inş. istediğiniz zaman gelir bebişin saglıcakla
canım FOLIC PLUS al bu en iyisi
kızlaaaaaaar meraba ben de aranıza katılmak istiyorum. 23 yaşındayım boyum 1.60 ve kilom 62moralim çok bozuluyo, dur demezsem daha da alıcam. 5 aylık evliyim evlilik çok etkiledi kilo durumumu ve bunun yanında kist rahatsızlığım var kullandığım ilaçların da katkısı oldu bekarlığımda. şimdi kilo vermek istiyorum hedefim ilk etapta 57 .yardımcı olursanız sevnirim önerebileceğiniz şeyler var mı
Haaa geldin mi??
Vay bee amma da gizlemis kendini...kan testinde bile cikmadi dimek...Peki adet tarihin gecikince mi test yaptin yoksa onceden mi??
Hosgeldin mutlu...ne tarz bir kistin var? pko mu?
eskisi kadar çok oturamıyorum akşama doğru yorulup uzanıp dinleniyorumm canımm
evet çıkmadı testlerde adette oldum ama az olduu benim ama hiç şüpelenmedimm testlerde negatif çıkınca
adetten 1 hafta sonra filan göğüslerimin şiişliği inmedi bulantılarım devam etti
karnımda açık kahverengi silik çizgi belirdi idrar testi yaptım evde pozitif çıktı sonra hastaneye gittim 6 haftalık hamile çıktım
böyle olduu
Cok ilginc bir hikaye....Demek ki pesini birakmamak lazim...adet oldum deyip pes etmiycen yani..Peki cok ozel olmazsa bir sey sorabilir miyim? Ben dun yumurtlama gunleri hakkinda baya okudum da..ilk adet tarihinden itibaren 12., 14., 16. gunlerde calisin diyor..bu gunlere dikkat etmek etkili mi gercekten.. ??benim adetlerim duzenli cok sukur..28 gunde bir oluyorum..
hoşbulduk canım sağol evet pco rahatsızlığım var malesef.ve bekarken kullandığım doğum kontrol hapları çok kilo aldırdı bana ,ben 48 50 arasındaydım hep.
bende senin gibi düşünüp yumurtlama günlerini hesapladım o dönemlerr uyguladık bide kupa tuttularr hamile kaldımm
kupa tutunca 1 hafta belim sıcacık oldu çok rahat ettim belkide belimde açılma vardı iyi geldi çokkk
valla haile kalmadıgım için ayrıntı bilmyrm...inşllh canım..yediklerine dikkat edıyrsan istediğin gibi olurcanım 8 kilo aldım oda şimdilik daha önümde koskoca 4 ayım var su an 76 kiloyum bende rahat 85 olurum umarım 85 i geçmem diyorum
maşşalhh sana ve bebeğine8 aylık canım erkek olacak nasipse
seyyahcım sütlü çikolata ile bitter arasında çok kalori farkı yok ama sütlü çikolata kana hızlı karışır kan şekerini hızlı yükseltir sonra düşür ve yine yemek istersin yani yedikçe yemek istersin ama bitter öyle değildir hızlı yükseltmez kan şekerini fark bu
daha sağlıklı yanii
Anladim canim ben de pko luyum ama ilaclari kullandim simdi adetlerim duzene girdi..bizlerin kilo vermesi cok yavas oluyor..maalesef..ben de cok yavas veriyorum..bizim tek ilacimiz sabir..sabirli olup yilmiycaz..tartidaki rakama odaklanmiycaz..herkes gibi haftada 1 kilo vermeyi beklemiycez..az ama devamli...
Biz burada gunluk yediklerimizi,sporumuzu yaziyoruz..ve birbirimizi denetliyoruz..cok faydali oluyor..gecmis yazilanlara bir goz atmani tavsiye ederim..ornek yeme sekillerini gorebilirsin..kolay gelsin..
Anladim canim...sagol..biz de ole yapcaz artik..gerisi Allahtan...Ayyy ben bu yaban elde nirden buliym kupa tutcak adami simdi... esim beceremez dimi???
becerir gayet basitt bişeyy
canım bişey sorabilir miyim, hamilelik için bi ilaç kullanıyomusun?? doktor bana klomen verdi ama ben daha başlamadım. bide sabah kahvaltısında yenilen peynirin light mı olması lazım??
Nasi yapcak???anlatir misinnnn???
canım basit bişey ama anlatsam belki karışık ıolur anlayamazsınn
sen googleye yaz bardak çekme diye orda vşdeolar vardır görerek daha iyi olurr
resimlerde vardırr bi bak bakalım anlıcakmısınn
Canim ben bisey kullanmiyorum..biz daha denemelere baslamadik..gecmiste ben de pko lu oldugum icin simdi adetlerim duzenli olsa da korkuyorum aslinda hamile kalamam diye...ben daha dr a gitmedim hamilelik hususunda..yabanci ulkedeyiz su an..Ama senin dedigin ilaci ben okudum..pko larda kullaniliyor hamile kalmak isteyenlerde..ben dogum kontrol hapi kullanmistim 1.5 sene kullandim..faydasini gordum..evli degildim o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?