60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bu gün yediklerimi yazayım hemen sonra bir geçmişe bakayım

kahvaltı:
5 kaşık yogurt
2 yk lor
1 üçgen peynir
2 yk pekmez
1 lokma bal
3 zeytin
1 dilim çavdar
1 br acık çay

öğlen:
3 kepçe mercimek çorbası
2 kuru biber dolması
2 büyük bardak ayran

saat 3 de
1 milföy peynirli börek
1 küçük dilim ağlayan pasta(komsu davet etmişti makarna salatası kurabiye ve simitte vardı onları yemedim )

saat 4 de 45 dk yürüdüm

akşam:
8 etsiz çiğ köfte
2 br ayran
1 salatalık
bol marul

canım köfte istedi erinmedim kalktım 1 saat köfte yogurdum az acılı bebişte yiyince kudurdu yandı herhal yavrum

Kizlar dunku menumu hic vermiyim daha iyi...:18:burdan herkese akil veren ben bi yedim bi yedim...1 ayin acisini cikardim yani...Ama bugun ve yarin sok diyet yaparim dun aaldigim yaglar 2 gunde gider insallah..spor da yaparim...

hee hurmalaar bitti çok şükürr
hepiciğini yedim yedikçe canım istedii
niyse bitti allahtan
yediğimiz hurmalar sonra tırmalar hesabıı
yaww şirin kim demiş çok diyet yapma diye zaten diyet değil yani aç kalmıyoruz herşeyden yiyoruz sadece kızartma hamurişi fastfood gibi tatlı gibi faydasız şeyleri yemiyoruz çayda yılda bir yiyoruzz
hamilelikten önce 1 yıla yakın zamanda 83 kilodan 65 kiloya indim sporla sağlıklı beslenme ile
hemende hamile kaldımm
hiç sorun olmadı diyet yapmak
hee sen okudun yazıyı hamilelikten önce diyet yapmayın filan diye işine öyle geldi yedin dün demii

oğlanmıki acaba acıyı seviiyii ondan kudurmuş olmasın benimkide balık kırmızı et kefir filan yediğimde kudurur
bak sendede aynısı oldu süt yoğurda düşüyosun demii bende hergün 1 kocaman bardak ayran içiyorum

Hugooooo nirdesin...bilgili hugo seninle benim kilo hikayelerimiz benziyo....sen spor olarak kostun mu sade yuruyus mu yaptin??? ben simdi alistirdim kendimi kosuyo uzay yuruyusune..ama diyom ki artik sade yuruyuse doniym...spor salonunda kosu bandinda...hizi yuksek hafif yokus da yapiym...zaten hamilelik icin calismalar esnasinda cok agir spor yapmayin diyolar...ben de yuruyus yaparim...zati hamilelikten sona kosamam vucudumu alistiriym diyom yavas yavas yuruyusu ne dersin???:44::44:

Aynen oyle yaaa....gaza geldim ki sorma...Evet aslinda ben de oyle olduresiye rejim yapmiyorum...dengeli yiyorum ...ama ceviz findik fistik yerim biraz aralarda artik...hamilelikten once yenmesi gerkiyomus...Neyse bugun telafi etcez artik dunku halti...

bilmiyorum ki hugocuk pazartesi randevum var bakalım erkek mi kız mı gösterirse yazarım
bende cok seviyorum hugocuk ne 1 bardagı bu gün tam 4 büyük bardak ayran sabah 1 kase yogurt yedim peynir çökelekte cabası
canımcım gecmişe baktımda bol bol dua et onun dogumu öyle olmuş sunun ki böyle olmuş diye takma kafana herkesin aynı olmaz
senin bebişin kafası yukarda anladıgım kadarıyla ama son zamana kadar dönme şansı var dönmezse de sezeryan olursun allahın izniyle alır gelirsin bebeğini pozitife yogunlaş kimin ne dediğini boşver

Giz tosti yaktin cocugu vallahi....

kıyamam ben ona inş. yanmamıştır yavrum
yedim uzandım vurup durdu eşim kafasını karnıma koydu bir tekmede o yedi
rabbim kimsenın emegini boşa cıkarmasın hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin
cok güzel bir duygu gercekten rabbim isteyen herkese nasip etsin

ben tempolu yürüyüş yaptım ağırlıkla kas çalıştım pilates yaptım dans ettim
kıss fındık fıstık ceviz bizde yiyoruz gayet sağlıklı

Amin canim.... uzulme ben saka dedim...aciyi sevcek belli ..ondan tepinmistir o...

ben tempolu yürüyüş yaptım ağırlıkla kas çalıştım pilates yaptım dans ettim
kıss fındık fıstık ceviz bizde yiyoruz gayet sağlıklı

Tamam ben de 2 gun sonra yuruyuse basliyim artik..agir spor yapmiycam...usandim yaaaa... ben de yuruyerek kilo vermek istiyorum..dilim disarda kosmaktan biktim artik...dizlerim de kotu olcak...

canım sağ olasın inan ben bunları hiç bilmiyordum
bundan sonra dikkat edeceğim
cok yüklendim dediğin gibi bundan sonra 4 ya da 5km yapacagım
ama tesadüf bugun camları açmıştım

canım bi de ben diyette oldugum için değil
ben normalde de meyce yiyemem
elmayı da tok tutsun diye yiyorum
ekşi meyveleri sevmem
muz severim ama onun da degeri fazla
bi de sarı elma o kadar
anca elma yiyebilirim zorluyacagım kendimi
sağ olasın cvp verdiğin için...

evet ama bak nasıl oldu biliyomusun bugün kalp atışlarını dinledik duygulandım üstüne böyle deyince kötü oldum ama annemle konuştum rahatladım
bu tek dediği değildi önceden 1 ay önce filan doğum yapınca tebrik için aradım dediki annelik çok güzel duygu sen bilmezsin şimdi daha doğumuna çok var dedi
bugünde bunu dedi ve diyoki kız çocuk çok iyi iyiki kızım olmuş erkek istemezdim deyip duruyo benimki erkekya ondan
oysaki öncesinde erkek istiyorlardı
benim için hiçç farketmezz doktor şimdi deseki yanılmışım senin kızın olcak diye şaşırırım ama hiçbir değişiklik olmazz evladın ayrımı olmazz
neyse canım takmıyorum zaten allah hepimize hayırlısı ile versin sağlıklı bebeciklerr

tosti yediğimiz herşey direk bebeğe geçmiyo önce süzgeçten geçiyoo o yüzden bişeycik olmazz ama sevmiş belliki
benimkide balık et olunca öyle yapar bide tatlı
tatlı yemem şeker yüklemesinde tatlı duyu içince kudurmuştu
sigara alkol vs.. gibi zararlı şeyler direk geçiyo ama diğer çoğu şey süzgeçten geçiyo çoğuda bebeğe geçmiyo

kızın huyunu biliyorsun boşver allah herkesin evladına hayırlı ömürler versin oluyor böyle kıskanç insanlar
evlat bu kızı erkegimi var saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar bu yeter

benimde şeker yüklemesi var pazartesi inş. güzel cıkar sonuçlar

sazancım yaz canım ben vereyim hugonun numeresini 0900 909 901 e artık herkez öğrensin doğum yapacağını dimi hamile bi bayan emme çok sık aramayın duygusal olur hamileler
hahah deli nügü. giderayak patlatmış espiriki.. görüşürüz yarın canım.
Ehhh işte acizane bişiler yapmaya çalışıyom sazancım..ya bu arada sana nasıl hitap edelim,sazan mı,tedirgin mi,tedirginsazan mı,yada başka bişi mi?
canım sen ne istersen onu de. sazan de tedirgin de yoli de istediini de
yaw siz niye pazarda bulamıyosunuz,çok var...pahalı sadece,kilosu 4 lira...

canım pazar kış mevsiminde erken kalkıyo ben işten geliyorum saat yedide pazar kalmıyo eşim işten izin alıp gdiyodu dogru düzgün bişi gelmiyo diyo bilemicem öyle durumlar valla evde bi parça sebze kalmadı marketten de almayı sevmiyorum.
seninki de az değilmiş. ama ateş yakmak konusunda ben de iyiyim. bostanda ateş yakıp mısır közler bulgur pilavı pişirirdik köyde şimdi köye gidince en büyük zevklerimden biri közde yemek pişirmek daha dogrusu odun ateşinde.. yada çay.. güsel olur valla. benim eşim de bana balık tutucam diye takım aldırdı ama takımı attı bi köşeye duruyi. benim abim iyi balıkçıdır valla geçen altmış tane çinekop tutmuşlar ooh mis gibiydi yılbaşı gecesi yedik abimle ablamla yengemle. bir bucuk kilo hamsi kullanmışlar ama o balık hamsiye gelirmiş.
hoşgeldin canım çok başarılı kilo vermişsin gerçekten. devamı da çabucak gelir inşallah
inşllh veririm canım
buraya yazıyorum birileri yorumlayınca felaket gaza geliyrm
evet zayıflayacagım inşllh

sen baya vermissin maşallh
bu kiloları 1sene de mi verdin
1sene demişsin ya
bir sene buraya gireli oldu buraya girmeden bi kaç kg verdim 72 iken KK ya girdim mayısa kadar 62 ye indim sonra kaldık yaz gleince. şimdi hala kalanları vericem diye kasıyorum
hugo derse dogru der tecrübe konuşuyiii
Yaaa yatiyom sizle, kalkiyom sizle...kocam giskaniyo vallahii....ne senin sifren ben de gircem diyo...ne yazdin ne yazdin diye yaramaz cocuklar gibi donuyo cevremde...
aynısı bende de oluyodu bi sene önce ama artık alıştı hep te diyetten konuşuyorsunuz çok sıkıcı diyo. oysaki zaman zaman onu ve ablasını da çekiştirebiliyorum bilmiyi kii

kızlar bu akşam da spor yapmaya bayagı motive olmuştum.
ama valde hanım geliyo yolda. onu bırakıpta ben tepineyim de diyemem ayıp olur. bugün yapamicam bişi galiba. yine de erken yatarsa ve geç olmazsa yapmak istiyorum ama zor gibi. saat dokuz oldu zaten

annenmi geliyo canım hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…