slm kızlar bu gün yediklerimi yazayım hemen sonra bir geçmişe bakayım
kahvaltı:
5 kaşık yogurt
2 yk lor
1 üçgen peynir
2 yk pekmez
1 lokma bal
3 zeytin
1 dilim çavdar
1 br acık çay
öğlen:
3 kepçe mercimek çorbası
2 kuru biber dolması
2 büyük bardak ayran
saat 3 de
1 milföy peynirli börek
1 küçük dilim ağlayan pasta(komsu davet etmişti makarna salatası kurabiye ve simitte vardı onları yemedim )
saat 4 de 45 dk yürüdüm
akşam:
8 etsiz çiğ köfte
2 br ayran
1 salatalık
bol marul
canım köfte istedi erinmedim kalktım 1 saat köfte yogurdum az acılı bebişte yiyince kudurdu yandı herhal yavrum
hee hurmalaar bitti çok şükürr
hepiciğini yedim yedikçe canım istedii
niyse bitti allahtan
yediğimiz hurmalar sonra tırmalar hesabıı
yaww şirin kim demiş çok diyet yapma diye zaten diyet değil yani aç kalmıyoruz herşeyden yiyoruz sadece kızartma hamurişi fastfood gibi tatlı gibi faydasız şeyleri yemiyoruz çayda yılda bir yiyoruzz
hamilelikten önce 1 yıla yakın zamanda 83 kilodan 65 kiloya indim sporla sağlıklı beslenme ile
hemende hamile kaldımm
hiç sorun olmadı diyet yapmak
hee sen okudun yazıyı hamilelikten önce diyet yapmayın filan diye işine öyle geldi yedin dün demii
kreşede hep böyle kekler kurabiyeler börecikler getirirlerr işin zor canım
yarın 1 lahmacun yersin ama içine bol koy yeşilliğini filan o zaman tok tutar acıktırmaz yanına ayranla güzel giderrr
oğlanmıki acaba acıyı seviiyii ondan kudurmuş olmasın benimkide balık kırmızı et kefir filan yediğimde kudurur
bak sendede aynısı oldu süt yoğurda düşüyosun demii bende hergün 1 kocaman bardak ayran içiyorum
Giz tosti yaktin cocugu vallahi....
Hugooooo nirdesin...bilgili hugo seninle benim kilo hikayelerimiz benziyo....sen spor olarak kostun mu sade yuruyus mu yaptin??? ben simdi alistirdim kendimi kosuyo uzay yuruyusune..ama diyom ki artik sade yuruyuse doniym...spor salonunda kosu bandinda...hizi yuksek hafif yokus da yapiym...zaten hamilelik icin calismalar esnasinda cok agir spor yapmayin diyolar...ben de yuruyus yaparim...zati hamilelikten sona kosamam vucudumu alistiriym diyom yavas yavas yuruyusu ne dersin???:44::44:
kıyamam ben ona inş. yanmamıştır yavrum
yedim uzandım vurup durdu eşim kafasını karnıma koydu bir tekmede o yedi
rabbim kimsenın emegini boşa cıkarmasın hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin
cok güzel bir duygu gercekten rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben tempolu yürüyüş yaptım ağırlıkla kas çalıştım pilates yaptım dans ettim
kıss fındık fıstık ceviz bizde yiyoruz gayet sağlıklı
canım herşey iyide meyve günde 3 porsiyon yiyebilirsin
birde koşu bandına çok yükleniyosun ne yaparsan yap vücudun yakabileceği maksimum yağ miktarı vardır ve sen ne yapsan onu geçemezsin
ve ne kadar hızlı olursa olsun vücut alışıcak bi süre sonra spora ve kademe yükseltmen gerekecek o yüzden çok yüksek tutmamak lazım çıtayıı
dediğim gibi gün aşırı 4.7 ile 5.1 arasında en az 45 dakika en fazla 1 saat yeterli olurr
1 saatten sonra yağ yakımı durur
ilk 20-25 dakika ise karbonhidrat şeker yakar vücut 20. dakikalarda yağ yakmaya başlarr
vee oksijen bu çook önemlii kapalı mekanda oksijen yetersiz ise yağğ yakımı gerçekleşmezz
o yüzden öncesinde güzelce havalandırr odayıı
bu soğuklarda zor biliyorum geçen yıl cam açık spor yapardıımm hemen duşa koşar sıcak suyla haşlardım kendimii
evet salma hiç kendinii
zaten kilo yapan şeylerin bebeğe faydası yokk o yüzden bebeğin gelişimi sağlıklı gebelik içinde çok önemli beslenme
doktorlar eskiden esneklik bırakıyodu ama artık sıkıyorlarr
kilo kontrolune bebeğin gelişimine çok dikkat edip anlıyorlar zaten jnasıl beslendiğinii
gebelikte şekerr tansiyon vs.. kötü sonuçlara sebep olacak sağlık sorunlarına yakalanmamak için çok dikkat edilmeliii
bilmiyorum ki hugocuk pazartesi randevum var bakalım erkek mi kız mı gösterirse yazarım
bende cok seviyorum hugocuk ne 1 bardagı bu gün tam 4 büyük bardak ayran sabah 1 kase yogurt yedim peynir çökelekte cabası
canımcım gecmişe baktımda bol bol dua et onun dogumu öyle olmuş sunun ki böyle olmuş diye takma kafana herkesin aynı olmaz
senin bebişin kafası yukarda anladıgım kadarıyla ama son zamana kadar dönme şansı var dönmezse de sezeryan olursun allahın izniyle alır gelirsin bebeğini pozitife yogunlaş kimin ne dediğini boşver
kızın huyunu biliyorsun boşver allah herkesin evladına hayırlı ömürler versin oluyor böyle kıskanç insanlarevet ama bak nasıl oldu biliyomusun bugün kalp atışlarını dinledik duygulandım üstüne böyle deyince kötü oldum ama annemle konuştum rahatladım
bu tek dediği değildi önceden 1 ay önce filan doğum yapınca tebrik için aradım dediki annelik çok güzel duygu sen bilmezsin şimdi daha doğumuna çok var dedi
bugünde bunu dedi ve diyoki kız çocuk çok iyi iyiki kızım olmuş erkek istemezdim deyip duruyo benimki erkekya ondan
oysaki öncesinde erkek istiyorlardı
benim için hiçç farketmezz doktor şimdi deseki yanılmışım senin kızın olcak diye şaşırırım ama hiçbir değişiklik olmazz evladın ayrımı olmazz
neyse canım takmıyorum zaten allah hepimize hayırlısı ile versin sağlıklı bebeciklerr
tosti yediğimiz herşey direk bebeğe geçmiyo önce süzgeçten geçiyoo o yüzden bişeycik olmazz ama sevmiş belliki
benimkide balık et olunca öyle yapar bide tatlı
tatlı yemem şeker yüklemesinde tatlı duyu içince kudurmuştu
sigara alkol vs.. gibi zararlı şeyler direk geçiyo ama diğer çoğu şey süzgeçten geçiyo çoğuda bebeğe geçmiyo
hahah deli nügü. giderayak patlatmış espiriki.. görüşürüz yarın canım.sazancım yaz canım ben vereyim hugonun numeresini 0900 909 901e artık herkez öğrensin doğum yapacağını dimi hamile bi bayan emme çok sık aramayın duygusal olur hamileler
canım sen ne istersen onu de. sazan de tedirgin de yoli de istediini deEhhh işte acizane bişiler yapmaya çalışıyom sazancım..ya bu arada sana nasıl hitap edelim,sazan mı,tedirgin mi,tedirginsazan mı,yada başka bişi mi?
yaw siz niye pazarda bulamıyosunuz,çok var...pahalı sadece,kilosu 4 lira...
seninki de az değilmiş. ama ateş yakmak konusunda ben de iyiyim. bostanda ateş yakıp mısır közler bulgur pilavı pişirirdik köyde şimdi köye gidince en büyük zevklerimden biri közde yemek pişirmek daha dogrusu odun ateşinde.. yada çay.. güsel olur valla. benim eşim de bana balık tutucam diye takım aldırdı ama takımı attı bi köşeye duruyi. benim abim iyi balıkçıdır valla geçen altmış tane çinekop tutmuşlar ooh mis gibiydi yılbaşı gecesi yedik abimle ablamla yengemle. bir bucuk kilo hamsi kullanmışlar ama o balık hamsiye gelirmiş.ben pikniğe gitmeyi çok severimm ızgaraları hep ben yaparımmm
seviyorum çünküü
bu yazda hep ani oldu piknikler aniden gittik hiç biber patlıcan alıpta közleyip yapamadımm ama bolca kuruttum
bizde şöyle oluyo eşim balık tutmayı çok seviyo çay kıyısına gidiyoruz akşama kadar orda olunca acıkıyo bizde mangal hazır hemen odununu alıyoruz tavuk kanat alıyoruz doğruu çaya gidiyoruzz
eşim balık tutarken bende ızgaraları yapıyorumm birgüzel yiyoruzz
sonrada oltamı alıp ben balık tutuyorumm
eşim ızgara filan bilmezz bikere odun istedik bi kayboldu ortadan getire getire 2-3 çalı çırpı getirmişş
onun ızgarasından hayırda gelmez zatiii
ben yapıyorumm
acıkınca kedi gibi dolanır etrafımda olmadımı diyeee
bide arkadaş çağırır
bide diyo bak çok eğlencez açta kalmayız benim hatun ızgara yapıyo çok güzel colada alır içeriz derrr
hoşgeldin canım çok başarılı kilo vermişsin gerçekten. devamı da çabucak gelir inşallahmeraba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.sorunlu bir hamilelik geçirdiğimden dolayı hamileliğim boyunca fazla kilo almadım ama doğum yaptıktan sonra aşırı tatlı yediğimden inanılmaz kilo almaya başladım ve tam 85 kiloya yükseldim.ara ara hep diyet yapardım ama hep üç beş kilo alıp verirdim tam olarak ilk defa hayatımda 20 kilo birden almıştım. aşırı iştahımın önünü kesemiyodum herkez çok kilo aldımı söylüyo moralim bozuluyo psikolojim alt üst olmuştu diyetisyene gitmeye karar verene kadar da ruh halim hep böyle kötüydü.4 ekimde diyetisyene gitmeye başladım ve bugün tam üç ay oldu ve 16 kilo vermeyi başardım sadece 4 kilom kaldı inşallah bir ayda 4 kilomdanda kurtulucam..darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına kızlar.. inşallah herkez vermek istediği kiloya ulaşır..
bir sene buraya gireli oldu buraya girmeden bi kaç kg verdim 72 iken KK ya girdim mayısa kadar 62 ye indim sonra kaldık yaz gleince. şimdi hala kalanları vericem diye kasıyoruminşllh veririm canım
buraya yazıyorum birileri yorumlayınca felaket gaza geliyrm
evet zayıflayacagım inşllh
sen baya vermissin maşallh
bu kiloları 1sene de mi verdin
1sene demişsin ya
hugo derse dogru der tecrübe konuşuyiiicanım herşey iyide meyve günde 3 porsiyon yiyebilirsin
birde koşu bandına çok yükleniyosun ne yaparsan yap vücudun yakabileceği maksimum yağ miktarı vardır ve sen ne yapsan onu geçemezsin
ve ne kadar hızlı olursa olsun vücut alışıcak bi süre sonra spora ve kademe yükseltmen gerekecek o yüzden çok yüksek tutmamak lazım çıtayıı
dediğim gibi gün aşırı 4.7 ile 5.1 arasında en az 45 dakika en fazla 1 saat yeterli olurr
1 saatten sonra yağ yakımı durur
ilk 20-25 dakika ise karbonhidrat şeker yakar vücut 20. dakikalarda yağ yakmaya başlarr
vee oksijen bu çook önemlii kapalı mekanda oksijen yetersiz ise yağğ yakımı gerçekleşmezz
o yüzden öncesinde güzelce havalandırr odayıı
bu soğuklarda zor biliyorum geçen yıl cam açık spor yapardıımm hemen duşa koşar sıcak suyla haşlardım kendimii
aynısı bende de oluyodu bi sene önce ama artık alıştı hep te diyetten konuşuyorsunuz çok sıkıcı diyo. oysaki zaman zaman onu ve ablasını da çekiştirebiliyorum bilmiyi kiiYaaa yatiyom sizle, kalkiyom sizle...kocam giskaniyo vallahii....ne senin sifren ben de gircem diyo...ne yazdin ne yazdin diye yaramaz cocuklar gibi donuyo cevremde...
hee hurmalaar bitti çok şükürr
hepiciğini yedim yedikçe canım istedii
niyse bitti allahtan
yediğimiz hurmalar sonra tırmalar hesabıı
yaww şirin kim demiş çok diyet yapma diye zaten diyet değil yani aç kalmıyoruz herşeyden yiyoruz sadece kızartma hamurişi fastfood gibi tatlı gibi faydasız şeyleri yemiyoruz çayda yılda bir yiyoruzz
hamilelikten önce 1 yıla yakın zamanda 83 kilodan 65 kiloya indim sporla sağlıklı beslenme ile
hemende hamile kaldımm
hiç sorun olmadı diyet yapmak
hee sen okudun yazıyı hamilelikten önce diyet yapmayın filan diye işine öyle geldi yedin dün demii
kızlar bu akşam da spor yapmaya bayagı motive olmuştum.
ama valde hanım geliyo yolda. onu bırakıpta ben tepineyim de diyemem ayıp olur. bugün yapamicam bişi galiba. yine de erken yatarsa ve geç olmazsa yapmak istiyorum ama zor gibi. saat dokuz oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?