60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşalah verirsinn
milföycük olmamış sadece ama sabah yemişsin diğer öğünler karbonhidrat almazsın sporda olucakmış çok sorun olmaz yeterki devamlı olmasınn

inşalah verirsinn
milföycük olmamış sadece ama sabah yemişsin diğer öğünler karbonhidrat almazsın sporda olucakmış çok sorun olmaz yeterki devamlı olmasınn

evet milföyü ben de biliyrm :))
ama dediğin gibi ondan sonra karbonhidrat olmayacak inşllh
inşllh devamlı olmaz :2::2:
bu ay 65i görsem çok mutlu olacagım
teşekkür ederim cevap verdiğin için

hımmmm bunları bilmiyordum teşekkürler...
mercimek çorbası hastasıyımdır tüh be
neyse dikkat ederim bir dahakine
ama aynı hatayı bugunde yaptım

bu sefer yoğurt çorbası içi de pirinçli ((

neyse menümü yazayım yorum yapın kızlar

sabah
2dilim ekmek
5-6çatal krem peynir
limonlu sıcak su
bikaç çatal patates kızartması :26::26:
ve haşlanmış yumurta

sabah geç kalktıgım için öğlen yemeği olmadı
kahvaltı öğlene denk geldi cünkü

akşam
2kase yogurt corbası
içine de cok az ekmek parcası attım
hiç yok gibiydi ama vardı
bikaç balık attım agzıma dünden kalma 4taneyi geçmemiştir tabi hamsi
akşam 6da tükanı kapadım
bugun ara öğünlere uyamadım

2litre su içtim
ve koşubandında 8kilometre yürüdü. 24000kalori yakmışım
bugun böyleydi
yorumlarsanız sevinirim [/QUOTE]

Seyyo o patitis kizartmasi ne ole bakiym? Sen kilo vermek istemiyosun herhalde... Patetes yerine 1 dilim kepek yeseydin, o iki tas corba yerine de 1 tas icseydin ya Bi de 8 km yuruyus cok iyi de eminmisin 2400 cal yaktigina o kj yani kilo jule olmasin? cunku 1 saat tempolu yuruyus 260 civari kalori yaktirir..sen 1.5 saat yurudun herhalde o da tas catlasa 390-400 cal olur..bandindaki ayar cal degil kj dir canim...sporla 2400 cal yakman imkansiz..

günaydın
şirincim ben hiç o açıdan düşünmemıstım ya..
hele tartıda degısıklık goremıyorum neden dıyordum bende..
bundan sonra dıkkat edecegım tesekkur ederım canım..

Evet canim...maalesef bu degisimlere dikkat etmek lazim..internetten karbonhidrat degisimlerine bakabilirsin..ne neye denk geliyo diye..

günaydın kızlar,

tatilden sonra tekrar aranızdayım. rejim filan kalmadı tabi önüme geleni yedim ama sanırım fazla bişi gelmedi

sazancik neredesin yaw? seni aradi gozlerimiz vallahi... Hosgeldin...cok guzel kilo almamis olman yedigin halde...

hugocuk dikkat et kendine sen cok yoruyosun kendini...hamarat bi oglun olucak senin
Bilgili hugocuk ben sana bisiy sorcam..benim su son haftadir bacaklarim cok gucsuz...oturdugum yerden kalkmak istemiyorum..ayaktayken bisey yok ama otururken ,yerden bisey alirken,kalkarken cok gucsuz hissediyorum bacaklarimi...
Spora surunerek gidiyorum..sporun ilk on dk zor oluyo ama sonra alisiyorum...Sen diyetisyene giderken olmus muydu boyle seyler? acaba kanim mi dustu? Dengeli basleniyorum...saglikli yani..oyle cok ac kalmiyorum...

ben bugün sabah
3dilim normakl ekmek
biraz peynir
3 zeytin
çok az da yağda yumurta

öğlen
et haşlama patatesli bir kepçe
bir kepçede bulgur pilavı
bir bardak ayran

ara öğün
bir elma
2 mandalina

akşam da
iki kepçe kara lahana çorbası saat 18 00 di

ne kadar da şu içtiğimi bilmiyorum çok kötü girip olmuşum git gel arada içiyorum ama bir buçuk litre içmişimdir bu saate kadar,hasta olduğum için spor yapamıyorum
Yorumlarınızı Bekliyorum:26:

Tostoslar nerdesiniz????????

Aksam yemegi yiyonuz dimi...sizi gidi oburlar siziiiiii

Bu arada size katildigimdan beri sadece bir kacamak yaptim...!!! Bravoooooooo
Veee bu sayede size katildiktan beri 900 gr verdim kizlar...cok parlak bir rakam degil ama 1.5 yil aradan sonra ilk defa 60.6 yi gordum...

Ben dunku menumu veriym...

Sabah: 1 haslanmis yumurta, 4 c.k. yulaf ezmesi (yarim kase sute), icine 2 hurma 3-4 siyah uzum, 1 tane armut, bunlari bagirsaklarim icin yedim..hem de 2-3 haftadir kahvaltilarim ayni, biraz degisiklik belki metabolizmami canlandirir dimi???:26:
2 kk peynir, 2 zeytin, havuc, brokoli ufff amma cok olmus beee

Aksam: 1 kucuk biftek, 3-4 kasik pilav,sebze yemegi, 3 yk havuc tarator.

Spor: 1 saat kosu,
Su: 1.5 lt

Yine iki ogun yaptim sabah o kadar yemeden sonra!!!!

birde ölen yemeği olarak patates kızartması yiye bilirmiyiz nekadar

Eylulcuk kilo verirken patates, pirinc, makarna, gibi basit karbolar almasan daha hizli verirsin...hele kizartmasi...Menundeki sabah 3 dilim ekmek fazla olmus bence.. o uc dilimi gun icine her ogun birer dilim dagitsan daha iyi...

Seyyo o patitis kizartmasi ne ole bakiym? Sen kilo vermek istemiyosun herhalde... Patetes yerine 1 dilim kepek yeseydin, o iki tas corba yerine de 1 tas icseydin ya Bi de 8 km yuruyus cok iyi de eminmisin 2400 cal yaktigina o kj yani kilo jule olmasin? cunku 1 saat tempolu yuruyus 260 civari kalori yaktirir..sen 1.5 saat yurudun herhalde o da tas catlasa 390-400 cal olur..bandindaki ayar cal degil kj dir canim...sporla 2400 cal yakman imkansiz..

Evet canim...maalesef bu degisimlere dikkat etmek lazim..internetten karbonhidrat degisimlerine bakabilirsin..ne neye denk geliyo diye..

sazancik neredesin yaw? seni aradi gozlerimiz vallahi... Hosgeldin...cok guzel kilo almamis olman yedigin halde...

hugocuk dikkat et kendine sen cok yoruyosun kendini...hamarat bi oglun olucak senin
Bilgili hugocuk ben sana bisiy sorcam..benim su son haftadir bacaklarim cok gucsuz...oturdugum yerden kalkmak istemiyorum..ayaktayken bisey yok ama otururken ,yerden bisey alirken,kalkarken cok gucsuz hissediyorum bacaklarimi...
Spora surunerek gidiyorum..sporun ilk on dk zor oluyo ama sonra alisiyorum...Sen diyetisyene giderken olmus muydu boyle seyler? acaba kanim mi dustu? Dengeli basleniyorum...saglikli yani..oyle cok ac kalmiyorum...[/QUOTE]

tamam canım bi daha kızartma yok
1aydır güya rejimdeyim
hiçbi değişiklik yok
meger hep yanlış şeyler yemişim...
canım aslında 240..ama kkda okudum daha fazla diye ben de sonuna sıfır ekliyordum :)) yani doğru muymuş
üzüldüm gercekten 2400 daha iyiydi
bugunde 6hızla 70dakika yürüdüm 210 kilometre oldu

Eylulcuk kilo verirken patates, pirinc, makarna, gibi basit karbolar almasan daha hizli verirsin...hele kizartmasi...Menundeki sabah 3 dilim ekmek fazla olmus bence.. o uc dilimi gun icine her ogun birer dilim dagitsan daha iyi...

yorumun için sağol, bende sabah sadece ekmek yiyorum daha iyi olur diye artık daha dikkat ederim

boy 1.70
kilo 64
aynaya bakasim gelmiyo...
belim cok kalin, göbegim var sizce en cabuk nasil eritebilirim?
2-3 gündür evde pilatese basladim bakalim bi faydasi olucakmi.
biara bisiklet sürüyodum cok faydasi olmustu ama havalar sogdu evden cikmiyorum pek...
yediklerime dikkat ediyorum,aksam saat 5-6dan sonra meyve disinda pek bisey yemiyorum.bol bol ilik su iciyorum,1-2 fincan yesil cay iciyorum.ekmek sadece kahvaltida yiyorum ama beyaz degil kepekli.bol bol salata tüketiyorum...
sizce kirmizi et kilo almaya sebeb olurmu? bizim evimizde kirmizi et cok fazla tüketiliyo.bunun yaninda makarnalar,pilavlar...
henüz tartilmadim ama insallah kilo veririm.bu durum beni cok rahatsiz ediyo.sanki herkes bana bakiyomus gibi hissediyorum.kendime güvenimi etkiliyo.kisacasi takinti haline geldi

Hugocuk,tosti...Hamile arkadaslar..biz bebek calismalarini one cekmeye karar verdik...ama ben bu kilo olayini fena halde kafaya takmis durumdayim...sizce 60 kiloyla hamile kalsam cok mu kotu? boyum 1.65...bu beslenme duzenime devam etsem calismalar esnasinda, zarari olur mu? disaridan da vitamin alirim??? Ne dersiniz? Cok meyve filan yemiyorum..hamilelikten once guzel beslenin diyo doktorlar da...napcami bilemedim...Anneme, arkadaslarima filan soylemiycem tek umudum sizlersiniz beni aydinlatir misiniz? 60 uzerine 14 kg alsam...74...ben universiteye girdigimde 74 dum ve hatirliyorum o halimi...tam bir dubaydim...yine oyle olmak istemiyorum...hayalim 55 olup oyle hamile kalmakti ama boyle yavas verirsem bebegi daha da ertelememiz lazim..ertelemek istemiyorum...yasim geciyo yaaa...:18:yardim kizlar..

Günaydın cici kızlar..
15 gün oldu en az yokum buralarda..
Baş dönmesiyle cebelleşiyorum bunca zamandır.
Diyet falan kalmadı tabi..
Baş dönmesinin sebebi de bulunamadı...

Öyle döne döne yaşıyorum...

Neyse döne döne de olsa geldim burdayım..
Diyete de başladım..

canım kilon cok değil benım boy 1,68 ve 68 kiloyla hamıle kaldım 23. haftadayız şimdi 76 kiloyum ama o kadar durmuyorum karnım büyüdü sadece hamılelik kıloları caukta verilir 3 5 kiloda kalırsa kalsın bebek için deymez mi
yeme düzenine gelince sen kahvaltını güzelce yaptıktan sonra arada cevizini bademını yedikten sonra sebze meyve agırlıklı beslendikten sonra hem cok kilo almamış hemde bebeğin için gerekli besinleri almış olursun kararını verdiysen sana tafsiyem folic asit al başla gebelikten 3 ay önce kullanılması daha ii vucudu gebeliğe hazırlıyor bir zararı yok kesinlikle hamileyim diye yemegi abartmayada gerek yok zaten bebek alacagını alıyor inş. gönlüne göre olur herşey

kızlarrrrrrrrr selam: )))))))
1 hafta önce geldim az yiyorum sağlıklı olduunu düşünüyorum.
amaaaaaaaaaaaa yılbaşı gecesi dünyaları yedim saat 3 te hala elimde tabakla geziodum ve yine de 1 hafta da yarım kilo(cuk) vermişim sevindim yinede ama
evde bu siteden bulduğum spor videolarını yapıyorum 2 günde bir........... 5 ayda 6 -7 kg verebilirmiyim sizce.
bu arada gızlarrrrrr
Yeşil Biber inanılmaz tok tutuo valla ekmek niyetine yiyorum: ))) tavsiyemdir hemde kalorisizzz: ) yehhhaaaa

sağlıklı beslendikten sonra aldığın kilolar doğumda giderr sonrasındada emzirerek verirsin
yani öyle korkulacak bişey değill herşey sende bitiyo

hoşgeldin yclemm
allah allah demek bulunamadıı
çokmu dönüyo başınn
bazen düzenli ilaç kullanımlarında o ilacı mesela bikaç gün içmesen baş dönmesi başlıyomuşş ilaç bağımlılık yaptığı içinn
düzenli ilaçların varmıydı özellikle depresan ilaçları çok yapıyıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…