60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o daha da güzelmiş aslında amacım listeniz var mı yok mu ona ulaşabilmekti teşekkür ederim canımmm

sadece bunlarımı yedin gün boyu:44::44:

evet canım sadece bunları yedim birde demin meyve yedim sadece bu ama hiç hareket edemedim sürekli pc başında ödev yapıyorum bu aralar yani az yememin bir faydası nyok yakında şehir dışı gidiş gelişler başlar düzenim iyice bozulur

merhaba hanimlar bende yeni uye oldum siteye araniza katilmak isterim dogumdan sonra kilo vermekte cok zorlaniyorum dogum yapali 2 sene olucak halen kilolarimi verebilmis degilim .

slm kızlar
ben bugun itibariyle 69.5 kgmım
kilo vermek istiyorum
aranıza beni de alın lütfen
yaşım 27...boyum 1.70
60 olmak istiyrm
sanırım gaza gelmem lazım
sizlerle zayıflamak keyifli olacak inşllh
önceden saçma sapan diyetler yaparak 2ayda anca 3kilo verdim
otokontrolüm biraz az
kabul ederseniz artık sizlerleyim
kurallar nedir ne yapıyorsunuz
ben de ayak uydurmaya çalışayım

slm kızlar ben bir aydır diyet yapıyorum 66.9 ile başladım şuan 59.3 ama hangi kızma yazıcağımı bilemedim bu forma mı yoksa 50-59 arasında zayıflayanlara mı.. okudum biraz onları da onların diyeti çok ağır ben diyetisyen kontrolünde veriyorum o kdar ağır değil diyetim kafam karıştı:44:

Hugom okudum nasıl heyecanlandım.. demek 8 haftan kaldı Allah ım içim kıpır kıpır oldu.. Sağlıkla kurtulursun İnşallah.. Cimcimeden haber var mı ? doğum yaptı mı kurtuldu mu ? ben bayadır girip okumadım takip etmedim. kullandığım depresyon ilacım 1 saatte yapacağım işi 2 saatte bitirmeme neden oluyor. gün kısa ev işi - yemek -oğlanı kreşe götür geri almaya git derken yoruluyorum. Veee hala kilomu korumadayım... başka ne gelişmeler var burda önemli şeylerden haberdar eder mişin beni canım. [QUOTE=beril2;22417246]selam kızlar nasılsınız?muhabbetiniz iyi bakıyorum.öğle yemeğimi yedim geldim
biraz patlıcan kavurma.
3 kaşık et sote.
sarımsaklı yoğurt
2 dilim ekmek
pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim
şimdi şekersiz türk kahvemi ve sade sodamı içiyorum...
ara

1 dene elma
[/QUOTE]

Berilcim merhaba.. nasılsın ? nasıl gidiyor diyet kilo verebildin mi ..

selam kızlarrr......sağlıklu huzurlu mutlu vee incecikk yıllar herkese.
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
domates
biraz ceviz
2 bardak şekersiz çay
ara
1 bardak tarçınlı yeşil çay
1 tane elma
öğle yemeği
5 kaşık barbunya
3 kaşık sebzeli bulgur
yoğurt
ardaından
şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu soda
yeni katılan arkadaşlar da hoşgelmişler.. yeni yılda yeni bu başlangıçları umarım isdedikleri gibi olur..

slm arkadaşlar herkese nice seneler sağlıkla mutlulukla yeni umutlarla dolu yıl diliyorum herkese.çok yoruldum mutfağımıntemizledim bu durumda olunca iş yapmak bayağı zor oldu.tam mutfak halımı seriyordumki makinalar su bıraktı mutfak su içinde kaldı.şansıma bakın ya..

[/QUOTE]

canım benim henüz doğum yapmadım son 12-13 gün kaldı.hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım.:18::18:

nasıl bir diyet uygulamam gerekiyor bunu nerden bulacam ayrıyetten yardımların için sağol,

nasıl bir diyet uygulamam gerekiyor bunu nerden bulacam ayrıyetten yardımların için sağol,

slm nilmısracım.diyet devam ama artık korma evresindeyim.kilolar gitti istediğim kiloya ulaştım artık.54kg cnm.şimdi korumaya çalışıyorum.sen neler yapıyosun bebm..
[/QUOTE]

slm arkadaşlar herkese nice seneler sağlıkla mutlulukla yeni umutlarla dolu yıl diliyorum herkese.çok yoruldum mutfağımıntemizledim bu durumda olunca iş yapmak bayağı zor oldu.tam mutfak halımı seriyordumki makinalar su bıraktı mutfak su içinde kaldı.şansıma bakın ya..

[/QUOTE]

canım benim henüz doğum yapmadım son 12-13 gün kaldı.hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım.:18::18:

Ben işte spor yapmıyorum hiç sen spor olarak ne yapıyorsun, sabah öğlen düzenli yiyorum ama akşamları arada yiyorum 3 gibi meyve yerim, ben akşam 8 gibi çay içerim çay acaba sakıncalımıdır... Yardımın için soğol...

selam kızlar bugün kahvaltıda yediklerimi yazıyorum 3 dilim çavdar ekmeği tadı çok hoşuma gittiği için 1 dilim fazla yedim
tereyağda pişmiş yumurta, 2 ince dilim kaşar ve birkaçtane de zeytin yedim
akşam da yediklerimi yazarım ama kaçamak yapacak gibiyim çünkü dışarıda yemeyi düşünüyoruz artık hayırlısı:))

iyi akşamlar..
yenı yıla evde, tek basıma gırecegım, yanımda kımse olmadan..
yanı bıraz moralım bozuk
çalışmak ıyı hoş da bekar olup, gurbette olmak zor
neyse kızlar ya sizi de sıkmayayım kendı derdımle..
sabah
1 kase nesfit+ 200 ml liğht süt
ara 1 elma+ 1 mandalina
sonra 1 dilim kızarmış ekmek+ 1 adet üçgen peynır (light)+ birazcık cevizli sucuk (bendekı tatlı ıstegını kırıyor)
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
bol yeşil salata

canim biz dengeli bir sekilde kilo vermeye calisiyoruz...Birbirimizi kontrol ediyoruz...ben de diyetisyenlerin verdigi sekilde bir liste uygulamaya calisiyorum...cogumuz oyle...

Eylulcum ben spor olarak hergun 1 saat kardiyo egzersizi yapiyorum bu yarim saat kosu, yarim saat uzayyuruyusu olabiliyor..veya 1 saat kosu olabiliyor..ama artik 1 gun tempolu yuruyus, 1 gun kosuya gectim..hergun kosuya alisirsam (ki alistim) vucut metabolizmayi durduruyor diye dusunuyorum...aksam atistirmamaya calis..duzenli ye bence..

Cikolatacim..biz de yalniziz gurbette...

Kızlar hepınızın yenı yılını kutluyorum...bekarlar evlensın, hamıleler dogursun, hamılesızler hamıle olsun ınsallah...yenı yılda hersey ıstedıgınız gıbı olsun...
:118:

Kızlar hepınızın yenı yılını kutluyorum...bekarlar evlensın, hamıleler dogursun, hamılesızler hamıle olsun ınsallah...yenı yılda hersey ıstedıgınız gıbı olsun...
:118:

aminnnn aminnnn şirincimmm ne guzel dualar bunlar bende bu yıl evlenırım ınşallahhhh
gercı ortada sevgılı bıle yok ama umuttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…