60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk tamam inşllh devam edeceğim
bıkmadan usanmadan :)))

ya kızlar ticker yapmaya çalıştım ama
başladıgım kilo ve hedef kilo mu göstermiyor
kaç kilo hedefse kilo sayısını gösteriyor bunu nasıl düzelteceğim

başlama kilom 71
hedef 60
şu anki kilom 68.1 olarak görünsün istyrm

ama beceremedim bi el atın ya

evet canım bende üzülüyorum.
ama bi yandan da ögreniyorum ne kocalar kaynanalar görümceler var ne gelinler var. eşime bakıyorum ve şükrediyorum kimi zaman.
evet ben de bdv ye baktığım zaman halime şükrediyorum..arada ekşın oluyo orada,hakaretler havada uçuşuyo,gereksiz gerginlik çıkaranları sevmiyorum,laf olsun diye konuşanları da...

ya arkadasım ticker yaptım ama seninki gibi olmadı
kiloyu göstermiyor ya ne yapmalıyım
yardımcı olur musun

evet ben de bdv ye baktığım zaman halime şükrediyorum..arada ekşın oluyo orada,hakaretler havada uçuşuyo,gereksiz gerginlik çıkaranları sevmiyorum,laf olsun diye konuşanları da...

ay ekşın lafına çok güldüm. hakikaten öyle. bide herkes bi kocanın ailesidir gidiyo. eger kocanın ailesini küçümsersen konu sahibesi cevap veriyo yoksa hiç mantıklı sesleri dikkate almıyo. hakikaten ögretici bence. ben çok şey ögreniyorum.

ya arkadasım ticker yaptım ama seninki gibi olmadı
kiloyu göstermiyor ya ne yapmalıyım
yardımcı olur musun

bilemiyorum ki nerede hata yaptın ? bak bu benim tıkırın linki. oradaki track bölümünde weight change değil weight olması lazım oraya dikkat et

çok teşekkür ederim
dediğin gibiymiş oldu

heyooooo artık benimde bi tickerım var

Öğle yemeğinde 3 kırmızı biberi 1 kaşık zeytinyağında soteledim,biraz pişince içine az kaşar peyniri ilave ettim ve afiyetle yedim...Kırmızıbiberin hayranıyım...

Öğle yemeğinde 3 kırmızı biberi 1 kaşık zeytinyağında soteledim,biraz pişince içine az kaşar peyniri ilave ettim ve afiyetle yedim...Kırmızıbiberin hayranıyım...

ilginç bir yemek. ama ben o biber kabukları pişince kalkıyo ya onu sevmiyorum.

arkadaşlar ticker yaptım ama bi türlü yapıştıramıyom.formak uygun değil diyo.nası yapcam yardım edermisiniz

bi kitap okuyorum çok güzel dalmışım baya bi ona

bende küsel kööslerini dinlendiriyosun sanmıştımmm
nugim çok moralim bozuldu arkadaşla konuştum 1 ay önce epudral sezeryanla kızı olduu benimki tersya dedim bende sezeryan olursa epudral olurum dedim hiç tavsiye etmem benden sonraki kadın felç oldu dedii
bi moralim bozulduki anlatamamm
bende o hastanede doğum yaparım diyodum yani üniversite hastanesinde ama şimdi korktum
eşimde özele o kadar para kaptırmak istemiyo
genel anestezi desen istemiyorum onuu
off napcam benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…