Hugocuk başın sağolsun..
Sabah sabah çok üzüldüm valla..
Günaydın kızlar..
Nassınız bakim... ben hala dönmekteyim.. Diyete de devam etmeye çalışıyorum ama ara öğün yemiyorum ondan mıdır bilmem heçç kilo veremiyorum..
Gene peynirli diyetimdeyim ben..
Kahvaltım, öğle yemeğim aynı yani...
Güleyim mi kızayım mı bilemedim.. deli mi ne kaynanan da.. Ona neymiş senin boyundan... Alla alla ya ne tuhaf insanlar he..
hugocuk başın sağolsun canım allah günahlarını affetsin.şimdi eşim aradı dayısının kızı malesef vefat eetmişş
allah rahmet eylesin
beyin ölümü gerçekleşmiş malesef dayanamamış dün oğlunun sesini kaydedip dinlettiriyorlardı süreklii yaşama tutunabilir diye ama olmamış
dün akşam gitmiştik ziyaretine gördüm yoğunbakımda
biz gittikten sonra gece ölmüşş
38 yaşındaydı
çok bebek istedi çok uğraştı bir türlü olmuyordu tüp bebek yaptılar birsürü ilaç filan kullandı birde çok zayıftı iyice zayıflatmış bünyesini
gebelikte tansiyonu çıktı erken doğum yaptı
doktoru bile geçer gebelik tansiyonu doğumdan sonra demiş ama geçmemiş hiç
grip olmuş ve 1 haftadır sürekli başım boynum ağrıyo demiş ama önemsememiş kireçlenme veya boyun fıtığı var heralde grip geçsin gitcem doktora demiş
malesef dayanamamış banyoda abdest alırken fenalaşmış ağzından burnundan kan gelmiş eşi hastaneye götürmüş prasıda çanakkaleye yolladı ama burda kaldı çok hassas yerdeydi kanaması beyinciğine çok yakındı kıpırdaması yasaktı başka yere götüremediler o yüzden
hep dua ettik ama olmadı
2 yaşında yavrusu yetim kaldı
hala inanamıyorum öyle neşeli öyle hayay doluyduki insan konduramıyo
evet canım övemek gibi olmasın kendimi yaprım akşam tariflerini istediler yedikleriningünaydın nugimm
güzel pasta kurabiye yapıyomusun sen
fambık hoşgeldin gıyyzzzz iyileşmişsin sevindim iyi bakın kendinize üşütmeyin bakemmmmmmerhaba kızlarrrr..
nasılsınız..
bende bugün iş başı yaptımm...
hugocum çok üzüldüm allah rahmet eylesin ,çok zor..
Allah çocuğuna eşine sabır versin
gözün aydın sazancım ne zamana kadar kalırki :26:nügücüm valla ben de bi türlü oturtamadım bide şimdi kaynanam bende ne spor yapabililyorum ne diyet. yemek çay kek börek diye canım da çıkıyo valla. off bi gitse başlicam.şikayetçi diilim kadından yanlış anlaşılmasın ama düzenim bozuluyo böylede . bide eşimle yalnız kalmayı özledim.
ayy çok üzüldüm hugocum yaa allah taksiratını affetsin ve başınız sağolsun. bebeciğe üzüldüm(
dinlen balım dinlen nasıl olsa evdesin sen temizliğinide bitirmişsindir kesinbenim uykular başladı yaaa
uykum geliyo özellikle akşamları göz yanmalarım oluyoo
dinlenme ihtiyacı hissediyorum
:18::18:famirto özel mesajlarını okumuyosun
okudum:102::102::102::102:
fambıka katılıyorumhayır canım,üzülerek çok hafifi olmamış hatta çok ağır olmamış..
ve büyük bir ihtimalle bu yediklerin seni hemen acıktıracak ve akşam daha da fazla yiyeceksin...
gün sonunda koca bir pişmanlık...
sana önerim sabah kahvaltını mutlaka yap..
yada buzluğunda kendin hazırladığın poğaçaların olsun,geç kaldığın zmanlarda en azından ev poğaçası ye,tam buğday unulu kepekli az sıvıyağ yap ..
pastane poğaçası asssssssssssssslaaa yemiyoruz..
kilo verdikten sonrada yemiyoruz....
öğünlerinde kepek ekmeği tüket
sebze yemeğin olsun mutlaka ve mutlaka tavuk,et ve balıktan biri..
aralarda meyve ye istersen yada süt,ayran yoğurt..
kolay gelsn
bende hayatta çayı şekersiz içemem diyordum ama başardım şimdide şekerli içemiyorumipin ucu kaçtı bugün malesef..annemler taşındı,oradaydım..öğle yemeği mercimek çorbası,etli,patatesli yemek,pilav,ekmek...sonra çay faslı yarım simit,1 dilim tahinli kek,3 bardak da şekerli çay....oldu mu şimdi bu...yapacak bişi yok,akşamı hafif tutayım artık...şekersiz çay içenler nasıl başarıyorsunuz,hiç şekersiz içemiyorum,apacı oliyy..
yck hoşgeldin kızzzHugocuk başın sağolsun..
Sabah sabah çok üzüldüm valla..
Günaydın kızlar..
Nassınız bakim... ben hala dönmekteyim.. Diyete de devam etmeye çalışıyorum ama ara öğün yemiyorum ondan mıdır bilmem heçç kilo veremiyorum..
Gene peynirli diyetimdeyim ben..
Kahvaltım, öğle yemeğim aynı yani...
yaa aslında ne gözünaydın ne allah kurtarsın. bana bi zararı yokta işte ana oğul birbirlerini pışpışlıyorlar bi o sinir bozucu. allahtan gündüz evde yokum. ama hanfendi boyuma takık .. kendileri ailece uzunlar eşim de 185 ben 165 .. eşim son bi kaç aydır kısasın yok annem topuklu giysin daha genç diyo senin için filan demeye başladı. ben annenin söylemesi ile topuklu giycek diilim demiştim. şimdi de dün akşam senin boyun kaç dedi. dedim 165 cm. daha kısa gibisin dedi. haydaaa kadın taktı boyuma. sanki kendi kızının kocası selvi. kızından bile kısa adam.. kadına bak yaa. ogluna layık görmüyo beni demek ki.. bi daha derse böyle boyla ilgili bişi bozucam valla. ama işte kocamın yanında zor oluyo. sen anneme böle dedin şöle dedin olsun istemiyorum da ben bu yaşıma kadar boyumla sorun yaşamadım deli midirler nedirler
yaa aslında ne gözünaydın ne allah kurtarsın. bana bi zararı yokta işte ana oğul birbirlerini pışpışlıyorlar bi o sinir bozucu. allahtan gündüz evde yokum. ama hanfendi boyuma takık .. kendileri ailece uzunlar eşim de 185 ben 165 .. eşim son bi kaç aydır kısasın yok annem topuklu giysin daha genç diyo senin için filan demeye başladı. ben annenin söylemesi ile topuklu giycek diilim demiştim. şimdi de dün akşam senin boyun kaç dedi. dedim 165 cm. daha kısa gibisin dedi. haydaaa kadın taktı boyuma. sanki kendi kızının kocası selvi. kızından bile kısa adam.. kadına bak yaa. ogluna layık görmüyo beni demek ki.. bi daha derse böyle boyla ilgili bişi bozucam valla. ama işte kocamın yanında zor oluyo. sen anneme böle dedin şöle dedin olsun istemiyorum da ben bu yaşıma kadar boyumla sorun yaşamadım deli midirler nedirler
günaydın topişlerr
dün akşam benim minnak çok tekmeledi olur olmaz yerlere vurduda vurdu kıpırdayamadım bile gece eşimle hastaneye gittik ntsye bağladılar ultrasona filanda aldılar çok şükür bişey yokmuş ama iki gündür üzüldüm filan ondan yapıyomuş
doktora bugün yola gidebilirmiyim dedim olmaz dedi
ben evde kaldım eşim gitti cenaze için
babamıda hastanede ziyaret edecek
aslında çok istiyodum babamı görmeyi ama kısmet olmadı zaten onlarda gelme dedilerr
minnak 32 haftalık 2 kilo ağırlığındaydı
hala ters
gözün aydın sazancım ne zamana kadar kalırki :26:
-----------------------------------------------------------------
bahaneye bak yaa dalyan istiyo heralde kaynanan ya ben napsamki 1:53 boyumla allahtan bi sorun yok bizde
165 boy hiçte kısa filan değil gayet ideal bir boydur
herşey bitmiş hiç sorun yokmuşta bi boyunmu kalmış dert edilecek
üstelik boyunda gayet iyiyken
kız cok tekmeledi diye mi dr gittin ne güzel işte ben burdayım iyiyim anne diyor sana
32 haftalık demek 8 hafta kaldı inş.
hugocuk sen 2 hafta önce gittiğinde sana 31 haftalık dememişmiydi bunu diyen aynı dr mi
senin 32 haftayı geçmiş olman gerekiyordu o zaman ki ölçümlere göre
2 kilo demek bebiş
canım 30 haftdan sonra tekmeler değişiyo eskisinden çok daha kuvvetli oluyo
dün gece ayaktaydım bir vurdu zor tutundum koltuğa birde karnıma değil aşağıya vuruyo
doğum kanalını zorluyomuş ayaklarıyla
ondan korktuk vurdukça öyle basınç yapıyoki sanırsın çıktı çıkacak
ondan gittik
kaburgalarımada vuruyo ama ittiriyorum o zaman bi süre yapmıyo en azından
evet canım 32 haftalık çıktı doktora dedim olur öyle dedi önemsemedi bende üstelemedim uykusundan uyandı geldi gözleri şişmiş balon gibi çok sorsam sinirlenir filan
ama başka şeyler konuştuk mesela artık 24. haftadan itibaren doğan bebekler üniversite hastanelerinde yaşatılıyormuş
bunu bilmiyodum
ama üniversite hastanelerinde dedi
zatyen ordada 6 aylık bebek yaşatılmıştı önceden biliyodum
küvezze girer ama yaşar dedi
ve bebeğin ciğer gelişimi anne karnında 37. haftada tamamlanır dedi
tabiki allah bilir herşeyi
canım 30 haftdan sonra tekmeler değişiyo eskisinden çok daha kuvvetli oluyo
dün gece ayaktaydım bir vurdu zor tutundum koltuğa birde karnıma değil aşağıya vuruyo
doğum kanalını zorluyomuş ayaklarıyla
ondan korktuk vurdukça öyle basınç yapıyoki sanırsın çıktı çıkacak
ondan gittik
kaburgalarımada vuruyo ama ittiriyorum o zaman bi süre yapmıyo en azından
evet canım 32 haftalık çıktı doktora dedim olur öyle dedi önemsemedi bende üstelemedim uykusundan uyandı geldi gözleri şişmiş balon gibi çok sorsam sinirlenir filan
ama başka şeyler konuştuk mesela artık 24. haftadan itibaren doğan bebekler üniversite hastanelerinde yaşatılıyormuş
bunu bilmiyodum
ama üniversite hastanelerinde dedi
zatyen ordada 6 aylık bebek yaşatılmıştı önceden biliyodum
küvezze girer ama yaşar dedi
ve bebeğin ciğer gelişimi anne karnında 37. haftada tamamlanır dedi
tabiki allah bilir herşeyi
bak yaa nugi yine arazi olmuşş
yavaşçık yavaşçık kaçıveriyo
kaburgana mı tekmek atıyooo ?? oyyyyyyyyyy
allah saglıkla kucağına aldırsın cnaım.. ondan sonra da süt yapan yiyecekleri filan dinleriz senden. emziren anne diyeti filan
hey allahım yaa,daha kısa görünüyor olsan napcakmışki..türkiye ortalamasına göre ideal bi boyun var..ama kayganacıklar sağolsun,arada laf sokuşturmaya bayılırlar,kendisinin boyuda uzun mu..yaa aslında ne gözünaydın ne allah kurtarsın. bana bi zararı yokta işte ana oğul birbirlerini pışpışlıyorlar bi o sinir bozucu. allahtan gündüz evde yokum. ama hanfendi boyuma takık .. kendileri ailece uzunlar eşim de 185 ben 165 .. eşim son bi kaç aydır kısasın yok annem topuklu giysin daha genç diyo senin için filan demeye başladı. ben annenin söylemesi ile topuklu giycek diilim demiştim. şimdi de dün akşam senin boyun kaç dedi. dedim 165 cm. daha kısa gibisin dedi. haydaaa kadın taktı boyuma. sanki kendi kızının kocası selvi. kızından bile kısa adam.. kadına bak yaa. ogluna layık görmüyo beni demek ki.. bi daha derse böyle boyla ilgili bişi bozucam valla. ama işte kocamın yanında zor oluyo. sen anneme böle dedin şöle dedin olsun istemiyorum da ben bu yaşıma kadar boyumla sorun yaşamadım deli midirler nedirler
tekmelesin iyi..benim doğuma bir hafta vardı,hastaneye gittik,nstye bağladılar..kalp atışları çok yavaş dedi hemşire..aldımı beni bir korku,oğluşumun yerine benim kalp atışlarım hızlandı..heyecanlımısın,karnın açmı falan dedi,meyve suyu içtim,sonra düzeldi şükür..insanı hemen bi korku sarıveriyor bişi olur diye..günaydın topişlerr
dün akşam benim minnak çok tekmeledi olur olmaz yerlere vurduda vurdu kıpırdayamadım bile gece eşimle hastaneye gittik ntsye bağladılar ultrasona filanda aldılar çok şükür bişey yokmuş ama iki gündür üzüldüm filan ondan yapıyomuş
doktora bugün yola gidebilirmiyim dedim olmaz dedi
ben evde kaldım eşim gitti cenaze için
babamıda hastanede ziyaret edecek
aslında çok istiyodum babamı görmeyi ama kısmet olmadı zaten onlarda gelme dedilerr
minnak 32 haftalık 2 kilo ağırlığındaydı
hala ters
günaydıınn yeecalem
çok sağol canımm
hala geçmedimi baş dönmen
sebebi bulundumu
biz eşimle tanışarak evlendik. yani onun seçtiği bir gelin adayı değilim. işte layık göremiyo demek ki. şimdi ben nasıl tepki vereyim. eşime söliyim bari annene söyle boyumla ilgili yorum yapmasın. bundan sonra da inadına onun yanında topuklu ayakkabı giymicemayol yani harbiden kısa olsam gam yemicem de 165 cm benim boyum ya sanki 1.50 filanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?