60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şirincim hangi ülkedesin sen
çalışıyomusunn
ayak uydurabildinmii oraya

Canim esim muhendis yuksek lisans yapiyor Amerikada o yuzden geldik..2 seneligine ama 5 ayimiz kaldi donmek icin..ben calismiyorum..alistim tabii buralara ama ulkemi cok cok ozledim..bizim ulkemiz bir baska...

Canim esim muhendis yuksek lisans yapiyor Amerikada o yuzden geldik..2 seneligine ama 5 ayimiz kaldi donmek icin..ben calismiyorum..alistim tabii buralara ama ulkemi cok cok ozledim..bizim ulkemiz bir baska...

anladımm
olsunn sende yabancı dil geliştirmişsindir

Amin canim...korkma hic korku stres yaratir streste hamile kalmayi onler...Bize duseni yapalim gerisi Allahtan...Ben kendime de soyluyorum tabi bunlari...

kızlarr ben yoruldumm belim ağrıyo oturdukça müsadenizle uzanıp tv izlicem yarın görüşürükk

Heyoooo spor yaptımmmmmm..
sporumu yaptım geeeldim sporumu yaptım geeldiim ..
25 dakika eliptik bisikletle çalıştım. inişli kalkışlı tempo. gerçekten nefes nefese bırakıyo bu alet beni. 2400 kcal yazıyo ama sanırım kilo jül bu. öff ne saçma ya bide bunu çevirmekle ugraşıcaz.
eliplikle çalışırken bu esnada kollarım için dambıl çalıştım.
en sonunda da bacaklarım için dambılla çalıştım. hatırladığım kadarı ile iki hareketini yapabildim ama otuzar kez. işe yaradı sanırım lıp lıp atıyo bacaklarım..
şimdi de saçlarım ve yüzüm için bal maskesi yaptım hafifte terlemiştim yarım saate duş alıcam.

hugocukuma bişi sorcam.
canım ben şimdi 25 er dakika mı yapayım gün aşırı? ilk hafta her gün yapayım hamlık agrılarımı çabuk atlatırım diyorum ne dersin ?

Amin canim...korkma hic korku stres yaratir streste hamile kalmayi onler...Bize duseni yapalim gerisi Allahtan...Ben kendime de soyluyorum tabi bunlari...

evet canım kesinlikle haklısın, aslında en önemlisi stres yapmamak. bizim tahminimizden çok daha fazla etiliyomuş hamile kalmayı. Rabbim inş hayırlısıyla isteyen herkese bebiş versin:) aslında bi yanımda çok umutlu biliyomusun sanki deneyince hemen olacakmış gibi:) çok tuhaf.

tamam o zaman bende gidiyorum, zaten maskemi yıkamam lazım alnıma dogru akıyo:26:
hadi iyi akşamlar

oyyy şeytanın bacanıı kırdın desenee hay maşallah
şimdilik yorulana kadar yap aceleye gerek yok alışmasın hemencik vücut

günaydın kızlar kahvaltımızı yaptık işe koyulmadan yazayım dedim öğleden sonra alt komşum davet etti oraya gidicem

kahvaltı:
5 kaşık yogurt
2 yk lor
1 üçgen peynir
2 yk pekmez
1 lokma bal
3 zeytin
1 dilim çavdar
1 br acık çay

evi süpürücem lavaboları yıkıycam toz alınacak
sarmam ve kuru biber dolmam var yanına bir mercimek çorbası yapıcam inş.
hadin bana kolay gelsin yavaş yavaş anca yaparım öğlene kadar grş

Hayırlı sabahlar..Kahvaltım şu şekilde idi:az peynir,2 yeşil zeytin,2 ceviz,az kayısı marmelatı ve 1 çay bardağı sarı kantaron çayı,tabi ekmekde var..

günaydın bayanlar kaç gündür giremedim çok özür. ama unutmadım sizi. iki gündür izinliydim haftasonuda misafir falan uğrayamadım yanınıza. ama sizden ayrılmadım hani
ya yılbaşında misafir vardı ipin ucu kaçtı tabiii. ama bugün itibari ile geri döndüm. yine de akşam tartıldım 73,6 çıktı. 400gr gitmiş gibi.
sizin belli tartılma gününüz yok galiba. bugün sabah kaşarlı tost yedim öğlen yemeğe gideceğim ama sınırı geçmeyeceğim söz.
akşamda çorba salata düşünüyorum. hayırlı günleeeeeeer

günaydın tostişşş
kolay gelsinn

tamam bakalım çok kaçırma
bu arada avatarına bayıldımm

şimcik sağlık ocağından aradılarr kontrole çağırıyorlarr
gitmiyodumda hiçç
anlamışlarr
gidem bi görünem gelemm

günaydın kızlar gözlerim kapanmak üzere uykum var erkende yattım oysaki sabah kahvaltım bir simit arasına peynir ve bal sürdüm yedim ohhh ne zamandır yemiyordum özlemişim valla

günaydın kızlar,

bildiğiniz üzere dün akşam spora başladım. ilk hafta hem bedenimin hem ruhumun alışması için her gün yapacam bu akşam da yapacam inşallah
kaffaltım : 07.30
2 dilim kızarmış tereyağı sürülmüş ekmek
iki adet haşlanmış yumurta
çeyrek kibrit kutusu büyüklüğü kadar peynir.

evet ekmek ve tereyağı çok dimi. napim sabah bişi yiyemiyorum anca böyle. gün içinde telafi edecem ekmeksiz takılarak.
saat 09.30 da bir adet şekersiz türk kahvesi yanında bir sütlü bir bitter olmak üzere hani ince kare çuklar var ya pelitin kutuda oluyo onlarda yidim :26::26:
akşama sporla telafi ederim umarım. zaten niyetim bedenimi toparlamak işte arada kilo verirsem de iyi olur
epeydir tartılmadım korkudan. cumartesi sabah tartılıcam biraz tikat ediim de

oyyy şeytanın bacanıı kırdın desenee hay maşallah
şimdilik yorulana kadar yap aceleye gerek yok alışmasın hemencik vücut
hugocum yorulunca bıraksam ohoooo. valla bu eliptik feci yoruyo 5 dk da afedersin av köpegi gibi solumaya başlıyorum şimdilik her gün yapayım diyorum zaten haftasonu geliyo yavaş yavaş. h sonu yapamam gibi geliyo bide valde hanım gelecek gerçi o erkenden yatar bana bi zararı olmaz ama yine de utanırım gibi geliyiii
tebrikler nefertiti. akşam olmasına ragmen 400 gr gitmiş keşke sabah tartılsaydın. bende sabah ile akşam arasında 300 500 gr eksi olarak farkediyo. yani 400 gr dan fazla gitmiş olabilir.

bizim tartı günümüz yok herkes kendine bi tartı günü belirlemiş. benim ki mesela cumartesi
Selam canım,ne maskesi yaptın,saç için mi,cilt için mi?Bu aralar ben de taktım maskelere...
saçım için zeytinyagı badem yagı ile karıştırıp sürdüm başıma. ama biraz da ılık su ile inceltmek lazımdı bide bir saat yada gece yatıp sabaha kadar da durabilirmiş ama gece zor eşim rahatsız oluyo böle şeylerden zaten bide başımdan kayarsa streç film kötü. ayrıca hava sook sabah duş alamam ama bir saat dursa daha iyi olurdu.
sade balı da yüzüme sürdüm. yarım saat beklettim işe yaradı mı bilmem devam edicem bakalım aslında aşırı yagı alsın diye maskeler yapmak lazım benim cildim karma
şimcik sağlık ocağından aradılarr kontrole çağırıyorlarr
gitmiyodumda hiçç
anlamışlarr
gidem bi görünem gelemm
tamam canım bi görün bakem ne diycekler..
günaydın kızlar gözlerim kapanmak üzere uykum var erkende yattım oysaki sabah kahvaltım bir simit arasına peynir ve bal sürdüm yedim ohhh ne zamandır yemiyordum özlemişim valla
afiyet olsun canım iyi yapmışsın arada böyle yapmak lazım zaten ömrümüz diyetle geçiyo nerdeyse.
senin bogazların geçti mi yürüme bandında yürüyebiliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…