6 ayda 10 kilo verdim işte yavaş yavaş.son 6yılın en zayıf halindeyim şimdi ama sanırım artık metabolizmam durma noktasında 3 haftadır aynı kilodaydım bu hafta biraz kıstım 1kilo gitti.oda zorla. günde 8 km yürüyorum ebru ile plates sabahları yürüyüşten sonradaegzersiz dvdsiyle yapıyorum işte böyle zorlanıyorum ama yapıyorum
slm kızlar
şu 3 günlük şok diyet nasıl bi anlatırmısın canım.bu arada sizlerle paylaşmadan edemiycem süper bişi oldu.3 aydır beklenen tayn oldu balıkesir yolcusu kalmasın şükür artık batıya dönüyoruzhihoyyyt
Selam Kızlar,
valla hızınıza yetişilmiyor yani maşşallah.. kaydirigubbakcemile3
Geçmişe göz gezdirdim ancak.. Sabahtan beri sayfa açık ama bir türlü fırsat bulamadım hepsini okuyup yazmaya.. Neyse..
Herkesin başsağlığı dilekleri ve destekliriniz için çok çok teşekkür ederim..:asigimpuyorumnanaktan
Tartıyle benimde aram iyi değil.. sabah acaba camdan aşağımı atsam diye düşündüm.. O kadar yavaş veriyorum ki.. Daha doğrusu veremiyorum.. Mekanik bendeki tartı 2 haftadır 59 hasretiyle yanıp tutuşuyorum, ama ibre bir türlü 59 u göstermedi. Çatliicam sinirimden.. Bu haftasonu sapancaya gidicem.. Orda kesin az buçuk kaçamaklarım olucak emmeeeee pazartesi günüden sonra şöyle iki üç gün bende bi şok etkisi yaratıcak bişey yapiim diyorum.. 2-3 gün protein ağırlıklı beslenmek gibi.. Yetti gari..
sekerim ben de kusadasına gıdıyorum haftasonu kuzenlerle falan..azıcık kacırabılırım ama cok dikkatlı olucam.. senle pztsı protein diyetı yapalım 2-3 gun. metabolizma sapıttı.. adam etmek lazım..
Bugün su ana kadar yediklerimin raporunu da yaziim..
Sabah: kepekli tost
Öğlen:4 tane kıbrıs köftesi(yanında bir iki tanede hellim peyniri vardı) yarım kaşık kadar pilav 1 de ayran..
Birazdan ara olarak dondurma yicem..Lakin max.. az kalori bakumundan kaydirigubbakcemile3
yok ya minnicik max mı.ıhh hiç yemem daha iyi.ya hep ya hiç hesabı:)3 hafta sonra magnum yicem ben.belki 2 hafta sonra bile olabilir.
kızlar boylarınızla kilolarınızı yazsakmıkii?? boylarınızı merak etmeye başladım yine.bir ara yazıyoduk.
fibula 160cm 60 kg
selamm balikesire mi tayiniz ciktiiii.. ben yurt disindayim ve balikesirliyim.. ne guzel.. balikesir harika bir yerdir.. ne is yapiyordunuz?
max dondurmanın kalorisi azmı
yok ya minnicik max mı.ıhh hiç yemem daha iyi.ya hep ya hiç hesabı:)3 hafta sonra magnum yicem ben.belki 2 hafta sonra bile olabilir.
aynen ya.. max ne ki.. tadını da sevmıyorum illa bol kalorili catur cutur magnum olcek... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:icecream:ben de magnumu tek geçerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?