günaydın kızlar hugocum çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım.cumartesi günü temizlik yaptım öğlen 1 de başladım akşam 11 de bitirdim hamlamışım biraz perdeleride yıkadım tertemiz oldu evim.dünde bugün için biraz hazırlık yaptım misafirim gelecek akşama pasta kurabiye yaptım akşamda bir arkadaşa geçmiş olsuna gittik 2 gündür hiç dikkat etmedimvalla bu sefer kendimi nedense hiç hazırlayamadım şu beslenmeye ama böyle giderse gidişat iyi değil eşimde kilo almış spor yapmak lazım diyo az yiyelim diyor.arkadaşıyla spor salonuna yazılacaz diyor bende boşuna niye para vercen koşu bandı var ona binsene dedim bakalım ne yapacak
şimdi eşim aradı dayısının kızı malesef vefat eetmişş
allah rahmet eylesin
beyin ölümü gerçekleşmiş malesef dayanamamış dün oğlunun sesini kaydedip dinlettiriyorlardı süreklii yaşama tutunabilir diye ama olmamış
dün akşam gitmiştik ziyaretine gördüm yoğunbakımda
biz gittikten sonra gece ölmüşş
38 yaşındaydı
çok bebek istedi çok uğraştı bir türlü olmuyordu tüp bebek yaptılar birsürü ilaç filan kullandı birde çok zayıftı iyice zayıflatmış bünyesini
gebelikte tansiyonu çıktı erken doğum yaptı
doktoru bile geçer gebelik tansiyonu doğumdan sonra demiş ama geçmemiş hiç
grip olmuş ve 1 haftadır sürekli başım boynum ağrıyo demiş ama önemsememiş kireçlenme veya boyun fıtığı var heralde grip geçsin gitcem doktora demiş
malesef dayanamamış banyoda abdest alırken fenalaşmış ağzından burnundan kan gelmiş eşi hastaneye götürmüş prasıda çanakkaleye yolladı ama burda kaldı çok hassas yerdeydi kanaması beyinciğine çok yakındı kıpırdaması yasaktı başka yere götüremediler o yüzden
hep dua ettik ama olmadı
2 yaşında yavrusu yetim kaldı
hala inanamıyorum öyle neşeli öyle hayay doluyduki insan konduramıyo
nügücüm valla ben de bi türlü oturtamadım bide şimdi kaynanam bende ne spor yapabililyorum ne diyet. yemek çay kek börek diye canım da çıkıyo valla. off bi gitse başlicam.şikayetçi diilim kadından yanlış anlaşılmasın ama düzenim bozuluyo böylede . bide eşimle yalnız kalmayı özledim.
ayy çok üzüldüm hugocum yaa allah taksiratını affetsin ve başınız sağolsun. bebeciğe üzüldüm(
nügücüm valla ben de bi türlü oturtamadım bide şimdi kaynanam bende ne spor yapabililyorum ne diyet. yemek çay kek börek diye canım da çıkıyo valla. off bi gitse başlicam.şikayetçi diilim kadından yanlış anlaşılmasın ama düzenim bozuluyo böylede . bide eşimle yalnız kalmayı özledim.
ayy çok üzüldüm hugocum yaa allah taksiratını affetsin ve başınız sağolsun. bebeciğe üzüldüm(
abukcum yaw çok güldürdün kıs beni ilahi seni seni..
ben yemem heraklde. çorba da içmiycimmm.. niye yazdın o zamanbitek tavuk mu yiycen yoortla? bide salata yi bari
evet komik olmuş.bence kayganam tarafından bilinç altına işletilmiş bi durum bu.yemesemde evdekilere yemek yapıyom der gibi olmuş.
sağol sazanımm
ne zaman gitcek kayınvaliden bellimi
hee hem izmir hem manisa hem aydınkaynanan mı geldi gözün aydınn,kulakların manisa
benimkide gelecekti ama planlarında bir değişiklik oldu..
benimkide çok pasta börek yapıyo onun için strese giriyorum gelince..
onun dışında iyidir havamız değişiyo ii oluyo
aysuncum oncelıkle hosgeldın..bak ırademe hakım olamıyorum deme cunku ben olamazdım olmasaydım..hayatımda ılk defa dıyetle kılo verıyorum daha 10gun oldu ama tek dusuncem neydı bılıyomusun..yemek yemek sadece agızda 3 sanıyelik bı damak zevkıymiş..3sanıyelık damak tadı ıcın ıstedıgımı gıyemıycekmıyım yada ıstedıgım kıloya ulasamıycakmıyım,ye ye ye nereye kadar dıye dusundum ve ekmek ve abur cuburu bırakarak basladım.. benım boyum 1.70 kılom 60 52ye dusmek ıstıyorum senın gıbı bolgesel ıncelmek ıcınde plates sart.zaten okursan hemen yukarda yedıklerım var..bence lıstelere uymadan ne cok yıyosan azalt ama herseyden ye ozaman verdıgın kılolarıda almazsın..herzaman yanındayız canm hosgeldinn
aynenn bendee öyleymm göbegm ve yanlarımla patatese benziormm bak diyet günlüğümee orada neler yediğimi yazdım sanada faydası olcabileceğini düşünüorm canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/490711-benimde-diyet-gunlugum-var.html
hugocum başınız sağolsun.hem çok genç hemde bebeciği için çok üzüldüm
famirto özel mesajlarını okumuyosun
evet diyetimin ilk günü
Sabah : 2 Poğça yedim (biliyorum suçluyum ama evde kahvaltı yapamadım geç kaldığım için )
Öğle : 1 kase çorba, Kepçe yarısı makarna (ketçap konmadı yoğurt kondu ) , Salata yağsız ve 1 küçücük dilim kepek ekmeği
Nasıl hafif olmuşmu arkadaşlar
hayır canım,üzülerek çok hafifi olmamış hatta çok ağır olmamış..
ve büyük bir ihtimalle bu yediklerin seni hemen acıktıracak ve akşam daha da fazla yiyeceksin...
gün sonunda koca bir pişmanlık...
sana önerim sabah kahvaltını mutlaka yap..
yada buzluğunda kendin hazırladığın poğaçaların olsun,geç kaldığın zmanlarda en azından ev poğaçası ye,tam buğday unulu kepekli az sıvıyağ yap ..
pastane poğaçası asssssssssssssslaaa yemiyoruz..
kilo verdikten sonrada yemiyoruz....
öğünlerinde kepek ekmeği tüket
sebze yemeğin olsun mutlaka ve mutlaka tavuk,et ve balıktan biri..
aralarda meyve ye istersen yada süt,ayran yoğurt..
kolay gelsn
çok üzüldüm,38 yaşındaymış daha ve 2 yaşında da bir bebek varmış..çok çok zor..Allah geride kalanlara dayanma gücü versin...günahlarını affetsin,mekanını cennet etsin..abdest alırken fenalaşmış,inşallah cennete gider...son zamanlarda çok duymaya başladık,önce grip olan ve sonra biranda ölenleri...5 dakika sonrasına garantimiz yok..şimdi eşim aradı dayısının kızı malesef vefat eetmişş
allah rahmet eylesin
beyin ölümü gerçekleşmiş malesef dayanamamış dün oğlunun sesini kaydedip dinlettiriyorlardı süreklii yaşama tutunabilir diye ama olmamış
dün akşam gitmiştik ziyaretine gördüm yoğunbakımda
biz gittikten sonra gece ölmüşş
38 yaşındaydı
çok bebek istedi çok uğraştı bir türlü olmuyordu tüp bebek yaptılar birsürü ilaç filan kullandı birde çok zayıftı iyice zayıflatmış bünyesini
gebelikte tansiyonu çıktı erken doğum yaptı
doktoru bile geçer gebelik tansiyonu doğumdan sonra demiş ama geçmemiş hiç
grip olmuş ve 1 haftadır sürekli başım boynum ağrıyo demiş ama önemsememiş kireçlenme veya boyun fıtığı var heralde grip geçsin gitcem doktora demiş
malesef dayanamamış banyoda abdest alırken fenalaşmış ağzından burnundan kan gelmiş eşi hastaneye götürmüş prasıda çanakkaleye yolladı ama burda kaldı çok hassas yerdeydi kanaması beyinciğine çok yakındı kıpırdaması yasaktı başka yere götüremediler o yüzden
hep dua ettik ama olmadı
2 yaşında yavrusu yetim kaldı
hala inanamıyorum öyle neşeli öyle hayay doluyduki insan konduramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?