güzelim hem soruyorum hem de çekiniyorum fazla meraklı gibi durmaktan çekiniyorum. anlatmak istersen dinlemey hazırım.
ama ben derimki hemen kestirip atma bi yerde okumuştum evliliğin ilk 3 yılı çok krtikmiş ve en zor yıllarmış sonuçta iki farklı insan hayatını birleştiriyo kolay olması mümkün değil önemli olan birbirini çok yıpratmamak. tüm evliliklerde pürüzler olur aşk devam ediyorsa herşey hallolur diye düşünüyorum. unutma hayat iniş-çıkışlarla doludur ve sular bulanmadan durulmaz..
dediğim gibi derdini paylaşıyorum tüm samimiyetimle...:teselli:
1 sene biraz zordur aslında.bide buevlilik işnde kim ne derse desin evlilikte yükü taşıyan kadın annem hep öyle derdi. şimdi yaşayarak öğreniyoruz bizlerde.idare edersen sorun yok ama hep karşı çıkar eleştırırsen senden kötüsü olmaz
bu herkes için böyledirhayatın her anında kimse sürekli susan karşı çıkmayan insana itiraz etmez ama önemli olan birbirini tamamlamak bence
ya düşünsene EŞ diyosun yani senin eşin
evlendikten sonra erkek değişiyor evet ama biz de değişiyoruz insanız hepimiz ama genelde kendi hatalarımızı görmüyor hep karşı tarafı suçluyoruz ben biraz erkeklerden yana mıyım ne?
yani uzun lafın kısası önemli olan iyi bir takım olmak;birbirini tamamlamak. her zaman anlayışı,sevgiyi,şefkati,ilgiiyi erkekten beklememek.....
bende aynı şekilde sadece içtenlikle katılıyorum söylediklerine arkadaşım kadın dayanışması sonuçta:enbuyukkk:
ya bende bi ibreyi 59 un üstünde göriiim hemen değiştiricem bu salak ticker'ı... Emme işte olmiiiiiyy..
Haftaya kesin gidicek ama.. Kızdımm..:mymeka: kaydirigubbakcemile3
gitcek kuzum gitcekkk hepsi gitcek incecik olcasss kaydirigubbakcemile2
valla umut yaratmaya çalışıyorum canım.ama başarılı olabildiğimi sanmıyorum.temmuzda 1 yıllık evli olcam canım.evet çok yeni
fibula 160cm 60 kg
fly 168cm 60 kg
fiume 172cm 62kg
meham 160cm 62kg
sara 174cm 63,5kg
evlibarkli 168cm 54,6kg
saracım seni çooooooooooooooooook iyi anlıyorum
ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer durumundayım biliyorsun
Allah bizi kurtarsın saracım :sinifsinif:
allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım :Saruboceq:
ben de 5 ayda 14kg verdım. hergun 6-7km yuruyorum.pilates yapıyorum.arada aerobik ve fitness yapıyorum 30dk kadar extradan. agırlık calısıyorum.yasım ıse henuz 23.daha önce cok kılo alıp verdıgımden olsa gerek metabolizmam yavas. 4kg daha versem diyete ara verıcem. 1ay kadar korumaya alıcam.sonra yedı hedefler belırlıcem kendıme.. son 1o-11yılın en zayıf halınde oldugum ıcın,artık cok zor gıdıyor kılolar..yaklasık 2 haftadr kılo veremedım(kacamakla aldıgım kıloyu vermıstım1-2gunde,onu saymıyorum)haftaya protein diyetı yapıcam ıkı gun.. bakalım.bu haftasonu da az yiycem.cok hırs yaptım..
max dondurmanın kalorisi azmı
kızlar boylarınızla kilolarınızı yazsakmıkii?? boylarınızı merak etmeye başladım yine.bir ara yazıyoduk.
kızlar hepimiz istediğimiz kiloya ulaştıktan sonra böyle bir pasta keselim kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktancok güzel bir ilhamdı gercekten...
Bak şimdi de ben merak ettim kafandaki beni???:)nasıl bişiii???başınız saolsun canım
kafamdakinden biraz daha farklıymışsın ablam, sen fiumeyi hiç gördün mü ki abla?
alkisalkisalkis
anaaaa aslanların içinde mi kaldık ne:):))))saram bütün güzel sözlerin için teşekkürler...kalp kalbe karşı ayrıcaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 bol bol yüz karpız güzelim en güzel spor yüzmek opuyorumnanaktan
o zaman güzel bi tarif vereyim ben sana güzellik
şimdi bak bi sürahiye dilediğin kadar yeşil çayı koyuyorsun üzerine kaynar suyu döküp demliyosun yeşil çayımızı.sonra içine 8-10 yaprak taze nane atıyorsun soğumaya bırakıyorsun.sonra ekşiliğini sen ayarlıyorsun ve limon sıkıyosun içine ve eğer varsa tatlandırıcı yoksa 2-3 kaşık bal karıştırıyosun ve üzerine bollca buz oluyor sana lipton ice tea yeşilçay ve limon aromalı buzlu çayy zemuszemus bi çok kez denenmiş olup harikadırrrr :içelim:
canımm istersen dün gönderdiğim listelerdeki 3 günlük şok diyet diye bişey vardı onu dene.diyetisyen apla kilon takıldığı zaman bunu yapabilirsin dedi bana opuyorumnanaktan
o ümit gün geçtikçe dahada azalıyo sanki içimde ama dua ediyorum Rabbime bana sabır versin diye...
sen bizden ayrılma bak gör verilen gaz ve yediğin fırçalarla nasıl güzel zayıflıyorsun.hepimiz diyette olduğumuz için şükrediyoruz burdaki güzel dostluk sayesinde
hoşgeldin sende aramıza opuyorumnanaktan
sen her türlü şımarmayı hakediyosun ablaların en tatlısıı :kedi:
bekleriz canım :1hug:
allah senin ve oğluşunun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ablammm opuyorumnanaktan bu öpücük benden oğluşuna benim yerime öpüver o güzelliği opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amin canım amin :Saruboceq:
keşke benimde senin gibi bi öğretmenim olsaydı :gitme:
kuzummm ne diyeceğimi bilemiyorum.allah sabır versin ve bütün ailenin başı sağolsun inşallah canım benimm.geçecek bu günlerde biliyoruz dimi :teselli:
sen istersen kara kuru bişi ol ama çoook güzelsin çünkü senin kalbin çok güzel be ablamm :asigim:
ohh afiyet olsun ablammm :içelim:
bende bendee 15 ağustos alkisalkisalkis
benimki 19 dan sonra akıp geçti sanki :gitme:
biz dostuz canımmm hemde çoook iyi dostlar :kedi:
nasıl bişeymiş o yaa 100 kilo dahi olsan böyle bişey söyletme kendine kuzummlmaz:
ayy ne güzel topikcek aslan burcuyuz galiba kaydirigubbakcemile3
benide unutmayınnn kaydirigubbakcemile
yerimseniben alkisalkisalkis
söyleyecek bi söz bulamıyorum ablam ben sana ....
evet ablasının güzeli,naçizane benim karaladığım bi şiir
canımcığım malum çok yerleşik olduğu için bu son kiloları kaybetmemiz çok güç . . .
bi tv programında takılmıştı gözüme uzman dr. fiçuttaki yağ sıçrayan çamur gibidir demişti hemen temizlenirse kolay yok olur, üzerinden ne kadar zaman geçerse o kadar kurur ve yok etmekde doğru orantılı zor olur . . .
sabır fiufium sabır . . .
:Saruboceq:
kıralıçam bu sana ait değil mi . . .
bitirdi beni . . .
ne yedin cicim ?
canımmm,gözün aydın..ne büyük bir mutluluktur bu istediğin yere tayin çıkması,çok iyi bilirim...slm kızlar
şu 3 günlük şok diyet nasıl bi anlatırmısın canım.bu arada sizlerle paylaşmadan edemiycem süper bişi oldu.3 aydır beklenen tayn oldu balıkesir yolcusu kalmasın şükür artık batıya dönüyoruzhihoyyyt
kiraz dermişki:beni yiyenlerin boyunlarını sapım gibi yapacağım..dut da dermişki:bi dur bakalım..arkandan ben geliyorum..beni yiyenlerin boynunu köküm gibi yapacağım...:):))))))) cokacimcoookkızlar bir tabak dut yedim kaloriyide aldım kesin hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?