60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet öyle oluyoo hem göbişleri tok olcak hemde midemiz dolu ollmucak ona baskı yapmıcakk
geçen mideme bir yumruk attı yerimde zıpladımm
bikaç kezde çıkarttım sayesinde vuruyoda vuruyo
bugünde bardak kırıldı korktu zıpladı
seninde bir aya dışardaki seslere tepki verecekk

yavrum benım
allahın mücizeleri gercekten bazen inanamıyorum hala içimde canlı bir varlık taşıdıgıma rabbim ne güzel kurmuş bu sistemi herşeyi en ayrıntısını kadar düşünmüş
kıpırdıyınca öyle mutlu oluyorum ki hemen onla konuşmaya başlıyorum

aslında öyle ama ilerde koyup çantasına kaldırcazz beşiğini koycak yerim yok benimdee
ondan alıcamm
benim temiz yeni gardrobum vardı çift kapılı onu koydum odasına güzelce temizledimm
aslında kaplamak için kağıt aldım ama beceremem diyede açıkçası cesaret edemedimm
bebek odası takımı almadık ilerde nasılsa oda ister o zaman alırız dedikk

benim kendi evim olsaydı odasını yapmak isterdim açıkçası
ama biz tayinciyiz alsam hurdaya dönecek 1 sene daha burdayız sonra tayinimiz cıkabilir diyor eşim bende sadece bir mobilya beşik alıcam mecbur

maşallah seninkide büyüdü 21 haftalık olmuşş bundan sonrası hızlı geçerrr
ilk 3 ayy zor oluyo geçmiyo günlerr sonrada hızla gidiyoo anlamıyosun heleki 30 oldumu geri sayım başlıyoo

merhabalar kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
sabah kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği 4 zeytin kk pynir ve biraz sucuk kızartması
akşam dünkü yemeğin aynısı biraz patates ve 2 kaşık kadar pilav yedim

benim kendi evim olsaydı odasını yapmak isterdim açıkçası
ama biz tayinciyiz alsam hurdaya dönecek 1 sene daha burdayız sonra tayinimiz cıkabilir diyor eşim bende sadece bir mobilya beşik alıcam mecbur

doğru diyoo
benim eşimde kpssye hazırlanıyoo kazanırsa bizde yolcuyuzz inşallah

Bebisli arkadaslar...benim bulundugum ulkede cok ucuz bebek esyalari...:18:ama ben Turkiyeye donunce hamile kalmis olucam Allah nasip ederse...sizce alayim mi buradan birseyler??? Ama daha dereyi gormeden paca kivirmak istemiyorum.. belli de olmaz...ondan sonra bir suru esya var ama bebek yok, cok uzulurum...Bi de benim halamin yumurtalik kisti vardi cok zor cocuk sahibi oldu..dogal yontemle oldu ama..ben de pko tedavisi gordum...kiz da halaya cekermis...icten ice korkuyorum ya benim de olmazsa diye...:26:

Demek oglusun olucak hugocum...Allah ikinize de hayirli dogumlar versin hugocum ve tosticim... Maasallah

canım içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme ama dediğinede katılıyorum dereyi görmeden paçaları sıvamanında mantıgı yok ben 5 buçuk aylık oldum daha bir parça bişey almadım ne olur ne olmaz hayırlısıyla 8 ayında alırım diyorum gerekli olan şeyleri yurt dışında bin tl harcarsın türkiyede birbuçuk harcarsın bişey olmaz saglıklı sıhhatli bebeğin gelsinde feda olsun herşey onlara bişey olmaz alma bence şimdiden

Dogru soyluyosun tosticim...heyecan yapiyorum iste...

allah emegini boşa cıkarması istediği gibi olur inş.
devlet rahat gercekten karışan eden yok tıkır tıkır maaşını alıyorsun bircok haktan yararlanıyorsun
eimde 6 yıllık resim öğretmeni bu güne kadar sıkıntı cekmedik cok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar bana müsade
sizin bilğ. laptop mu bilmiyorum ama benım ki masa üstü cok kalamıyorum gidip uzanayım biraz
hayırlı akşamlar

öylle düşünme canım ama şimdilik erken
sen hamile kal toptan alırsın yurtdışından canımm
zaten herşeyi alcak değilsin büyüdükçe alacaksınn

Son düzenleme:
öylle düşünme canım ama şimdilik erken
sen hamile kal toptan alırsın yurtdışından canımm
zaten herşeyi alcak değilsin büyüdükçe alacaksınn

Dogru canim simdiden kuruntu yapmanin alemi yok...hele bi olsun da....opuyorum sizi.. ben armut almaya gidiyorum yuruyerek...malum bagirsaklari calistiriyomus...

arkadaşlar merhaba rahatsız etmek istemezdim ama kaptanınızı öğrenebilirmiyim yada liste yapan kişi kimse??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…