60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam ben de 2 gun sonra yuruyuse basliyim artik..agir spor yapmiycam...usandim yaaaa... ben de yuruyerek kilo vermek istiyorum..dilim disarda kosmaktan biktim artik...dizlerim de kotu olcak...

HUGOOOOO Bana bisiy soyle yukarda yazdiklarimda hakli degil miyim ne yapayim...soleee Senin belin mi agriyo yoksa yine....?? yatmaya gittin herhal..dinlen kuzum sen..ben cevabini bekliyom..bak sen ne dersen onu yapcem...diyetisyenim oldun benim..

köyde heleki yazın odun ateşinde süt mısır közlemek gibisi yokk
bahçeden kopar ateşte pişirr
anneannemler dedemler sağken hep giderdik tertemiz hava
inekleri sulamaya götürürdükk birde köyümüz oba köyü çoook ormanlık heryer yemyeşil tertemiz
sonra dedem vefat ettti
anneannemde yeniden evlendii yeni cicidedemizin köyü hiç güzel değill
anneanneme diyoruz eski dedemizi özlüyomusun diyee yook diyo hep döverdi beni diyoo neyini özlücem diyooo
giden gittiğinle kalıyoo
şimcik cici dedemizle çok aşıklarr pek seviyorlar birbirlerinii
rahmetlinin kemikleri sızlıyodur valla

HUGOOOOO Bana bisiy soyle yukarda yazdiklarimda hakli degil miyim ne yapayim...soleee Senin belin mi agriyo yoksa yine....?? yatmaya gittin herhal..dinlen kuzum sen..ben cevabini bekliyom..bak sen ne dersen onu yapcem...diyetisyenim oldun benim..

yağ yakmak için gün aşırı tempolu yürüyüş yapsan en az 45 dakika ile 1 saat arasında yeterli
sarkmaların olursa ilerde pilatesede başlarsın

evet sürekli gün aşırı yaptım sonrasında pilateste ekledim bigün koşu bandı diğer gün pilates veya ağırlıkla kol göğüs iç bacak çalıştım

Sagol canim benim cok aydinlattin vallahi...yordum seni..sen kizlara 4 ile 5 arasi yap yuruyusu demissin ama benim burdaki bantta 5 cok hizli..kosman lazim yani yurumek imkansiz 5 te...heralde ayarlari farkli...

Sagol canim benim cok aydinlattin vallahi...yordum seni..sen kizlara 4 ile 5 arasi yap yuruyusu demissin ama benim burdaki bantta 5 cok hizli..kosman lazim yani yurumek imkansiz 5 te...heralde ayarlari farkli...

olabiilir canım farklıdır ayarı sen tempolu yürürsün

Ayyy cok tatli yaaa...tabi ozlemez kadin kendini uzen kocayi ...cok sevindim mutlu olduklarina..benim de anneannem oldu...dedem evlenmek istiyo simdi ama bulamadik birini...bi de anneanneme alismisti o nasi olcek bilmem ki...cok zor esin olunce...Allah bizi eslerimizle birbirimize bgislasin

ne zamandır ben de yazamıyorum bu hafta hiç dikkat etmedim ki benn

hugooooo dur şartlama kendını hemen sezeryan olcak dıye,senın dogumuna daha 1 ay yok mu,dönebilir bebek,benim hemşire arkadasım vardı son gün bile dönebilir bebek derdi(kaç aylıktı hatırlamıyorum kızım dönmemişti kafaya takıyordum da o münasebetle söylemişti), sonra benim kız da son haftalarda dönmüştü belli olmaz yani,

tabii arastır en iiyi hastaneyi doktoru her durum için,mecburiyet varsa yapılır sezeryan,doktorunu bilmiyorum ,ben normal dogumu destekleyen hastaneyi ve doktoru tercih etmiştim,başka bir sorun da olmadı çok şükür çok memnun kaldım,

sen dirayetli kadınsın çatır çatır doğur da güzel bir askerlik hikayen olsun
ne şekilde olursa olsun sana kolay dogumlar diliyorum canım.

famirle hala görüşemedik,ama hastaymış bogazı şişmiş babeyden öğrendim

Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun fit hatunlar...
Kahvaltıda 1 yumurta,az peynir,2 yeşil zeytin ve ekmek yedim...

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bugün ben yine simit yiyecektim ama kendi kendime didimki dün bozdun zaten bugünde devamını getirme değilse ipin ucunu iyice kaçıracaksın dedim ve kepekli sandiviç ekmeği alsım yidim bir bardak şekersiz çayla.reglim yaklaşıyo inşallah tatlıya dayanabilirim

günaydın kızlar,

Kahvaltım yine aynı, paylaşayım yine de..
iki sahan yumurta iki dilim kızarmış köy tereyaglı ekmek..
yengeme gidince tereyagı almıştım annem yollamış o tereyagına doyamıyorum ama sadece sabahları yiyoyum öglen akşam dengeliyorum o yüzden kendime bu kadar hak tanıyorum. hem zaten koruma gibi bişi yapıyorum önemli olan benim için şekle girmek bu saatten sonra.
annenmi geliyo canım hadi gözün aydın
yok canım keşke annem gelse. evlendiğimden beri kadın bi gelmedi evime ne yazık ki. istanbula gelince kasımpaşaya abime gidiyo eskiden yaşadıkları yer ya orası komşuları dostları o tarafta. bana bi gelemedi. ama denk gelirde gelirse araba ile aldırırım bi gece olsun kalır bende de işte gelmesi zor.
gelen eşimin annesi canım. oglunu üzgün görünce dayanamamış oda üzülmüş eşim yılbaşında rahatsızlanmış annesinin evinde kadın merakta kalmış. şimdi ana oğul evdeler.

ayy ne güzel olur taptaze mısırlar. ananem ölmeden önce bizim de çocukken böyle hikayelerimiz vardı ananem ölünce dedem bütün inekleri sattı. 90 ların sonuna kadar da babamlar inek almadı şimdi var ama inekleri bizimkilerin. o hikayelerin aynısını annemler şimdi torunlarına yaşatıyorlar. bi çocuk için köy hayatı inanılmaz güzeloluyor.
dedenin kemikleri neden sızlasın canım ? zavallı ananenin kemiklerini o çok sızlatmış zamanında mutlu olmak onun da hakkı.
tatlım amerikadaki koşu bantları muhtemelen mil üzerine ayarlanmıştır buradakiler km üzerine. biliyorsun km 1000 mt. mil ise 1,6 km oluyor o yüzden hızlı olması çok normal..
loksiii naber kız? bu karatay sana yaradı valla maşallah çatır çatır kilo vermişsin süpper tebrik ederim.
fambuka bizden selam söle geçmiş olsun tatlişkomuza
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun fit hatunlar...
Kahvaltıda 1 yumurta,az peynir,2 yeşil zeytin ve ekmek yedim...
günaydın canım sana da afiyet olsun.
afiyet olsun canım iyi yapmışsın bu sabah. peki evde kahvaltı yapma imkanı var mıydı senin?

günaydın kızlar hemen kahvaltımı yazayım

kahvaltı:
2 dilim pide
2 yk kaşıgı kaymak çökelek(çökelekte peynirden daha cok calsiyum ve folic asit var tafsiye ederim herkese ve yağsız tuzsuz)
1 yk kaşıgı pekmez
1 lokma bal
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 açık çay[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
sazancım biraz daha erken kalkarsam evde yaparım tabi kahvaltı ama ben işyerine getirip malzemeleri burda yapıyorum kahvaltımı daha iyi oluyor

günaydın bayanlar iş yerinde yoğunum o yüzden sabah uğrayıp kaçıyom affola.
dün kü menümü yazayım aslında iyi gibiydi ama öğlenki tatlı bozdu işi
sabah
kaşarlı tost
ara kayısı kurusu
öğle
yarım kase çorba bir dilim kepek ekmeği
salata ızgara et 2 kaşık pilav
sonra 3 minik dilim tatlı
akşam
çorba çok az ekmek
yoğurt

tabii 3 litre kadar su sabah sirkeli su ayrıca
sabah yeniden tartıldım 73,6 çıktı. ama dün regl oldum o sebeple su tutması olabilir moralimi bozmayacam haftaya daha da eksilirim inşallah.
hem daha yeni başladım dimi

günaydın canım..simite hayır dediğin için tebrik ederim..

günaydın,afiyet olsun..
çökelek benim de aklımda..birtürlü alamadım..kahvaltın süper bu arada...

afiyet olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…