bende küsel kööslerini dinlendiriyosun sanmıştımmm
nugim çok moralim bozuldu arkadaşla konuştum 1 ay önce epudral sezeryanla kızı olduu benimki tersya dedim bende sezeryan olursa epudral olurum dedim hiç tavsiye etmem benden sonraki kadın felç oldu dedii
bi moralim bozulduki anlatamamm
bende o hastanede doğum yaparım diyodum yani üniversite hastanesinde ama şimdi korktum
eşimde özele o kadar para kaptırmak istemiyo
genel anestezi desen istemiyorum onuu
off napcam benn
kızlar iyi akşamlar herkese. öğle yemeğinde 2 tane orta boy haşlanmış patates ve birazda kara lahana doğrayı yedim. akşam için balık aldım fırında çok az yağ ile balık yapıcam inş. çok istiyorum kilo vermeyiiiiiiiiiiiiiiii
Eşim kırmızıbiberi hiç sevmez,bense bayılıyorum..Her pazara çıkışımda azda olsa alıyorum.Ben pişirince kabukları kalkmadı,çünkü çok öldürmedim.Bazen tost makinesinde közlüyorum,o zaman kabukları çıkıveriyor,az yağ,sarımsak ve limonla süper oluyor...ilginç bir yemek. ama ben o biber kabukları pişince kalkıyo ya onu sevmiyorum.
kızlar iyi akşamlar herkese. öğle yemeğinde 2 tane orta boy haşlanmış patates ve birazda kara lahana doğrayı yedim. akşam için balık aldım fırında çok az yağ ile balık yapıcam inş. çok istiyorum kilo vermeyiiiiiiiiiiiiiiii
patates pirinç gibi basit karbonhidratları önermem canım.ayrıca bugün hiç protein aldın mı?
akşam yemeğimi yedim :
bol salata ve 4-5 kaşık tavuk sote yedim epey doyurucu idi. ama reglden on gün önce gelen o çok iştahlı gün yada günlere yaklaşıyor gibiyim.
Eşim kırmızıbiberi hiç sevmez,bense bayılıyorum..Her pazara çıkışımda azda olsa alıyorum.Ben pişirince kabukları kalkmadı,çünkü çok öldürmedim.Bazen tost makinesinde közlüyorum,o zaman kabukları çıkıveriyor,az yağ,sarımsak ve limonla süper oluyor...
ben devlette sezeryan olmuştum epudural değildi bayıltıp yaptılar acısı oldu tabi ama ben hemen toparlanmıştım canımcım birde felç olduysa herkez öyle olacak diye birşey yok allah yardımcısı olsun arkadaşa anesteziyi niye istemiyonki sonuçta herşeyi kontrol edip uygunsa yapılacak
oy oy sazancım bende öyle reglimiz yakın zamanlarda ikimizin ben bugün hiç yediklerimi yazmadım bile bile oburluk derecem aşırı derecede yüksek bugün
oh oh miss . son tarif valla canımı çektirdi sen agzının dadunu bileyyon gıyyz nursena
oy oy sazancım bende öyle reglimiz yakın zamanlarda ikimizin ben bugün hiç yediklerimi yazmadım bile bile oburluk derecem aşırı derecede yüksek bugün
hımm belliydi bugünn bişeyler karıştırdığınnsabah beri tıkındın tıkındınn güsel göslerini dinlendirdin demii
nugi bakk beni doğumda ara ya eşim çıkar ya annem sor tamammı nasılım diye
ilgisiz alakasız bırakma len beniiii :102:
çokkk küsell oliiii sarımsak dövüp ekliyeceksin limonsuyu veya sirke koyacaksın üzerinede zeytinyaı gezdir mis miss
ben pekk severim emme pazarda kırmızı biber bulamadımm
hımm belliydi bugünn bişeyler karıştırdığınnsabah beri tıkındın tıkındınn güsel göslerini dinlendirdin demii
nugi bakk beni doğumda ara ya eşim çıkar ya annem sor tamammı nasılım diye
ilgisiz alakasız bırakma len beniiii :102:
sana da on gün önceden bir gün süren bi iştah hali geliyor mu ?sonra yaklaştığında zaten çuku filan istiyo insanın canı ama regl oluyorum o krizler bitiyo.. çok komik yaw.
gıyz bana da ver telini merak ederim ben de ararım. bide nügü mü var burda nen aşkolsun
offff çok pis canım çekti heee. bi tarafım şişcek nen..ama mevsimi deel artık büberin aah ah yaz gibisi yok. pazarda bişi bulamıyoruz yaw:26:
offff çok pis canım çekti heee. bi tarafım şişcek nen..ama mevsimi deel artık büberin aah ah yaz gibisi yok. pazarda bişi bulamıyoruz yaw:26:
olur tabikide veririmm
nugiyle görüşüyoruz biz ondan dedüümmm
bakem famir gelsin ondanda isticem numarasını ne zamandır konuşuyoruz burda değilmii artık taniyoruz birbirimizi
aşk olsun aramazmıyım seninkide lafmı şimcik doğuma gideceğin zaman söylersin zaten bizde burda minnak ve sana dua ederiz sağsalim kurtulun diye .annene katılıyorum canım birileri oldu diye sende olacan diye bişey yok yüreğini ferah tut sen dualar et.allahım hayırlısıyla sağ salim minnakını kucağına versin canım
Ehhh işte acizane bişiler yapmaya çalışıyom sazancım..ya bu arada sana nasıl hitap edelim,sazan mı,tedirgin mi,tedirginsazan mı,yada başka bişi mi?oh oh miss . son tarif valla canımı çektirdi sen agzının dadunu bileyyon gıyyz nursena
bimde var közlenmiş biberr salçaların yanındaa al istersen biyerlerin şişmesinn kıss
sarımsaklı zeytinyağlı sirkeli güzelcede sosladınmı süper olur ama eşin hepiciğini yerrr çünküm çok küsel oliii
kıyysssss anlatıyomya yazın bilenem yazdım buraya biz çuvalla alıyoz patlıcan kırmızı biber piknik yerine gidiyoz orda közleyip poşetlere katıp depfeereze koyup kışlık yiyoz diye.niye etmedin sende yazdan çıkarıp yerdin senin depfeeren yok biliyom söylemiştim emme dolabın defreeze bölümüne koysaydın biraz yoksa başka şeyler koyup doldurdunmu .reglim yaklaşınca acaip tatlı istiyo ve iştahımda artıyo bugün zaten ipin ucu çok kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?