60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hanımlar . . .

Dün akşam yemeğinide geçiştirdim çok şükür kendimle gurur duyuyorum artık geç yemek yemiyorum . . .
Bu biçimde bir kaç gün daha atlatırsam alışacağım sanırım . . .
Mus diyetinede başladım sabah 1 mus ile başlıyorum güne çünkü ben mus diyeti ile görebilmiştim 61 i ne zaman bıraktım 62.5 lar 63 ler . . .

Mus ile haftada 2 gün spor ve akşam yemeyerek umuyorum 58 hedefime ulaşacağım . . .
Nisa duydun muuuu ? Nisaaaa . . .

beneğim valla okul bitti çocuklara karneleri verdik okul bir sessizleşti inanamadım. tık ses yok.bir saatte canımız sıkıldı.seminer boyu napıcaz bilmem. bari bi ip alayımda okul bahçesinde atlarım :roflol:

selam kızlar bugün bu topic çok sessiz oluyor biliyorum içimi dökmek için yazıyorum zaten.
sizlerde biliyorsunuz zaten çok uzun zamandır bir bunalım içindeyim , gün geçtikçe kurtulacağıma daha çok batıyorum sanki.bi türlü mutlu olamıyorum ya herşey hep kötü hep kötü.hayatımda doğru giden hiçbirşey yok.tuttuğum dalların hepsi kırılıyor.ben mutlu olmayı özledim...

slm nedir seni mutsuz eden şeyler hiç olumlu bişey olmuyormu hayatında. ben çok bunaldıgımda pollyannacılık oynarım kendı kendıme

mesela bugün ogluşum sınavına gırdı.saglıkla bu bıle bi mutluluk sebebı benım için. küçük şeylerden mutlu olmak bu olsa gerek

selam kızlar nasılısınız kaç gündür ugrayamadım topiğe
yeni gelen arkadaslar hosgelnizi baya sayfalar ilerlemiş ancak birkısmını okuyabildim..
dün regl oldum ...ben regl oldugum dönem kilo veriyorum inşallah su 62 yi görücem offf offfffffff

iyi geceler kızlar.nasılsınız.gün boyu kimsecikler uğramamış doğru düzgün.herkesler tatilemi gitti yoksa?
forumun çıtırlarıopuyorumnanaktan çocuğunuz çok süper kilolardasınız.vücudunuzda süper.ben hep böyle balık etliyim.

Son düzenleme:
Evvetttttt kızlar..Biraz önce tartıldım ve tartıda 57.4'ü gördümmm ve bu hafta regl haftamdı ve beş gündür yasmin kullanıyorum.....

Bu hafta 1 kilo 100 gram vermiş durumdayım.(Geçen hafta 58,5 'dim)..Az ya da çok her hafta veriyorum şu kiloları,oleyyy oleyyy oleyyyyyyysırnaşık şey:teytey::teytey::enbuyukkk:

Aşkolsun canım yaaaa.. Çok tatlısın , lütfen böyle şeyler söyleme. Çok daha güzel olmak ve sağlıklı olmak için girmedik bu diyete , bu yola başkoymadık mı? Hı?

Oooo çok güzel bi başarı bu lunacım , tebrikler
kaydirigubbakcemile5

Ben dün Bakırköy pazarını talan ettim kızlar , birsürü birsürü şieyler aldım , sıcağın verdiği stresten ve paranın ağırlığından kurtuldum :) evlibarklıcım tavsiye ederim iyi geliyo alışveriş , kafan biraz rahatlar.

Teşekkür ederim canım..kaydirigubbakcemile3

Sanırım C.tesi pazarına geldin,adliyenin oradakine..Çok kalabalık olur orası.Sen nerede oturuyorsun,B.köye yakın mı?

Evet canım cumartesi pazarı , yakın sayılırım , neresi olduğunu sölemiyim şimdi kimliğim ortaya çıkmasın iyice :1ninca:

duydum kız duydum Allah iyiliğini versin bende baslayım ozaman muz diyetine sırnaşık şey gerci rahatsızım biraz zaten cnm bise istemiyo istese yiyemiyorm buda beni iyi bir zayıflatır umarım kaydirigubbakcemile3

eveeeet

selam kızlar..

kısa kuasadası trip olayım bitmiş bulunmakta...tatil güzeldi.. barda falan 1 kadeh fişne-votka ile idare edip diger ögunlerde dondurma,pide,balık,patates kızartması falanla kucaklastım..kac kıloyum bılmıyorum artık ama kesın aldım. kendi evim dısındakı tuvaletlerde tuvalete cıkma özrü yasayan ben, tuvalete de cıkamıyor 3-4 gundur.. yanı su yedıklerım hepsı bunyemde duruyor..
kayısılı forum cayını ıcıyorum doganın ama bana mısın demeyecek bılıyorum. 1-2 sefer ıse yaradı bır daha olmuyor ...yağlı da yedim :gitme:
benden baska da fıstık yok su an ama hadi kalın sağlıcakla...

kendi evim dısındakı tuvaletlerde tuvalete cıkma özrü yasayan ben, tuvalete de cıkamıyor 3-4 gundur.. yanı su yedıklerım hepsı bunyemde duruyor..

Psikopatlığımız bile aynıymış fiume :1shok:
Hayırlısı olsun canım yaa güzel vakit geçirmişsin ya boşver şuncacık kilo elbette verilir.
:

Psikopatlığımız bile aynıymış fiume :1shok:
Hayırlısı olsun canım yaa güzel vakit geçirmişsin ya boşver şuncacık kilo elbette verilir.
:

öyle de diyetin içine ettim.. yarın tartıyla hesaplascam..

kasık kasık da zeytınyag ıçtım az önce..hiç spora gıdesım yok...bakalım 2 saat sonra belkı..

acaba kac kılo aldım ? :1ninca:

öyle de diyetin içine ettim.. yarın tartıyla hesaplascam..

kasık kasık da zeytınyag ıçtım az önce..hiç spora gıdesım yok...bakalım 2 saat sonra belkı..

acaba kac kılo aldım ? :1ninca:

Kilo değil ya senin sorunun tuvalet , tuvalete çıkınca kilo almadığı görceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…