off off sırt bel ağrısı ne zormuşş pilates yaparken hiç olmuyodu hayatımda ilkkez başıma geliyoo
hoşgeldin yclemm
allah allah demek bulunamadıı
çokmu dönüyo başınn
bazen düzenli ilaç kullanımlarında o ilacı mesela bikaç gün içmesen baş dönmesi başlıyomuşş ilaç bağımlılık yaptığı içinn
düzenli ilaçların varmıydı özellikle depresan ilaçları çok yapıyıo
Günaydın cici kızlar..
15 gün oldu en az yokum buralarda..
Baş dönmesiyle cebelleşiyorum bunca zamandır.
Diyet falan kalmadı tabi..
Baş dönmesinin sebebi de bulunamadı...
Öyle döne döne yaşıyorum...
Neyse döne döne de olsa geldim burdayım..
Diyete de başladım..
günaydın kızlar,
yecalem hoşgeldin iyi olmana sevindim ama bu baş ağrılarından dolayı da üzüldüm geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah.
şirincim hoşbulduk. valla hala adapte olamadım ben diyet olayına. zaten benim artık sırf diyetle verilcek bi kilom kalmadı spor yapmam laızm. dün akşam niyetlendim ama yine yapamadım .. üstümden şu tembelliği atamadım gitti hayırlısı. buralara ugrayasım bile gelmiyo
yclemmmm benim dönem değil ama baş ağrısıydı bendede bişey çıkmadı psikolojik demişlerdi acaba sendede öyle bişey olabilirmi :44:döndüğü zaman psikolojik falan desen ama işte baş dönmesi olunca bi anda olup bitiyo psikolojik olabilirmiki :26:
canım bende diyet yapmıyorum ama burdan ayrılmıyorum sende ayrılmaa
ayrılamıyorum ki zaten geldik işte kürkçü tükanına
herkeste böyle dönemler oluyoo bende dün akşam yedimm pingui yedimm eşim getirmiş yedim
2 gündür eşim evdeydi hiç dikkat edemedimm
ona servis yapmaktan meyve çok yiyorum bu ara
kayınpederr trabzon hurması getirmiş 1 poşette bize verdii yedikçe yiyesim geliyii bal gibii :125:
bitsede rahatlasamm
bana da işyerinden yılbaşı hediyesi çuku muku geldi bitsede rahatlasam modundayım gerçi eşime versem bi gecede hepsini yer ama ondan da sakladım kahvenin yanında filan yeriz die
bana da işyerinden yılbaşı hediyesi çuku muku geldi bitsede rahatlasam modundayım gerçi eşime versem bi gecede hepsini yer ama ondan da sakladım kahvenin yanında filan yeriz die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?