60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iyi akşamlar herkese. öğle yemeğinde 2 tane orta boy haşlanmış patates ve birazda kara lahana doğrayı yedim. akşam için balık aldım fırında çok az yağ ile balık yapıcam inş. çok istiyorum kilo vermeyiiiiiiiiiiiiiiii

ben devlette sezeryan olmuştum epudural değildi bayıltıp yaptılar acısı oldu tabi ama ben hemen toparlanmıştım canımcım birde felç olduysa herkez öyle olacak diye birşey yok allah yardımcısı olsun arkadaşa anesteziyi niye istemiyonki sonuçta herşeyi kontrol edip uygunsa yapılacak

kabızlık problemin yoksa patates iyi ama birde patateste nişasta olduğu için çabuk açıktırır dikkat et canım

ilginç bir yemek. ama ben o biber kabukları pişince kalkıyo ya onu sevmiyorum.
Eşim kırmızıbiberi hiç sevmez,bense bayılıyorum..Her pazara çıkışımda azda olsa alıyorum.Ben pişirince kabukları kalkmadı,çünkü çok öldürmedim.Bazen tost makinesinde közlüyorum,o zaman kabukları çıkıveriyor,az yağ,sarımsak ve limonla süper oluyor...

patates pirinç gibi basit karbonhidratları önermem canım.ayrıca bugün hiç protein aldın mı?
akşam yemeğimi yedim :
bol salata ve 4-5 kaşık tavuk sote yedim epey doyurucu idi. ama reglden on gün önce gelen o çok iştahlı gün yada günlere yaklaşıyor gibiyim.

oy oy sazancım bende öyle reglimiz yakın zamanlarda ikimizin ben bugün hiç yediklerimi yazmadım bile bile oburluk derecem aşırı derecede yüksek bugün

oh oh miss . son tarif valla canımı çektirdi sen agzının dadunu bileyyon gıyyz nursena

kaç kişiye fazla narkoz verdiler ölümler oldu diye istemedimdi
ya işte dediğim gibi hastane sorunn artık valla eşimle konuşcamm ona göre bakcaz
annemde diyo korkma oldu diye sanada olacak değil diyo bakalım
işte arkadaşın ayıbı ne söylüyosun pat diye felaket tellalı mübarek
bide bebeğine o kadar övgüler yağdırdıkk o tuttu bunları dedii

oy oy sazancım bende öyle reglimiz yakın zamanlarda ikimizin ben bugün hiç yediklerimi yazmadım bile bile oburluk derecem aşırı derecede yüksek bugün

hımm belliydi bugünn bişeyler karıştırdığınn sabah beri tıkındın tıkındınn güsel göslerini dinlendirdin demii
nugi bakk beni doğumda ara ya eşim çıkar ya annem sor tamammı nasılım diye
ilgisiz alakasız bırakma len beniiii :102:

oh oh miss . son tarif valla canımı çektirdi sen agzının dadunu bileyyon gıyyz nursena

çokkk küsell oliiii sarımsak dövüp ekliyeceksin limonsuyu veya sirke koyacaksın üzerinede zeytinyaı gezdir mis miss
ben pekk severim emme pazarda kırmızı biber bulamadımm

sana da on gün önceden bir gün süren bi iştah hali geliyor mu ?sonra yaklaştığında zaten çuku filan istiyo insanın canı ama regl oluyorum o krizler bitiyo.. çok komik yaw.

gıyz bana da ver telini merak ederim ben de ararım. bide nügü mü var burda nen aşkolsun

çokkk küsell oliiii sarımsak dövüp ekliyeceksin limonsuyu veya sirke koyacaksın üzerinede zeytinyaı gezdir mis miss
ben pekk severim emme pazarda kırmızı biber bulamadımm

offff çok pis canım çekti heee. bi tarafım şişcek nen.. ama mevsimi deel artık büberin aah ah yaz gibisi yok. pazarda bişi bulamıyoruz yaw:26:

aşk olsun aramazmıyım seninkide lafmı şimcik doğuma gideceğin zaman söylersin zaten bizde burda minnak ve sana dua ederiz sağsalim kurtulun diye .annene katılıyorum canım birileri oldu diye sende olacan diye bişey yok yüreğini ferah tut sen dualar et.allahım hayırlısıyla sağ salim minnakını kucağına versin canım

olur tabikide veririmm
nugiyle görüşüyoruz biz ondan dedüümmm
bakem famir gelsin ondanda isticem numarasını ne zamandır konuşuyoruz burda değilmii artık taniyoruz birbirimizi

offff çok pis canım çekti heee. bi tarafım şişcek nen.. ama mevsimi deel artık büberin aah ah yaz gibisi yok. pazarda bişi bulamıyoruz yaw:26:

bimde var közlenmiş biberr salçaların yanındaa al istersen biyerlerin şişmesinn kıss
sarımsaklı zeytinyağlı sirkeli güzelcede sosladınmı süper olur ama eşin hepiciğini yerrr çünküm çok küsel oliii

kıyysssss anlatıyomya yazın bilenem yazdım buraya biz çuvalla alıyoz patlıcan kırmızı biber piknik yerine gidiyoz orda közleyip poşetlere katıp depfeereze koyup kışlık yiyoz diye.niye etmedin sende yazdan çıkarıp yerdin senin depfeeren yok biliyom söylemiştim emme dolabın defreeze bölümüne koysaydın biraz yoksa başka şeyler koyup doldurdunmu .reglim yaklaşınca acaip tatlı istiyo ve iştahımda artıyo bugün zaten ipin ucu çok kaçtı

olur tabikide veririmm
nugiyle görüşüyoruz biz ondan dedüümmm
bakem famir gelsin ondanda isticem numarasını ne zamandır konuşuyoruz burda değilmii artık taniyoruz birbirimizi

sazancım yaz canım ben vereyim hugonun numeresini 0900 909 901 e artık herkez öğrensin doğum yapacağını dimi hamile bi bayan emme çok sık aramayın duygusal olur hamileler

şimdi rahatladım birazcık orda bisürü doğum oluyo illa sorun yaşanır ona bakılırsa başka yerlerdede yaşanırr özeldede yaşanırr
allah korusun herkesi
ya bu arkadaş oğlan istiyodu kızı oldu bizim oğlan olunca azcık kıskançlığı varr
gebelikte içti içti kolaları yedi kızartmaları sağlıksız beslendi ben dikkat ediyorum diyede hasetleniyoo
son ayında sadece 10 kilo almışş
allah sağlıklı bebek versin kız erkek ne farkeder kızda olsa seviinirdim oğlan olsada sevinirdimm
hatta kız olsa eşim daha çok sevinirdii
üst kattaki arkadaşımınki kızz bi güzell allahım biblo mübarekk süsleyip duruyo annesii

hee tımam bana özelden tilifonunu yaz ben de seni ararım olur biter.
bimdeki çözüm iyiymişalayım ben ondan kocişte yer hee..

yok gıyss benim var dipfirizim ama dolabın alt kısmında üçlü raf halinde. emmee ben yapamıyorum yazın öyle şeyleri hem antalya sebze meyvenin cenneti siz çook şanslısınız.
biz çıkıyos çok öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…