internetten..ama sen bana bakma...ben cok yavas veriyorum....kilo cizelgeme bakipta bu kiz vermemiski deme ..sen bu sekilde verirsin eminim...disarda oldugun zaman yemek zorunda olursan tavuklu veya balikli salata var her yerde 1 brd ayranla birlikte, yanina da 1 dilim kepek ekmek...salata sossuz olacak..cok guzel bir menu...
canim biz dengeli bir sekilde kilo vermeye calisiyoruz...Birbirimizi kontrol ediyoruz...ben de diyetisyenlerin verdigi sekilde bir liste uygulamaya calisiyorum...cogumuz oyle...Eki Görüntüle 318180
slm kızlar ben bir aydır diyet yapıyorum 66.9 ile başladım şuan 59.3 ama hangi kızma yazıcağımı bilemedim bu forma mı yoksa 50-59 arasında zayıflayanlara mı.. okudum biraz onları da onların diyeti çok ağır ben diyetisyen kontrolünde veriyorum o kdar ağır değil diyetim kafam karıştı:44:
Eylulcum ben spor olarak hergun 1 saat kardiyo egzersizi yapiyorum bu yarim saat kosu, yarim saat uzayyuruyusu olabiliyor..veya 1 saat kosu olabiliyor..ama artik 1 gun tempolu yuruyus, 1 gun kosuya gectim..hergun kosuya alisirsam (ki alistim) vucut metabolizmayi durduruyor diye dusunuyorum...aksam atistirmamaya calis..duzenli ye bence..Ben işte spor yapmıyorum hiç sen spor olarak ne yapıyorsun, sabah öğlen düzenli yiyorum ama akşamları arada yiyorum 3 gibi meyve yerim, ben akşam 8 gibi çay içerim çay acaba sakıncalımıdır... Yardımın için soğol...
iyi akşamlar..
yenı yıla evde, tek basıma gırecegım, yanımda kımse olmadan..
yanı bıraz moralım bozuk
çalışmak ıyı hoş da bekar olup, gurbette olmak zor
neyse kızlar ya sizi de sıkmayayım kendı derdımle..
sabah
1 kase nesfit+ 200 ml liğht süt
ara 1 elma+ 1 mandalina
sonra 1 dilim kızarmış ekmek+ 1 adet üçgen peynır (light)+ birazcık cevizli sucuk (bendekı tatlı ıstegını kırıyor)
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
bol yeşil salata
Cikolatacim..biz de yalniziz gurbette...:14:[/QUOTE .!.:canım yaa bazen öyle çok özlüyorum kı annemlerı soruyorum kendıme ben nıye burdayım ne işim var bu bılmedıgım tanımadıgım sehırde dıye ama hayat ıste ayırıyor bızı sevdıklerımızden bı sekılde ayakta durmamız lazım hem ailemde boyle ıster deyıp tesellı edıyorum kendımı..
bunlar onemlı degıl Allah kaldıramayacagımız yük vermez bıze....
Kızlar hepınızın yenı yılını kutluyorum...bekarlar evlensın, hamıleler dogursun, hamılesızler hamıle olsunınsallah...yenı yılda hersey ıstedıgınız gıbı olsun...
:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?