60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese

sabah :
2 dilim kızarmış ekmek
1kk peynir
domates
1 kupa şekersiz çay

arada portakal

öğle :
sade makarna
salata
1 tane maden suyu

arada elma

akşam :
1 simit
1 kk peynir
domates

ve günü bitirdim..bu gün dünkü kadar su içmedim..ama yatana kadar içmayi düşünüyorum

karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin
1 simit 4 diilim ekmek yapıyo sabahta iki dilim varr öğlende makarna var
makarnanın iki kaşığı 1 dilim ekmek ediyoo
ayrıca eti kesersen kas kaybedersin yağların kaalırr
eti yağsız pişirmelisin

merhaba kızlar ben de aranıza katılabilirmiyim daha once katılmıstım ama pek takıp edememiştim ama bu sefer kararlıyım yazın 58 59 ları goren ben sımdı 66-65 goruyorum cok uzuluyorum ınsan kızıyor kendıne nasıl bu kadar hemen kılo aldım dıye en azından su bır haftada bır kac kılo versem (( nolurrr

slm kızlar hemen bu gün yediklerimi yazayım

sabah 300 ml süt

kahvaltı11 de yedik eşim evde oldugundan)
2 minik poğaça
1 açma (ev yapımı bunlar)
2 yk kadar patatesli yumurta
1 yk çökelek
2 zeytin
1 tk pekmez
1 lokma bal

akşam:
1 kase et suyuna tarhana corbası
3 yk kadar saç kavurma
2 dilim pide
2 bardak cacık

kabızlık sorunu cekiyorum bugün 1 saat 15 dk kadar yürüyüş yaptım bol su içtim
ama 2 gündür wc cıkamadım cok şişim birazdan meyve yiycem bol su içmeye devam edicem inş. yarın cıkarımda rahatlarım
son 2 aydır falan kabızlık var inş. gecer yoksa beni cok şişirecek

selam kızlar ben geldim bende bu takıma girmek istiyorum benide bağrınıza basın

aslında ben hamile kalma çabasında olan biriyim hatta bu ay aşılama yaptırdım ama kilolar aldı başını gidiyor,dikkat etmezsem sonumu düşenemiyorum,23 yaşımda 47 kilo olan ben şimdi 65 kiloyum.herşeyden önce insanın kendisine güveni gidiyor ve eski kıyafetlerinin içine giremedikçe deliriyor.bu ayda hamile kalamazsam önümüzdeki ay spora başlıycam ama sağlıklı beslenerekten biraz kendime dikkat etmem lazım.neyse yarın sabah bende başlıyorum ve buraya yazıyorum.yarın görüşmek dileğiyle.

hoşgeldin canımm

selam kızlarr dün eşimle alışverişe gidecektik ama olmadı
eşimin dayısının kızı beyin kanması geçirmiş komadaydı hastaneye gittik
çok üzüldük genceciş 2 yaşındada oğlu vardı
bugün 3. günü hala komada gelişme yok
en ağır beyin kanaması dedi doktorlar
ümit yok dua edin dediler
nefes alamıyo nefes alsa daha kolay ama alamıyo solunum cihazına takılı
allah oğluna bağışlasın yarabbim ne zorr

cok gecmiş olsun hugocuk
allah oğluna bağışlasın onu inş.
zor bir durum gercekten allah kimselere yaşatmasın

hoşgeldiniz beren26 ve yamukprenses

hugocuk gecmiş olsun ve önerilerin için çok saol

bugün diyette 3. günüm ve bugün sanırım biraz abarttım..ve benim şöylede bi sorunum var simit cok seviyorum..o gün illaki bi ögünde yiyiyorum..

sabah:
1 dilim kızarmış ekmek
çeyrek simit
bir kaç parça dil peyniri
domates
1kk dan az beyaz peynir
4 tane yeşil zeytin
bir kupa şekersiz çay

arada 1 kupa çay

öğle:
2 yemek kaşıgı zeytinyaglı pırasa
yarım lahmacun

arada 1 adet portakal

akşam
balık (tekir)
çiçek ekmeklerden bir top yedim ( ögle yemegimde cok karışık gözüküyo farkındayım ama evde lahmacun varken sadece pırasa yiyemedim (

selam hugocum,Allah şifalar versin eşinin dayısının kızına..Allahtan ümit kesilmez..Çıkmadık canda umut vardır..

günaydın minişlerr
sabah kalktım sildim topladım salonu şimcik kayfaltı yapıyorum
bol yeşilssoğan pırasa doğradım kaşar rendeledim güzel bir krepçik yaptım yicemm :125:

günaydın herkese..benim kahvaltım şöyle:az beyaz peynir,4 siyah zeytin,az kayısı marmelatı,2 ceviz,1 bardak süt ve ekmek..

günaydın kızlar,

allah allah in cin top oynuyo yine topikte. bugün istanbulda hava çok soguk. ben kahvaltıda iki adet yumurta az peynir dört yeşil zeytin çeyrek simit yedim. biraz da çay içtim.
şimdiofise dört adem bitter çukukaplamalı badem bir adet şekersiz türk kahvesi içiyorum.

hugocum günaydın,
allah acil şifalar versin bu hanıma ve onu oğluna bağışlasın. gerçekten çok üzücü

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım Rabbim o sabi sübyanın yüzüne suyu hürmetine anasını ona bağıslasın inşallah.
hemen kahvaltımı yazıyım(9.15'de);
1 adet kırmızı biber,
1 kk peynir,
4-5 çay kaşığı tahin pekmez karışımı,
1 adet yuvarlak kepekli roll ekmek,
1 fincan şekersiz tarçınlı çay, içtim.
kızlaaaar nasılım

günaydın kızlar hugocum çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım.cumartesi günü temizlik yaptım öğlen 1 de başladım akşam 11 de bitirdim hamlamışım biraz perdeleride yıkadım tertemiz oldu evim.dünde bugün için biraz hazırlık yaptım misafirim gelecek akşama pasta kurabiye yaptım akşamda bir arkadaşa geçmiş olsuna gittik 2 gündür hiç dikkat etmedim valla bu sefer kendimi nedense hiç hazırlayamadım şu beslenmeye ama böyle giderse gidişat iyi değil eşimde kilo almış spor yapmak lazım diyo az yiyelim diyor.arkadaşıyla spor salonuna yazılacaz diyor bende boşuna niye para vercen koşu bandı var ona binsene dedim bakalım ne yapacak

şimdi eşim aradı dayısının kızı malesef vefat eetmişş
allah rahmet eylesin
beyin ölümü gerçekleşmiş malesef dayanamamış dün oğlunun sesini kaydedip dinlettiriyorlardı süreklii yaşama tutunabilir diye ama olmamış
dün akşam gitmiştik ziyaretine gördüm yoğunbakımda
biz gittikten sonra gece ölmüşş
38 yaşındaydı
çok bebek istedi çok uğraştı bir türlü olmuyordu tüp bebek yaptılar birsürü ilaç filan kullandı birde çok zayıftı iyice zayıflatmış bünyesini
gebelikte tansiyonu çıktı erken doğum yaptı
doktoru bile geçer gebelik tansiyonu doğumdan sonra demiş ama geçmemiş hiç
grip olmuş ve 1 haftadır sürekli başım boynum ağrıyo demiş ama önemsememiş kireçlenme veya boyun fıtığı var heralde grip geçsin gitcem doktora demiş
malesef dayanamamış banyoda abdest alırken fenalaşmış ağzından burnundan kan gelmiş eşi hastaneye götürmüş prasıda çanakkaleye yolladı ama burda kaldı çok hassas yerdeydi kanaması beyinciğine çok yakındı kıpırdaması yasaktı başka yere götüremediler o yüzden
hep dua ettik ama olmadı
2 yaşında yavrusu yetim kaldı
hala inanamıyorum öyle neşeli öyle hayay doluyduki insan konduramıyo

günaydın nugimm
güzel pasta kurabiye yapıyomusun sen

merhaba kızlarrrr..
nasılsınız..
bende bugün iş başı yaptımm...
hugocum çok üzüldüm allah rahmet eylesin ,çok zor..
Allah çocuğuna eşine sabır versin

merhaba kızlarrrr..
nasılsınız..
bende bugün iş başı yaptımm...
hugocum çok üzüldüm allah rahmet eylesin ,çok zor..
Allah çocuğuna eşine sabır versin

sağol canım
bugün seni neşeli karşılamak isterdim ama çok üzüldüm
çocuğunun sesini unutamıyorum annem gelcek oynucaz diyo telefonda
bilmiyoki yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…