60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim,
1 kase mercimek çorba,
ankara tava(pilavını yemedim sadece etini yedim,
1 kase cacık,
1 adet kepekli ofis ekmeği(küçük yuvarlak ekmeklerden) yedim geldim.

ah bilmem mi şekerim.benim 3 çocukta oğlan.büyük oğlandı ikizlerde oğlan olunca bende 3 erkek annesi oldum.benimkiler çok hareketliler.düz duvara tırmanan cinsinden...ama Allahtan mız mız değiller..

hayy maşallah 3 oğlan hee
ikizler hemdee
tek yumurta ikizimii

yok tatlım ayrı yumurta ikizi.hiç bişiyleri benzemiyo.ne tipleri ne huyları herşeyleri çok farklı.birimin yemesi sorun,diğerinin uykusu dert.biri çok nazlı.öteki bıçkın delikanlı.abi ise hepsinden farklı.çok uysal bi çocuktu.ama ikizlerden sonra huy değiştirdi.ne zaman ne yapar kestirmek zor bir hal aldı.kıskanıyo tabi haklı..otrak noktaları çok hareketli oğlan çocukları olmaları ve ve tipik erkek davranışı hep ilgi bekliyo olmaları.

huşşgeldinn
özledik seni geçen gün nugiyle kulacıklarını çınlattık
bugün sabah baktım uğramamışın heralde dedim bugünde izinli sazanımm

dedikodumu mu yaptınız ka
sabah geldim ama giremedim ki beybi yaw. çok iş yıgılmıştı. onları halletmekle ugraşıyorum bugün pek diyet miyette yapamadım yılbaşı için çuku muku verdiler onları yedik
yarından itibaren başlicam inşallah. eşim de evde bugünden itibaren. iş görüşmeleri başlıyor işte bi ingilizcesi olaydı işi çok daha kolaydı, zamanında çok söyledim ama beni dinlemedi şimdi keşke ögrenseydim diyor. neyse hayırlısı olsun ama kafası rahatladı bu çok sevindirici. spora diyete başlicam diyo

heyoooo iyi seneleeeerr.... Ben hala şişmanım Ama çok şükür hala buraya sığıyorum

sazanda olaydı iyi olurdu sıkılmazdık dedikk
eşin inşallah iyi bir iş bulurr
yılbaşında ne ettinizz eşin nerdeydii
biz kayınvalideye gittik ama erken kalktıkk
arabayla turladık ama bin pişman olduk herkes sarhoş yerlerde yatıyoduu zor çıktık kordondan
evimize geldik tv izledik yattık uyudukk

ben abimlere gittim avrupa yakasına. oda bursaya gitti, yılbaşında beraber değildik. zaten bizim ailede pek yılbaşı kutlaması olmaz ablam ve abimlerle yedik içtik muhabbet ettik o kadar. pek yılbaşı konsepti yoktu yani. inşallah canım iyi dileklerin için saol.

heyoooo iyi seneleeeerr.... Ben hala şişmanım Ama çok şükür hala buraya sığıyorum

iyi seneler...
bende şişmanım...
oy şişmanın şişmanımmmmmmmmm
şişman sevdim pişmanımm

bugünn tem,zlik yaptım emme bitmedi yemek yaptım duş aldımm oturdum belime ağrı girdii bacaklarımdada olduu dinleniyorum şimdii
salonu mutfağı sildim süpürdüm banyoyu yıkadım markete gittim geldimm
çok bilenem değilmi benim için
karnım bu ara kocaman olduuu top gibi

ivet çok bileeeee
artık yvaş yavaş agırlaşıyorsun yorma kendini yaw

desene işin zor
ben kız çocukları daha çok ilgi bekler sanıyodum değilmi
erkek çocukları dahamı ilgi bekliyo

bizdede kutlanmazzz herzamanki akşamlardan farkı yoktuu
sohpet ettik tv izledik uyudukk

canım geçmiş olsun..çok yorma kendini..bende çamaşır makinaya atmıştım çıktı ama seremiyorum sepet çok ağır kaldıramadım eşim akşam gelince balkona götürür bende ozaman sererim bulaşıkları makinaya attım ama inşallah su akıtmaz..halımıda yeni serdim çünkü..bende sağı solu toparladım ama başka iş yapamadım çünkü alttan çok sancım var.doktora gidecektim ama yürüyemiyorum dolmuş yoluda uazak yağmurda yağdı çok soğuk kızımla gitmek zor olacaktı gitmedim.

uzancakmışsın yatıp 1-2 saat dinlenecekmişsin geçmezse doktora gidin diyoo

slm kızlar nasılsınız
ya ben kafama göre diyet yapamaya çalışıyrm ama bi değişiklik göremedim
1ay yapmışımdır
saırım yanlış şeyler yiyorum
aç kaldıgım yanıma kar kaldı
menülerimi yazacağım hergun
yanlışlarım olursa lütfen ikaz edin
yoksa boşa kürek sallayacagım yine

eşim bikaç gündür izinli bu yuzden geç kalkıyoruz kahvaltıyı geç yapıyorm

kahvaltı 11.00
1zeytin
3milföy kıymalı yapmıştım
bikaç çatal krem peynir
1üçgen peynir
bir bardak limonlu sıcak su

ara 15.00
bi bardak süt yağsız
5badem 4fındık

akşamı 6da yerim onda da pırasa yemeği ve ayran

2litre su içerim ve 8-10km arası koşubandında yürürüm inşllh böle planlıyorum
69kiloyum
bu ay 65i görür müyüm
yoksa çok mu uçtum ne dersiniz :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…