Tamam ben de 2 gun sonra yuruyuse basliyim artik..agir spor yapmiycam...usandim yaaaa...ben de yuruyerek kilo vermek istiyorum..dilim disarda kosmaktan biktim artik...dizlerim de kotu olcak...
HUGOOOOOBana bisiy soyle yukarda yazdiklarimda hakli degil miyim ne yapayim...soleee Senin belin mi agriyo yoksa yine....?? yatmaya gittin herhal..dinlen kuzum sen..ben cevabini bekliyom..bak sen ne dersen onu yapcem...diyetisyenim oldun benim..
yağ yakmak için gün aşırı tempolu yürüyüş yapsan en az 45 dakika ile 1 saat arasında yeterli
sarkmaların olursa ilerde pilatesede başlarsın
Sagol canim...sen gun asiri mi yaptin kilo verirken?
evet sürekli gün aşırı yaptım sonrasında pilateste ekledim bigün koşu bandı diğer gün pilates veya ağırlıkla kol göğüs iç bacak çalıştım
Sagol canim benim cok aydinlattin vallahi...yordum seni..sen kizlara 4 ile 5 arasi yap yuruyusu demissin ama benim burdaki bantta 5 cok hizli..kosman lazim yani yurumek imkansiz 5 te...heralde ayarlari farkli...
köyde heleki yazın odun ateşinde süt mısır közlemek gibisi yokk
bahçeden kopar ateşte pişirr
anneannemler dedemler sağken hep giderdik tertemiz hava
inekleri sulamaya götürürdükk birde köyümüz oba köyü çoook ormanlık heryer yemyeşil tertemiz
sonra dedem vefat ettti
anneannemde yeniden evlendii yeni cicidedemizin köyü hiç güzel değill
anneanneme diyoruz eski dedemizi özlüyomusun diyee yook diyo hep döverdi beni diyoo neyini özlücem diyooo
giden gittiğinle kalıyoo
şimcik cici dedemizle çok aşıklarr pek seviyorlar birbirlerinii
rahmetlinin kemikleri sızlıyodur valla
bende küsel kööslerini dinlendiriyosun sanmıştımmm
nugim çok moralim bozuldu arkadaşla konuştum 1 ay önce epudral sezeryanla kızı olduu benimki tersya dedim bende sezeryan olursa epudral olurum dedim hiç tavsiye etmem benden sonraki kadın felç oldu dedii
bi moralim bozulduki anlatamamm
bende o hastanede doğum yaparım diyodum yani üniversite hastanesinde ama şimdi korktum
eşimde özele o kadar para kaptırmak istemiyo
genel anestezi desen istemiyorum onuu
off napcam benn
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun fit hatunlar...
Kahvaltıda 1 yumurta,az peynir,2 yeşil zeytin ve ekmek yedim...
yok canım keşke annem gelse. evlendiğimden beri kadın bi gelmedi evime ne yazık ki. istanbula gelince kasımpaşaya abime gidiyo eskiden yaşadıkları yer ya orası komşuları dostları o tarafta. bana bi gelemedi. ama denk gelirde gelirse araba ile aldırırım bi gece olsun kalır bende de işte gelmesi zor.annenmi geliyo canım hadi gözün aydın
ayy ne güzel olur taptaze mısırlar. ananem ölmeden önce bizim de çocukken böyle hikayelerimiz vardı ananem ölünce dedem bütün inekleri sattı. 90 ların sonuna kadar da babamlar inek almadı şimdi var ama inekleri bizimkilerin. o hikayelerin aynısını annemler şimdi torunlarına yaşatıyorlar. bi çocuk için köy hayatı inanılmaz güzeloluyor.köyde heleki yazın odun ateşinde süt mısır közlemek gibisi yokk
bahçeden kopar ateşte pişirr
anneannemler dedemler sağken hep giderdik tertemiz hava
inekleri sulamaya götürürdükk birde köyümüz oba köyü çoook ormanlık heryer yemyeşil tertemiz
sonra dedem vefat ettti
anneannemde yeniden evlendii yeni cicidedemizin köyü hiç güzel değill
anneanneme diyoruz eski dedemizi özlüyomusun diyee yook diyo hep döverdi beni diyoo neyini özlücem diyooo
giden gittiğinle kalıyoo
şimcik cici dedemizle çok aşıklarr pek seviyorlar birbirlerinii
rahmetlinin kemikleri sızlıyodur valla
tatlım amerikadaki koşu bantları muhtemelen mil üzerine ayarlanmıştır buradakiler km üzerine. biliyorsun km 1000 mt. mil ise 1,6 km oluyor o yüzden hızlı olması çok normal..Sagol canim benim cok aydinlattin vallahi...yordum seni..sen kizlara 4 ile 5 arasi yap yuruyusu demissin ama benim burdaki bantta 5 cok hizli..kosman lazim yani yurumek imkansiz 5 te...heralde ayarlari farkli...
loksiii naber kız? bu karatay sana yaradı valla maşallah çatır çatır kilo vermişsin süpper tebrik ederim.hugooooo dur şartlama kendını hemen sezeryan olcak dıye,senın dogumuna daha 1 ay yok mu,dönebilir bebek,benim hemşire arkadasım vardı son gün bile dönebilir bebek derdi(kaç aylıktı hatırlamıyorum kızım dönmemişti kafaya takıyordum da o münasebetle söylemişti), sonra benim kız da son haftalarda dönmüştü belli olmaz yani,
tabii arastır en iiyi hastaneyi doktoru her durum için,mecburiyet varsa yapılır sezeryan,doktorunu bilmiyorum ,ben normal dogumu destekleyen hastaneyi ve doktoru tercih etmiştim,başka bir sorun da olmadı çok şükür çok memnun kaldım,
sen dirayetli kadınsın çatır çatır doğur da güzel bir askerlik hikayen olsun
ne şekilde olursa olsun sana kolay dogumlar diliyorum canım.
famirle hala görüşemedik,ama hastaymış bogazı şişmiş babeyden öğrendim
günaydın canım sana da afiyet olsun.Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun fit hatunlar...
Kahvaltıda 1 yumurta,az peynir,2 yeşil zeytin ve ekmek yedim...
afiyet olsun canım iyi yapmışsın bu sabah. peki evde kahvaltı yapma imkanı var mıydı senin?günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bugün ben yine simit yiyecektim ama kendi kendime didimki dün bozdun zaten bugünde devamını getirme değilse ipin ucunu iyice kaçıracaksın dedim ve kepekli sandiviç ekmeği alsım yidim bir bardak şekersiz çayla.reglim yaklaşıyo inşallah tatlıya dayanabilirim
günaydın canım..simite hayır dediğin için tebrik ederim..günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bugün ben yine simit yiyecektim ama kendi kendime didimki dün bozdun zaten bugünde devamını getirme değilse ipin ucunu iyice kaçıracaksın dedim ve kepekli sandiviç ekmeği alsım yidim bir bardak şekersiz çayla.reglim yaklaşıyo inşallah tatlıya dayanabilirim
günaydın,afiyet olsun..günaydın kızlar hemen kahvaltımı yazayım
kahvaltı:
2 dilim pide
2 yk kaşıgı kaymak çökelek(çökelekte peynirden daha cok calsiyum ve folic asit var tafsiye ederim herkese ve yağsız tuzsuz)
1 yk kaşıgı pekmez
1 lokma bal
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 açık çay[/COLOR][/B]
afiyet olsun.....günaydın bayanlar iş yerinde yoğunum o yüzden sabah uğrayıp kaçıyom affola.
dün kü menümü yazayım aslında iyi gibiydi ama öğlenki tatlı bozdu işi
sabah
kaşarlı tost
ara kayısı kurusu
öğle
yarım kase çorba bir dilim kepek ekmeği
salata ızgara et 2 kaşık pilav
sonra 3 minik dilimtatlı
akşam
çorba çok az ekmek
yoğurt
tabii 3 litre kadar su sabah sirkeli su ayrıca
sabah yeniden tartıldım 73,6 çıktı. ama dün regl oldum o sebeple su tutması olabilir moralimi bozmayacam haftaya daha da eksilirim inşallah.
hem daha yeni başladım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?