Evet canım cumartesi pazarı , yakın sayılırım , neresi olduğunu sölemiyim şimdi kimliğim ortaya çıkmasın iyice :1ninca:
LUNACIM tebrikler canım..süpersiiiiin..:lepi:hihoyyyt
iyi gecelerrrrrr:)
mutlu,umutlu,mucizelerle dolu yeni bir sabaha ve yeni bir haftaya uyanalım inşallah hepimiz...
canlarım nerdesiniz yaaa:)bir dost sesine ihtiyacım var...
selam kızlar bugün bu topic çok sessiz oluyor biliyorum içimi dökmek için yazıyorum zaten.
sizlerde biliyorsunuz zaten çok uzun zamandır bir bunalım içindeyim , gün geçtikçe kurtulacağıma daha çok batıyorum sanki.bi türlü mutlu olamıyorum ya herşey hep kötü hep kötü.hayatımda doğru giden hiçbirşey yok.tuttuğum dalların hepsi kırılıyor.ben mutlu olmayı özledim...
Evvetttttt kızlar..Biraz önce tartıldım ve tartıda 57.4'ü gördümmm ve bu hafta regl haftamdı ve beş gündür yasmin kullanıyorum.....
Bu hafta 1 kilo 100 gram vermiş durumdayım.(Geçen hafta 58,5 'dim)..Az ya da çok her hafta veriyorum şu kiloları,oleyyy oleyyy oleyyyyyyysırnaşık şey:teytey::teytey::enbuyukkk:
iyi geceler kızlar.nasılsınız.gün boyu kimsecikler uğramamış doğru düzgün.herkesler tatilemi gitti yoksa?
pcde bir yerlerde geçen seneki resmimi buldum.:kedi:bu senede fark yok tipimde.onu ekliyorum.gözünüz balina tipi görsün birazda kilolarınıza şükredin forumun çıtırlarıopuyorumnanaktan çocuğunuz çok süper kilolardasınız.vücudunuzda süper.ben hep böyle balık etliyim.
alıntı yapmayın kızlar belki silerim sonra.benim koca cüssem forum sayfalarını fazla kaplamasın.mafoldumben senağlama
kuzum hiçte balina havan yok burda hepimizin fazlaları var niye böyle haksızlık ediyosun kendinelmaz:
eveeeet
selam kızlar..
kısa kuasadası trip olayım bitmiş bulunmakta...tatil güzeldi.. barda falan 1 kadeh fişne-votka ile idare edip diger ögunlerde dondurma,pide,balık,patates kızartması falanla kucaklastım..kac kıloyum bılmıyorum artık ama kesın aldım. kendi evim dısındakı tuvaletlerde tuvalete cıkma özrü yasayan ben, tuvalete de cıkamıyor 3-4 gundur.. yanı su yedıklerım hepsı bunyemde duruyor..
kayısılı forum cayını ıcıyorum doganın ama bana mısın demeyecek bılıyorum. 1-2 sefer ıse yaradı bır daha olmuyor ...yağlı da yedim :gitme:
benden baska da fıstık yok su an ama hadi kalın sağlıcakla...
aynı wc olayı bendede var canım.ve bende ne yapsam başaramıyorum :sinifsinif: iş yerime bile yeni alıştım :bbo: kaçamaklar içinde pişman olmaya gerek yok olan olmuş artık bundan sonrası önemli dimi kuzumm kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar çıtırlar...
keyifler nasıl bakalım?umarım herkes iyidir!son günlerde topiğimize bişeyler oldu sankimutsuzluklar..umutsuzluklar...kayıplar...bozulan diyetler...
hadi canlarım,şöyle bi silkinip kendimize gelelim hep beraber...hadi ama hadiiiii....
haklısın ablam silkelenmek lazım ama zor oluyo biraz ama olcak biliyorum olmalı hiç olmazsa...iyiki varsın ablam saoll Şeniz
iyi gecelerrrrrr:)
mutlu,umutlu,mucizelerle dolu yeni bir sabaha ve yeni bir haftaya uyanalım inşallah hepimiz...
amin ablam aminnn :Saruboceq:
Günaydın kızlar,
Çok uykum var ya, gözlerimi zor açık tutuyorum. Sanırım olmayan güneş yada oksijen çarptı bilemiyorum..Fenalardayım.. neyse sabah tartırldım 61 e yakın çıktım..mafoldumben
Bugünden itibaren tatile kadar (3 Temmuz'a kadar yani) karbonhidrat diyetini yapmaya karar verdim. Şu puanlı olan varya.. Günde 40-50 puan karbonhidrat saysını geçmiyorsun hani.. Bütün kaçamakları da kesiyorum.. Spora aynen devam.. Bakalım. Bi iki üç kilo verebilsem ... ooof of..
Neyse öyle işte.. Akşamda uygun yiyebilcek şeyler almak içün alışverişe çıkıcam.. Birazdan kepekli ekmekle tost yicem.. 17 kh.
Hadi bakalım neyse..
Herkese iyi, mutlu az kalorili bir hafta diliyorum.. Mucks
günaydın kuzum umarım başarırız kaçamaksız bir hafta geçirmeyi umarımm sositososito
günaydın kızlarr
kaçamaklarla dolu bi hafta sonundan sonra yeni bi güne başladım günü simitle açtım ama :kedi: c.tesi günü spor salonunda ölçümler yapıldı tekrardan.kiloda çok fazla bi değişme yok (400 gr) ama ölçüler 2-2,5 cm daha incelmiş.sıkılaşıyorum ama kilo vermiyorum sanki CADIARZU canım yine ve her zaman olduğu gibi hiç bişi yapmak istemiyo gün nasıl geçcek bilmiyorum :umursamaz: hadi bakalım hepinize iyi haftalar
seviyorum hepinizi :asigim:
valla boğazın için liom ya da otacının pastillerinden tavsiye ederim
bala gelince fazla abartmazsan çok etkilemez heralde
hihoyyytslm
sabah yediklerim 1d ke 80 gr beyaz pşekersiz çay. protein diyetine başladım 1 haftalık bakalım nolcak dün tartıldım 62 200 çıktım ilk defa:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?