evet senin boyun uzun,hafif olup rahat sürülebilmesi çok önemli,iç kısmı yatıyomuşta..araba çok önemli çocuklu bir bayan için...
perdelerinin olmamasıda iyiymiş,yıkamak derdin yok ne güzel..evim çatı katı canım üçgen pencerelerim var benim.bide teras kapısı var büyük camları filan var bi o işte. Onlara da perde takmadım oraya bakan odalar boş çünki. Ondan yok perdem
öyle işte. Alışmış kudurmuştan beterdir.
Kızlar şşşştt tımam yaw
bide pencerem yok diyyiii yaf delimi ne perde asması kolay sankinem çok istiyosan benimkileri as gelde bide farbaları var o dahada zor zati takmakevim çatı katı canım üçgen pencerelerim var benim.bide teras kapısı var büyük camları filan var bi o işte. onlara da perde takmadım oraya bakan odalar boş çünki. ondan yok perdem
öyle işte. alışmış kudurmuştan beterdir.
kızlar şşşştt tımam yaw
akşama mantı yaptımm
ya benim eşim çok saf bazen yaa
4 yıldır hazır mantıyı yediriyorum kendim yapıyorum sanıyoo
mantı yapmak kolaymı alıyorum dondurlmuş mantı güzelce fırınlayııp yapıyorum yiyoo
bikere dedi çok küsel mantı yapıyosun dedii bende ne yapması yaww beni ananmı sandın sana mantı yapacak hazır mantıları yiyosun dedim 2 saat küstü
istemiyorum yapma bidaha dedüü
sonra unuttu şimcik yine çok küsel olii mantı diyoo
bende afiyet olsun senin için yaptım diyorumm :118: çok mutlu oliii
sabahtan akşama kadar kendisi için mantı açtım saniyii sevimli kara tospiği
Hugocuk sen izmirdemisin?ablamın oğlu tıp okuyo izmirde...özledim yeğenciğimi...
bide pencerem yok diyyiii yaf delimi ne perde asması kolay sankinem çok istiyosan benimkileri as gelde bide farbaları var o dahada zor zati takmak
sende az değilsin canımmmmm aaaaademek hemde 4 yıl azda değil töbe ya
hımm kordon deyince izmir geldi aklıma..şehitlerin diyarındasın sen...yokk yivrum ç.kaledeyim
hugocuk babana geçmiş olsun canım.
cimcimesude bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
sazanım üzülme kocana hayırlı bol kazançlı bir iş ve kaygananada biran önce evine gitmeyi nasip etsin Allahım.
hımm kordon deyince izmir geldi aklıma..şehitlerin diyarındasın sen...
hee bide orası var demüüü? bide masraf yaw ne gerenk var. kendi evim olunca alırım en kadifesindenperdelerinin olmamasıda iyiymiş,yıkamak derdin yok ne güzel..
akşama mantı yaptımm
ya benim eşim çok saf bazen yaa
4 yıldır hazır mantıyı yediriyorum kendim yapıyorum sanıyoo
mantı yapmak kolaymı alıyorum dondurlmuş mantı güzelce fırınlayııp yapıyorum yiyoo
bikere dedi çok küsel mantı yapıyosun dedii bende ne yapması yaww beni ananmı sandın sana mantı yapacak hazır mantıları yiyosun dedim 2 saat küstü
istemiyorum yapma bidaha dedüü
sonra unuttu şimcik yine çok küsel olii mantı diyoo
bende afiyet olsun senin için yaptım diyorumm :118: çok mutlu oliii
sabahtan akşama kadar kendisi için mantı açtım saniyii sevimli kara tospiği
sankinem? ben de sakine anladım ilk okuduğumda..bide pencerem yok diyyiii yaf delimi ne perde asması kolay sankinem çok istiyosan benimkileri as gelde bide farbaları var o dahada zor zati takmak
kaygana ?hugocuk babana geçmiş olsun canım.
cimcimesude bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
sazanım üzülme kocana hayırlı bol kazançlı bir iş ve kaygananada biran önce evine gitmeyi nasip etsin Allahım.
nugiyle ben hemşehriyiz..tatil şehri ama hiç tatil yapmıyozki..evett canımmm
öyle antalyada tatil şehrinde yaşamıyoruz rahat rahat ohhh nugi gibi
Bir devrin battığı yerdeyiz
hoşgeldin canım..afiyet olsun..patlıcan mı közlicen,ohh misss,benim yerimede ye...kızlar meraba. Nasılsınız.ben diyetimin ilk günlerindeyim ama çok zorlaıyorum yaaa
sabah kahvaltısı
az bi çavdar ekmeğinin arasında biraz peynir ve küçük bardak çay
ara öğün
1 paket çubuk kraker
öğle yemeği
1 kase tarhana çorbası
domates maydanoz ve yağsız peynir ile salata
akşamıda şimdi hazırlıyorum bulgur pilavı yapıcam ve patlıcan közlücem inş
nugiyle ben hemşehriyiz..tatil şehri ama hiç tatil yapmıyozki..
antalya deyince deniz,güneş,tatil gelir akıllara zati...anaaa görüyonmu nugiye sataştım sende oralı çıktınn
Sen tatil yapmıyo olabilirsin emme bu nugi devamlı tatil yapii
iş yerinde kitap okiii
ne kadar rahat işi var yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?