60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kurallar falan yok sanırım kımse yazmamış
ben bugunki yediklerimi yazayım
sabah (8:00)
iki dilim ekmek arası kaşarlı tost
ara (10.30)
5badem 5 fındık
öğle
2 kase çorba mercimek
ara
1tane elma
akşam (16:30)
fırında balık
sanırım balığı fazla yedim
pişmanım ama yedim yapcak bişi yok
koşu bandında da 6.5 hızla 6km yürüdüm ara ara hızı düşürdüm
toplamda 6km oldu
hadi iyi geceler herkese

Eylulcum ben spor olarak hergun 1 saat kardiyo egzersizi yapiyorum bu yarim saat kosu, yarim saat uzayyuruyusu olabiliyor..veya 1 saat kosu olabiliyor..ama artik 1 gun tempolu yuruyus, 1 gun kosuya gectim..hergun kosuya alisirsam (ki alistim) vucut metabolizmayi durduruyor diye dusunuyorum...aksam atistirmamaya calis..duzenli ye bence..

inş bundan sonra daha dikkat etmem lazım çünkü gerçekten moralim bozuluyor

selam miniktolarr
kimseciklerr yok bugünn
eşim evde bugün şimdi arkadaşını görmeye gitti bende yemek yapıyorumm

slm hugommmmmmmmmm.nasılsın bakayım..özledim sizleri.azıcık bakayım kimsecikler varmı dedim..seni gördüm sevindim.

bende seni görünce sevindimm
ne kadar kaldı doğuma
epudralmi genel anestezimi olcekk
yaa iki kişiden duydum özel hastane sezeryan ücretlerini ödeyecekmiş diyorlarr doğrumukii

bende seni görünce sevindimm
ne kadar kaldı doğuma
epudralmi genel anestezimi olcekk
yaa iki kişiden duydum özel hastane sezeryan ücretlerini ödeyecekmiş diyorlarr doğrumukii

canım benim 12 ocakta olacak epudral olacak.sezeryanı artık devlet hastanelerinde dahi devlet ödemiyor çünkü amaç normal doğuma sevk etmek.450-500 civarında ödeyeceğiz.gerçi yarın yada salı günü kontrole gideceğim ozaman tam ücretini sorarım.

haberlerde duymuş kayınvalidem yeni bişey yanii yasa çıkcakmış

Cimcimesude doğumuna çok az kalmış..Neler hissediyosun?Allah sağsalim,hayırlısıyla,kolaycacık doğum nasip etsin..İsim düşündünüz mü?

kızlar selam
bugun yedıklerım
sabah 1 kase nesfit+süt+ yarım yeşil ekşi elma
öğlen dısardaydım mecbur kaldım 1 paket altınbaşak + 1 sütaş ayran
akşam mercimek çorbası+1kase yoğurt+bol salata
bugünü bukadarla kapatırsam ıyı
ahhh şu 60 ın altını görmek ıstıyorum artıkkkkkk

Seyyahcim menun gayet iyi, sporunu da yapmissin...baligi fazla yedim diye uzulme...protein fazlasi karbonhidratin fazla alimi kadar kilo yapmaz...ama sabah 2 dilim ekmek oglen iki kase mercimek corbasi fazla olmus canim..cunku mercimek corbasi cok karbo agirlikli..sabah 1 d.ekmek, oglen de 1 kepce corba icseydin daha super bir menu olurdu..bir de ictigin su miktari ne kadar? spor yapiyorsan su yag yakiminda etkili...

selam miniktolarr
kimseciklerr yok bugünn
eşim evde bugün şimdi arkadaşını görmeye gitti bende yemek yapıyorumm

inşallah bana denk gelirr yaff
Ayyy hugocum sezeryan mi yapican???? niye normal dogumu secmiyosun? normale donus basladi artik cok daha saglikliymis dogum sonrasi bebegine daha cok doyar, ilgilenirsin...sezeryandan sonra yengem toparlanana kadar cok sure gecmisti...

Cikolatacim sabah nesfit, oglen bir paket altinbasak... 2 dilim altinbasak 1 dilim ekmek ediyor..2 c.k. nesfit de 1 dilim ekmek..aksam mercimek corbas...canim karbonhidrat fazla olmus....artik ne kadar ekmek yedigini sen hesapla...

Cikolatacim sabah nesfit, oglen bir paket altinbasak... 2 dilim altinbasak 1 dilim ekmek ediyor..2 c.k. nesfit de 1 dilim ekmek..aksam mercimek corbas...canim karbonhidrat fazla olmus....artik ne kadar ekmek yedigini sen hesapla...

günaydın
şirincim ben hiç o açıdan düşünmemıstım ya..
hele tartıda degısıklık goremıyorum neden dıyordum bende..
bundan sonra dıkkat edecegım tesekkur ederım canım..

ecrinden haber alamıyorum maleseff hala bitmemiş cezasıı maili filanda yokkk ulaşamıyorum
ahh keşke o zaman isteseymişimdi mailini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…