60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar iyi seneler diliyorum herkeze sabah kahvaltım
1 domates
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir

kızlar günayydıııınsizden ayrı yapamıyorum 60 kiloya kadar düşmüştüm ama burdan biraz ayrı kalmaya gör ne motivasyon kaldı ne bişiy etraftan birazda ne güzel oldun diye iltifatları duyunca iyice şımardım ve bi baktım ki hiç farketmeden tekrar 66 oldum güzel bi fırçayı hakettim yani hadi beni fırçalayın ki kendime geliyim.kızlar beni tekrar aranıza alırmısınız nolur nolur söz bidaaa bırakmıycam burayı

bu arada bu kilo çizelgesi nası yapılıyodu.daha once benimkini yoli yapmıştı.ama şimdi silinmiş.ne yapsak nası yapsak...

huşşgeldinn

eh madem hoşbuldum hemen sabah kahfaltımı yazıym bari
6 kaşık Kellogs special k+light süt(saat 9.00 'da)
ara öğün 1 fincan neskafe(şekersiz ,birazcık süt damlattım içine)
şimdiye kadar 3 bardak su içtim

günaydın kızlar,

tatilden sonra tekrar aranızdayım. rejim filan kalmadı tabi önüme geleni yedim ama sanırım fazla bişi gelmedi

160 boyum ve 61 kiloyum her gecen ay da kilom artıyor sanırım gecen ay 60 kiloydum
4 yıl once 49 kiloya kadar dusmustum ama son 3 yıldır 60 kilo uzerime yapıstı kaldı sanslıyım aslında basenlerim yok ama yag en tehlikeli yer olan gobek ve bel cevresinde toplanıyor. is yerinde bir kız arkadasımla iddia ya girdik 3 ayda 10 kilo :) simdiden basladım cunku tokum ac oldugum zaman kendimi kaybediyorum herseyi yutmadan bile yiyebilecvek duruma geliyorum cok fazla ac kalamıyorum tansiyonum dusuyor akdeniz anemisi tasıyıcısıyım ac kalamıyorum hic. ama kilolarımı da nasıl vericem bilmiyorum. her gun cikolata yiyorum cikolataya tatlılara nasıl dur diyebilirim ??? ekmek hic yemem aramam da zaten kilo verebilmem icin cıkolata ve tatlıyı bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum eve eliptik bisiklet de aldım ilkk gun 15 dk yla basladım ki gayet yorucu her gun onu kullanmam gerekiyor kilo verdikce yazarım. diyet de yapmam ben hic bu arada hayatım boyunca da yapmadım herseyden az yemek mantıklı geliyor bana
cikolata ve tatlılara nasıl dur derim fikri olan var mı ?

günaydın kızlar,

tatilden sonra tekrar aranızdayım. rejim filan kalmadı tabi önüme geleni yedim ama sanırım fazla bişi gelmedi

huşşgeldinn
özledik seni geçen gün nugiyle kulacıklarını çınlattık
bugün sabah baktım uğramamışın heralde dedim bugünde izinli sazanımm

göbek bölgende yağ varsa tatlıyı şekeri şekerli gıdaları içecekleri kızartma hamurişi kısacası meyve dışında şekerli şeyler yemeyeceksin başka türlü göbek gitmiyo
ve düzenli sporda tabiki
en zorr eriyen yerdirr
diyetisyene gidebilirsen faydası olurr gidemezsende yol belli hiç yemiceksin tatlı şekerli şeylerr

yanlış mı hesapladım.kış bebeği olcak dimi bebek her mevsimde güzeldir. benim ikizler de şubatta doğdular.yaza elimize geldiler.rahat rahat gezdik. yemeğe çıkıyorum bakalım neler var yemekte:))

ben bugün sabah peynirli yumurta yaptım az yağda pişirdimm
yanında 2 dilim kepek ekmeği 5 zeytin yedimm
şimdi ara öğünde 1 fincan şekersiz türk kayfesi 4 kepekli püskevit 1 avuçta fıstıkk
öğleye mantar sote yicemm bulgur pilavı var 4 kaşık bulgur 1 büyük bardakta ayran içerim
arada meyve kefir oluurr
akşama kurufasulye turşu salata kepek ekmeği olurr

yanlış mı hesapladım.kış bebeği olcak dimi bebek her mevsimde güzeldir. benim ikizler de şubatta doğdular.yaza elimize geldiler.rahat rahat gezdik. yemeğe çıkıyorum bakalım neler var yemekte:))

şubat sonu olacak nasipse
yazın rahat gezeriz diyoruz bizde nasipse bakalımm yaramaz haşarı olmazsa iyi
oğlanlar daha yaramaz olurr

şubat sonu olacak nasipse
yazın rahat gezeriz diyoruz bizde nasipse bakalımm yaramaz haşarı olmazsa iyi
oğlanlar daha yaramaz olurr

ah bilmem mi şekerim.benim 3 çocukta oğlan.büyük oğlandı ikizlerde oğlan olunca bende 3 erkek annesi oldum.benimkiler çok hareketliler.düz duvara tırmanan cinsinden...ama Allahtan mız mız değiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…