Hala devam ediyor ve sebebi bulunamadı malesef.. İlaç içmeye başladım ama 20 gün sonra falan toparlanırsın dediler..
Bakalım o da fayda etmezse ne olacak bilemiyorum...
Ben olsam kocama söylerim.. annen neden benim boyuma taktı, bozuluyorum falan derim yani...
hey allahım yaa,daha kısa görünüyor olsan napcakmışki..türkiye ortalamasına göre ideal bi boyun var..ama kayganacıklar sağolsun,arada laf sokuşturmaya bayılırlar,kendisinin boyuda uzun mu..
Hala devam ediyor ve sebebi bulunamadı malesef.. İlaç içmeye başladım ama 20 gün sonra falan toparlanırsın dediler..
Bakalım o da fayda etmezse ne olacak bilemiyorum...
Ben olsam kocama söylerim.. annen neden benim boyuma taktı, bozuluyorum falan derim yani...
yolli'cim boşver it ürür kervan yürür derler canım.sen ona bi hadi hadi hadii hadiiiii çek gitsin kayganan bu zihniyette olduktan sonra sen 1.80 olsan o zaman da başka kusur bulcaktı.ne bilim o zaman da diicektiki çıtı pıtı bi gelinim olsaydı,sen sarışınsan ah kara kaşlı kara gözlü olaydı,esmersen akça pakça olaydı dicekti.kızım sen gelinsin naapsan yaranamazsın bu modellere.yani ben yaranamadım da ordan biliyom.
sabah kahvaltım.(saat 9.00'da)
1 kupa çay(2 şeker attım)
çiçek ekmeklerin bi parçasının içine kaşar peyniri koymuş kocacım.(akşam bebelere fazlaca dellendim.korktu garibim.sabah bana bunu hazırlamı keltoşum.)
benim bebeler hastalarve dolayısıyla huysuzluk had safhada. gece hiç uyumadım.büyük oğlanda onları kıskanıyo.akşam resmen gözüm döndü.bide gece uyumayınca üstüne tuz biber oldu.
ya işte ben onların her türlü yanlışına iyilikle karşılık verdim. taş atıldı ekmek attım. beni kabullenemediler hepsine saygıyla yaklaştım .. güzel yemek yaparım evim temiz eşimle aram iyi terbiyeliyim kendi mesleğim var herşeyim dört dörtlüküm maşşşşşallah.yolicimmmmmmmmmmmmmm dert ettiğin şeye bak ayoll..
belliki kadın laf söyleyecek bişey bulamamış onu söylüyo...
bencede onun yanındayken babet falan giy
hem erkek uzun kadının daha kısa olduğu tipler nedense benim çok hoşuma gidiyo..
benim kocam 172 bense 164üm ondan mıdır bilmem
topuklu giyince sanki ben ondan bile uzun görünüyorum bu daha sinir bozucu bence..
kendi kızıyla damadına baksınn..
sende ona laf at bence,sinir olsunnnn
bence kocasına değil kayınvalidesine güzelce söylicek anne neden sürekli boyumu dile getiriyosun yapacak bişey yok ne uzatabilirim nede kısaltabilirim lütfen sürekli bunu bana dile getirme diyecek ama derkende sinirli bi tavır takınmayacak güzelce söyleyecek baka o zaman bidaha ağzına alıyomu
kızlar ben yemeğe gidiyorum herkeze afiyet olsun
ya işte ben onların her türlü yanlışına iyilikle karşılık verdim. taş atıldı ekmek attım. beni kabullenemediler hepsine saygıyla yaklaştım .. güzel yemek yaparım evim temiz eşimle aram iyi terbiyeliyim kendi mesleğim var herşeyim dört dörtlüküm maşşşşşallah.işte diyecek laf bulamadı biricik oğluna layık göremedi ya beni. boyuma taktı. bi daha konu açılmaz sanıyorum. açılırsa ben de biliyorum dicemi.
canım bu ara sinirliydim zaten normalde de sinirliyim bazen ağzımdan söylemek istemediğim şeyler çıkıyor yanlış anlaşılıuyorum o yüzden ben konuşmadım eşime söyledim. oda gitmiş söylemiş. herkes haddini bilsin ben biliyorum ona saygısızlık etmedim oda beni şekillendirmeye çalışmasın.
sana da afiyet olsun canım. demin bende yemek yedim bugünden itibaren menü paylaşicam zira halam geldi. bide kaynanam gitse de spora başlasam. akşam olunca onlara hizmet etmekten bende hal kalmıyo.kızlar ben yemeğe gidiyorum herkeze afiyet olsun
onlar sıkılmazlar birbirlerinden. pışpışlıyorlar birbirlerini. ay iyi ki evde değilim sinir olurdum heralde. görmezden geliyorum bende.. dediğim gibi o kaynana benden iyisini bulamazda beni istediği gelin kalıbına sokmaya çalışıyo ben de girmiyorum girmicemde. beni oğlu böyle sevdi evlendi bir daha da böyle yorumlar duyarsam bu kadar hafif bir şekilde karşılamam. altı aydır var bu mevzu eşimle üç yıldır beraberiz bana gelipte hiç kısasın demmemişti altı yedi ay önce geldi bi gün kısasın annem topuklu giy diyo - dedi. o zaman da ben ona " ben düztabanım pek topuklu giyemiyorum" demedin mi demiştim dedim demişti. yani bu konu yeni değil. dün gece de böyle diyince bende şalterler attı. durup durup boydan bahsediyo. şimdi de eşim yoli rahatsız oluyo diyince. benim kötü bi niyetim yoktu kilosu da olunca kısa görünüyo sanırım demiş. ay özrü kabahatinden büyük yasaygısız insanla uğraşmak o kadar zorki elti bizim yazın gelir eserli işte kafadan ne olcak
bişeye takar veya kıskanır hiç anlamazsın çocuklarını dövdükçe döverr yanımızda bağıra bağıra
senin kayınvaliden daha gelin görmemiş
çalışan işinde gücünde insansın eşini seviyosun yoksaaa kimse senin yaşadıklarına katlanmazdı
bunlara şükretmeli
neyse yaa bence takma onlar evde can sıkıntısından öyle ne yapacaklarını bilemiyo
aylaklar herşeyi düşünüyorlarr senin gibi kafaları işle meşgul değil onların
birde çok muhabbet tez ayrılık getirir derler
şimdi çok koruyorlar bribirlerini üstlerini düşüyorlar sıkılmaları yakındır birbirlerinden
Kızlar midem mi küçüldü ya da çok mu yedim anlamadım çok fena doygunluk hissediyorum.Ama yemeğe gitmeden 1 kupa su bitirdim belki de ondan. Öğle yemeği ;
- Mercimek çorbası
- Nohut çok az kepçe yarısı kadar
-Kırmızı lahana,marul,mercimek köft.4 tane salata üstüne nar ekşisi
-2 dilim kepek ekmeği
Nasıl acep ?
canım mercimek çorbası bir dilim ekmeğe eş değer. sadece ekmek fazla olmuş gerisi bence güzel. mide zamanla küçülüyo evet. ben eskiden dünyayı yerdim şimdi normal günlerimde - yani regl öncesi zamanlarda değilsem - bayağı az bi yemekle doyuyorum
evet bayağı bi şiştim gerçi şuan sauna bant sıkıyo karnımı.ah mercimekten kopabilsem ama bilmiyordum kalorisinin yüksek olduğunuu :26: bu arada sen bayağı kilo vermişsin nasıl yaptınn tedirgin ?
işlerimi bitirdim yemeğide yaptım üst kata arkadaşa çıkayım bakiyim müsaitse otururum
dün davet etmişti ama gidemedim dün
bir yıl içerisinde 10 kilo gelmiş zamanla verirsin ve kısa zaman içinde aldığın için vermen zor olmaz. ama bir kere aç kalarak kilo verirsen normal yeme düzeninde hepsi hoop geri gelir. uyarmadı demeMerhaba;
Bende 1 yıl öncesine kadar 56-57 kiloydum ama evlenince 10 kilo birden aldım 1 haftadır diyetteyim allahtan aç kalabiliyorum ve sorun yaşamıyorum önemli olan diyeti bıraktıktan sonra dikkat etöek yoksa veridiğinden daha çok alıyorsun.
istanbul host
ne yicenn :125:
türlü yidim
salata yidim
bulgur pilavı yidim
ekmekte yidim :18:
afiyet olsun canım. dert etme.. akşama telafi edersin.
yaaa şu yeni gelenlerde bi tuhaf. geliyolar danışıyolar anlatıyoruz sonra pfff. o zaman bizim zamanımızı neden alıyorsun be kardeşim
tatlım kalorisi yüksek demedim. biz burada kalori hesabı yapmıyoruz, dengeli beslenip sporla kilo veriyoruz. burada karbonhidrat dengesi yükselmiş diye müdahale ettim sadece.
ben de burada verdim. on kilosunu.. kalanını da kendi çabalarımla vermiştim. burası benim için bir dönüm noktası oldu. kalan bi kaç kilom var inşallah onlar da gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?