60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım cumartesi pazarı , yakın sayılırım , neresi olduğunu sölemiyim şimdi kimliğim ortaya çıkmasın iyice :1ninca:

Anladım canım...

LUNACIM tebrikler canım..süpersiiiiin..:lepi:hihoyyyt

Canım benekcim çok sağol,bak sana yetişiyorum ha ona göre...Benekcim dünden beri müthiş iradeleyim.Akşam altıdan sonra ağzıma sadece bitki çayı koyuyorum o kadar.Benim kuzu önümde şapur-şupur dondurma yedi hiçç canım bile istemedi.Yatağa çoğu zaman aç giriyorum ama hiç gidip de dolabı açmak,bir şeyler atıştırmak gelmiyor içimden..

(Bu arada belki merak ediyorsundur diye yazıyorum,benim oğlanın okuluyla yarın görüşmeye gideceğiz.(Bu arada karnesinin hepsi çok iyi)..Benimki biliyorsun anasınıfı ve bu sınıfı tekrarlayacak.Vallahi gidip elimi masaya vurucam yarın.''Artık bu çocuklar bu okullu,nasıl tekrar kayıt yapmazsınız,çocuğu nasıl alıştığı ortamdan ayırmayı düşünürsünüz''diye..Bakalım işe yarayacak mı?

Olmazsa kura ile öğrenci alan başka bir devlet okulu var,oraya gideceğiz ama o da kurayla işte,çıkar çıkmaz...Off zor işler bu işler dimi benekcimmmm...

Bu arada sana soramadım ama kaç gündür aklımda senin yavrunun SBS sınavı nasıl geçti..Umarım iyidir..
Aslında çok üzülüyorum bu çocukların durumuna ama ne yaparsın beğenmesen de mevcut sisteme uymak zorunda kalıyorsun)
iyi gecelerrrrrr:)
mutlu,umutlu,mucizelerle dolu yeni bir sabaha ve yeni bir haftaya uyanalım inşallah hepimiz...

Aminnn.İyi gecelerkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,

Çok uykum var ya, gözlerimi zor açık tutuyorum. Sanırım olmayan güneş yada oksijen çarptı bilemiyorum..Fenalardayım.. neyse sabah tartırldım 61 e yakın çıktım..mafoldumben

Bugünden itibaren tatile kadar (3 Temmuz'a kadar yani) karbonhidrat diyetini yapmaya karar verdim. Şu puanlı olan varya.. Günde 40-50 puan karbonhidrat saysını geçmiyorsun hani.. Bütün kaçamakları da kesiyorum.. Spora aynen devam.. Bakalım. Bi iki üç kilo verebilsem ... ooof of..

Neyse öyle işte.. Akşamda uygun yiyebilcek şeyler almak içün alışverişe çıkıcam.. Birazdan kepekli ekmekle tost yicem.. 17 kh.

Hadi bakalım neyse..

Herkese iyi, mutlu az kalorili bir hafta diliyorum.. Mucks

canlarım nerdesiniz yaaa:)bir dost sesine ihtiyacım var...

ablam sen yanlızmı kalmıştınn mafoldumben

kuzum toplamalıyız artık kendimizi silekelenmek lazım ama yaa yerimseniben

valla tebrikler canımm ne güzel kilocuklar gidiyo bu arada bak yasmin kilo aldırmıyomuş gördünmüüü kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr
kaçamaklarla dolu bi hafta sonundan sonra yeni bi güne başladım günü simitle açtım ama :kedi: c.tesi günü spor salonunda ölçümler yapıldı tekrardan.kiloda çok fazla bi değişme yok (400 gr) ama ölçüler 2-2,5 cm daha incelmiş.sıkılaşıyorum ama kilo vermiyorum sanki CADIARZU canım yine ve her zaman olduğu gibi hiç bişi yapmak istemiyo gün nasıl geçcek bilmiyorum :umursamaz: hadi bakalım hepinize iyi haftalar
seviyorum hepinizi :asigim:

Aynen... Canım hiç bişey yapmak istemiyoooo... Bugün nasıl geçicek hatta bu hafta nasıl geçicek bilmiyorum.. Gözlerim yanıyo kapanıyo..canım hiç bişey istemiyoo... Eve gitmek istiyorum... Ühüüüüüü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

ben pek ii değilim ya boğazım cok kötü ne iyi gelir bilen varmı ne yapsam aynı istahımda yok zaten bu gidisle bi kac kilo daha gider heraldekaydirigubbakcemile3

hihoyyytslm
sabah yediklerim 1d ke 80 gr beyaz pşekersiz çay. protein diyetine başladım 1 haftalık bakalım nolcak dün tartıldım 62 200 çıktım ilk defa:teytey::teytey::teytey:

selam kızlar,

günaydınlar herkeşe...

bugun sessiz sanırım forumumuz.. haftasonu kara sığır gibi yedikten sonre mafoldumben sabah 62den azıcık fazla cıktım ama üzülmedim. en sonki kacamagım bana 2kgya mal olmustu..bundan hemencıcık kurtulurum umarım.

bugun itibarıyle protein diyetine basladım.protein alımını arttırıp karbonhidrat tüketımını minimuma ındıren bır ertesı gun ve metabolizma hızlandırma diyeti..

sabah 1 ince dl kepeklı ekmek,domates,salatalık,light labne ve 2-3kasık kadar çökelek peyniri yedim.siyah cayı cokacık içtim.

öglen bırazdan bol yagsız yesıl salata ve 150gram kadar tavuk gögsu yıycem. aksamda aynı menu ama saat 6 da bıtecek yeme içme faslı...ara içinse 2 porsiyon kadar meyve dusunuyorum.

bakalım ben 3 gun kadar yapıcem bunu fayda saglarsam duran metabolizmalara öneririm.

öpüyorum hepinizi

bye bye

hihoyyytslm
sabah yediklerim 1d ke 80 gr beyaz pşekersiz çay. protein diyetine başladım 1 haftalık bakalım nolcak dün tartıldım 62 200 çıktım ilk defa:teytey::teytey::teytey:

protein diyeti 1 hafta yapılmaz canım. 2-3 gun olur en fazla.. aksı takdır de bunye alısır , ve bu durumu tolere edemez ve tepkisiz kalır. zarar görursun. daha cok kılo alırsın..benden sadece bır uyarı.. secım senın..

selam.. ben yeni basladigim icin metabolizma iyi.. bikac haftaya benimkide zayiflar 60 dan sonra... siz yapin bakalim fiumecim mmetabolizma yavasladiginda kosariz sizea.s.

bende sabah meyve salatasi
öglen meyve salatasi
aksamda salata esliginde et yada balik yiycem
aralardada acikirsam az yagli yogur ve kuru uzum yada kayisi fln atiyorum agzima

Bugün kimsecikler yok valla

Ben şimdilik menümü yazayım karbonhidrat zımbırtısı doğrultusunda.. Sabah biraz aşmışım kendimi ama neyse.. Daha başlangıç..

Sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle tost:20
Ara: 1 müsli bar:14
Öğlen:Ton balıklı salata:8
Ayran:6

Akşamda yemeği planladığım..

1 kabakla yapılmış omlet:4

52 yapıyor toplam.. Bakalım artıkın işe yarayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…