Ah canım benim yaa kıyamam. sen şu başdönmelerin bi geçsin o zaman gidersin salona. bu arada imkanın varsa yürüyüşe çıkabilirsin ama yalnız gitme.
ama dediğin gibi spor yoksa kilo da verilmiyor. hele bizim gibi belirli bir kilo sınırını aştıysan. mayıs ayından beri bir ileri iki geri yaa. o zaman 62 kiloydum şimdi de 62-63 filanmdır korkumdan tartılamıyorum şimdilik
hoşgeldin canımmm..
dert etme sen doğumdan sonra verirsin. bebiş sana günde 500 kalori yaktırıcak
hoşgeldin..Ben de hep bimden yaparım alışverişi..sütü falan ucuz ve iyi..oğluşum çok süt içtiği için bim iyi oluyo..
Hugocum senin doğumun tam güzel bir zamanda olacak inşallah.Sanırım mart ayı dimi?Ne soğuk ne sıcak...
Evet malesef bizede bim uzak...Ben de genel olarak memnunum..yoğurt,süt,peynir sürekli aldığım ürünler arasında...evet bende hep yaparım biraz uzak ama olsunn yürüyüş oluyoo ürünlerindende memnunum
heleki kepekli sandviç ekmekleri çok güzel oluyooo
aktüel ürünlerindende çok aldım hep memnun kaldımm
zaten normal doğumlarda 10 gün önce,10 gün sonra olma ihtimali oluyo.benim oğluşun tahmini doğum tarihi 5 ağustostu,4 ağustosta geldi kuzu,annem beklemesin diye...12 marttı doğum sonra bebek 3 hafta ileri gidince doğum şubat sonuna doğru çekildi
afiyet olsun...heyecandan kahvaltımı yazmamışım
kalkar kalkmaz 1 bk ılık su
sabah 11.00
1haşlanmış yumurta
1milföy geçen yaptıgımdan kalmış fırında yakaladım affetmedim
1-2 çimdik ekmek...çeyrek dilim bile olmamıştır
1 siyah zeytin
1çatal ucu bal şifa niyetine
4 çatal krem peynir
1üçgen peynir
1bk sıcak limonlu su
gün içinde 2lt su içerim inşllh
öyle planlıyrm
geri kalanları gün içinde yazarım
afiyet olsun...
selam kızlar nasılsınız
hugocuk hayırlı olsun bebeğin pıt pıtlarını duymussun
allah kucagına almayı nasip etsin
ya kızlar 11de kalktım
tartıldım 67.4 çıktım
ya şoklardayım bu kadar hızlı kilo verebilir miyim
ya da midem çok boştu ondan mı
dün 3te nohut yemiştim
akşam 6da da elma yedim
onla duruyordum
acaba bundan mı yoksa cidden zayıflıyor muyum
bugun öğle bikaç kaşık nohut yerim
akşam altıda da karnıbahar haşlayıp yogurtlayıp yerim
hımmm bi de bugun koşubandı günü
6-7 kılometre yürümeyi düşünüyrm
öyle işte
ya ben 67.4 olabilir mıyım
acayip heyecan yaptımyıllardır bu rakamı hiç görmemiştim de
daha dün 68.1dim
1gunde ne oldu ya..nasıl 67.4 çıktım
bebek 3 hafta ileri gidince derken neyi kastettin hugocum?
ooo maşallah o zaman bebişe..annesi iyi bakmış...yani olması gereken haftasına göre 3 hafta daha ileri gelişimi kilosu boyu vs.. herşeyi
ooo maşallah o zaman bebişe..annesi iyi bakmış...
inşallah canımm
yok kiloyu dert etmiyorumda bu hafta sebze çorbası vs.. bebeğe yarayacak şeyler pek yapıp yiyemedimm inşallah tosunum büyüyodurr
oyy sazanım sazanımm
bir derdim var köşesinde topicikten topiciğe
dertten derde
konudan konuya atlayan sazanımm
bi haftacık yapamadın artık yaparsın sen bu konuda takıntı derecesinde dikkatlisin zaten.
eve devamlı okuyorum o bölümü. buraları da ihmal etmiyorum zaten in cin top oynadığında oradayım buradan hiç çıkmadım. sen de beni takip ediyon heee
ögle yimaamı yazim :
iki üç kaşık patatesinden ve el ayasından biraz büyük bifteginden olmak üzere fırın biftek
bol salata
ekmek yada pilav yemedim karboyu sabah abartmıştım. ayrıca yanımda tavugum var akşama dogru onu da salatamla yerim diyorum ama sanki aç gibiyim bol su içeyim bari
evet takıntılımm nidekkk
ya bende okuyorum arada ama çok zor durumda olan filan oluyoo üzülüyorummm heleki eşi ailesi tarafından sorun yaşayıp işin içinden çıkamayanlar oluyo üzülüyorumm kolay değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?