60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben öğle yemeğinde köfteli bezelye pilav ayran yicem
çok acıktım bu saate kaldı yemek faslıı
yarında içli köfte yapayım diyorumm arkadaşımada götürcemm

ben bu aralar biraz genişlettim diyeti..çünkü regl dönemindeyim..aynı zamanda finallerimde var..dikkat ediyorum kesinlikle hala..akşam belli saatten sonra bişey yemiyorum..az ve sık beslenmeye özen gösteriyorum ama ufak ufak çikolatada atıştırıyorum..birazıkta zihnim acılsın ama

ufak ufak bitter çikolata atıştır sütlü olmasınn

bende dün regl oldum ama öncesinde ara ara çuku hüpletmiştim azar azar. yılbaşında hedaaaye gelmişti. baktım biticek gibi değil arkadaşlara dağıttım. şekersiz içtiğim için yeşilçay ve kahveyi ynaında tat olsun diye kuru incir yiyorum. günde iki litreye yakın su içiyorum. kaçamağımda sabah yediğim börek. ama nedense sabah kahvaltısında yediklerim bana kaçamak gelmiyor günün ilk öğünü yakarım diye.
çok kilo verdik evet ama mayıs ayından beri bi ileri bi geri hala aynı kglardayım maalsef veremiyorum. kg vermem durunca da bi türlü düzeni oturtamadım. bu konuda şikayetçiyim. kilo veremiyorum bari almıyim derdindeyim artık.

öff çok sıkıldım yarın ne giyicem ben yaaa. havalarda çok soguk :26:

aaa benim de erkek arkadaşımın abisi çikolatacı da çalışıyor bana paket paket madlenler gofret çikolatalar geldi hepisini bitirdim suyu ben 1 lt ulaştırabildiysem ne alaa çünkü çok az içiyorum normalde ama artık çoğalttım hele yeşil çay favorim ben kahvaltı da kendimi salarsam midemin 2 kat yüklemeyi fazla yapıyorum yahu o yüzden mümkün olduğunca ona da dikkat ediyorum tedirgin boy kaç senin 61 iyi kilo koru yeterr amaann bu arada ıbm e bak düzelttim acı gerçek görünüyo artık

ben sgk genel müdürlük personeliydim.bulunduğum yer evime ve kreşe kreşe çok yakındı.benim ikiz bebeler varya ona göre düzen kurduydum.
il müdürlüğüne çıkmış ordan artık nereye dağıtırlar belli değil.pursaklar mı olur,ulucanlar mı olur,bahçelimi olur belli değil.gidince görcez bakalım

sinirden bugün hiç bişi yemedim.sadece öğleden sonra 200 ml lik yoğurtlar varya onun içine 3 kaşık tahıl gevrekleri varya ondan koydum onu yedim.

hakkında hayırlısı olsun..

sabah
peynir
2 zeytin
yumurta tavada az
2 ekmek

tavuklu şehriye çorbası bir tas
bir buçuk dilim el yapımı pizza dilimler küçük

yarım dilim bisküvili pasta

bie elma

akşam yemek yemiyecem çay içerim 2 bardak sadece zaten çayı şekersiz içiyorum
Yorumlarınızı Bekliyorum

sen yi yi çukuları sonra kilo vercem de. oldu mu
boy 165 cm canım..
61 miyim hala bilmiyorum ki korkudan tartılamadım.
hadi çüüüüz kızlar ben yarın yokum..
abukk cum hayırlısı olsun her işte bi hayır vardır sıkmacanını

Selam kızlar :)

aranıza yeni katıldım. ben de kilo vermek istiyorum. 3 aydır şekeri kestim diyebilecek kadar azalttım. benim baş düşmanım cola ve çikolata
ve tabii hamur işleri. ben normalde fazla yemek yemem ama tatlılar...aaahhhh yokmu o tatlılar cola ve hamur işleri, onlar baş düşmanım :)
akşamları bir dergiden ek olarak çıkan vücudu sıkılaştırma hareketleri yapıyorum, gün içerisinde zaten bol bol yürüyorum ama buna günlük düzenli bir yürüyüş eklemeyi
düşünüyorum (her gün 1-2 saat). akşamları bir de en az yarım saat ile bir saat arası dans ediyorum, yani mümkün olduğu kadar çok hareket ediyorum.
şu yeme olayını biraz düzene sokmam lazım bir kaç yerde okuduğuma göre en sağlıklısı 4 öğün yemek imiş: kahvaltı - öğle yemeği - atıştırmalık - akşam yemeği, ama
ana öğünler arasında en az 3 en fazla 6 saat ara olması lazımmış. 6 öğünü yeni araştırmalar pek önermiyormuş. arkadaşımın ağanbeyi öğünler arasında 4 saat bırakarak ve geç saatten sonra yemek yemeyerek baya iyi ve kalıcı sonuç almış. ben bu şekilde deneyeceğim. su zaten normalde de 2-3litre içiyorum. kahvaltıda da mümkün olduğu kadar her gün farklı birşey yemeye çalışıyorum, bu da önemliymiş.
burdaki başarı hikayeleri okuyunca ve başaran arkadaşların resimlerini görünce çok motive oldum :) bu sefer başaracağıma inanıyorum :) burda sizinle beraber daha da motive olur benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…