60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

veee bugün yediklerim:
sabah:minik bi dilim ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:4 küçük köfte,domates,salatalık
akşam:ızgara tavuk göğüs(150gr kadar),közlenmiş biber
hepsi bu kadaaaaar:)

beneğim tebrik ederim ablacım.
bende gayret ediyorum ama seninki kadar olmuyor.şu sıralar kilo vermem durdu metabolizma hızlandırıcı bıseyler bılıyomusunuz?

sağolasın bitanem...bu arada geçmiş olsun,tatil başladı sayılır bizim için:)metabolizmanı hızlandırmak için az ve sık yemelisin..proteini arttırıp karbonhidratı azaltmalısın..bide bol baharat kullanmalı ve acıyı sofrandan eksik etmemelisin...sporu zaten biliyosundur:)

beneğim tebrik ederim ablacım.
bende gayret ediyorum ama seninki kadar olmuyor.şu sıralar kilo vermem durdu metabolizma hızlandırıcı bıseyler bılıyomusunuz?
ama zaten pek bişey kalmamış hedefine ulaşmak için..bence tadını çıkara çıkara,yavaş yavaş ver..:dance:

slm kızlar bn gecen yaz 3 ayda tam 20 kılo verdım hep ac gezdım ve bol yuzdum tabı tatıl bıtınce eve gerı dondum bu kıs tam 8 kılosunu gerı aldım onlarda yapıstı ustume benı terketmıyorlar bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canıma.s.
bi kere 3 ayda 20 kilo veren birine bunalımda olmak hiç yakışmıyor:)
çok zorlanmadan 2 ada verirsin o 8 tane bir kilocuğu..çünkü henüz çok yeniler..
hadi bakalım diyet zamanı!..

kasımda işe başliycam tekrar ve benim bu 20 kilodan biran önce kurtulmam lazım hamilelikte kalam kilolarımdan bahsediyorum.yardım lütfen..........

ve moralimde çok bozuk oturup kalkamıyorum bile o kadar fazlayım yani şuan 69 kiloyum boyum 1,50 yani bu boya bu kilo.sizce verebilirmiyim????????????
sabah stada gidecem yürümek için eşim evde çocuğu ona bırakacam bakalım nolcak bünde ne kadar yürümem gerek yaaaa....

canım tabiki verebilirsin..hele hamilelik kiloları henüz yeni oldukları için en kolay verilen kilolardır..öncelikle kendine bir diyet programı hazırla ve programa mutlaka uyma kararı al..birde sporu eklersen verilemeyecek kilo yok,inan bana..yalnız sabırlı olmalı ve kendine mantıklı,ulaşılabilir hedefler koymalısın..bide yaptıklarını bizle paylaşırsan tamaaaaam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…