60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saba tümerde ibrahim saraçoğlu var,diyorki zayıflamak isteyenler sabah,öğle,akşam yemeklerden önce bir tutam dereotu yesin,iştahı kapanır..

not ettim canım hafta sonu çarşıya çıkarsam alayım
hee nuginin kendisi roman zatii çevir çevir okuuu

saba tümerde ibrahim saraçoğlu var,diyorki zayıflamak isteyenler sabah,öğle,akşam yemeklerden önce bir tutam dereotu yesin,iştahı kapanır..

evet canım biz onu daha önceden duymuştuk burda hatta geçensene sabahları dereotuda yiyoduk

ben börek neden yapmıyom,yaparsam dayanamam hepiciğini yerim,bitiririm,sonra pişman olurum,içime hüzün çöker....diye..:44:

dereotunu da hiiiçç sevmem.

o zaman sende böreğin gerisi kalmıştır sazancım,dağıtıversene hayrına...
:26::26::26::26::26:
bence kalmamıştırr eşi kayfaltıda götürmüştür hepiciğinii
hugocumcum agzımdan aldı lafı. goncamla anası hüpletmişlerdir onu zaten
ben börek neden yapmıyom,yaparsam dayanamam hepiciğini yerim,bitiririm,sonra pişman olurum,içime hüzün çöker....diye..:44:
işte ben de o yüzden evde hiç yapmam eşim çok şikayetçi ama anası geldi deyü yaptım yidim pişmanımm

vayy ana oğul ikiciği hepsini bitirmişler mi,gelinlerine bırakmadan...tühhh ki ne tüh..

selam kızlar,
öğlen yemeğinde ne yediniz? ben başlıyorum. 1kase domates çorbası biraz vicdan azabı çeksemde 1adet ev yapımı kıymalı pide(yarım kır pidesi büyüklüğünde)

vayy ana oğul ikiciği hepsini bitirmişler mi,gelinlerine bırakmadan...tühhh ki ne tüh..

kıs öle dema dün akşam kayınvaldem kalan tepsiyi akşama yeriz diyordu gerçi ben dedim ne gerek var siz gündüz yiyin. ama eşim yimiştir zaten çoğunu. oh yisinler afiyet olsun ben zaten yesinler diyi yaptım
bu arada yarın giremicem müşterim geliyi yurtdışından onlarla toplantılar olacak merak etmezsiniz beni

selam kızlar,
öğlen yemeğinde ne yediniz? ben başlıyorum. 1kase domates çorbası biraz vicdan azabı çeksemde 1adet ev yapımı kıymalı pide(yarım kır pidesi büyüklüğünde)

karbonhidratı yüklemişsin bünyeye. neyse yeni başlıyorsun o yüzden akşama dengelersen dert yok.
ben ne mi yedim.
tavuklu çorba
iki kaşık nohut
iki üç kaşık pilav
bi dilim ekmek
azıcık ta tavuk eti tırtıkladm
şimdi de şekersiz türk kahvesi bir incir kurusu ile

Öğle yemeğim :
-Sebze çorbası
-Et sote mantarlı ama 2 yemek kaşığı kadar
-azcık patates püresi
-kırmızı lahana-marul-brokoli
Tatlı da var onu henüz yemedim o da sütlaç

Varmı acep bi hata ?

hayırlı gelin....kaynanacığın kıymetini bilsin senin..yarın yoksun demek..seni özlicezzz...

Tedirgiinn Pilav mı gördüm benn

sütlacı yemicen dimi

hayırlı gelin....kaynanacığın kıymetini bilsin senin..yarın yoksun demek..seni özlicezzz...
hayırlı gelinim dimaaaaaaaa bende sizi öslicem canlarım benim

Tedirgiinn Pilav mı gördüm benn
heee.. ohooo bu gördüğün. bide görmediklerin var

sütlacı yemicen dimi

heee.. ohooo bu gördüğün. bide görmediklerin var

Şimdik şöyle oluyoorr Küçücük bir kap avcum içim kadar ya var ya yok birde hafif bi tatlı hele hele özel dönemimin ilk günü yani sonuç kararsızım yesem mi diye

wayy kaçak yollardan hee ama olsun sen bayağı vermişsin aradaa ödüllendirmak mideyi iyidir

Son düzenleme:
kimse öğle yemeği yemedimi yoksa ben yanlış konuya mı yazıyorum ben yeniyimde arkdşlar beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…