60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gunaydın
şirincim senın tavsiyenden sonra karbonhıdrat almamaya dıkkat edıyorum
dunku menum
sabah bır haşlanmış yumurta
ara ıkı avuç beyaz leblebı
oğlen yemek bulamadım işyerınde aç kaldım yıne haşlanmıs yumurta
ara bır paket çıkolata kaplı etı form
aksam bır mandalına
yatmaya doğru bır kase yoğurt
akşamda kuafore gıttım geldım yattım spor yapamadım

Kahvaltım:
1 dilim denge ekmek, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 kk beyaz peynir...

Ara öğün yapmadım.. ama şimdi yeşil çay içiyorum...

Öğlen yemeğimde sabahkinin aynısı sadece peynir 2 kk...

günaydınlarrrr
gece belim sırtım ağrıyo bölük pörçük uyuyorumm sabahları geç kalkar oldumm
kahvaltıda bol rokalı yeşilsoğanlı maydonozlu yumurta sür peynir karıştırıp krep yaptım onu yiyorumm

off off sırt bel ağrısı ne zormuşş pilates yaparken hiç olmuyodu hayatımda ilkkez başıma geliyoo

Yok canım...
tiroid ilacım var düzenli ama onu içmeye devam ediyorum zaten...
Neyse böyle döne döne yaşamaya ve diyete devam..
Sen nasılsın bebiş nasıl.. Herşey yolunda di mi..

şirincimm spora yeni başladın bacak kasların henüz yeterli gelişmedi o sebepten dolayıı ağrı titreme güçsüzlük olabilirr
ilk 10 dakika koşu bandında ısınana kadar olur sonra açılırr bu normall
spor yapan herkeste kas ağrıları olurr buna alışmalı sevmelisinn

yclemmmm benim dönem değil ama baş ağrısıydı bendede bişey çıkmadı psikolojik demişlerdi acaba sendede öyle bişey olabilirmi :44:döndüğü zaman psikolojik falan desen ama işte baş dönmesi olunca bi anda olup bitiyo psikolojik olabilirmiki :26:

günaydın kızlar,

yecalem hoşgeldin iyi olmana sevindim ama bu baş ağrılarından dolayı da üzüldüm geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah.
şirincim hoşbulduk. valla hala adapte olamadım ben diyet olayına. zaten benim artık sırf diyetle verilcek bi kilom kalmadı spor yapmam laızm. dün akşam niyetlendim ama yine yapamadım .. üstümden şu tembelliği atamadım gitti hayırlısı. buralara ugrayasım bile gelmiyo

canım bende diyet yapmıyorum ama burdan ayrılmıyorum sende ayrılmaa

Bence olabilir psikolojik Nugim.. Zaten şu boyuna da baktıktan sonra beni psikiyatriste yollayacaklarını düşünüyorum..
Bakalım ya...

ayrılamıyorum ki zaten geldik işte kürkçü tükanına

herkeste böyle dönemler oluyoo bende dün akşam yedimm pingui yedimm eşim getirmiş yedim
2 gündür eşim evdeydi hiç dikkat edemedimm
ona servis yapmaktan meyve çok yiyorum bu ara
kayınpederr trabzon hurması getirmiş 1 poşette bize verdii yedikçe yiyesim geliyii bal gibii :125:
bitsede rahatlasamm

bana da işyerinden yılbaşı hediyesi çuku muku geldi bitsede rahatlasam modundayım gerçi eşime versem bi gecede hepsini yer ama ondan da sakladım kahvenin yanında filan yeriz die

doğum yapan anneler bişey sorcam 1 haftadır bel ağrım var ve sırtımın alt kısmı ağrıyoo
azcık hareket etsem başlıyo bel ağrımm sizdede son dönem olmuşmuydu kıslarr
birde dün bacaklarım ağrıdı titredi regl döneminde olurdu dün olduu
bunlar erken doğum belirtisi filanmı yoksa 30. haftalarda görülen nıormal belirtilermii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…