Azönce bimden tam buğday ekmeği aldım,denicem bakalım,nasılmış...
Azönce bimden tam buğday ekmeği aldım,denicem bakalım,nasılmış...
hugocuk ve seyyah1984 yorunlarınız için teşekkür ederim.. bu arada ben etide cıkarttım hayatımdan yanlış mı yaptım :44:
selam cnm.
bence et yiyebiloyosan hayatından eti çıkatmamalısın.gündüz sebze yediysen akşam kırmızı veya beyaz et yemelisiniz.nicizane yorumum..
hemde eti nasıl yerim1 ay boyunca sıkı bi meyve sebze agırlıklı besleniim diyorum..hani sadece verene kadar..abur cubur fastfooduda cıkardım sözde..1 ayın sonunda haftada bir fastfood, kebap mebap ödüllendiriyim diorum kendimi
kıazlar günaydın. sabah kahvaltım
çok az kaşar peyniri
4 tane siyah zeytin
1 küçük dilim çavdar ekmeği
1 fincan çay
1çay kaşığı bal
1 yumurta
öğle yemeğim
küçük tahta yemek kaşıkları var ya kızlar,onlarla 2 kaşık bulgur pilavı ve 3 yk yoğurt
geçen sene ben de karışık yerdim,tam buğday,çavdar,kepekli...bugün tekrar aldım bakalım...canım buğday ekmeğinin hem tadını seviyorum ben hemde bağırsaklara çok yardımcı.ama her zaman alamıyorum bazen çavdar alıyorum
afiyet olsun..ben de dün yedim barbunya...[sıze=3]ben geldim kızlarr.kimse yohh geneneysem öğle yemeğimi yazayım
2 kaşık pilav
4 kaşık barbunya
ara
1 bardak şekersiz çay kaşığı ucuyla kahveli süt.
1 dene sade madaen suyu[/sıze]
hugocuk ve seyyah1984 yorunlarınız için teşekkür ederim.. Bu arada ben etide cıkarttım hayatımdan yanlış mı yaptım :44:
afiyet olsun..ben de dün yedim barbunya...
eti neden hayatından çıkardın?bence çıkarmamalısın,sonra saçların dökülür...zaten diyetle saçlar dökülüyor biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?