antalya deyince deniz,güneş,tatil gelir akıllara zati...
Nugi kültürlü demekki..
abukcum yaw çok güldürdün kıs beni ilahi seni seni..aksam yemeğimi bildiriyorum,
fırın bağet
pirinç pilavı(ben yemem heralde)
tarhana çorba(içmeyi düşünmüyorum)
yoğurt
Sazancım eşlerimiz aynı kaderi paylaşmışlar..eşim 5 yıl hastanenin bilgi işlem bölümünde bilg. Prog. Olarak çalıştı,daha sonra maaşını düşürdüler,farklı bir bölüme verdiler,eşimde kabul etmedi,çıktı işten,tazminatta vermediler,dava açtık,1 yıldan fazladır sonuçlanmadı mahkeme..5 ay işsiz kaldı..şuan dükkan açtı takı dükkanı...nereden nereye...mesleği bilgisayar programcılığı yaptığı iş bijuteri...
Iyiki senin işin var,hiç olmazsa kimseye muhtaç olmuyosunuzdur...bir erkeğin işsiz olması ne demek çok iyi biliyorum...
hoşgeldin canım..afiyet olsun..patlıcan mı közlicen,ohh misss,benim yerimede ye...
Fırın poşetinde karnıbahar ve havuç,üzerinede sarımsaklı yoğurt güzel fikir..denemeli..kabak ve patatesde konulabilir...
Yemeklerini kaşıkla sayıp yiyenler var fakat ben bu gruba dahil değilim..senin yemeğin de hafif bir yemek olmuş,bana göre kaşık hesabı yapmana gerek yok..ekmeği az ye..
Ben de akşam yemeği olarak zeytinyağlı barbunya ve havuç turp salatası yiyeceğim birazdan..
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün ilk günümdü cok özenmiştim ama sacma sapan bişekilde başladım..yorumlarınızı bekliyorum
sabah:
yarım simit
kk kadar peynir
2 dilim salam
2 büyük bardak sekersiz cay
arada 1 adet portakal
öğle:
2 dilim kızarmış ekmek
b peynir
domates
1 büyük bardak cay
arada 1 adet elma
aksam:
2 yemek kasıgı ıspanak
2 yemek kasıgı kabak yemeği
1 yemek kasıgı z.yaglı pırasa
yogurt
vee gün boyu 1 lt ye yakın su içtim :44:
slm topişleeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınız bakemmmmmm...
ay ben pek iiyi değildim son 1 haftadır..
yılbaşından öneceki hafta yııllık iizn almıştım evdeyim,sadece staja gitmek için dışarı çıktım..
stajdayken veletler pencereyi açasınlar mı benim boynum tutuluverdi.
2-3 gün idare ettim baktım düzelecek gibi değil yılbaşı günü hastaneye gittim iğne vuruldum..
bu haftada finallerim başlamıştı,rapor aldım evde sınavlara hazırlandm,ama boynum hala geçmedi.
kasılması geçti ama bu kadarcık yazıyı yazınca bile ağrımaya başladı,sağ kolumu fazla hareket ettrdiğimde sancıyo..
gece bi otarfa bi butarfa yatmaktan uyuyamaz oldum...
işte böle.....
bu arada 60.8 oldummmm....
evde diyet daha kolay yapılıyor bunu anladım....
hadin öperim sizi yazarım yine size...
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün ilk günümdü cok özenmiştim ama sacma sapan bişekilde başladım..yorumlarınızı bekliyorum
sabah:
yarım simit
kk kadar peynir
2 dilim salam
2 büyük bardak sekersiz cay
arada 1 adet portakal
öğle:
2 dilim kızarmış ekmek
b peynir
domates
1 büyük bardak cay
arada 1 adet elma
aksam:
2 yemek kasıgı ıspanak
2 yemek kasıgı kabak yemeği
1 yemek kasıgı z.yaglı pırasa
yogurt
vee gün boyu 1 lt ye yakın su içtim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?