60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıınn yeecalem
çok sağol canımm
hala geçmedimi baş dönmen
sebebi bulundumu

Güleyim mi kızayım mı bilemedim.. deli mi ne kaynanan da.. Ona neymiş senin boyundan... Alla alla ya ne tuhaf insanlar he..

biz eşimle tanışarak evlendik. yani onun seçtiği bir gelin adayı değilim. işte layık göremiyo demek ki. şimdi ben nasıl tepki vereyim. eşime söliyim bari annene söyle boyumla ilgili yorum yapmasın. bundan sonra da inadına onun yanında topuklu ayakkabı giymicem ayol yani harbiden kısa olsam gam yemicem de 165 cm benim boyum ya sanki 1.50 filanım

hugocuk başın sağolsun canım allah günahlarını affetsin.
günaydın nugimm
güzel pasta kurabiye yapıyomusun sen
evet canım övemek gibi olmasın kendimi yaprım akşam tariflerini istediler yediklerinin
merhaba kızlarrrr..
nasılsınız..
bende bugün iş başı yaptımm...
hugocum çok üzüldüm allah rahmet eylesin ,çok zor..
Allah çocuğuna eşine sabır versin
fambık hoşgeldin gıyyzzzz iyileşmişsin sevindim iyi bakın kendinize üşütmeyin bakemmmmm
gözün aydın sazancım ne zamana kadar kalırki :26:
benim uykular başladı yaaa
uykum geliyo özellikle akşamları göz yanmalarım oluyoo
dinlenme ihtiyacı hissediyorum
dinlen balım dinlen nasıl olsa evdesin sen temizliğinide bitirmişsindir kesin
famirto özel mesajlarını okumuyosun
:18::18:
okudum:102::102::102::102:

fambıka katılıyorum
bende hayatta çayı şekersiz içemem diyordum ama başardım şimdide şekerli içemiyorum
yck hoşgeldin kızzz

bahaneye bak yaa dalyan istiyo heralde kaynanan ya ben napsamki 1:53 boyumla allahtan bi sorun yok bizde

günaydın topişlerr
dün akşam benim minnak çok tekmeledi olur olmaz yerlere vurduda vurdu kıpırdayamadım bile gece eşimle hastaneye gittik ntsye bağladılar ultrasona filanda aldılar çok şükür bişey yokmuş ama iki gündür üzüldüm filan ondan yapıyomuş
doktora bugün yola gidebilirmiyim dedim olmaz dedi
ben evde kaldım eşim gitti cenaze için
babamıda hastanede ziyaret edecek
aslında çok istiyodum babamı görmeyi ama kısmet olmadı zaten onlarda gelme dedilerr
minnak 32 haftalık 2 kilo ağırlığındaydı
hala ters

165 boy hiçte kısa filan değil gayet ideal bir boydur
herşey bitmiş hiç sorun yokmuşta bi boyunmu kalmış dert edilecek
üstelik boyunda gayet iyiyken

kız cok tekmeledi diye mi dr gittin ne güzel işte ben burdayım iyiyim anne diyor sana
32 haftalık demek 8 hafta kaldı inş.
hugocuk sen 2 hafta önce gittiğinde sana 31 haftalık dememişmiydi bunu diyen aynı dr mi
senin 32 haftayı geçmiş olman gerekiyordu o zaman ki ölçümlere göre
2 kilo demek bebiş

benimde koçiş evde 1 de gidecek daha kahvaltımı yapmadım

300 ml süt
5 hurma
1 elma yedim

kahvaltıyada kaşarlı tost istiyor canım tost yapıcam
az önce ac tartıldım 76,700 geldim 8,700 almışım şimdiye kadar 24. haftadayız 6. ayımız bitecek bu hafta
cok mu almışım acaba :44::44:

Son düzenleme:
gözün aydın sazancım ne zamana kadar kalırki :26:
-----------------------------------------------------------------
bahaneye bak yaa dalyan istiyo heralde kaynanan ya ben napsamki 1:53 boyumla allahtan bi sorun yok bizde

gözüm aydın yaa kulaklarım da manisa şimdiye kadar pek yüzde vermedim arayıp sormadım umarım böyle gelip gelip yerleşmez eve kaynanam. benim anacım bi kere bile gelemedi evime.. bide boyuma bilmemneye laf sölüyo. şimdi ben nasıl tepki vericem. oğluna sölim anasını uyarsın. yoksa ben kötü olmak istemiyorum

165 boy hiçte kısa filan değil gayet ideal bir boydur
herşey bitmiş hiç sorun yokmuşta bi boyunmu kalmış dert edilecek
üstelik boyunda gayet iyiyken

evet huyuma suyuma hiçbişi diyemedim boyum kaldı laf sokacak demek ki

canım 30 haftdan sonra tekmeler değişiyo eskisinden çok daha kuvvetli oluyo

dün gece ayaktaydım bir vurdu zor tutundum koltuğa birde karnıma değil aşağıya vuruyo
doğum kanalını zorluyomuş ayaklarıyla
ondan korktuk vurdukça öyle basınç yapıyoki sanırsın çıktı çıkacak
ondan gittik
kaburgalarımada vuruyo ama ittiriyorum o zaman bi süre yapmıyo en azından
evet canım 32 haftalık çıktı doktora dedim olur öyle dedi önemsemedi bende üstelemedim uykusundan uyandı geldi gözleri şişmiş balon gibi çok sorsam sinirlenir filan
ama başka şeyler konuştuk mesela artık 24. haftadan itibaren doğan bebekler üniversite hastanelerinde yaşatılıyormuş
bunu bilmiyodum
ama üniversite hastanelerinde dedi
zatyen ordada 6 aylık bebek yaşatılmıştı önceden biliyodum
küvezze girer ama yaşar dedi
ve bebeğin ciğer gelişimi anne karnında 37. haftada tamamlanır dedi
tabiki allah bilir herşeyi

evet hugocuk 24 haftadan sonra yaşatabiliyorlarmış dediğin gibi 37 haftada her an gelebilir bebişler
zamanında gelsinler inş.

kaburgana mı tekmek atıyooo ?? oyyyyyyyyyy
allah saglıkla kucağına aldırsın cnaım.. ondan sonra da süt yapan yiyecekleri filan dinleriz senden. emziren anne diyeti filan

Günaydınlar sabah kahvaltımm :
*1 duble 1 kaşık şekerli çay ( azalta azalta gidiyorum)
*2-3 çatal peynir
*2-3 ekmeğe sürümlük petek bal
*3 tane zeytin
*elimin yarısı kadar - beyaz ekmek kepeklim yoktu :26:

kaburgana mı tekmek atıyooo ?? oyyyyyyyyyy
allah saglıkla kucağına aldırsın cnaım.. ondan sonra da süt yapan yiyecekleri filan dinleriz senden. emziren anne diyeti filan

evet canım kaburgalarıma vuruyo
oynuyo hareket ediyo filan arada kaburgalara mideyede darbe yiyoruz anlayacağınn

hey allahım yaa,daha kısa görünüyor olsan napcakmışki..türkiye ortalamasına göre ideal bi boyun var..ama kayganacıklar sağolsun,arada laf sokuşturmaya bayılırlar,kendisinin boyuda uzun mu..

tekmelesin iyi..benim doğuma bir hafta vardı,hastaneye gittik,nstye bağladılar..kalp atışları çok yavaş dedi hemşire..aldımı beni bir korku,oğluşumun yerine benim kalp atışlarım hızlandı..heyecanlımısın,karnın açmı falan dedi,meyve suyu içtim,sonra düzeldi şükür..insanı hemen bi korku sarıveriyor bişi olur diye..

günaydıınn yeecalem
çok sağol canımm
hala geçmedimi baş dönmen
sebebi bulundumu

Hala devam ediyor ve sebebi bulunamadı malesef.. İlaç içmeye başladım ama 20 gün sonra falan toparlanırsın dediler..
Bakalım o da fayda etmezse ne olacak bilemiyorum...

Ben olsam kocama söylerim.. annen neden benim boyuma taktı, bozuluyorum falan derim yani...

Günaydın arkadaşlar..ben yeni katıldım aranıza..adım nazo..bende zayıflamak istiyorum..bir oğluşum var birbuçuk yaşında. doğum yaptıktan sonra kilolarımı veremedim üstelik kilo aldım..şuan sınırdayım 69 kiloyum..60 kilo iken 9 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…