ama zaten pek bişey kalmamış hedefine ulaşmak için..bence tadını çıkara çıkara,yavaş yavaş ver..:dance:beneğim tebrik ederim ablacım.
bende gayret ediyorum ama seninki kadar olmuyor.şu sıralar kilo vermem durdu metabolizma hızlandırıcı bıseyler bılıyomusunuz?
kiraz dermişki:beni yiyenlerin boyunlarını sapım gibi yapacağım..dut da dermişki:bi dur bakalım..arkandan ben geliyorum..beni yiyenlerin boynunu köküm gibi yapacağım...:):))))))) cokacimcoook
hoşgeldin canıma.s.slm kızlar bn gecen yaz 3 ayda tam 20 kılo verdım hep ac gezdım ve bol yuzdum tabı tatıl bıtınce eve gerı dondum bu kıs tam 8 kılosunu gerı aldım onlarda yapıstı ustume benı terketmıyorlar bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm
ben varım:)selam arkadaşlar kimse yokmu
kimse yokmu huhuh
canım tabiki verebilirsin..hele hamilelik kiloları henüz yeni oldukları için en kolay verilen kilolardır..öncelikle kendine bir diyet programı hazırla ve programa mutlaka uyma kararı al..birde sporu eklersen verilemeyecek kilo yok,inan bana..yalnız sabırlı olmalı ve kendine mantıklı,ulaşılabilir hedefler koymalısın..bide yaptıklarını bizle paylaşırsan tamaaaaam:)ve moralimde çok bozuk oturup kalkamıyorum bile o kadar fazlayım yani şuan 69 kiloyum boyum 1,50 yani bu boya bu kilo.sizce verebilirmiyim????????????
sabah stada gidecem yürümek için eşim evde çocuğu ona bırakacam bakalım nolcak bünde ne kadar yürümem gerek yaaaa....
kızlar bir tabak dut yedim kaloriyide aldım kesin hemen
QUOTE]
ablam ben seni hep kumral hayal etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?