çikolata yiyeceksen hep bitter ye sütlü çikolatayı bırak devamlı bitter yee
Sagol tosticim..insallah..ama ben folic aside hemen baslasam bile bebekten once 3 ay kullanamamis olucam...bi zarari olur mu? ama hamilelikte mutlaka kullanirim..zati dr lar yaziyolar hamileysen folik asidi..canım kilon cok değil benım boy 1,68 ve 68 kiloyla hamıle kaldım 23. haftadayız şimdi 76 kiloyum ama o kadar durmuyorum karnım büyüdü sadece hamılelik kıloları caukta verilir 3 5 kiloda kalırsa kalsın bebek için deymez mi
yeme düzenine gelince sen kahvaltını güzelce yaptıktan sonra arada cevizini bademını yedikten sonra sebze meyve agırlıklı beslendikten sonra hem cok kilo almamış hemde bebeğin için gerekli besinleri almış olursun kararını verdiysen sana tafsiyem folic asit al başla gebelikten 3 ay önce kullanılması daha ii vucudu gebeliğe hazırlıyor bir zararı yok kesinlikle hamileyim diye yemegi abartmayada gerek yok zaten bebek alacagını alıyor inş. gönlüne göre olur herşey
Canim benim spora yeni baslamadim..benim omrum spor yapmakla gecti...şirincimm spora yeni başladın bacak kasların henüz yeterli gelişmedi o sebepten dolayıı ağrı titreme güçsüzlük olabilirr
ilk 10 dakika koşu bandında ısınana kadar olur sonra açılırr bu normall
spor yapan herkeste kas ağrıları olurr buna alışmalı sevmelisinn
arkadaşımda kayfaltıya ççağırıp durii
oturmaya gel diyii
ben günlük işlerimi zor yapiiim
işlerim akşama anca bitiyoo yavaş yavaş yapıyorum yorulunca bırakıyorum ertesi güne kalıyoo
dün salonu temizledip dip köşe halısını filan kaldırdım banyoyu yıkadım yemek yaptım ve bunları akşama kadar ancak yaptımm
bugünde yatak odası koridor tuvalet varr
sen gel diyorum kızını bahane ediyo hava soğuk üşür diyoo
ben nasıl gelceksem artıkk hiç düşünmüyo
boşver bugünde ev işi yapma diyoo
halbuki kendi benden titiz süpürge elinde gezer tüm gün
Iyi ki dogdular annesiii...Allah hayirli omurler versin ikisine de...Afacan ogluslarin ne sansli...benim de mum ufleyesim geldi...iyiym bende cnm saol.oğlanlar da uyuyor.yarın nasip olursa doğum günleri teyzeleri....onlara pasta şiparişi vermeye gidicem şimdi
AYY kiz ben de kupa isterim..benimde boyum 170 65 hamile kaldım şimdi 74 kiloyumm
ama benim yağım düşüktü çok spor yapıyodum düzenli yağım azdıı kasım fazlaydıı
şimdilik sadece ara verdim doğumdan sonra allah nasip ederse yine başlıcam spora
ayy eşimin yengesi var bilmiş bişeyy o zaman tutturmuştu bardak çekelim beline diyee bende gırgırına olur dedimm belime bardak tuttular o gün eşimle çalışmıştık zaten bebek için
ertesi gün kasığımda ağrı başladı testlerimin hepsi negatif çıkıyoduu hamile değilim sanıyodukk kasığımda hep ağrıyodu meğer hamileymişimm
geç gösterdi gizlemişş
kupadanmı oldu ne bilmem
belkide hiç alakası yoktur ama zararıda yok sen beline kupa tuttur
Canim menun guzel ama aksam ki simit cok olmus cunku yarim simit 2-3 dilim ekmek yapar...sabah
haşlanmış yumurta
4 zeytin
peynir
2 dilim ekmek
öğlen
yoğurt çorbası bir kase
et haşlama az
havuç salatası morlahanalı
elma
regli olduğun için yarım çikolata yedim kendimi tutamadım
akşam
yarım simit
az ıspanak ve yoğurt
Yorumlarınızı Bekliyorum
Seyyahcim evet nohut biraz fazla kacmis..karbo ya o ondan...ama erken yedigin icin dengeler..2 hurma yeterli bence..cok sekerli cunku..bence sen tarcin ye 1 cay kasigi tepeleme, uzerine limonlu ilik su ic..sekeri dengelesin...baska da bisiy yemezsin yatana kadar...sirinzeze menüme baksana cok mu saçmalamışım bugun
nohutta kaşık sayısını kaçırınca
akşama yemeğim dedim
zaten 3te yemiştim yemeği
akşamı da elmayla geciştirdim..
ya bi de bişi soracağım kızlar
hac hurmasının kalori değeri fazla mıdır
2tane yedim de
azsa daha fazla yiyebilirim
tamam canım sağ ol...nohut fazla kaçtı ya...hep ekmek yememekten ..kendımı ekmeğe öyle alıştırmışım ki..ekmek yemeden doyduguma inanmıyorum...hamur işlerine tatlılara ekmeğe ölürüm...ama artık yok önüne gececğim inşllh...Seyyahcim evet nohut biraz fazla kacmis..karbo ya o ondan...ama erken yedigin icin dengeler..2 hurma yeterli bence..cok sekerli cunku..bence sen tarcin ye 1 cay kasigi tepeleme, uzerine limonlu ilik su ic..sekeri dengelesin...baska da bisiy yemezsin yatana kadar...
evet şirincimm kan testinde f,lan göstermedii kendini
doktor alttan muayene etti o zamanda göstermedi kendini
sadece belirtiler vardıı bulantı uyku hali kasıkta ağrı filann
ama testlerim negatif çıkıyodu
evet şirincimm kan testinde f,lan göstermedii kendini
doktor alttan muayene etti o zamanda göstermedi kendini
sadece belirtiler vardıı bulantı uyku hali kasıkta ağrı filann
ama testlerim negatif çıkıyodu
slm kızlar önce menümü yazayım eşim evdeydi bu gün
saat 8 de:
300 ml süt
5 hurma
1 kuru kayısı
saat 11 de kahvaltı
3 dilim pide
2 yk kaymak çökelek karışımı
3 zeytin
3 yk kadar kuru sebze kavurması
1 lokma bal
1 lokma pekmez (cok acıkmıştım)
saat 3 de:
1 kase tarhana corbası
akşam:
1 uskumru balık ızgara
bolca salata
2 dilim somun ekmek
1 saat kadar yürüdüm bu gün
valla size maşallh
hamileyken dikkat ediyorsunuz yemenize
ben hamile olsam dünyaları yerdim herhalde
zaten bunu bildiğim için önce zayıflamam gerekiyor
Hugo...Tostiii...Ben folik asid kullanmaya baslayim ama ya 3 ay kullanmayi tamamlamadan hamile kalirsam...bi zarari olur mu gebelikte??? :26: :44:
sağol canım aslında cokta dikkat etmiyordum
bende hamıle kalmadan önce kendimden cok korkuyordum cok iştahlıyımdır dedim birde hamıle kalırsam yandım 100 kilo olurum ama öyle olmuyor
ben hep hamıleler tatlı yer sanıyordum ama benım canım hiç tatlı falan cekmedi aksine yogurt süt meyve türüne düştüm oda cok iyi gebelikte
hamilelikle normal hayatım arasında cokta bir değişiklik olmadı yeme istegim artmadı yani ama kilo aldım tam 8 kilo ister istemez olınıyor tabi kilo ama bebekler için değer bu kadarına
hayır canım folic asidin hiçbir zararı yok ister 1 ay sonra hamıle kal ister 6 ay sürsün sen başla hamıle kalana kadarda bırakma hamıleliğinde de 3 ayı kullandırıyor doktorlar
bence 8kılo hiçbir sey
arkadasım 65le hamile kaldı doğuma gittiğinde 88di
sizin durum gayet iyi
12kilo bile normal karşılanıyor
sizin 8
baya iyi
ben de 60olsam gönül rahatlığıyla hamile kalmayı bekleyebilirim
Sagol tosticim bugun gidip alym o zaman...subatta basliycaz calismalara ... hadi hayirlisi diyelim..o zamana kadar da 1 kilo verbilsem...
tamam canım sağ ol...nohut fazla kaçtı ya...hep ekmek yememekten ..kendımı ekmeğe öyle alıştırmışım ki..ekmek yemeden doyduguma inanmıyorum...hamur işlerine tatlılara ekmeğe ölürüm...ama artık yok önüne gececğim inşllh...
vay be amma gizemli bebekmiş
maşallh :)))
hugocuk bebeğin cinsiyeti ne peki
kaç aylık hamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?