benim biraz işim var onu yapmam lazım sonra yine gelirim
kızlar günayydıııınsizden ayrı yapamıyorum 60 kiloya kadar düşmüştüm ama burdan biraz ayrı kalmaya gör ne motivasyon kaldı ne bişiy etraftan birazda ne güzel oldun diye iltifatları duyunca iyice şımardım ve bi baktım ki hiç farketmeden tekrar 66 oldum güzel bi fırçayı hakettim yani hadi beni fırçalayın ki kendime geliyim.kızlar beni tekrar aranıza alırmısınız nolur nolur söz bidaaa bırakmıycam burayı
huşşgeldinn
hoşbulduk hugocuk,nası gidiyo hamilelik doğumuna ne kadar kaldı?
günaydın kızlar,
tatilden sonra tekrar aranızdayım. rejim filan kalmadı tabi önüme geleni yedim ama sanırım fazla bişi gelmedi
7 hafta kaldı doğuma canımm
iyi gidiyo sıkıntı yok şimdilikkk
160 boyum ve 61 kiloyum her gecen ay da kilom artıyor sanırım gecen ay 60 kiloydum
4 yıl once 49 kiloya kadar dusmustum ama son 3 yıldır 60 kilo uzerime yapıstı kaldı sanslıyım aslında basenlerim yok ama yag en tehlikeli yer olan gobek ve bel cevresinde toplanıyor. is yerinde bir kız arkadasımla iddia ya girdik 3 ayda 10 kilo :) simdiden basladım cunku tokum ac oldugum zaman kendimi kaybediyorum herseyi yutmadan bile yiyebilecvek duruma geliyorum cok fazla ac kalamıyorum tansiyonum dusuyorakdeniz anemisi tasıyıcısıyım ac kalamıyorum hic. ama kilolarımı da nasıl vericem bilmiyorum. her gun cikolata yiyorum cikolataya tatlılara nasıl dur diyebilirim ??? ekmek hic yemem aramam da zaten kilo verebilmem icin cıkolata ve tatlıyı bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum eve eliptik bisiklet de aldım ilkk gun 15 dk yla basladım ki gayet yorucu her gun onu kullanmam gerekiyor kilo verdikce yazarım. diyet de yapmam ben hic bu arada hayatım boyunca da yapmadım herseyden az yemek mantıklı geliyor bana
cikolata ve tatlılara nasıl dur derim fikri olan var mı ?
maşallah maşallah pek bişiy kalmamış.bahar bebeği olcak yani ne güzel..
yanlış mı hesapladım.kış bebeği olcak dimi bebek her mevsimde güzeldir. benim ikizler de şubatta doğdular.yaza elimize geldiler.rahat rahat gezdik.yemeğe çıkıyorum bakalım neler var yemekte:))
şubat sonu olacak nasipse
yazın rahat gezeriz diyoruz bizde nasipse bakalımm yaramaz haşarı olmazsa iyi
oğlanlar daha yaramaz olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?