evet ben de bdv ye baktığım zaman halime şükrediyorum..arada ekşın oluyo orada,hakaretler havada uçuşuyo,gereksiz gerginlik çıkaranları sevmiyorum,laf olsun diye konuşanları da...evet canım bende üzülüyorum.
ama bi yandan da ögreniyorum ne kocalar kaynanalar görümceler var ne gelinler var. eşime bakıyorum ve şükrediyorum kimi zaman.
bi haftacık yapamadın artık yaparsın sen bu konuda takıntı derecesinde dikkatlisin zaten.
eve devamlı okuyorum o bölümü. buraları da ihmal etmiyorum zaten in cin top oynadığında oradayım buradan hiç çıkmadım. sen de beni takip ediyon heee
ögle yimaamı yazim :
iki üç kaşık patatesinden ve el ayasından biraz büyük bifteginden olmak üzere fırın biftek
bol salata
ekmek yada pilav yemedim karboyu sabah abartmıştım. ayrıca yanımda tavugum var akşama dogru onu da salatamla yerim diyorum ama sanki aç gibiyim bol su içeyim bari
evet ben de bdv ye baktığım zaman halime şükrediyorum..arada ekşın oluyo orada,hakaretler havada uçuşuyo,gereksiz gerginlik çıkaranları sevmiyorum,laf olsun diye konuşanları da...
ya arkadasım ticker yaptım ama seninki gibi olmadı
kiloyu göstermiyor ya ne yapmalıyım
yardımcı olur musun
ay ekşın lafına çok güldüm. hakikaten öyle. bide herkes bi kocanın ailesidir gidiyo. eger kocanın ailesini küçümsersen konu sahibesi cevap veriyo yoksa hiç mantıklı sesleri dikkate almıyo. hakikaten ögretici bence. ben çok şey ögreniyorum.
bilemiyorum ki nerede hata yaptın ? bak bu benim tıkırın linki. oradaki track bölümünde weight change değil weight olması lazım oraya dikkat et Eki Görüntüle 320960
çok teşekkür ederim
dediğin gibiymiş oldu
heyooooo artık benimde bi tickerım var
desene işin zor
ben kız çocukları daha çok ilgi bekler sanıyodum değilmi
erkek çocukları dahamı ilgi bekliyo
Öğle yemeğinde 3 kırmızı biberi 1 kaşık zeytinyağında soteledim,biraz pişince içine az kaşar peyniri ilave ettim ve afiyetle yedim...Kırmızıbiberin hayranıyım...
bi kitap okuyorum çok güzel dalmışım baya bi ona
fısıltı sürükleyici bir kitap amaadı ne kitabının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?