60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşımda kayfaltıya ççağırıp durii
oturmaya gel diyii
ben günlük işlerimi zor yapiiim
işlerim akşama anca bitiyoo yavaş yavaş yapıyorum yorulunca bırakıyorum ertesi güne kalıyoo
dün salonu temizledip dip köşe halısını filan kaldırdım banyoyu yıkadım yemek yaptım ve bunları akşama kadar ancak yaptımm
bugünde yatak odası koridor tuvalet varr
sen gel diyorum kızını bahane ediyo hava soğuk üşür diyoo
ben nasıl gelceksem artıkk hiç düşünmüyo
boşver bugünde ev işi yapma diyoo
halbuki kendi benden titiz süpürge elinde gezer tüm gün

slm kızlar
sabah 10.30gibi tartıldım 68.1 çıktım
doğru mu bu kilom şimdi yoksa su çekilmesinden mi
bir hafta önce pazartesi 69.1dim
spor yapıyrm ondan mı
yoksa ilk başta böyle mi oluyor
tartıyı görünce inanamadım da

sabah 11.00
4çatal kre peynir
1çatal ucu bal
1zeytin
iki dilim arası kaşarlı tost yağsız
1bardak sıcak limonlu su

öğlen olmayacak yine geç kahvaltı yapınca iki öğün oluyr
bi sefer ara yaparım
bi de akşam yemeği 6da olur
ve koşubandı yine

yalnız akşama nohut yemeği var eşimin zoruyla yapıyrm
nohutun diyetteki yeri ne arkadaslar ne kadar yemeliyim

nohut yemeğini 6 kaşık yersin ama az yağlı yap çok koyma yağınıı
daha yeni başladın zamanla erir yağların birde koşu bandını hergün değil gün aşırı kullanki vücudun alışmasınn

yok canım ben hiç duymadım erken doğumun belirtilerini böyle normal olan şeyler bunlar karnın şiştikçe tabi bel arkaya zorluyo ondan oluyo bu doğuma kadar sabretceksin artık.

sizdede yemekler güzel çıkıyii haa :125:
eşim antalyaya gelse iş bulsa valla sizin iş yerrine başvurcamm hiç sıkılmaz insan sen varsınyaa

kalabalık zaten burası canın sıkılmaz hiç sıkılırsa kuaföre inersin markete inersin -1 de lobimiz var orda yürürsün spor yaparsın

yok canım ben hiç duymadım erken doğumun belirtilerini böyle normal olan şeyler bunlar karnın şiştikçe tabi bel arkaya zorluyo ondan oluyo bu doğuma kadar sabretceksin artık.

tamam ondanmış demekki iyi nidekk sabredicez artıkk

koşubandını hergün yapıyorum canım
sıkıntı mı olur
nohutta etli bu arada
iyisi mi dediğin gibi 6kaşık yeterli
bu ay zayıflamam lazım
yurt dışındayım
turkıyeye gideceğiz
akrabalarım beni zayıf görsün
ama ilerde koşubandını bu kadar sık yapamam
o zaman geri mi alırım

canım benim henüz doğum yapmadım son 12-13 gün kaldı.hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım.:18::18:[/QUOTE]

. [/QUOTE]

Canım şükür ki çok az kalmış. sıkıntılı geçirdin hamileliğini İnşallah doğumun kolay olur bebeğin de uslu annesini üzmeyen bir çocuk olur.. heyecanlanman çok doğal ben bile okuyunca heyecanlanıyorum

günaydın kızlar,

tatilden sonra tekrar aranızdayım. rejim filan kalmadı tabi önüme geleni yedim ama sanırım fazla bişi gelmedi

merhaba tedirgin yoli.. nasılsın görüşmeyeli ? ben malesef artık eskisi gibi gelemiyorum buraya.. bu arada Maşallah hep gitmiş kiloların ne güzel..

canım geçmiş olsun. baş dönmesi iğrenç bişey.. benim geçen yaz baş dönmem çok oldu. tansiyonum düşük olduğu için başım dönüyordu. arada soda içersen belki de fayda edebilir.

hergün kullanırsan koşu bandını vücudun alışır kilo vermen durur sen gün aşırı kullan her seferinde değişik aralıklarda kullan 4.7 ile 5.1 arasında gün aşırı değişik aralıkta yaparsın
etli olsun farketmez az yağlı yap

oyyy nilmısracıkk gelmişş napiin kuzum özletiyosun hee

selam hugocuğum... ben sana yılbaşından önce burdan mesaj yazdım ama sanırım görmemişsin. doğumuna çok az kalmış zaman nasıl geçiyor değil mi.. 7 hafta su gibi geçip gider.

selam hugocuğum... ben sana yılbaşından önce burdan mesaj yazdım ama sanırım görmemişsin. doğumuna çok az kalmış zaman nasıl geçiyor değil mi.. 7 hafta su gibi geçip gider.

yok görmedim canımm
az kaldı çabucak geçiyo ilk 3 ay sanki hiç geçmediydi 6. aya kadar geçsin vakit doğsun diyodum vakit geçmiyodu şimdide koşuyo valla

Sazanım naber ya...
Buralar dağılmış gene ...

sorma canım ya biz dağılıyoruz buralar dağılıyor toparlanmak lazım ama yaw.

ehehe kutunun dibini görürdün o zamann

he walla ona kalırsa kutunun sonu görünür. ufak bi kutu daha vardı gümrükçüden onu ofiste bıraktım kahvenin yanında her gün bi iki tane çuku götürüyorum pek güzel oluyiii

merhaba tedirgin yoli.. nasılsın görüşmeyeli ? ben malesef artık eskisi gibi gelemiyorum buraya.. bu arada Maşallah hep gitmiş kiloların ne güzel..

aa hoşgeldin nilmısra.. nerden anladın kız ben olduumuu.. kuşlar mı söledi.
kgların çoğu gitti ama kalan azını da veremiyorum .. bi motive olamadım gitti. hayırlısı.. korusakta iyi en azından almamak önemli diyorum. bi geçiş dönemindeyim ki bitmek bilmedi

Son düzenleme:

tamam canım haklısın
sağ olasın cvp verdiğin için

hugocuk kaç yaşındasın
hamilesin sanırım
allah sağ salim kurtulmayı nasip etsin bebeğinle

ben 8ay uğraştım
ama nasip olmadı
ben de kilo vermeye karar verdim
hamilelikte kilo alınıyor ya
60olursam benim için iyi olacak

[FONT=Arial Black]canım hoşbulduk. önce ki sayfaları okumuştum oradan sen olduğunu biliyorum olsun çoğu gitti ya sen ona bak. bende motive falan bitti zaten koşu bandını bile topladım kendime sinir oluyorum. :44: oğlanı kreşe verdim sabah onu götürüyorum geliyorum. tekrar almaya gidiyorum. market çarşı işimde oluyor eve geldiğimde yorulmuş oluyorum. gün kısa ev sobalı sobanın isi pisi mahvediyor sil sil bitiremiyosun. bide anti depresan kullanıyorum oda beni çok yavaşlattı gün içinde uykulu gibiyim. böyle idare ediyorum işte canım... [/FONT]

sağol canım
28 yaşındayım
bende kilo verdim sonra hamile kaldımm
ben beklemedim hemen hamile kaldım çok şükürr
senin hethangi bir engelin varmı hamile kalmana herhangi bir sorun filan

selam hanımlar ben geldim...nasılsınız yeni yılın ilk günlerinde....?
kahvaltımla başlıyım bende
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
1 haşlama yumurta
domates
4 tane yeşil zeytin
1 dilim peynir
biraz ceviz
ara
1 tane elma
greyfurt,muz ,kivi ve portakal karışımı
öğle yemeği
6,7tane lahana sarması ve yoğurt
ardından şekersiz türk kahvesi ve limonlu sade maeden suyu
birazdan da pilatesimi yapıp yeşil çayımı içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…