60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın. Tekrar beni aranıza alırmısınız kızlar
Kilo vermeme rağmen belirsiz bi şekilde hızla geri almıştım.
1 ay önce tahlil yaptırdım doktora gittiğimde troid hipoglisemi ve demir anemisi çıktı
Kilo almam bunlardanmış.Şuan ilaç kullanıyorum 10 gündür 1 kilo verdim martta doktora gidicem ve hedef 63 dedi doktor amca
1600 kalorilik diyet verdi. PEk uymuyorum ama idare ediyoruz

Sabah kahvaltı kepekli ekmekten tost

Ben de aktardan saç bakım yağı aldım,içerisinde çamterebentin yağı,zeytinyağı,portakal yağı,biberiye yağı,mersin yağı,ylang ylang yağı,menekşe yağı,papatya yağı,buğday yağı,ısırgan tohumu yağı,jojoba yağı var..Amma çok yağ varmış hee.Haftada 2 kez uygulanacakmış..Aradada evigen,bemiks,bepanten ampullerinden karışım yapıpı sürüyorum..
Cilt içinde yoğurt,limon,bal karışımı uyguluyorum,gül suyunu tonik yerine kullanıp, kara üzüm çekirdeği kremide en son nemlendirici yerine sürüyorum cildime...

günaydın kızlar. benimde bugün diyetimin ilk günü. inş başarılı olurum. aslında dün akşam başladm, 6 dan sonra bişey yemedim. sabah kahvaltı olarak bir bardak süt içtim. öğlende sebze haşlamayı düşünüyorum. evde pek bişey kalmamış iş çıkışı alışveriş yapıcam inş. bol bol sebze meyve alıcam

çamterebentini şampuanıma ekleyip kullandım. saçı parlattığını güçlendirdiğini söylüyorlar. bende işe yaramış olabilir ama benim asıl derdim seyrek olan saçımı gürleştirmek. şimdiye kadar iyileşme olsa da istediğim sonucu alamadım. o yagları ve bepanten evigen bemiks ampullerini de kullandım kullanıyorum. ha öyle haftada bir düzenli filan olamıyor ama yapıyorum. ama cilt için yaptıklarını yapmadım pek onları da deneyeyim bari. senin cildin nasıl?

Son düzenleme:
yecalem günaydın bugün nasılsın?

Aynı durumdayım canım.. dönmeye devam...
Dün de işi yoğunlaştı yazamadım hiç

Dün akşam kaçamaklı geçti zaten ama az kaçamak diyelim.
2 tane poğça yedim ama evde yapılmış, az zeytinyağlı ve de tam buğday unlu..
1 kk beyaz peynir yedim bide.. o kadar..

Sabah öğle menüm de aynı işte, herzamankinden..

geçmiş olsun canım. bugün de benim başım agrıyor sabah o ayazda yarım saate yakın servis bekledim sonuç bu .. umarım hasta olmam..
afiyet olsun, sanırım sende adaptasyon sorunu yaşıyorsun. ne olacak bizim bu halimiz yaaa. beş veriyoruz üç alıyoruz haydaaa sonra onu vermeye çalış. hakikaten gülüyorum acıncak halimize . yada halime diyeyim
neyse ben diyet konusunda motive eder beni o kadar çaba sarfediyorum yemiyim derim belki diye birazda bedenimin de ihtiyacı olduu için spora başladım. umarım devamı gelir.

Evet halimiz komik bence de..
Benim de spora başlamam lazım...
sporsuz zayıflama olmuyor çünkü..
ama baş dönmem geçmeden korkuyorum salona gitmeye..
düşer kalırım oralarda diye...

Ben beyaz tenliyim,yağlı bi cilde sahibim..Siyah noktalarda var biraz..Arasıra tek tük sivilcelerde çıkıyor.Çok sık makyaj yapan bir insanda değilim..

benn geldimm sağlık ocağına kontrole gitmiştim
1 kilo almışımm
bu ara dikkat edemedimdi ondan oldu
neyse artık çok dikkat ederimm
bebeğin kalp atışını duyduk çok heyecanlandım
gümbür gümbürdü
ritmik dedi hemşire sorun gözükmüyo dedi
ordan bime gittim alışveriş yaptım geldimm

ben sabah kahvaltısında menemen yaptım yanında 5 zeytin 2 dilim ekmek yedimm
şimdi meyve yicem trabzon hurmaları bugün bitiyi çok şükürr

aaaahamilemisin hugocuk Allah sağlıklı huzurlu analı babalı büyğtsğn inş. 5 sene sonra darısı başıma

hoşgeldinn
artık dikkat etmelisin dediğin gibi çok yemesen dahi bu rahatsızlıklar kilo aldırır
listene uyarsın düzenlide kontrollerini olur ilaçlarını alırsın kilo verirsin
belki yavaş olur ama olur

Doktorumda öyle dedi canım 5 6 ayda 15 kilo aldım. Vericem yavaş yavaş inş. İlaç kullandıktan sonra acıkmıyorum eskisi gibi. MArta kadar verirsem 6 7 kilo rahatlıycam ilk defa bu kilodayım hayırlısı

Evet halimiz komik bence de..
Benim de spora başlamam lazım...
sporsuz zayıflama olmuyor çünkü..
ama baş dönmem geçmeden korkuyorum salona gitmeye..
düşer kalırım oralarda diye...

Ah canım benim yaa kıyamam. sen şu başdönmelerin bi geçsin o zaman gidersin salona. bu arada imkanın varsa yürüyüşe çıkabilirsin ama yalnız gitme.
ama dediğin gibi spor yoksa kilo da verilmiyor. hele bizim gibi belirli bir kilo sınırını aştıysan. mayıs ayından beri bir ileri iki geri yaa. o zaman 62 kiloydum şimdi de 62-63 filanmdır korkumdan tartılamıyorum şimdilik

Ben beyaz tenliyim,yağlı bi cilde sahibim..Siyah noktalarda var biraz..Arasıra tek tük sivilcelerde çıkıyor.Çok sık makyaj yapan bir insanda değilim..

hoşgeldin canımmm..
dert etme sen doğumdan sonra verirsin. bebiş sana günde 500 kalori yaktırıcak

hoşgeldin..Ben de hep bimden yaparım alışverişi..sütü falan ucuz ve iyi..oğluşum çok süt içtiği için bim iyi oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…