ben de öyle valla. şu kaynanam bi gitse. bu akşam da börek yapacam onlara.. yapmasam da olmaz yufka aldırdı eşim pazar günü. anam şunu sever onu da alalım bilmem ne. nasıl yapacağız onu düşünen yok.valla bu aralar dikkat etmiyomki hiç saldım gidiyo
Süper azmetmişsin ama inşallah bende irademe hakim olurum :13: 2 kilon kalmış onu kolay verirsin 10 kilodan sonra. Bende 55 kiloydum kan ilacı kullandım derken bu hale geldim artık herkes uyarıyo dikkat et diye hele erkek arkadaşımın tosun diye takılmasından kurtulmak istiyorum
ben de öyle valla. şu kaynanam bi gitse. bu akşam da börek yapacam onlara.. yapmasam da olmaz yufka aldırdı eşim pazar günü. anam şunu sever onu da alalım bilmem ne. nasıl yapacağız onu düşünen yok.akşama soracam ona zaten sen neden beni anana karşı savunmadın diye. kabahatli de hep o
sagol canım. evet bi zamanlar azmetmiştik ama kaybettik yolumuzu bu sene. iki kilo kısa hedefim uzun vadede istediğim şey 55 e kadar düşmek. senin bmi ( çizelgedeki vücut kitle indeksi ) 16 diyo ama bunda bi hata var.. boy kaçtı ki ?
akşama bende börek edecem akşamki misafir getirmiş
ben de öyle valla. şu kaynanam bi gitse. bu akşam da börek yapacam onlara.. yapmasam da olmaz yufka aldırdı eşim pazar günü. anam şunu sever onu da alalım bilmem ne. nasıl yapacağız onu düşünen yok.akşama soracam ona zaten sen neden beni anana karşı savunmadın diye. kabahatli de hep o
sagol canım. evet bi zamanlar azmetmiştik ama kaybettik yolumuzu bu sene. iki kilo kısa hedefim uzun vadede istediğim şey 55 e kadar düşmek. senin bmi ( çizelgedeki vücut kitle indeksi ) 16 diyo ama bunda bi hata var.. boy kaçtı ki ?
sabah
kaşar peynir
3 zeytin
bir dilim salam
bir dilim ekmek
çok az patates kızartma
öğlen
mercimek çorbası
ara
elma
akşam da meyva yemeği düşünüyorum sabah kızartma yediğim için
yorumlarınızı bekliyorum
canım öğlen sadece çorba çok yetersiz
günaydın minişler
erlencikten kalktım herzamanki gibi salonumu topladım sildim
kayfaltımıda yaptım
5 zeytin
1 yumurta
2 kk helva
1 kepekli sandviç ekmeğine kaşarlı tost
ceviz
sabahı şerifleriniz hayrolsun...yine yağmurlu,yine soğuk bir gün..
yediklerim beyaz peynir,siyah zeytin,bal,ceviz,yeşil çay....
günaydın canım afiyet olsunnnn ikinize deeee
ben henüz kahvaltımı yapamadım geç geldim işe birazdan yapıcam inş..
alt komşumun 2 yaşındaki oğlu her gece ağlayıp duruyoo,kadınla adamınsa hiç sesi soluğu çıkmıyoo..
çocuğu bi odaya bırakmışlar kendi kendine ağlıyo galiba...
sabaha kadar 3 kere uyandımm,bi de üzülüyorum çocuğa inip kendim susturasım geldiii....
vallahi strese giriyorum heeee:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?