ah bilmem mi şekerim.benim 3 çocukta oğlan.büyük oğlandı ikizlerde oğlan olunca bende 3 erkek annesi oldum.benimkiler çok hareketliler.düz duvara tırmanan cinsinden...ama Allahtan mız mız değiller..
huşşgeldinn
özledik seni geçen gün nugiyle kulacıklarını çınlattık
bugün sabah baktım uğramamışın heralde dedim bugünde izinli sazanımm
dedikodumu mu yaptınız ka
sabah geldim ama giremedim ki beybi yaw. çok iş yıgılmıştı. onları halletmekle ugraşıyorum bugün pek diyet miyette yapamadım yılbaşı için çuku muku verdiler onları yedik
yarından itibaren başlicam inşallah. eşim de evde bugünden itibaren. iş görüşmeleri başlıyor işte bi ingilizcesi olaydı işi çok daha kolaydı, zamanında çok söyledim ama beni dinlemedi şimdi keşke ögrenseydim diyor. neyse hayırlısı olsun ama kafası rahatladı bu çok sevindirici. spora diyete başlicam diyo
heyoooo iyi seneleeeerr.... Ben hala şişmanımAma çok şükür hala buraya sığıyorum
sazanda olaydı iyi olurdu sıkılmazdık dedikk
eşin inşallah iyi bir iş bulurr
yılbaşında ne ettinizz eşin nerdeydii
biz kayınvalideye gittik ama erken kalktıkk
arabayla turladık ama bin pişman olduk herkes sarhoş yerlerde yatıyoduu zor çıktık kordondan
evimize geldik tv izledik yattık uyudukk
heyoooo iyi seneleeeerr.... Ben hala şişmanımAma çok şükür hala buraya sığıyorum
bugünn tem,zlik yaptım emme bitmedi yemek yaptım duş aldımm oturdum belime ağrı girdii bacaklarımdada olduu dinleniyorum şimdii
salonu mutfağı sildim süpürdüm banyoyu yıkadım markete gittim geldimm
çok bilenem değilmi benim için
karnım bu ara kocaman olduuu top gibi
yok tatlım ayrı yumurta ikizi.hiç bişiyleri benzemiyo.ne tipleri ne huyları herşeyleri çok farklı.birimin yemesi sorun,diğerinin uykusu dert.biri çok nazlı.öteki bıçkın delikanlı.abi ise hepsinden farklı.çok uysal bi çocuktu.ama ikizlerden sonra huy değiştirdi.ne zaman ne yapar kestirmek zor bir hal aldı.kıskanıyo tabi haklı..otrak noktaları çok hareketli oğlan çocukları olmaları ve ve tipik erkek davranışı hep ilgi bekliyo olmaları.
ben abimlere gittim avrupa yakasına. oda bursaya gitti, yılbaşında beraber değildik. zaten bizim ailede pek yılbaşı kutlaması olmaz ablam ve abimlerle yedik içtik muhabbet ettik o kadar. pek yılbaşı konsepti yoktu yani. inşallah canım iyi dileklerin için saol.
iyi seneler...
bende şişmanım...
oy şişmanın şişmanımmmmmmmmm
şişman sevdim pişmanımm
ivet çok bileeeee
artık yvaş yavaş agırlaşıyorsun yorma kendini yaw
bugünn tem,zlik yaptım emme bitmedi yemek yaptım duş aldımm oturdum belime ağrı girdii bacaklarımdada olduu dinleniyorum şimdii
salonu mutfağı sildim süpürdüm banyoyu yıkadım markete gittim geldimm
çok bilenem değilmi benim için
karnım bu ara kocaman olduuu top gibi
canım geçmiş olsun..çok yorma kendini..bende çamaşır makinaya atmıştım çıktı ama seremiyorum sepet çok ağır kaldıramadım eşim akşam gelince balkona götürür bende ozaman sererim bulaşıkları makinaya attım ama inşallah su akıtmaz..halımıda yeni serdim çünkü..bende sağı solu toparladım ama başka iş yapamadım çünkü alttan çok sancım var.doktora gidecektim ama yürüyemiyorum dolmuş yoluda uazak yağmurda yağdı çok soğuk kızımla gitmek zor olacaktı gitmedim.
uzancakmışsın yatıp 1-2 saat dinlenecekmişsin geçmezse doktora gidin diyoo
evet haklısın.uzanamıyorum ki kızım 5 dakikada bir birşey istiyor yada tuvaleti geliyor dinlenemiyorum hiç...
neettin eksiklerini tamamlayabildinmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?