60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam Kızlar,
bende kısa tatilimden döndüm.. Fakat oldukça şanssız bir tatildi, çünkü dün bütün gün yağmur yağdı ve biz evde çıkamadık.. Büyük hayalkırıklığı.:çok üzgünüm:
Bugün öğle az buçuk havuza girip güneşe atabildik ancak.. 1-2 saat falan. Neyse oda bişeydir.
Yemek olarak çok fazla bi kaçamak olmadı ama içecek olarak aynı şeyi söyleyemicem maalesef.. Yarın sabah tartıyla hesaplaşıcam.. Bakalım. Umarım kilo almamışımdır.
Yarın dan itibaren biraz daha dikkatli olucam işallah.. Sporumada aynen devam edicem.
Bugün de spo yapmak istiyorum ama çok uykum var ve yorgun hissediyorum kendimi.. Popomu kaldırabilirsem işallah yapıcam..

Neyse şimdilik bukadar.. Sonra yine gelirim.. Baş baş..

Yoğurt , diyet olandan denedin mi?
canım evde var ama denemedım. açıkcası ben 2 haftadır annemlerdeyım. burda da mis gibi dogal süzme yogurt alıyorlar...cok da severım. ondan yiyorum. diger yogurttan da aldırdım ama yuzune bakmadım. bu arada tuvalete cıkabıldım. :ecrin_bebek: az da olsa sırnaşık şey az önce ise dayanamayıp tartıldım.tam tamına 64kg gösterdı kafamçokkarıştı tok karnına ama ..bugun de az yemedım hani.. bakalım sabah ne cıkacak? gercek olan o sonucta.. karar verdım hava kararınca yürüyüşe cıkıcem 2saate yakın yürüyeyim.belki tartı daha insaflı davranır böylece..

bu arada canım sana ne sorcam.. istanbula dönuyorum bu cuma annişimi de getircem.1 hafta kadar kalcek.. bol bol gezdirmek ıstıyorum. luna ile konusurken okudum.bakırköy pazarı nasıl? bıraz içerik hakkında bılgı verır mısın? neler aldın mesela? annem cok sever pazar tezgahı karıstırmayı.. benımse istanbulda pazar kültürüm henuz olusamadı.. götüreyim istiyorum..

selam canım.. sen de hosgeldın..
motive edelım bırbırımızı yarından itibaren kacamaksız bır dıyet yapalım. ben protein diyetı yapıcam ama hangı listeye uysam bılemedım.duran metabolizmalar ıcın olan dıyet yanı hem de ertesı gun dıyetı olacak.. bakalıom bı tasta ıkı kus..

Hoşbulduk tatlım sağol.. Olur valla.. Bende sebze meyve ağırlıklı besleneyim diyorum.. Ama hani proteinle eşleyerek falan.. Bakalım.. Evet canım hadi bakalım bu hafta bize kaçamak yasak..Ok?kaydirigubbakcemile5

Bende az önce yine 5 mil yürüdüm.. Ter içinde kaldım.. Üstünede ılık duş.. Valla içim biraz rahatladı.. Ama azıcık...

sabah meyve salatasi
ögelen yeme firsatim olmadi
aksam tavuk ve yesil salata bitanede mini cok mini bi dondurma
dondurmasiz yapamiyorum

iyi akşamlar çıtırlar...
keyifler nasıl bakalım?umarım herkes iyidir!son günlerde topiğimize bişeyler oldu sankimutsuzluklar..umutsuzluklar...kayıplar...bozulan diyetler...
hadi canlarım,şöyle bi silkinip kendimize gelelim hep beraber...hadi ama hadiiiii....

LUNACIM tebrikler canım..süpersiiiiin..:lepi:hihoyyyt
MERVECıM nasılsın canım?toparlayabildinmi kendini biraz?
ABLASININ PRENSESııı sıkma canını bitanem..tamam,olan olmuş..pişmanlık yooook..güzel olan herşey ya zararlıdır ya yasak ya da günah zaten!!! :jeyyar: eğer protein diyeti yapacaksan, fulyaya daha önce söylediğim diyeti yapabilirsin..
amaaa asma bakalım o güzel yüzünü..:teselli:

ablacım tımam asmıcam lülülülülülü
ama bu diyeti göremedım sayfalara bakındım a.s.

ablacım tımam asmıcam lülülülülülü
ama bu diyeti göremedım sayfalara bakındım a.s.
kuzucum şöyleki:
sabah yarım kg meyve
öğlen bir kg meyve
akşam (dönüşümlü olarak) ekmeksiz köfte,tavuk,balık,yağsız yeşil yada çoban salata
meyve olarak incir,üzüm,muz yasak
köfte,tavuk,balık ızgara olacak ve porsiyonu 200 gr.

ablacım diyetın cok güsel ama ben peynır,süt,yogurt yemezsem fena olurum. zaten eti pek sevmem zorla yıycem.sabah barı peynır,yogurt yiyim demıstım. olmaz mı?

ablacım diyetın cok güsel ama ben peynır,süt,yogurt yemezsem fena olurum. zaten eti pek sevmem zorla yıycem.sabah barı peynır,yogurt yiyim demıstım. olmaz mı?
amaç akşamları pretein almak olduğuna göre et yerine peynir yada yoğurt yiyebilirsin sanırım..
prensesim bu bir ayırma diyeti ve şok diyetler grubundan..yaniii uzun süre uygulamak yok tamam mı?en fazla bir hafta...

şu wc sorunun için de,iki tane form çayı aynı kupaya koyup daha uzun süre demlendir(10 dakika kadar) ve öyle iç...ben de işe yarıyor bitanecim..

şu wc sorunun için de,iki tane form çayı aynı kupaya koyup daha uzun süre demlendir(10 dakika kadar) ve öyle iç...ben de işe yarıyor bitanecim..

ablacım zaten bır hafta asla dayanamam.. en fazla 3 gun düsünüyorum ben..bakalım..

tuvalet sorununa gelınce o yöntemı denedım. ilk sefer işe yaradı.sonra gene yaramadı. zaten her teknık anca bır kes işe yarıyo. . bugun zeytınyagı içtim kasık kasık..(sebze yemeklerıne bıle damlayla koyarken... napalım)işe yaradı. ama 2.kez yaramaz biliyorum. abla ben demlık demlık koyu siyah cay ıcıyorum.en buyuk keyfımdır. sanırım benı bu kadar o zorluyor. onu da bırakıcez artık napalım. saglık ugruna nelerı bırakmadık ki.. bırkac gun içmeyip sonra acık caya alısmaya calısıcam.

FıBULAAA neden bukadar haksızlık ediyosun kendineklava:ben balina falan göremedim resimlerinde...
bikere gayet orantılı bi vücudun var..o birazcık fazla kilo da hepimizde var..hep birlikte bu azıcık fazlalıklardan da kurtulucaz dimi???

en güzel kararı vermişsin bitanecim....zaten üç günde gider o tatilde aldıkların daha doğrusu aldığını zannettiklerin...bu arada istediğimiz kiloya inince nasıl korumamız gerektiğini de ne güzel öğreniyoruz dimi:)

iyi gecelerrrrrr:)
mutlu,umutlu,mucizelerle dolu yeni bir sabaha ve yeni bir haftaya uyanalım inşallah hepimiz...

ıyi geceler arkadaşlar nasılsınız?????iyi bir hafta diliyorum hepinize bende inşallah yarından itibaren yürümeye başlicam gene,bu kez daha gayretli olmak istiyorum.Diyet yapamıyorum tabi emzirdiğim için ama size bir sorim dedim acaba emziren anneler nasıl bir diyet uygulamalı????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…