Kilo değil ya senin sorunun tuvalet , tuvalete çıkınca kilo almadığı görceksin.
canım evde var ama denemedım. açıkcası ben 2 haftadır annemlerdeyım. burda da mis gibi dogal süzme yogurt alıyorlar...cok da severım. ondan yiyorum. diger yogurttan da aldırdım ama yuzune bakmadım. bu arada tuvalete cıkabıldım. :ecrin_bebek: az da olsa sırnaşık şey az önce ise dayanamayıp tartıldım.tam tamına 64kg gösterdı kafamçokkarıştı tok karnına ama ..bugun de az yemedım hani.. bakalım sabah ne cıkacak? gercek olan o sonucta.. karar verdım hava kararınca yürüyüşe cıkıcem 2saate yakın yürüyeyim.belki tartı daha insaflı davranır böylece..Yoğurt , diyet olandan denedin mi?
Selam Kızlar,
bende kısa tatilimden döndüm.. Fakat oldukça şanssız bir tatildi, çünkü dün bütün gün yağmur yağdı ve biz evde çıkamadık.. Büyük hayalkırıklığı.:çok üzgünüm:
Bugün öğle az buçuk havuza girip güneşe atabildik ancak.. 1-2 saat falan. Neyse oda bişeydir.
Yemek olarak çok fazla bi kaçamak olmadı ama içecek olarak aynı şeyi söyleyemicem maalesef.. Yarın sabah tartıyla hesaplaşıcam.. Bakalım. Umarım kilo almamışımdır.
Yarın dan itibaren biraz daha dikkatli olucam işallah.. Sporumada aynen devam edicem.
Bugün de spo yapmak istiyorum ama çok uykum var ve yorgun hissediyorum kendimi.. Popomu kaldırabilirsem işallah yapıcam..
Neyse şimdilik bukadar.. Sonra yine gelirim.. Baş baş..
canım evde var ama denemedım. açıkcası ben 2 haftadır annemlerdeyım. burda da mis gibi dogal süzme yogurt alıyorlar...cok da severım. ondan yiyorum. diger yogurttan da aldırdım ama yuzune bakmadım. bu arada tuvalete cıkabıldım. :ecrin_bebek: az da olsa sırnaşık şey az önce ise dayanamayıp tartıldım.tam tamına 64kg gösterdı kafamçokkarıştı tok karnına ama ..bugun de az yemedım hani.. bakalım sabah ne cıkacak? gercek olan o sonucta.. karar verdım hava kararınca yürüyüşe cıkıcem 2saate yakın yürüyeyim.belki tartı daha insaflı davranır böylece..
bu arada canım sana ne sorcam.. istanbula dönuyorum bu cuma annişimi de getircem.1 hafta kadar kalcek.. bol bol gezdirmek ıstıyorum. luna ile konusurken okudum.bakırköy pazarı nasıl? bıraz içerik hakkında bılgı verır mısın? neler aldın mesela? annem cok sever pazar tezgahı karıstırmayı.. benımse istanbulda pazar kültürüm henuz olusamadı.. götüreyim istiyorum..
selam canım.. sen de hosgeldın..
motive edelım bırbırımızı yarından itibaren kacamaksız bır dıyet yapalım. ben protein diyetı yapıcam ama hangı listeye uysam bılemedım.duran metabolizmalar ıcın olan dıyet yanı hem de ertesı gun dıyetı olacak.. bakalıom bı tasta ıkı kus..
ay nasil acim acim
LUNACIM tebrikler canım..süpersiiiiin..:lepi:hihoyyyt
MERVECİM nasılsın canım?toparlayabildinmi kendini biraz?
ABLASININ PRENSESİİİ sıkma canını bitanem..tamam,olan olmuş..pişmanlık yooook..güzel olan herşey ya zararlıdır ya yasak ya da günah zaten!!! :jeyyar: eğer protein diyeti yapacaksan, fulyaya daha önce söylediğim diyeti yapabilirsin..
amaaa asma bakalım o güzel yüzünü..:teselli:
kuzucum şöyleki:ablacım tımam asmıcam lülülülülülü
ama bu diyeti göremedım sayfalara bakındım a.s.
kuzucum şöyleki:
sabah yarım kg meyve
öğlen bir kg meyve
akşam (dönüşümlü olarak) ekmeksiz köfte,tavuk,balık,yağsız yeşil yada çoban salata
meyve olarak incir,üzüm,muz yasak
köfte,tavuk,balık ızgara olacak ve porsiyonu 200 gr.
amaç akşamları pretein almak olduğuna göre et yerine peynir yada yoğurt yiyebilirsin sanırım..ablacım diyetın cok güsel ama ben peynır,süt,yogurt yemezsem fena olurum. zaten eti pek sevmem zorla yıycem.sabah barı peynır,yogurt yiyim demıstım. olmaz mı?
şu wc sorunun için de,iki tane form çayı aynı kupaya koyup daha uzun süre demlendir(10 dakika kadar) ve öyle iç...ben de işe yarıyor bitanecim..
en güzel kararı vermişsin bitanecim....zaten üç günde gider o tatilde aldıkların daha doğrusu aldığını zannettiklerin...bu arada istediğimiz kiloya inince nasıl korumamız gerektiğini de ne güzel öğreniyoruz dimi:)ablacım zaten bır hafta asla dayanamam.. en fazla 3 gun düsünüyorum ben..bakalım..
tuvalet sorununa gelınce o yöntemı denedım. ilk sefer işe yaradı.sonra gene yaramadı. zaten her teknık anca bır kes işe yarıyo. . bugun zeytınyagı içtim kasık kasık..(sebze yemeklerıne bıle damlayla koyarken... napalım)işe yaradı. ama 2.kez yaramaz biliyorum. abla ben demlık demlık koyu siyah cay ıcıyorum.en buyuk keyfımdır. sanırım benı bu kadar o zorluyor. onu da bırakıcez artık napalım. saglık ugruna nelerı bırakmadık ki..bırkac gun içmeyip sonra acık caya alısmaya calısıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?