60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız?hava kapalı içim sıkılıyor.pilatesimi yaptım yeşil çayımıda içtim
öğle yemeğimde
1 dilim denge kepek ekmeği
az yağlı kapuska limonlu
şekersiz türk kahvesi sade soda

valla bu aralar dikkat etmiyomki hiç saldım gidiyo
ben de öyle valla. şu kaynanam bi gitse. bu akşam da börek yapacam onlara.. yapmasam da olmaz yufka aldırdı eşim pazar günü. anam şunu sever onu da alalım bilmem ne. nasıl yapacağız onu düşünen yok. akşama soracam ona zaten sen neden beni anana karşı savunmadın diye. kabahatli de hep o

sagol canım. evet bi zamanlar azmetmiştik ama kaybettik yolumuzu bu sene. iki kilo kısa hedefim uzun vadede istediğim şey 55 e kadar düşmek. senin bmi ( çizelgedeki vücut kitle indeksi ) 16 diyo ama bunda bi hata var.. boy kaçtı ki ?

akşama bende börek edecem akşamki misafir getirmiş

boy 1,67 tedirgin bilmiyorum ki çizelge de yazdım böle çıktı.

selam kızlar bende bugun başladım diyete sabah şekersiz çay 2 dilim kepekli ekmek bol domates ve salatalık yağsız peynir ve 3/4 tane zeytin yedim sonra yeşil çay içtim öğlen bol yeşillikli salata yedim ve 15 dk egzersiz yaptım 60 kiloyum ve hedefim 55 olmak

sabah
kaşar peynir
3 zeytin
bir dilim salam
bir dilim ekmek
çok az patates kızartma

öğlen
mercimek çorbası

ara
elma

akşam da meyva yemeği düşünüyorum sabah kızartma yediğim için

yorumlarınızı bekliyorum

bende 63-64 kiloyum bu sene hiç almadığım kadar kilo aldım bi an önce vermek istiyorum ama aç kalmadan :) önerisi olan varmı

dün itibari ile dikkat etmeye çalışıyorum ayrıca b fite yazıldım dün onada gittim bakalım artık dün ne yedim? az ekmek arası domates peynir öğlen ton balıklı salata arada bir arkdşın doğumgünü vardı pastada n sadece 2 çatal aldım aralarda 3 grisini akşam bfite gittim sonrasında 1kase yoğurt 2 grisini
bugün ne yedim? sabah kepekli yarım simit öğlen 3 inegöl köfte 3 zeytinyağlı sarma 3 küçük tavuk kroket arada yeşil çay akşam üstü 1 kase yoğurt eve gelincede 1 tane tahıllı galeta az peynir 1 domates az önce 1 yeşil elma dikkat etmeye çalışıyorum işte bgn spora gitmedim yarın gitmeyi düşünorum ee siz neler yapıyorsunuz

günaydın minişler
erlencikten kalktım herzamanki gibi salonumu topladım sildim
kayfaltımıda yaptım
5 zeytin
1 yumurta
2 kk helva
1 kepekli sandviç ekmeğine kaşarlı tost
ceviz

sabahı şerifleriniz hayrolsun...yine yağmurlu,yine soğuk bir gün..
yediklerim beyaz peynir,siyah zeytin,bal,ceviz,yeşil çay....

günaydın minişler
erlencikten kalktım herzamanki gibi salonumu topladım sildim
kayfaltımıda yaptım
5 zeytin
1 yumurta
2 kk helva
1 kepekli sandviç ekmeğine kaşarlı tost
ceviz

günaydın canım afiyet olsunnnn ikinize deeee

ben henüz kahvaltımı yapamadım geç geldim işe birazdan yapıcam inş..
alt komşumun 2 yaşındaki oğlu her gece ağlayıp duruyoo,kadınla adamınsa hiç sesi soluğu çıkmıyoo..
çocuğu bi odaya bırakmışlar kendi kendine ağlıyo galiba...
sabaha kadar 3 kere uyandımm,bi de üzülüyorum çocuğa inip kendim susturasım geldiii....
vallahi strese giriyorum heeee:44:

günaydınlar:)
gerçekten buz gibi bir gün. az önce 1 tahıllı galeta (ama bunlar muhteşem ya) 1 domates biraz peynir ve şekersiz çay güne başladık bakalım hadi hayırlısı.....

sağol bakiyim
ne yicen şimcik

ben sabah erlen yaptım kayfaltımı şimcik ara öğün yapıcam 1 ayva 1 deveci armutu :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…