evet roman canım
not ettim canım hafta sonu çarşıya çıkarsam alayımevet aynen öyle canım. kadın da bunalmış damadı ile kızının olaylarından biraz da onlardan uzak kalıyo tansiyonu çok yüksekti geldiğinde boyuna sarmısak yiyordu iki gün sonra bıraktı sarmısağı tansiyonu daha iyiymiş. evet görsün.. akşama kadar iş akşam da gelip onlara bişiler hazırlıyorum. gerçi kendi de bişiler yapıyo iyi kötü ama yine de ben bişiler yapıyorum boş durmuyorum.
kıss valla içinize mu dogdu? ben de ıspanaklı peynirli yaptım neffis oldu. 3 ince dilim yedim sabah iki bardak çayla ohh harikaydı. sık sık yapacam artık valla iş değil ki zaten çok kolay tepsi böreği.
güzelim iki senedir recim recim istediimiz kiloya da inemedik biraz da bıkkınlık var tabi ister istemez.
madem roman seviyorsun sana "ateşle oynayan kız" ile başlayan seriyi öneririm ben okudum harika.
hee nuginin kendisi roman zatii çevir çevir okuuu
saba tümerde ibrahim saraçoğlu var,diyorki zayıflamak isteyenler sabah,öğle,akşam yemeklerden önce bir tutam dereotu yesin,iştahı kapanır..
o zaman sende böreğin gerisi kalmıştır sazancım,dağıtıversene hayrına...
dereotunu da hiiiçç sevmem.saba tümerde ibrahim saraçoğlu var,diyorki zayıflamak isteyenler sabah,öğle,akşam yemeklerden önce bir tutam dereotu yesin,iştahı kapanır..
:26::26::26::26::26:o zaman sende böreğin gerisi kalmıştır sazancım,dağıtıversene hayrına...
hugocumcum agzımdan aldı lafı. goncamla anası hüpletmişlerdir onu zatenbence kalmamıştırr eşi kayfaltıda götürmüştür hepiciğinii
işte ben de o yüzden evde hiç yapmam eşim çok şikayetçi ama anası geldi deyü yaptım yidim pişmanımmben börek neden yapmıyom,yaparsam dayanamam hepiciğini yerim,bitiririm,sonra pişman olurum,içime hüzün çöker....diye..:44:
ben de çoğu alışverişimi bimden yapıyorum..ben bime gidemde gelem çay filan kalmamış evde hiçç
vayy ana oğul ikiciği hepsini bitirmişler mi,gelinlerine bırakmadan...tühhh ki ne tüh..
selam kızlar,
öğlen yemeğinde ne yediniz? ben başlıyorum. 1kase domates çorbası biraz vicdan azabı çeksemde 1adet ev yapımı kıymalı pide(yarım kır pidesi büyüklüğünde)
hayırlı gelin....kaynanacığın kıymetini bilsin senin..yarın yoksun demek..seni özlicezzz...kıs öle dema dün akşam kayınvaldem kalan tepsiyi akşama yeriz diyordu gerçi ben dedim ne gerek var siz gündüz yiyin. ama eşim yimiştir zaten çoğunu. oh yisinler afiyet olsun ben zaten yesinler diyi yaptım
bu arada yarın giremicem müşterim geliyi yurtdışından onlarla toplantılar olacak merak etmezsiniz beni
karbonhidratı yüklemişsin bünyeye. neyse yeni başlıyorsun o yüzden akşama dengelersen dert yok.
ben ne mi yedim.
tavuklu çorba
iki kaşık nohut
iki üç kaşık pilav
bi dilim ekmek
azıcık ta tavuk eti tırtıkladm
şimdi de şekersiz türk kahvesi bir incir kurusu ile
Öğle yemeğim :
-Sebze çorbası
-Et sote mantarlı ama 2 yemek kaşığı kadar
-azcık patates püresi
-kırmızı lahana-marul-brokoli
Tatlı da var onu henüz yemedim o da sütlaç
Varmı acep bi hata ?
hayırlı gelinim dimaaaaaaaahayırlı gelin....kaynanacığın kıymetini bilsin senin..yarın yoksun demek..seni özlicezzz...
heee..Tedirgiinn Pilav mı gördüm benn
sütlacı yemicen dimi
heee..ohooo bu gördüğün. bide görmediklerin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?