60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

perdelerinin olmamasıda iyiymiş,yıkamak derdin yok ne güzel..

akşama mantı yaptımm
ya benim eşim çok saf bazen yaa
4 yıldır hazır mantıyı yediriyorum kendim yapıyorum sanıyoo
mantı yapmak kolaymı alıyorum dondurlmuş mantı güzelce fırınlayııp yapıyorum yiyoo
bikere dedi çok küsel mantı yapıyosun dedii bende ne yapması yaww beni ananmı sandın sana mantı yapacak hazır mantıları yiyosun dedim 2 saat küstü
istemiyorum yapma bidaha dedüü
sonra unuttu şimcik yine çok küsel olii mantı diyoo
bende afiyet olsun senin için yaptım diyorumm :118: çok mutlu oliii
sabahtan akşama kadar kendisi için mantı açtım saniyii sevimli kara tospiği

bide pencerem yok diyyiii yaf delimi ne perde asması kolay sankinem çok istiyosan benimkileri as gelde bide farbaları var o dahada zor zati takmak

sende az değilsin canımmmmm aaaaa demek hemde 4 yıl azda değil töbe ya

hugocuk babana geçmiş olsun canım.
cimcimesude bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
sazanım üzülme kocana hayırlı bol kazançlı bir iş ve kaygananada biran önce evine gitmeyi nasip etsin Allahım.

aksam yemeğimi bildiriyorum,
fırın bağet
pirinç pilavı(ben yemem heralde)
tarhana çorba(içmeyi düşünmüyorum)
yoğurt

bide pencerem yok diyyiii yaf delimi ne perde asması kolay sankinem çok istiyosan benimkileri as gelde bide farbaları var o dahada zor zati takmak

sende az değilsin canımmmmm aaaaa demek hemde 4 yıl azda değil töbe ya

nugi yarın temizlik yapcek sıkıntısı bugünden tuttuu
yazık değilmi o kadar mantıyı açmışlar yapmışlarr dondurup markete koymuşlarr
bunca emeğe rağğmen sen git mantı aç yap yedirr olcek iş değill yaneee

sağol inşallah bu sefer korkmuşturda dikkat eder artıkk

perdelerinin olmamasıda iyiymiş,yıkamak derdin yok ne güzel..
hee bide orası var demüüü? bide masraf yaw ne gerenk var. kendi evim olunca alırım en kadifesinden

ay çok güldüm kız
ama erkekler hakikaten bazen böle oluyi iyi de hazırla açılan mantı farklı olur be tad olarak bile. eger senin valde hanım hazır mantı gibi mantı açıyorsa yemek eli hiç ii deelmiş bu işten annamıyo demektir ıı ıııııııh

sankinem? ben de sakine anladım ilk okuduğumda..
farba ne ki kaa? ben hiç annamam öle şeylerden hee

kaygana ?

yok yaw biraz sinir olmuştum ama eşimin kafası çok kötü anacığıyla hasret gideriyo kafası dağılıyo eşimin çalıştığı firma da pislik yapıyomuş işten çıkcanı kabul etmiş tazminatsız ama maaşını vermiyorlarmış neymiş iki sene boyunca aynı sektöre girmiceene dair imza vercekmiş_?? ne ala iş bu yaa, hem tazminatsız yol ver hem maaşını verme hem de aynı sektöre girme yuh diyorum ne çirkef insanlarmış bunlar
eşime o kadar çektirdiler ki hissediyorum harika bi iş bulacak

kızlar meraba. nasılsınız.ben diyetimin ilk günlerindeyim ama çok zorlaıyorum yaaa

sabah kahvaltısı
az bi çavdar ekmeğinin arasında biraz peynir ve küçük bardak çay

ara öğün
1 paket çubuk kraker

öğle yemeği
1 kase tarhana çorbası
domates maydanoz ve yağsız peynir ile salata

akşamıda şimdi hazırlıyorum bulgur pilavı yapıcam ve patlıcan közlücem inş

Sazancım eşlerimiz aynı kaderi paylaşmışlar..eşim 5 yıl hastanenin bilgi işlem bölümünde bilg. Prog. Olarak çalıştı,daha sonra maaşını düşürdüler,farklı bir bölüme verdiler,eşimde kabul etmedi,çıktı işten,tazminatta vermediler,dava açtık,1 yıldan fazladır sonuçlanmadı mahkeme..5 ay işsiz kaldı..şuan dükkan açtı takı dükkanı...nereden nereye...mesleği bilgisayar programcılığı yaptığı iş bijuteri...
Iyiki senin işin var,hiç olmazsa kimseye muhtaç olmuyosunuzdur...bir erkeğin işsiz olması ne demek çok iyi biliyorum...

hoşgeldin canım..afiyet olsun..patlıcan mı közlicen,ohh misss,benim yerimede ye...

anaaa görüyonmu nugiye sataştım sende oralı çıktınn
Sen tatil yapmıyo olabilirsin emme bu nugi devamlı tatil yapii
iş yerinde kitap okiii
ne kadar rahat işi var yaff
antalya deyince deniz,güneş,tatil gelir akıllara zati...
Nugi kültürlü demekki..

Yaw farkettimde ben çoktandır hiç spor yapmıyorum..önceden pilates yapıyodum,ebruda yok şimdi,ara verdim,soğudum,bi başlasam gerisi gelecekde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…