saracım ay içim cız etti okurken sen niye evine gitmek istemiyosun? ya kıyamam....
bulduğunuz şok diyetleri paylaşır mısınız? zira benim metabolizmama şok üstüne şok yapmam lazım:::kötükedihüso
saraaaaaaa iyi misin
172mt 62kg
canımmm çok kısa özetle eşimi sevmiyorum ve ciddi anlamda mutsuzum düşündüğün için teşekkür ederim tatlım a.s.
şok diyete gelince 2-3 sayfa önce gönderdim ben bi tane.bak ona istersen canım
ve dondurma olayındada canım çok fena istiyo zaten kanıma girmeyin vee bişey daha benim olayımda ya hep ya hiç ve cornet fındıklı hastasıyım max mı o neynişşş zemuszemus
eş mevzusuna üzüldüm.ben seviyomda oldu bittiye gelirse bende soğuya bilirim herüften.akşam daha detaylı konşumak istiyorum.
biz tatlı olaylarına gelelim.dondurma için dediğin ya hep ya hiçi okurken büroda heyyt bea helal demişim sesli olarak herkes bana baktı yaw.:kedi: minik şeylerle kandıramayız kendimizi.ya olacak bol kalorili yada hiç yemices.kaydirigubbakcemile5
canımmm çok kısa özetle eşimi sevmiyorum ve ciddi anlamda mutsuzum düşündüğün için teşekkür ederim tatlım a.s.
şok diyete gelince 2-3 sayfa önce gönderdim ben bi tane.bak ona istersen canım
ve dondurma olayındada canım çok fena istiyo zaten kanıma girmeyin vee bişey daha benim olayımda ya hep ya hiç ve cornet fındıklı hastasıyım max mı o neynişşş zemuszemus
fulya her gün max yiyiosun her gün yeme . . .
:1ninca:
bi gün ye bi gün yeme . . .
çok yiyion . . .
:1ninca:
canım çok üzüldüm ya siz daha yeni evliydiniz değil mi? ya sevmeye çalışsan hiç umut yok mu?
valla umut yaratmaya çalışıyorum canım.ama başarılı olabildiğimi sanmıyorum.temmuzda 1 yıllık evli olcam canım.evet çok yeni
zabınım haklısın valla hergün yiyorum. Ama pazartesinden itibaren tamamen kesicem bir süre zati.. Yaassah dondurma filan..
Ayrıca yirim senin ayucuuunu.. Göbişinden göbişinden hemide..kaydirigubbakcemile3
1 sene biraz zordur aslında.bide buevlilik işnde kim ne derse desin evlilikte yükü taşıyan kadın annem hep öyle derdi. şimdi yaşayarak öğreniyoruz bizlerde.idare edersen sorun yok ama hep karşı çıkar eleştırırsen senden kötüsü olmaz
güzelim hem soruyorum hem de çekiniyorum fazla meraklı gibi durmaktan çekiniyorum. anlatmak istersen dinlemey hazırım.
ama ben derimki hemen kestirip atma bi yerde okumuştum evliliğin ilk 3 yılı çok krtikmiş ve en zor yıllarmış sonuçta iki farklı insan hayatını birleştiriyo kolay olması mümkün değil önemli olan birbirini çok yıpratmamak. tüm evliliklerde pürüzler olur aşk devam ediyorsa herşey hallolur diye düşünüyorum. unutma hayat iniş-çıkışlarla doludur ve sular bulanmadan durulmaz..
dediğim gibi derdini paylaşıyorum tüm samimiyetimle...:teselli:
benim o uyuyan ayucuuk o nedenle orada zate .. .. ..
akşamları yemeyi kestim ama . . .
bi 60 ı göreyim koyucam yine pikinili kızı . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?