protein diyeti 1 hafta yapılmaz canım. 2-3 gun olur en fazla.. aksı takdır de bunye alısır , ve bu durumu tolere edemez ve tepkisiz kalır. zarar görursun. daha cok kılo alırsın..benden sadece bır uyarı.. secım senın..
senin diyet listende neler var .yazmışmıydın buraya bi bakayım
opuyorumnanaktanAnladım canım...
Canım benekcim çok sağol,bak sana yetişiyorum ha ona göre...Benekcim dünden beri müthiş iradeleyim.Akşam altıdan sonra ağzıma sadece bitki çayı koyuyorum o kadar.Benim kuzu önümde şapur-şupur dondurma yedi hiçç canım bile istemedi.Yatağa çoğu zaman aç giriyorum ama hiç gidip de dolabı açmak,bir şeyler atıştırmak gelmiyor içimden..
(Bu arada belki merak ediyorsundur diye yazıyorum,benim oğlanın okuluyla yarın görüşmeye gideceğiz.(Bu arada karnesinin hepsi çok iyi)..Benimki biliyorsun anasınıfı ve bu sınıfı tekrarlayacak.Vallahi gidip elimi masaya vurucam yarın.''Artık bu çocuklar bu okullu,nasıl tekrar kayıt yapmazsınız,çocuğu nasıl alıştığı ortamdan ayırmayı düşünürsünüz''diye..Bakalım işe yarayacak mı?
Olmazsa kura ile öğrenci alan başka bir devlet okulu var,oraya gideceğiz ama o da kurayla işte,çıkar çıkmaz...Off zor işler bu işler dimi benekcimmmm...
Bu arada sana soramadım ama kaç gündür aklımda senin yavrunun SBS sınavı nasıl geçti..Umarım iyidir..
Aslında çok üzülüyorum bu çocukların durumuna ama ne yaparsın beğenmesen de mevcut sisteme uymak zorunda kalıyorsun)
haklısın bitanecim,hakkaten zor işler bunlarçocuklar büyüdükçe sorunlarda büyüyor derlerdi de inanmazdım canım moralini bozmak istemiyorum ama şu kayıt işini bayağı araştırdım senin için,çok zor görünüyor.. ama dur bakalım,inşallah yarın herşey yolunda gider de halledersiniz...dualarım seninle olacak...
benim oğluşumun sbs sınavı çok iyi geçti canım çok şükürama hem sbs hem de öss sorularını inceledim,inanılaz zor...aaaah ah!.. öyle bir sistemin içindeki yavrularımız..Allah hepsinin yardımcısı olsun...
Aminnn.İyi gecelerkaydirigubbakcemile3
:1hug:Günaydın kızlar,
Çok uykum var ya, gözlerimi zor açık tutuyorum. Sanırım olmayan güneş yada oksijen çarptı bilemiyorum..Fenalardayım.. neyse sabah tartırldım 61 e yakın çıktım..mafoldumben
Bugünden itibaren tatile kadar (3 Temmuz'a kadar yani) karbonhidrat diyetini yapmaya karar verdim. Şu puanlı olan varya.. Günde 40-50 puan karbonhidrat saysını geçmiyorsun hani.. Bütün kaçamakları da kesiyorum.. Spora aynen devam.. Bakalım. Bi iki üç kilo verebilsem ... ooof of..
Neyse öyle işte.. Akşamda uygun yiyebilcek şeyler almak içün alışverişe çıkıcam.. Birazdan kepekli ekmekle tost yicem.. 17 kh.
Hadi bakalım neyse..
Herkese iyi, mutlu az kalorili bir hafta diliyorum.. Mucks
ablam sen yanlızmı kalmıştınn mafoldumben
kuzum toplamalıyız artık kendimizi silekelenmek lazım ama yaa yerimseniben
valla tebrikler canımm ne güzel kilocuklar gidiyobu arada bak yasmin kilo aldırmıyomuş gördünmüüü kaydirigubbakcemile3
:asigim:bende seni seviyorummmmopuyorumnanaktaniyi geceler kızlar.nasılsınız.gün boyu kimsecikler uğramamış doğru düzgün.herkesler tatilemi gitti yoksa?
pcde bir yerlerde geçen seneki resmimi buldum.:kedi:bu senede fark yok tipimde.onu ekliyorum.gözünüz balina tipi görsün birazda kilolarınıza şükredin forumun çıtırlarıopuyorumnanaktan çocuğunuz çok süper kilolardasınız.vücudunuzda süper.ben hep böyle balık etliyim.
alıntı yapmayın kızlar belki silerim sonra.benim koca cüssem forum sayfalarını fazla kaplamasın.mafoldumben senağlama
kuzum hiçte balina havan yok burda hepimizin fazlaları var niye böyle haksızlık ediyosun kendinelmaz:
aynı wc olayı bendede var canım.ve bende ne yapsam başaramıyorum :sinifsinif: iş yerime bile yeni alıştım :bbo: kaçamaklar içinde pişman olmaya gerek yok olan olmuş artık bundan sonrası önemli dimi kuzumm kaydirigubbakcemile5
haklısın ablam silkelenmek lazım ama zor oluyo biraz ama olcak biliyorum olmalı hiç olmazsa...iyiki varsın ablam saoll Şeniz
amin ablam aminnn :Saruboceq:
günaydın kuzum umarım başarırız kaçamaksız bir hafta geçirmeyi umarımm sositososito
geçmiş olsun canım..ben pek ii değilim ya boğazım cok kötü ne iyi gelir bilen varmı ne yapsam aynı istahımda yok zaten bu gidisle bi kac kilo daha gider heraldekaydirigubbakcemile3
selam kızlar,
günaydınlar herkeşe...
bugun sessiz sanırım forumumuz.. haftasonu kara sığır gibi yedikten sonre mafoldumben sabah 62den azıcık fazla cıktım ama üzülmedim. en sonki kacamagım bana 2kgya mal olmustu..bundan hemencıcık kurtulurum umarım.
bugun itibarıyle protein diyetine basladım.protein alımını arttırıp karbonhidrat tüketımını minimuma ındıren bır ertesı gun ve metabolizma hızlandırma diyeti..
sabah 1 ince dl kepeklı ekmek,domates,salatalık,light labne ve 2-3kasık kadar çökelek peyniri yedim.siyah cayı cokacık içtim.
öglen bırazdan bol yagsız yesıl salata ve 150gram kadar tavuk gögsu yıycem. aksamda aynı menu ama saat 6 da bıtecek yeme içme faslı...ara içinse 2 porsiyon kadar meyve dusunuyorum.
bakalım ben 3 gun kadar yapıcem bunu fayda saglarsam duran metabolizmalara öneririm.
öpüyorum hepinizi
bye bye
ben demiştim prenses zemuszemus hadi bakalıııım,kaldığımız yerden devaaaamvereliniortak
veeeee işte büyük haber..
bu sabah itibariyle 56 kiloyu görmüş bulunuyorum canlarımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
bu sabah itibariyle 56 kiloyu görmüş bulunuyorum canlarımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
iyim canim senden naber? K K sayesinda stressiz bir diyet:) senin nasil gidiyor?oferhano takım arkadaşım naber?
en büyük aplam başka büyük yok...
Harikasın aplam yaa... Süpppperrrrrrr.!!!!!:hooray::hooray::hooray: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Teprik ederim aplam..Tü tü tü maşallah..
:lepi::sm_cool::teytey::içelim::hooray:
benekcim cok tebrik ederim maşşallah
ya kızlar ben burda daha sıkı bi rejim yapayım derken iştahım okadar açıkkı sürekli canım bişeyler yemek istiyo.. Hoş yemiyorum ama ne kadar dayanırım bilemiyorum.. :çok üzgünüm:mafoldumben
gecer canim gecer dun ben bi iki saat öyle mücadele ettim ki kendimle
cok gerildim , sinirlendim sonra gecti
Bu arada ben hedefimi 2 kg azalttım kızlar...yaklaşık bir ay sonra uzuuun bi tatile çıkacağız..iki kilo fazladan verirsem daha rahat kaçamak yapabilirim tatilde :jeyyar: veee tatil dönüşü vermem gereken kilolar 2 kilo az olur:roflol::roflol::roflol:
ben sabah klasık kahvaltının ardından öglen tavuk salata yedım. elma yedım az önce 3-4 adet kuru kayısı yedım. aksm da balık yiycem. benımkı protein diyeti.3 gun yapıp bırakıcem. bakalımsenin diyet listende neler var .yazmışmıydın buraya bi bakayım
Bu arada ben hedefimi 2 kg azalttım kızlar...yaklaşık bir ay sonra uzuuun bi tatile çıkacağız..iki kilo fazladan verirsem daha rahat kaçamak yapabilirim tatilde :jeyyar: veee tatil dönüşü vermem gereken kilolar 2 kilo az olur:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?