mecbur aslında cok yemedim ama hamurişi yiyince akşamı yemedim daha
birde hugocuk dün akşam yemegi yedim yemekte de mantar az pilav ve haydari yedim cokta yemedim acayip şiştim ve bebiş hiç oynamadı
dikkat ettim benım midem rahatken o daha cok hareket ediyor ben şişince hareketini hissedemiyorum bu akşam yemedim mesala cok rahatım ve kıpır kıpır maşallah bebekte
evet öyle oluyoo hem göbişleri tok olcak hemde midemiz dolu ollmucak ona baskı yapmıcakk
geçen mideme bir yumruk attı yerimde zıpladımm
bikaç kezde çıkarttım sayesinde vuruyoda vuruyo
bugünde bardak kırıldı korktu zıpladı
seninde bir aya dışardaki seslere tepki verecekk
bebek kıyafetleri ve eşyaları pahalı evet
hugocuk park yataklar bana oyuncak gibi geliyor arkadaş almıştı tayinci oldugu için benim hiç hoşuma gitmemişti mobilya alıcaz biz
seyahatlerde falan cok kullanışlı diyorlar istediğin yere götürüyormuşsun
aslında öyle ama ilerde koyup çantasına kaldırcazz beşiğini koycak yerim yok benimdee
ondan alıcamm
benim temiz yeni gardrobum vardı çift kapılı onu koydum odasına güzelce temizledimm
aslında kaplamak için kağıt aldım ama beceremem diyede açıkçası cesaret edemedimm
bebek odası takımı almadık ilerde nasılsa oda ister o zaman alırız dedikk
yavrum benım
allahın mücizeleri gercekten bazen inanamıyorum hala içimde canlı bir varlık taşıdıgıma rabbim ne güzel kurmuş bu sistemi herşeyi en ayrıntısını kadar düşünmüş
kıpırdıyınca öyle mutlu oluyorum ki hemen onla konuşmaya başlıyorum
merhabalar kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
sabah kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği 4 zeytin kk pynir ve biraz sucuk kızartması
akşam dünkü yemeğin aynısı biraz patates ve 2 kaşık kadar pilav yedim
benim kendi evim olsaydı odasını yapmak isterdim açıkçası
ama biz tayinciyiz alsam hurdaya dönecek 1 sene daha burdayız sonra tayinimiz cıkabilir diyor eşim bende sadece bir mobilya beşik alıcam mecbur
doğru diyoo
benim eşimde kpssye hazırlanıyoo kazanırsa bizde yolcuyuzz inşallah
branşı ne eşinin hugo
makina mühendisi
bebek kıyafetleri ve eşyaları pahalı evet
hugocuk park yataklar bana oyuncak gibi geliyor arkadaş almıştı tayinci oldugu için benim hiç hoşuma gitmemişti mobilya alıcaz biz
seyahatlerde falan cok kullanışlı diyorlar istediğin yere götürüyormuşsun
canım doğuma 8 hafta kaldı dedi doktor dünn
bende çok kıyafet almadım lazım olacak kadar aldım çıtçıtlı body ayaklı tulum 2 hastane çıkışı çorap patik battaniyelerr ana kucağı aldımm
3 tanede 3-6 aylık tulum aldımm hepsini küçük almadım yanii
kampanyadan aldım indirimdeydi
weniceyede bakıcaz bide kipadan aldı arkadaşım çok memnun kaldı kampanyası vardı ama bittimi bilmem
kanz marka park yatak alcaz 200 lira filan gayet güzell
arabasınıda ordan alalım diyoruzz 250 filandı
ben aileme bişey aldırmadımm babam ev aldı bize yeni
kredi ödüyoo ondan bişey aldırmadım engel oldumm
kayınvalide beşik parasını vericek siz gidin alın dedii
çoğuda para tuzağı çok pahalı herşeylerii
Bebisli arkadaslar...benim bulundugum ulkede cok ucuz bebek esyalari...:18:ama ben Turkiyeye donunce hamile kalmis olucam Allah nasip ederse...sizce alayim mi buradan birseyler??? Ama daha dereyi gormeden paca kivirmak istemiyorum.. belli de olmaz...ondan sonra bir suru esya var ama bebek yok, cok uzulurum...Bi de benim halamin yumurtalik kisti vardi cok zor cocuk sahibi oldu..dogal yontemle oldu ama..ben de pko tedavisi gordum...kiz da halaya cekermis...icten ice korkuyorum ya benim de olmazsa diye...:26:
Demek oglusun olucak hugocum...Allah ikinize de hayirli dogumlar versin hugocum ve tosticim... Maasallah
düz memurluk mu istiyor
canım içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme ama dediğinede katılıyorum dereyi görmeden paçaları sıvamanında mantıgı yok ben 5 buçuk aylık oldum daha bir parça bişey almadım ne olur ne olmaz hayırlısıyla 8 ayında alırım diyorum gerekli olan şeyleri yurt dışında bin tl harcarsın türkiyede birbuçuk harcarsın bişey olmaz saglıklı sıhhatli bebeğin gelsinde feda olsun herşey onlara bişey olmaz alma bence şimdiden
yok devlete makina mühendisi olarak girmek istiyoo önceki sınavdan 76 aldı kopyalı sınavdan
kopya olmayaylı 83 oluyodu girerdi yaniii
bu yıl sıkı tuttu yazdan başladı çalışmaya şimdide dersaneye gidiyoo
Bebisli arkadaslar...benim bulundugum ulkede cok ucuz bebek esyalari...:18:ama ben Turkiyeye donunce hamile kalmis olucam Allah nasip ederse...sizce alayim mi buradan birseyler??? Ama daha dereyi gormeden paca kivirmak istemiyorum.. belli de olmaz...ondan sonra bir suru esya var ama bebek yok, cok uzulurum...Bi de benim halamin yumurtalik kisti vardi cok zor cocuk sahibi oldu..dogal yontemle oldu ama..ben de pko tedavisi gordum...kiz da halaya cekermis...icten ice korkuyorum ya benim de olmazsa diye...:26:
Demek oglusun olucak hugocum...Allah ikinize de hayirli dogumlar versin hugocum ve tosticim... Maasallah
öylle düşünme canım ama şimdilik erken
sen hamile kal toptan alırsın yurtdışından canımm
zaten herşeyi alcak değilsin büyüdükçe alacaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?