60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sirinzeze menüme baksana cok mu saçmalamışım bugun
nohutta kaşık sayısını kaçırınca
akşama yemeğim dedim
zaten 3te yemiştim yemeği
akşamı da elmayla geciştirdim..
ya bi de bişi soracağım kızlar
hac hurmasının kalori değeri fazla mıdır
2tane yedim de
azsa daha fazla yiyebilirim

Sagol tosticim..insallah..ama ben folic aside hemen baslasam bile bebekten once 3 ay kullanamamis olucam...bi zarari olur mu? ama hamilelikte mutlaka kullanirim..zati dr lar yaziyolar hamileysen folik asidi..

Canim benim spora yeni baslamadim..benim omrum spor yapmakla gecti...gencligim gitti ayol spor salonlarinda,parklarda
Benim demirim eksildi bence...Cunku ilk defa kacamak yapmadan bu kadar uzun sure listeme sadik kaliyorum..

Ayyy suna bak...gitme sen bosver o gelsin...cik cik cik hamile kizi ayana cagriyo...hem agrilarin da varmis..daha kotu olursun sona..Allah muhafaza..Ben de tam fitneci oldum yaaa

iyiym bende cnm saol.oğlanlar da uyuyor.yarın nasip olursa doğum günleri teyzeleri....onlara pasta şiparişi vermeye gidicem şimdi
Iyi ki dogdular annesiii...Allah hayirli omurler versin ikisine de...Afacan ogluslarin ne sansli...benim de mum ufleyesim geldi...12 ocakta dogumgunum benim de bakalim kocam napcak????

AYY kiz ben de kupa isterim...hamilelik testi mi gec gosterdi???

Canim menun guzel ama aksam ki simit cok olmus cunku yarim simit 2-3 dilim ekmek yapar...

Seyyahcim evet nohut biraz fazla kacmis..karbo ya o ondan...ama erken yedigin icin dengeler..2 hurma yeterli bence..cok sekerli cunku..bence sen tarcin ye 1 cay kasigi tepeleme, uzerine limonlu ilik su ic..sekeri dengelesin...baska da bisiy yemezsin yatana kadar...

evet şirincimm kan testinde f,lan göstermedii kendini
doktor alttan muayene etti o zamanda göstermedi kendini
sadece belirtiler vardıı bulantı uyku hali kasıkta ağrı filann
ama testlerim negatif çıkıyodu

tamam canım sağ ol...nohut fazla kaçtı ya...hep ekmek yememekten ..kendımı ekmeğe öyle alıştırmışım ki..ekmek yemeden doyduguma inanmıyorum...hamur işlerine tatlılara ekmeğe ölürüm...ama artık yok önüne gececğim inşllh...

vay be amma gizemli bebekmiş
maşallh :)))
hugocuk bebeğin cinsiyeti ne peki
kaç aylık hamilesin canım

Haaa geldin mi??
Vay bee amma da gizlemis kendini...kan testinde bile cikmadi dimek...Peki adet tarihin gecikince mi test yaptin yoksa onceden mi??

slm kızlar önce menümü yazayım eşim evdeydi bu gün

saat 8 de:
300 ml süt
5 hurma
1 kuru kayısı

saat 11 de kahvaltı
3 dilim pide
2 yk kaymak çökelek karışımı
3 zeytin
3 yk kadar kuru sebze kavurması
1 lokma bal
1 lokma pekmez (cok acıkmıştım)

saat 3 de:
1 kase tarhana corbası

akşam:
1 uskumru balık ızgara
bolca salata
2 dilim somun ekmek

1 saat kadar yürüdüm bu gün

valla size maşallh
hamileyken dikkat ediyorsunuz yemenize
ben hamile olsam dünyaları yerdim herhalde
zaten bunu bildiğim için önce zayıflamam gerekiyor

valla size maşallh
hamileyken dikkat ediyorsunuz yemenize
ben hamile olsam dünyaları yerdim herhalde
zaten bunu bildiğim için önce zayıflamam gerekiyor

sağol canım aslında cokta dikkat etmiyordum
bende hamıle kalmadan önce kendimden cok korkuyordum cok iştahlıyımdır dedim birde hamıle kalırsam yandım 100 kilo olurum ama öyle olmuyor
ben hep hamıleler tatlı yer sanıyordum ama benım canım hiç tatlı falan cekmedi aksine yogurt süt meyve türüne düştüm oda cok iyi gebelikte
hamilelikle normal hayatım arasında cokta bir değişiklik olmadı yeme istegim artmadı yani ama kilo aldım tam 8 kilo ister istemez olınıyor tabi kilo ama bebekler için değer bu kadarına

hugo korkma şekerim benım şimdiden ara ara belim agrıyor ki sen deli gibi ev işi yapıyorsun ben ayakta biraz fazla kalım hemen belim agrıyor
erken dogum belirtisi mi falan demişsin sanmıyorum cünkü bütün hamılelerin sıkıntısı bel agrısı

Hugo...Tostiii...Ben folik asid kullanmaya baslayim ama ya 3 ay kullanmayi tamamlamadan hamile kalirsam...bi zarari olur mu gebelikte??? :26: :44:

Hugo...Tostiii...Ben folik asid kullanmaya baslayim ama ya 3 ay kullanmayi tamamlamadan hamile kalirsam...bi zarari olur mu gebelikte??? :26: :44:

hayır canım folic asidin hiçbir zararı yok ister 1 ay sonra hamıle kal ister 6 ay sürsün sen başla hamıle kalana kadarda bırakma hamıleliğinde de 3 ayı kullandırıyor doktorlar

bence 8kılo hiçbir sey
arkadasım 65le hamile kaldı doğuma gittiğinde 88di
sizin durum gayet iyi
12kilo bile normal karşılanıyor
sizin 8
baya iyi
ben de 60olsam gönül rahatlığıyla hamile kalmayı bekleyebilirim

hayır canım folic asidin hiçbir zararı yok ister 1 ay sonra hamıle kal ister 6 ay sürsün sen başla hamıle kalana kadarda bırakma hamıleliğinde de 3 ayı kullandırıyor doktorlar

Sagol tosticim bugun gidip alym o zaman... subatta basliycaz calismalara ...hadi hayirlisi diyelim..o zamana kadar da 1 kilo verbilsem...

canım 8 kilo aldım oda şimdilik daha önümde koskoca 4 ayım var su an 76 kiloyum bende rahat 85 olurum umarım 85 i geçmem diyorum

8 aylık canım erkek olacak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…