60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarcumadan beri yazamıyorum çünkü evde yoktum ama dıkkat eettim ve az yedim bu günün yediklerim

sabah
3 zetin
peyaz peynir biraz
çeyrekte simit

öğlen
bir kepçe etli patates yemeği
ve bulgur pilavı

ara öğün
elma

akşada birz ağır olacak ama
aylardır el açması manti istiyordum annemin bugün yapacağı tutmuş çok az da ondan yiyecem :26:
aslında buraya bumnu yazmak biraz komik oldu diyette ne işi var mantının ama hoş görün bu seferlik
çün kü buraya ne yediğimi yazmaya başladığımdan beri daha dikkatli oluyorum onun için iyi oluyor yok sa kendi kendime olsam çoktan vazgeçmiştim, buraya yazıcam diye daha dikkatli oluyorum varlığınız ve desteğiniz için sağolun

evet canım çok gençti bebeği yetim kaldı şimdi camda bekliyormuş sokaktan geçen sarı saçlı bi kadın görse annem geliyo diye seviniyormuş
birde şu vardı çok kiloluydu eskiden zayıflamaya başladı konuşuyoduk spor yapacak sağlıklı yemek pişirecek vaktim yok az yiyorum diyodu
son zamanlarda eliyüzü çökmüştü artık
çok zayıftı ama göbeği vardı biraz onu dert ederdi
babası bile demiş yavrunu yetim bırakacaksın böyle yapma kilo al demişti ama dinlemiyodu
bazı günler çok yerdi bazende doğru dürüst yemezdi nescafe kahve çay filan bunlarla ayakta duruyodu
zayıf düşmüştü iyice böyle olunca tabiki tüm hastalıklara davetiye çıkarmış oldu
ev okul çocuk sürekli bir koşuşturmaca stres artı zayıf kalayım diye dengeli beslenememe filan bunlarda çok etkili
tek takıntısı kilo idi zayıf kalayım istedi hep hep onunla uğraşırdı
allah taksiratını affetsin

iyi akşamlar kızlar hugocuk basınız sagolsun canım hastanız vefat etmiş sanırım mekanı cennet olsun

bende bu gün dr gittim bebiş bacaklarını yine kapatmıştı dr emin değilim ama kıza benziyor dedi artık vucut yapısına baktı herhalde
aclık kan şekerim 96 cıktı
50 lik şeker yüklemesinden sonra 137 cıktı dr normal dedi cok şükür onuda atlattık
cok şükür herşey yolunda şimdilik bizde

hadi gözün aydın atlatmışsın canım
çok sevindim
hımm demek kıza benziyo dedi
ama göstermediyse emin olunmaz tabiki
erkekler gösterir kızlar saklar derler ama tabiki kesin değildirr
zaten sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez
zaten bizim gardrobumuzu görsen kız sanırsın kırmızılar beyzazlar turuncular sarı yeşil her renk var cıvıl cıvıl
mavi çok az var o da çok açık mavi
kız gibiyiz bizde süslü püslü

sağol hugocuk hayırlısı dediğin gibi sağlıkla gelsinde farketmez cinsiyeti
birdaha ki randevumuz 31 ocaga 3 hafta var
o zamana herşey netleşir herhalde

ayy yavrum yaaa,annesine hasret kaldı..inşallah ona annesi gibi bakabilecek birileri vardır etrafında..insan olunca böyle durumlarda duygulanıyor,aklıma hemen oğluşum geliyor...rahmetli sağlığına dikkat etmemiş malesef,ecele dur diyemiyoruz ne yazıkki...

ve akşam yemeğim tarhana çorbası,zeytinyağlı kereviz,marul salatası,yoğurtlu mor lahana ve tam buğday ekmeği...

selam hugocuk başın saoslun....canım...

nasılsın görüşmeyeli....

Hugocuk başın sağolsun..
Sabah sabah çok üzüldüm valla..

Günaydın kızlar..
Nassınız bakim... ben hala dönmekteyim.. Diyete de devam etmeye çalışıyorum ama ara öğün yemiyorum ondan mıdır bilmem heçç kilo veremiyorum..

Gene peynirli diyetimdeyim ben..

Kahvaltım, öğle yemeğim aynı yani...

yecallleeeeeeeeeeeeee hoşgeldin
herkese günaydın kızlar...
kaynanam beni sinir ettii

Günaydın Hoşbuldum canım..

Aaaa Kaynanan mı geldi yolli..
Gözünaydın mı diyeyim, allah kurtarsın mı bilemedim.. sen seç beğendiğini

yaa aslında ne gözünaydın ne allah kurtarsın. bana bi zararı yokta işte ana oğul birbirlerini pışpışlıyorlar bi o sinir bozucu. allahtan gündüz evde yokum. ama hanfendi boyuma takık .. kendileri ailece uzunlar eşim de 185 ben 165 .. eşim son bi kaç aydır kısasın yok annem topuklu giysin daha genç diyo senin için filan demeye başladı. ben annenin söylemesi ile topuklu giycek diilim demiştim. şimdi de dün akşam senin boyun kaç dedi. dedim 165 cm. daha kısa gibisin dedi. haydaaa kadın taktı boyuma. sanki kendi kızının kocası selvi. kızından bile kısa adam.. kadına bak yaa. ogluna layık görmüyo beni demek ki.. bi daha derse böyle boyla ilgili bişi bozucam valla. ama işte kocamın yanında zor oluyo. sen anneme böle dedin şöle dedin olsun istemiyorum da ben bu yaşıma kadar boyumla sorun yaşamadım deli midirler nedirler

Güleyim mi kızayım mı bilemedim.. deli mi ne kaynanan da.. Ona neymiş senin boyundan... Alla alla ya ne tuhaf insanlar he..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…