60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın gömülcek cenazesi bizde gideriz beni götürmezler mezarlığa ama bende kendi ailemde kalırım babam hala hastanede antibiyotik veriyorlar onu ziyaret ederiz

nügücüm valla ben de bi türlü oturtamadım bide şimdi kaynanam bende ne spor yapabililyorum ne diyet. yemek çay kek börek diye canım da çıkıyo valla. off bi gitse başlicam.şikayetçi diilim kadından yanlış anlaşılmasın ama düzenim bozuluyo böylede . bide eşimle yalnız kalmayı özledim.

ayy çok üzüldüm hugocum yaa allah taksiratını affetsin ve başınız sağolsun. bebeciğe üzüldüm (

sağol sazanımm
ne zaman gitcek kayınvaliden bellimi

kaynanan mı geldi gözün aydınn,kulakların manisa

benimkide gelecekti ama planlarında bir değişiklik oldu..
benimkide çok pasta börek yapıyo onun için strese giriyorum gelince..
onun dışında iyidir havamız değişiyo ii oluyo

benim uykular başladı yaaa
uykum geliyo özellikle akşamları göz yanmalarım oluyoo
dinlenme ihtiyacı hissediyorum

sağol sazanımm
ne zaman gitcek kayınvaliden bellimi

valla bilmiyorum hugocum eşime de sormadım soramam da yanlış anlar senbenim anamı istemeyyon mu der şimdi. ama sinir ediyo valla anacım da anacım ay anne sırtına yastık veriim mişunu da istermisin bilmem ne. bu erkekler ne kadar anne yalakası oluyo yaa. ben de gidiyorum anneme ama bu kadar da aman da şu bu etmiyorum. bana gelse tabi her istediği olsun rahat etsin isterim ama eşim abartıyo. pazara gittik annem şunu da sever bunu da ister diye diye 130 lira harcadık

hee hem izmir hem manisa hem aydın
yok kaa kek böreği o yapmiyoo akşama kadar oturuyoo yemege elini sürmez. ama etrafı topluyorlar mutfagı filan. ama herkesin kendi mutfagıdır diyo kaynanam girmiyo mutfaa.. eşime de söledim makineyi siz çalıştırmayın. ilk günden teflonu tahta kaşıkları filan atmışlar makine de yarım dolu sinir oldum. uyardım. şimdi dolduruyolar ama çalıştırmıyorlar. kadın yap demiyo ama misafir gelmiş ben de dört dörtlük ağırlamaya çalışıyorum olan bana oluyi

Çokk teşekkür ederim pink gerçekten çok istiyorumm kilo vermeyi hele ki karın bölgem fena sauna eşofman sipariş ettm bide yediklerime dikkat edersem tamamdr bu arada senin boyuna göre kilon çok iyi ben senden kısayım hemde 5 kilo fazlayım

eşim geldi izin almışş yarın erkenden gideriz
ben orda kalırım heralde veya dönerim bilmiyorum tam olarak ne yapıcam

evet diyetimin ilk günü

Sabah : 2 Poğça yedim (biliyorum suçluyum ama evde kahvaltı yapamadım geç kaldığım için )

Öğle : 1 kase çorba, Kepçe yarısı makarna (ketçap konmadı yoğurt kondu ) , Salata yağsız ve 1 küçücük dilim kepek ekmeği

Nasıl hafif olmuşmu arkadaşlar

hayır canım,üzülerek çok hafifi olmamış hatta çok ağır olmamış..
ve büyük bir ihtimalle bu yediklerin seni hemen acıktıracak ve akşam daha da fazla yiyeceksin...
gün sonunda koca bir pişmanlık...

sana önerim sabah kahvaltını mutlaka yap..
yada buzluğunda kendin hazırladığın poğaçaların olsun,geç kaldığın zmanlarda en azından ev poğaçası ye,tam buğday unulu kepekli az sıvıyağ yap ..
pastane poğaçası asssssssssssssslaaa yemiyoruz..
kilo verdikten sonrada yemiyoruz....

öğünlerinde kepek ekmeği tüket
sebze yemeğin olsun mutlaka ve mutlaka tavuk,et ve balıktan biri..
aralarda meyve ye istersen yada süt,ayran yoğurt..
kolay gelsn

Bugün sebze yemeğim yoktu makarna ve rosto köfte vardı köfte yemedim çok yağlıydı, makarnadan azcık aldım bana kalırsa hepten yemekten uzaklaşayım diyorum ama olmuyor iş yerimde bugün meyve yoktu tatlı getirmişler almadım form çubuklar var onlardan 2 tek atarım. Akşam sadece çorba düşünüyorum az da salata dayanmaya çalışıcm mecbur acıksamda işin kötü tarafı bizim yemek sitemiz var oradan 4 çeşit günlük yemek geliyor annem babam aşçı bakalım bu durumda zayıflayabilecekmiyim

çok üzüldüm,38 yaşındaymış daha ve 2 yaşında da bir bebek varmış..çok çok zor..Allah geride kalanlara dayanma gücü versin...günahlarını affetsin,mekanını cennet etsin..abdest alırken fenalaşmış,inşallah cennete gider...son zamanlarda çok duymaya başladık,önce grip olan ve sonra biranda ölenleri...5 dakika sonrasına garantimiz yok..

ipin ucu kaçtı bugün malesef..annemler taşındı,oradaydım..öğle yemeği mercimek çorbası,etli,patatesli yemek,pilav,ekmek...sonra çay faslı yarım simit,1 dilim tahinli kek,3 bardak da şekerli çay....oldu mu şimdi bu...yapacak bişi yok,akşamı hafif tutayım artık...şekersiz çay içenler nasıl başarıyorsunuz,hiç şekersiz içemiyorum,apacı oliyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…