60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gidip biraz yürüyüş yapım bugün canım hiç istemiyo nedense ama yürümem lazım.sonra görüşürüz kızlar bbyy

ben hiç aşık olmadım eşime aşık olmaya fırsatım olmadı ki zaten hiç olamazdım heralde...

hep eleştirilen hem kapris çeken kadınsa ne olur peki???

özveriyi hep tek taraf verirse olmaz bu işler mallesef... ben değişeyim evliliğimi kurtarayım diye bi taraflarımı yırtarken o yata yata popo büyütürse olmaz bu iş...

bende aynı şekilde sadece içtenlikle katılıyorum söylediklerine arkadaşım kadın dayanışması sonuçta:enbuyukkk:

hepinize çok çok çok teşekkür ederim
iyiki varsınız :asigim:

fibula 160cm 60 kg

fly 168cm 60 kg

fiume 172cm 62kg

meham 160cm 62kg

sara 174cm 63,5kg

evlibarkli 168cm 54,6kg

valla umut yaratmaya çalışıyorum canım.ama başarılı olabildiğimi sanmıyorum.temmuzda 1 yıllık evli olcam canım.evet çok yeni

saracım seni çooooooooooooooooook iyi anlıyorum
ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer durumundayım biliyorsun
Allah bizi kurtarsın saracım :sinifsinif:

allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım :Saruboceq:

Artık benim kilolar da gram gram gitmeye başladı , bu hafta 600 gr gitmiş
Benimde şok diyet günlerim yaklaşıyor sanırım.
Duguege nin protein diyetini uygulamayı planlıyorum bende , umarım başarabilirm..
Başarılar canım şimdiden
vereliniortak

max dondurmanın kalorisi azmı

Keşke az olsa canım..

kızlar boylarınızla kilolarınızı yazsakmıkii?? boylarınızı merak etmeye başladım yine.bir ara yazıyoduk.

fibula 160cm 60 kg

fly 168cm 60 kg

fiume 172cm 62kg

meham 160cm 62kg

sara 174cm 63,5kg

evlibarkli 168cm 54,6kg

AttaQue 172 cm 65,2 kg

kızlar hepimiz istediğimiz kiloya ulaştıktan sonra böyle bir pasta keselim kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis Süper fikir canım.

cok güzel bir ilhamdı gercekten...
opuyorumnanaktan
başınız saolsun canım

kafamdakinden biraz daha farklıymışsın ablam, sen fiumeyi hiç gördün mü ki abla?

alkisalkisalkis
Bak şimdi de ben merak ettim kafandaki beni???:)nasıl bişiii???
anaaaa aslanların içinde mi kaldık ne:):))))saram bütün güzel sözlerin için teşekkürler...kalp kalbe karşı ayrıcaopuyorumnanaktan
evet ablasının güzeli,naçizane benim karaladığım bi şiir tam da sabunum beni unuttumu ne diyodum:uhm:kaydirigubbakcemile3
canımmm,gözün aydın..ne büyük bir mutluluktur bu istediğin yere tayin çıkması,çok iyi bilirim...

kızlar bir tabak dut yedim kaloriyide aldım kesin hemen
kiraz dermişki:beni yiyenlerin boyunlarını sapım gibi yapacağım..dut da dermişki:bi dur bakalım..arkandan ben geliyorum..beni yiyenlerin boynunu köküm gibi yapacağım...:):))))))) cokacimcoook

canlarım merhaba..
hemen mühim haberi vereyim:bu sabah tartıldım..bi gram bile almamışım..hala 57 yim :lepi:

ŞOK DıYET yapmayı düşünen güzeller...yapmayın lütfeeeeen...yazık değilmi metabolizmanızayapılan her şok diyetten sonra kilo vermek biraz daha zorlaşır!..allah aşkına bana şok diyetle istediği kiloya inmiş ve o kiloda kalmayı başarmış bir kişi gösterebilirmisiniz?yapmayın canlarım lmaz:
veee evlilik!!!annemin deyimiyle ''dengine düşersen gül,düşmezsen kül''olunan kurum...bir türlü anlayamam insanlardaki (özellikle hemcinslerimdeki)evlilik takıntısını!yaaa evlilik bir tercihtir,bir zorunluluk değil!..insan evli olmayı ya da evli olmamayı tercih eder o kadar..evliliğin hesabı kitabı olmaz ki..iki insan öyle bir noktaya gelirki artık beraber yaşlanmak isterler ve evlenirler..(tamamen toplumsal mecburiyetten!yoksa o iki imza değildir insanları birleştiren..olmamalıdırda..)çevreme bakıyorum da birbiri için ölüp biten çiftler,evlenince daha bir yıl geçmeden birbirini yiyorlar..iyide ne değişiyor o imzayı atınca???aşkları nikah defterlerine mi hapsediyoruz?sadece eşin kafesteki kuş olmasının rahatlığı sarıyor iki tarafı danasıl olsa benim mantığıyla malımız gibi görmeye başlıyoruz eşimizi..hep söylerim(çok uçuk belki)keşke evlilikler de sözleşmeli olsa!!!2 yılda bir her iki tarafın onayıyla sözleşme yenilense yada yenilenmese...
ne yazıkki ikili ilişkilerde bağlılıkla bağımlılığı birbirine karıştırıyoruz çoğu kezevlendiğimiz insanı değiştirmeye çalışıyoruz..daha kötüsü nasıl olsa değiştiririm düşüncesiyle evleniyoruz ...DEĞıŞTıREBıLECEĞıMıZ TEK ıNSANIN KENDıMıZ olduğunu unutarak..
amma çok uzattım ha:)yani bekar kardeşlerim,nolur dikkatli olun...evlilik bir KURUM çünkü..üstelik bu kurumun ağır işçisi çoğu zaman kadın!..evli olup da mutsuz olan canlarım;lütfen tüm çıkış yollarını zorlayın..artık hiçbir ümit kalmadığına emin olduğunuzda ise bitirin..sadece bir hayatımız var,bu dünyanın ikinci perdesi yok neyazıkki..

ve noluuur flörtleri,hoşlanmaları,tutkuları..aşk diye adlandırmayın..bence sadece iki sevgi kaldı zaten karşılıksız,beklentisiz,sorgusuz sualsiz,katışıksız,saf ve tertemiz..biri anenin çocuğuna verdiği sevgi(istisnalar hariç)öbürüde aşk!..öyle yüce ve kutsal bir duygu ki aşk;bütün raslantıları reddetip bir mucizeye inanmak gibi..eğer aşıksanız sonuna kadar yaşayın ama sakın aşıkken evlenmeyin!çünkü aşk gözleri,kulakları ve aklı kilitler..bırakın küllensin,bekleyin demlensin,akılla barış imzalayıp ortaklık ilan etsin..işte o zaman, ne evliliğin tadına doyulur ne de o evliliğin meyvelerinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…