sazancım yaz canım ben vereyim hugonun numeresini 0900 909 901e artık herkez öğrensin doğum yapacağını dimi hamile bi bayan emme çok sık aramayın duygusal olur hamileler
hee tımam bana özelden tilifonunu yaz ben de seni ararım olur biter.
bimdeki çözüm iyiymişalayım ben ondan kocişte yer hee..
yok gıyss benim var dipfirizim ama dolabın alt kısmında üçlü raf halinde. emmee ben yapamıyorum yazın öyle şeyleri hem antalya sebze meyvenin cenneti siz çook şanslısınız.
biz çıkıyos çok öptüm sizi
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar
sabah
patates
2 dilim ekmek
4 zeytin
peynir
öğlen
bir kepçe nohut
bir kepçede pilav
bir bardak ayran
birazda salata havuçlu mor lahanalı
:26:ikidilim kek yedim arda biraz fazla kaçtı
akşam yemeği düşünmüyorum fazla kaçırdığım için belki çok az balık
ara ögün
bir elma ve 2 mandalina yerim
1,5 litre su
yorumlarınızı bekliyorum
spora daha başlayamadım iyileşemediğim için ama başka türlüde gitmeyecek bu klolar
canım patatess iştah açar şimdilik uzak durr
pilavda pirinç değil bulgur olmalı
ben kıreşte çalıştığım için orda pişen yemeklerden az olarak yemeye çalışıyorum, yarında lahmacun var yiyebilirmiyim acaba
hih hoh hooo biz bu işin uzmanı olduk bir yılı geçti he diyet miyet diyelim.
haydi hayırlı olsun bol bol kg vermeler
slm kızlar yine bi diyet akşamını bitirdim :)))
kahvaltımı yazmıştım gerisini yazıyrm
ara 13.30
1bardak yağsız süt
5badem 5fındık 5fıstık
öğle 15.00 (sabah geç kalkıyorum malesef o yüzden her şey gecikiyor )
6kaşık nohut yemeği dünden kaldı bitireyim dedim ama bu sefer tam 6kaşık
akşam 18.00
2haşlanmış yumurta (yumurtalar çok küçüktü ben de 2tane yedim )
ve nar ekşili bol yeşillikli salata
tükanı kapadım bugun 1tane de elma yerim belki hepsi bu kadar ne kadar masumum dimi
2ltreden fazla su 10bardak falan
ve koşubandında tempolu yürüdüm tam 9 kilometre ve 270kalori
işte böyle kızlar
varsa bi yamuk düzeltelim
kızlar ben ne yiyip ne yemeyeceğimi bilmyrm yanlışım olursa lütfen söyleyin yoksa boşuna kürek çekmiş olurum
hugocuk
ben de hamile kalınca
dikkat edeceğim yememe içmeme
salmıyacagım kendimi inşllh
meraba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.sorunlu bir hamilelik geçirdiğimden dolayı hamileliğim boyunca fazla kilo almadım ama doğum yaptıktan sonra aşırı tatlı yediğimden inanılmaz kilo almaya başladım ve tam 85 kiloya yükseldim.ara ara hep diyet yapardım ama hep üç beş kilo alıp verirdim tam olarak ilk defa hayatımda 20 kilo birden almıştım. aşırı iştahımın önünü kesemiyodum herkez çok kilo aldımı söylüyo moralim bozuluyo psikolojim alt üst olmuştu diyetisyene gitmeye karar verene kadar da ruh halim hep böyle kötüydü.4 ekimde diyetisyene gitmeye başladım ve bugün tam üç ay oldu ve 16 kilo vermeyi başardım sadece 4 kilom kaldı inşallah bir ayda 4 kilomdanda kurtulucam..darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına kızlar.. inşallah herkez vermek istediği kiloya ulaşır..
Canim benim benim burda saatler gec geliyo ya sizden..ondan boyle abuk saatlerde giriyorum..simdi bizde sabah mesela...Burda ingilizcem cok gelisti gercekten...Ama sen simdi kozlenmis biber didin, piknik didin, benim canimi istettin...anladımm
olsunn sende yabancı dil geliştirmişsindir
kıss şirin hep burdamıydın sennn
Canim cok meyve yeme gunde 3 u gecme derim ben...günaydın kızlar. benimde bugün diyetimin ilk günü. inş başarılı olurum. aslında dün akşam başladm, 6 dan sonra bişey yemedim. sabah kahvaltı olarak bir bardak süt içtim. öğlende sebze haşlamayı düşünüyorum. evde pek bişey kalmamış iş çıkışı alışveriş yapıcam inş. bol bol sebze meyve alıcam
Ayyy hugocum bitsin artik su hurmalarin...erken dogurcan Allah korusun!!!ben sabah kahvaltısında menemen yaptım yanında 5 zeytin 2 dilim ekmek yedimm
şimdi meyve yicem trabzon hurmaları bugün bitiyi çok şükürr
Canim kilo verirken patates yeme bence...hem de 2 tane fazla...cok aciktirir, direk yaga donusur..kızlar iyi akşamlar herkese. öğle yemeğinde 2 tane orta boy haşlanmış patates ve birazda kara lahana doğrayı yedim. akşam için balık aldım fırında çok az yağ ile balık yapıcam inş. çok istiyorum kilo vermeyiiiiiiiiiiiiiiii
sabah 6 da siteye girdim şirincik burdaydı uyuyakalmış bilgisayar başında
tabiki bizde gece oluyo orda gündüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?