60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyizz sen nasılsın oğlanlar uyuyo galibaa

iyiym bende cnm saol.oğlanlar da uyuyor.yarın nasip olursa doğum günleri teyzeleri....onlara pasta şiparişi vermeye gidicem şimdi

aaa öylemi
amanın iki afacan yarın koca pasta etrafında doğumgünümü kutlayacaklarrr
ayy çok güzel yaaa
arkadaşlarını filanda çağırmayı düşünüyomusunuzz
nice yaşlara beraberr sağlıklı yaramazlıkla afacanlıkla girerler inşallahh

Uzun süre tok kalmak için hangi besinleri tüketmeliyiz?
Uzun süre tok kalabilmek için karbonhidratın ayrımını iyi yapabilmemiz gerekir. Şeker oranı yüksek olan basit karbonhidratlar; sofra şekeri, bal, pekmez, reçel, çikolata ve her türlü şekerli yiyecektir. Bununla birlikte muz, incir, üzüm, kavun, karpuz gibi şeker oranı yüksek meyveler de kan şekerini hızlı yükseltirler. Patates, havuç, bezelye, mısır, bezelye gibi nişasta oranı yüksek yiyecekler de bizi çok acıktırarak yeme hayali kurmamıza neden olabilirler. Aynı zamanda beyaz un, beyaz pirinç ve beyaz makarna da şeker oranı yüksek yiyeceklere örnektir. Bu tür yiyecekleri tek başına değil de yanında süt, yoğurt, ayran gibi bir protein kaynağı ile birlikte yersek veya üzerine limon sıkma şansımız olursa şeker oranını dengeleyebiliriz.

Şeker oranı düşük olan karbonhidratlara örnek ise daha ekşi meyvelerdir. Ayva, portakal, kivi, limon, erik, yeşil elma, ananas bunlardan bazılarıdır. Yine kuru baklagillerden; kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunyanın, kepekli ve esmer unların, esmer pirinç ve esmer makarnanın şeker oranı daha düşüktür ve bu tür yiyecekler bizi daha uzun süre tok tutar.

şimdi bi yerde okudum yardımcı olabilir diye ekledim gerçi hugo burdan bazı şeyleri anlatmıştı bize

çoookkk doğruu nugimm
çok sağol paylaşım içinn
şeker oranı yüksek meyve yediğimizde süt içersek veya ceviz yersen dengeler çabuk acıktırmazz
şeker oranı yüksek sebzeleride salatala beraber yersek oda çabuk acıktırmaz kana karışma hızlarını yavaşlatıyo o yüzden

dimek gizli gizli okudun hee geçmişii
anladım canım.. ama senin hayatın daha hareketli gibi. biz akşama kadar masa başı çalışıyoruz. umarım kglar geri gelmez. en azından akşam dengelemeye çalışıyorum ben.. pek bırakma buraları ara sıra gel emi valla buradaki arkadaşlıklar ne sağlammış

nugüm bravo harika paylaşım. bende de mesela incir tok tutuyo iki üç bademle yersem.. ayrıca süt ve incir sabah kalkınca yenirse çok güzel tuvalete çıkartıyo. paylaşim didim

evett sütlle yenince çok tok tutuyo
ben bi garibim zati üzüm sevmem yemem bir pembe üzüm yerim hafif ekşi oliii ondan taze incir hiç sevmem yemem kuru incir severimm olgun muz sevmem olgun şeftali filan sevmem
ama hamilelikte değişti tatlı meyveleride yedim üzüm filan yedimm

burdaki arkadaşlıklar kesinlikle kalıcı
insan birbirini arıyo özlüyo

teşekkürler teyzesi...darısı seneye başınıza inşallah.evt cnm koca pastanın başında mum üfliycekler paşalar allah kısmet ederse....arkadaşlarını aile dostları falan işte çağırıcaz.calliolu pastamız teyzesi...

amin canımmm inşallah bende seneye yaparımm güzel bir doğumgünüü
süpriz olacak haberleri yok dimi kerataların
allahım nedir bu callio sevgisi heryer herşey calliolu
bizim zamanımızda silvester tom jerry vardııı

[COLOR="#FF0000"]
sağol canım
28 yaşındayım
bende kilo verdim sonra hamile kaldımm
ben beklemedim hemen hamile kaldım çok şükürr
senin hethangi bir engelin varmı hamile kalmana herhangi bir sorun filan

görünürde bi şey yok ama beklemedeyiz işte
hayırlısı
kilo vermem için bana fırsat
iyi degerlendirmem lazım bikaç ayı
sabah tartı 68i gösteriyordu
işte bi 8kilo versem bana yeter
boyum 170..
sen kaç kiloyla hamile kaldın ve şimdi kaç kilosun canım[/COLOR]

benimde boyum 170 65 hamile kaldım şimdi 74 kiloyumm
ama benim yağım düşüktü çok spor yapıyodum düzenli yağım azdıı kasım fazlaydıı
şimdilik sadece ara verdim doğumdan sonra allah nasip ederse yine başlıcam spora
ayy eşimin yengesi var bilmiş bişeyy o zaman tutturmuştu bardak çekelim beline diyee bende gırgırına olur dedimm belime bardak tuttular o gün eşimle çalışmıştık zaten bebek için
ertesi gün kasığımda ağrı başladı testlerimin hepsi negatif çıkıyoduu hamile değilim sanıyodukk kasığımda hep ağrıyodu meğer hamileymişimm
geç gösterdi gizlemişş
kupadanmı oldu ne bilmem
belkide hiç alakası yoktur ama zararıda yok sen beline kupa tuttur

inşallah cnm benim..evet yaa callio pepe şimdiki çocukların gözdesi.bizim zamanımızdakilerkinden çok farklı

daha onlara başlamadım canım
zaten 1yıldır evliyim
biraz kilo vereyim başlarız yine çalışmalara
hayırlısı
kilon bence iyi hamile olmana ragmen
ben hamile değilim 68kiloyum
ki 68olduguma da inanmıyorum bir hafta önce 69dm cünkü
bu kadar hızlı kilo vermek garibimer gitti
ama 1hafta koşubandını hiç bırakmadım ve 8-10 kilometre yapıyordum hergün
ondan da olabilir
artık dediğin gibi yapacagım bigun bırakıp bıgun yapacagm inşllh
benim göbeğim var malesef
görünür de herkes sen zayıfsın der
ama alt kısmım var malesef kalça ve göbek başımın belası

yavaş yavaş giderrr sağlıklı beslenme düzenli sporla

sabah
haşlanmış yumurta
4 zeytin
peynir
2 dilim ekmek

öğlen
yoğurt çorbası bir kase
et haşlama az
havuç salatası morlahanalı

elma
regli olduğun için yarım çikolata yedim kendimi tutamadım

akşam
yarım simit
az ıspanak ve yoğurt

Yorumlarınızı Bekliyorum

çikolata yiyeceksen hep bitter ye sütlü çikolatayı bırak devamlı bitter yee

sabah kahvaltımı yazmıştım kızlar

kahvaltı geç oldugu için öğlen de gecikti

ara
1bardak süt
5badem 5fındık 1çimdik fıstık

saat 3te
8kaşık etli nohut yemeği ama cok az yağ ile yapılmış

saat 6gibi
1elma 2hac hurması

bugun öğünler hepten birbirine girdi
bu saatten sonra bişi yemeyi düşünmüyrm

hımmm bi de 2lt su
koşubandı bugun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…