60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vee ben gelene kadar hugo ve digerleri topukkkkkkk. bi türlü geçen yıl ki neşemizi bulamadık yaf

geldim bacım geldimmmmmmmmm yettiiimm gari..
işlerim çok yoğun da şimdi bi fırsat buldum bi bakem neler oluyiiiiiii

iyiyim datlumm
babamla konuştum şimcik
hala hastanede
diyetisyen ayarlıyo yemeklerini ama yinede şekeri düşmemiş cumaya kadar orda kalıcakmış hala düşmezse insüline başlayacaklarmışş
babam işte bulmuş çok sevinmişş çok sıkılıyodu
hemde maddi yöndende rahatlıcak eviin kredisi var o ödüyo bizde kira filan veremedik daha hiç
zorlanıyodu şimdi rahat edecekk
arkadaşının motor bayiisinde motorpisiklet satcekmişş

ayy çok sevindim canımmm. umarım diyetine dikkat eder. benim ablam da başlarda dikkat etmiyordu baktı iş kötüye gidiyo şimdi çok iyi takip ediyor kendini. bu arada küçük yengem rahatsızdı annem gelmiş torunlarına bakmaya. annemi görücem pazar günü. kaynanamı da götürcem sanırım dünürler ne zamandır yüzyüze görüşmemişlerdi. nişanımdan beri düşün çünkü kaynanam nikahımda yoktu. ama annem bu konuyu açmicak yani en azından ben öyle sanıyorum. geride bırakma taraftarıyız bu saatten sonra bunların kimseye faydası yok. bu arada akşam eve gittiğimde soğuk rüzgarlar esiyordu eşim biraz tavırlıydı gittim annesine selam verdim yatıyordu kaldırdım hadi bişiler yiyin filan dedim onlara börek yaptım çoook begendiler iyiyiz şimdilik. akşam yatakta eşim annemi yolluyim mi dedi. ben de yoo kalsın istedii kadar dedim artık. çünkü eşim çok iyi psikoljik olarak. eşime bakıyor en azından .. o yüzden kalsın dedim bana bi zararı yok gerçekten. boy mevzusunu da açmicaklar artık sanırım. dün çok sert konuştum eşimle reglin de etkisi ile..

nugi tospiği gelmedi hala misafir için yaptıklarını kendi yememiş olsa barimm

valla benm börek çok güzeldi ben yedim iki ince dilim

sen çalıştığın için görmüyosun zaten akşamdan akşama eşininde morali düzelmiş oluyo boşver kalsın heeeemm istemediği insanın ne kadar iyi olduğunuda gözleriyle görmüş oluyo değilmii

böreğin neyliydi?ay ben de yemek istiyom börek,her çeşit olur,ıspanaklı,patatesli,kıymalı,peynirli,tavuklu...olsunda yeter..

nediyonuz bakimmm ben kitap okumaya bi dalıyom valla unutuyom burayı.hugocuk balım misafire yaptıklarımdan bende yedim akşam yine işyerine getirmek için arkadaşlara börek yapmıştım ondanda yidim yidimde yidim :18:kısmıyorum hiç hep yiyorum 2 gün sonrada hastalancam canım hep tatlı istiyo yiyorum valla hep yiyorum hep yiyorum :84: ohbe söledim rahatladım gidişat iyi değil biliyorum zaten sabah kendi kendime nugi yeter artık dur de kendine pişman olucan yine yeme diyom dedimya size öncedende bu sene nedense istek yok pek ama yineden zayıf olmak istiyom bennnnnnn

yaff kitap okuyosun başka alemlere sürükleniyosun asıl amacını unutuyosun sanırımm
ne zaman bitcek bu kitap yaff

evet aynen öyle canım. kadın da bunalmış damadı ile kızının olaylarından biraz da onlardan uzak kalıyo tansiyonu çok yüksekti geldiğinde boyuna sarmısak yiyordu iki gün sonra bıraktı sarmısağı tansiyonu daha iyiymiş. evet görsün.. akşama kadar iş akşam da gelip onlara bişiler hazırlıyorum. gerçi kendi de bişiler yapıyo iyi kötü ama yine de ben bişiler yapıyorum boş durmuyorum.

böreğin neyliydi?ay ben de yemek istiyom börek,her çeşit olur,ıspanaklı,patatesli,kıymalı,peynirli,tavuklu...olsunda yeter..

bu soğukta şöyle ıspanaklı peynirli bir börek yanındada sıcak çayy iyi giderdii :89:

kıss valla içinize mu dogdu? ben de ıspanaklı peynirli yaptım neffis oldu. 3 ince dilim yedim sabah iki bardak çayla ohh harikaydı. sık sık yapacam artık valla iş değil ki zaten çok kolay tepsi böreği.

güzelim iki senedir recim recim istediimiz kiloya da inemedik biraz da bıkkınlık var tabi ister istemez.
madem roman seviyorsun sana "ateşle oynayan kız" ile başlayan seriyi öneririm ben okudum harika.
off offff sıcak ıspanaklı,peynirli bir börek ve çay.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…