60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olurr tabiside yarın yazarım özelden sende bana yazz

ben pikniğe gitmeyi çok severimm ızgaraları hep ben yaparımmm
seviyorum çünküü
bu yazda hep ani oldu piknikler aniden gittik hiç biber patlıcan alıpta közleyip yapamadımm ama bolca kuruttum
bizde şöyle oluyo eşim balık tutmayı çok seviyo çay kıyısına gidiyoruz akşama kadar orda olunca acıkıyo bizde mangal hazır hemen odununu alıyoruz tavuk kanat alıyoruz doğruu çaya gidiyoruzz
eşim balık tutarken bende ızgaraları yapıyorumm birgüzel yiyoruzz
sonrada oltamı alıp ben balık tutuyorumm
eşim ızgara filan bilmezz bikere odun istedik bi kayboldu ortadan getire getire 2-3 çalı çırpı getirmişş
onun ızgarasından hayırda gelmez zatiii
ben yapıyorumm
acıkınca kedi gibi dolanır etrafımda olmadımı diyeee
bide arkadaş çağırır
bide diyo bak çok eğlencez açta kalmayız benim hatun ızgara yapıyo çok güzel colada alır içeriz derrr

sabah
patates
2 dilim ekmek
4 zeytin
peynir

öğlen
bir kepçe nohut
bir kepçede pilav
bir bardak ayran
birazda salata havuçlu mor lahanalı

:26:ikidilim kek yedim arda biraz fazla kaçtı

akşam yemeği düşünmüyorum fazla kaçırdığım için belki çok az balık

ara ögün
bir elma ve 2 mandalina yerim
1,5 litre su

yorumlarınızı bekliyorum
spora daha başlayamadım iyileşemediğim için ama başka türlüde gitmeyecek bu klolar

canım patatess iştah açar şimdilik uzak durr
pilavda pirinç değil bulgur olmalı

ben kıreşte çalıştığım için orda pişen yemeklerden az olarak yemeye çalışıyorum, yarında lahmacun var yiyebilirmiyim acaba

kreşede hep böyle kekler kurabiyeler börecikler getirirlerr işin zor canım
yarın 1 lahmacun yersin ama içine bol koy yeşilliğini filan o zaman tok tutar acıktırmaz yanına ayranla güzel giderrr

slm kızlar yine bi diyet akşamını bitirdim :)))
kahvaltımı yazmıştım gerisini yazıyrm

ara 13.30
1bardak yağsız süt
5badem 5fındık 5fıstık

öğle 15.00 (sabah geç kalkıyorum malesef o yüzden her şey gecikiyor )
6kaşık nohut yemeği dünden kaldı bitireyim dedim ama bu sefer tam 6kaşık

akşam 18.00
2haşlanmış yumurta (yumurtalar çok küçüktü ben de 2tane yedim )
ve nar ekşili bol yeşillikli salata

tükanı kapadım bugun 1tane de elma yerim belki hepsi bu kadar ne kadar masumum dimi

2ltreden fazla su 10bardak falan
ve koşubandında tempolu yürüdüm tam 9 kilometre ve 270kalori

işte böyle kızlar
varsa bi yamuk düzeltelim
kızlar ben ne yiyip ne yemeyeceğimi bilmyrm yanlışım olursa lütfen söyleyin yoksa boşuna kürek çekmiş olurum

hih hoh hooo biz bu işin uzmanı olduk bir yılı geçti he diyet miyet diyelim.
haydi hayırlı olsun bol bol kg vermeler

inşllh veririm canım
buraya yazıyorum birileri yorumlayınca felaket gaza geliyrm
evet zayıflayacagım inşllh

sen baya vermissin maşallh
bu kiloları 1sene de mi verdin
1sene demişsin ya

meraba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.sorunlu bir hamilelik geçirdiğimden dolayı hamileliğim boyunca fazla kilo almadım ama doğum yaptıktan sonra aşırı tatlı yediğimden inanılmaz kilo almaya başladım ve tam 85 kiloya yükseldim.ara ara hep diyet yapardım ama hep üç beş kilo alıp verirdim tam olarak ilk defa hayatımda 20 kilo birden almıştım. aşırı iştahımın önünü kesemiyodum herkez çok kilo aldımı söylüyo moralim bozuluyo psikolojim alt üst olmuştu diyetisyene gitmeye karar verene kadar da ruh halim hep böyle kötüydü.4 ekimde diyetisyene gitmeye başladım ve bugün tam üç ay oldu ve 16 kilo vermeyi başardım sadece 4 kilom kaldı inşallah bir ayda 4 kilomdanda kurtulucam..darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına kızlar.. inşallah herkez vermek istediği kiloya ulaşır..

canım herşey iyide meyve günde 3 porsiyon yiyebilirsin
birde koşu bandına çok yükleniyosun ne yaparsan yap vücudun yakabileceği maksimum yağ miktarı vardır ve sen ne yapsan onu geçemezsin
ve ne kadar hızlı olursa olsun vücut alışıcak bi süre sonra spora ve kademe yükseltmen gerekecek o yüzden çok yüksek tutmamak lazım çıtayıı
dediğim gibi gün aşırı 4.7 ile 5.1 arasında en az 45 dakika en fazla 1 saat yeterli olurr
1 saatten sonra yağ yakımı durur
ilk 20-25 dakika ise karbonhidrat şeker yakar vücut 20. dakikalarda yağ yakmaya başlarr
vee oksijen bu çook önemlii kapalı mekanda oksijen yetersiz ise yağğ yakımı gerçekleşmezz
o yüzden öncesinde güzelce havalandırr odayıı
bu soğuklarda zor biliyorum geçen yıl cam açık spor yapardıımm hemen duşa koşar sıcak suyla haşlardım kendimii

hugocuk
ben de hamile kalınca
dikkat edeceğim yememe içmeme
salmıyacagım kendimi inşllh

evet salma hiç kendinii
zaten kilo yapan şeylerin bebeğe faydası yokk o yüzden bebeğin gelişimi sağlıklı gebelik içinde çok önemli beslenme
doktorlar eskiden esneklik bırakıyodu ama artık sıkıyorlarr
kilo kontrolune bebeğin gelişimine çok dikkat edip anlıyorlar zaten jnasıl beslendiğinii
gebelikte şekerr tansiyon vs.. kötü sonuçlara sebep olacak sağlık sorunlarına yakalanmamak için çok dikkat edilmeliii

sabah 6 da siteye girdim şirincik burdaydı uyuyakalmış bilgisayar başında
tabiki bizde gece oluyo orda gündüzz

maşallah az kalmışş canımm
bebeğini emziriyosan onunda çok katkısı oluyodur zayıflamanaa

anladımm
olsunn sende yabancı dil geliştirmişsindir
Canim benim benim burda saatler gec geliyo ya sizden..ondan boyle abuk saatlerde giriyorum..simdi bizde sabah mesela...Burda ingilizcem cok gelisti gercekten...Ama sen simdi kozlenmis biber didin, piknik didin, benim canimi istettin... Ben dun fena kacamak yaptim hugocum..nolur hakettigimi soyleeeee..... Adet olcam bi de hamilelikten once cok rejim yapmayin diye yazmislar heryere...gaza geldim anliycaaannn...neyse bugun sadece sabah 1 yumurta, 1 bardak sut, oglen 1 kase yogurt, aksam brokoli,yogurt yerim..dunku yememi dengelerim...ha? ne dersin???

kıss şirin hep burdamıydın sennn

Canim cok meyve yeme gunde 3 u gecme derim ben...

ben sabah kahvaltısında menemen yaptım yanında 5 zeytin 2 dilim ekmek yedimm
şimdi meyve yicem trabzon hurmaları bugün bitiyi çok şükürr
Ayyy hugocum bitsin artik su hurmalarin...erken dogurcan Allah korusun!!! sen o hurmalardan aldin o 1 kiloyu ben sana deyem....
Canim kilo verirken patates yeme bence...hem de 2 tane fazla...cok aciktirir, direk yaga donusur..basit karbonhidrat...

sabah 6 da siteye girdim şirincik burdaydı uyuyakalmış bilgisayar başında
tabiki bizde gece oluyo orda gündüzz

Yaaa yatiyom sizle, kalkiyom sizle...kocam giskaniyo vallahii....ne senin sifren ben de gircem diyo...ne yazdin ne yazdin diye yaramaz cocuklar gibi donuyo cevremde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…