60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bende netten baktım.ender saraç hazırlamış listeyı.bende 1 hafta yapamam zaten 4 gün yeter

senin diyet listende neler var .yazmışmıydın buraya bi bakayım

canım benden mi bahsediyorsun.. Evet yayınlanmıştu burda.. Böyle bütün besinlerin karbonhidrat değerleri var . Günde 40-50 arasında kalman gerekiyo.. Çok sağlıklı bir diyet değil ama et tavuk yumurta ağırlıklı beslenmen gerekiyor.. Ama bir süre yapmaya çalışıcam bakalım..

Temmuz 3 de tatile gidicem ozamana kadar bi 3-4 kilo versem istiyorum ama çok zor kilo veriyorum ben. Bilemiyorum artık işallah işe yarar..

Birde akşam lahana yağı alayım diyorum.. akşamları sporumu yaparken bacaklarıma sürüp streçleyip öyle yapsam diyorum.. Belki bir faydası olur..

opuyorumnanaktan
:1hug:

veeeee işte büyük haber..
bu sabah itibariyle 56 kiloyu görmüş bulunuyorum canlarımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

bu sabah itibariyle 56 kiloyu görmüş bulunuyorum canlarımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

en büyük aplam başka büyük yok...
Harikasın aplam yaa... Süpppperrrrrrr.!!!!!:hooray::hooray::hooray: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Teprik ederim aplam..Tü tü tü maşallah..

ya kızlar ben burda daha sıkı bi rejim yapayım derken iştahım okadar açıkkı sürekli canım bişeyler yemek istiyo.. Hoş yemiyorum ama ne kadar dayanırım bilemiyorum.. :çok üzgünüm:mafoldumben

ya kızlar ben burda daha sıkı bi rejim yapayım derken iştahım okadar açıkkı sürekli canım bişeyler yemek istiyo.. Hoş yemiyorum ama ne kadar dayanırım bilemiyorum.. :çok üzgünüm:mafoldumben

gecer canim gecer dun ben bi iki saat öyle mücadele ettim ki kendimle
cok gerildim , sinirlendim sonra gecti

Bu arada ben hedefimi 2 kg azalttım kızlar...yaklaşık bir ay sonra uzuuun bi tatile çıkacağız..iki kilo fazladan verirsem daha rahat kaçamak yapabilirim tatilde :jeyyar: veee tatil dönüşü vermem gereken kilolar 2 kilo az olur:roflol::roflol::roflol:

gecer canim gecer dun ben bi iki saat öyle mücadele ettim ki kendimle
cok gerildim , sinirlendim sonra gecti

çok sinir bi duygu.. Eve gitsem de spor yapsam.. Ozaman geçer hiç olmazsa.. Burda ofiste sıkııntıdan dünyayı yiyesim var..:çok üzgünüm:

Ne güzel aplam yaa.. Ben hedefime bile ulaşamıyorum...:bbo::bbo:

Maşşallah sana.. Nazarım değmesin valla...

senin diyet listende neler var .yazmışmıydın buraya bi bakayım
ben sabah klasık kahvaltının ardından öglen tavuk salata yedım. elma yedım az önce 3-4 adet kuru kayısı yedım. aksm da balık yiycem. benımkı protein diyeti.3 gun yapıp bırakıcem. bakalım

cok büyüksün ablacım.bravo!! opuyorumnanaktan

bu arada kızlar ben yazıyorum yazıyorum iletilerim gitmiyor..bu gider umarım..
flycım, o nasıl karbonhidrat diyeti? sekerım o saydıkların hep protein..

bu arada o kadar yumurta yiyorsun kabız olmuyor musun?

oh ne güel..

tatile nereye gideceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…