60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

6 ayda 10 kilo verdim işte yavaş yavaş.son 6yılın en zayıf halindeyim şimdi ama sanırım artık metabolizmam durma noktasında 3 haftadır aynı kilodaydım bu hafta biraz kıstım 1kilo gitti.oda zorla. günde 8 km yürüyorum ebru ile plates sabahları yürüyüşten sonradaegzersiz dvdsiyle yapıyorum işte böyle zorlanıyorum ama yapıyorum

bu arada öğlen yediklerim. 3 yk semizlik yemegi az yogurtla yagsız haşlama uzun geniş erişte2yk datavuklu bezelye yemegi ekmeksiz.sabah kahvaltısı klasik do sal peynir 1d kep ekmek şekersiz çayla

ben de 5 ayda 14kg verdım. hergun 6-7km yuruyorum.pilates yapıyorum.arada aerobik ve fitness yapıyorum 30dk kadar extradan. agırlık calısıyorum.yasım ıse henuz 23.daha önce cok kılo alıp verdıgımden olsa gerek metabolizmam yavas. 4kg daha versem diyete ara verıcem. 1ay kadar korumaya alıcam.sonra yedı hedefler belırlıcem kendıme.. son 1o-11yılın en zayıf halınde oldugum ıcın,artık cok zor gıdıyor kılolar..yaklasık 2 haftadr kılo veremedım(kacamakla aldıgım kıloyu vermıstım1-2gunde,onu saymıyorum)haftaya protein diyetı yapıcam ıkı gun.. bakalım.bu haftasonu da az yiycem.cok hırs yaptım..

evet bende hırs yaptım o yüzdende diyet araştırıyorum iyi bi şok rejimle bikaç kilo gider hareketlenir metabolizma

selamm balikesire mi tayiniz ciktiiii.. ben yurt disindayim ve balikesirliyim.. ne guzel.. balikesir harika bir yerdir.. ne is yapiyordunuz?

Selam Kızlar,

valla hızınıza yetişilmiyor yani maşşallah.. kaydirigubbakcemile3

Geçmişe göz gezdirdim ancak.. Sabahtan beri sayfa açık ama bir türlü fırsat bulamadım hepsini okuyup yazmaya.. Neyse..

Herkesin başsağlığı dilekleri ve destekliriniz için çok çok teşekkür ederim..:asigimpuyorumnanaktan

Tartıyle benimde aram iyi değil.. sabah acaba camdan aşağımı atsam diye düşündüm.. O kadar yavaş veriyorum ki.. Daha doğrusu veremiyorum.. Mekanik bendeki tartı 2 haftadır 59 hasretiyle yanıp tutuşuyorum, ama ibre bir türlü 59 u göstermedi. Çatliicam sinirimden.. Bu haftasonu sapancaya gidicem.. Orda kesin az buçuk kaçamaklarım olucak emmeeeee pazartesi günüden sonra şöyle iki üç gün bende bi şok etkisi yaratıcak bişey yapiim diyorum.. 2-3 gün protein ağırlıklı beslenmek gibi.. Yetti gari..

Bugün su ana kadar yediklerimin raporunu da yaziim..
Sabah: kepekli tost
Öğlen:4 tane kıbrıs köftesi(yanında bir iki tanede hellim peyniri vardı) yarım kaşık kadar pilav 1 de ayran..
Birazdan ara olarak dondurma yicem..Lakin max.. az kalori bakumundan kaydirigubbakcemile3

yok ya minnicik max mı.ıhh hiç yemem daha iyi.ya hep ya hiç hesabı:)3 hafta sonra magnum yicem ben.belki 2 hafta sonra bile olabilir.

aynen ya.. max ne ki.. tadını da sevmıyorum illa bol kalorili catur cutur magnum olcek... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

selamm balikesire mi tayiniz ciktiiii.. ben yurt disindayim ve balikesirliyim.. ne guzel.. balikesir harika bir yerdir.. ne is yapiyordunuz?

eşim devlet memuru mu diyim amirimi diyim öle bişey evet balıkesir çok güzel ben aslen izmir ama tayinci olunca böle geziyon memleket memleket:teytey::teytey:turkbayragi sallandığı her yer bizim

max dondurmanın kalorisi azmı

yok ya minnicik max mı.ıhh hiç yemem daha iyi.ya hep ya hiç hesabı:)3 hafta sonra magnum yicem ben.belki 2 hafta sonra bile olabilir.

aynen ya.. max ne ki.. tadını da sevmıyorum illa bol kalorili catur cutur magnum olcek... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:icecream:ben de magnumu tek geçerim....

Tamaaaam tamammmm.. Magnum bambaşka ama magnumun kalorisi 300 maxın 150. Bide ben hemen hergün yiyorum ara öğün niyetine.. Ofiste herkez yerken ben dayanamıyorum.. Ufacık ufacık nefsimi körlüyorum napiimm..

fibula 160cm 60 kg

fly 168cm 60 kg

ha bide kornetin antep fıstıklısının kalorisi daha az bizde onu keşfetik kızımla bıde lıgt dondurma var tabı:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…