ben bu aralar biraz genişlettim diyeti..çünkü regl dönemindeyim..aynı zamanda finallerimde var..dikkat ediyorum kesinlikle hala..akşam belli saatten sonra bişey yemiyorum..az ve sık beslenmeye özen gösteriyorum ama ufak ufak çikolatada atıştırıyorum..birazıkta zihnim acılsın ama
Şimdik şöyle oluyoorr Küçücük bir kap avcum içim kadar ya var ya yok birde hafif bi tatlı hele hele özel dönemimin ilk günü yani sonuç kararsızım yesem mi diye
wayy kaçak yollardan heeama olsun sen bayağı vermişsin aradaa ödüllendirmak mideyi iyidir
öff çok sıkıldım yarın ne giyicem ben yaaa.havalarda çok soguk :26:
deliye bak yawkalın bişeyler giyyy :118:
nereye? sen kamudamıydın?kızlar morali çok bozuk tayinim çıkmış
deliye bak yaw
tabi ki kalın giyincez. ama şıkta olmam lazım onun için şeyettim. off of
nereye? sen kamudamıydın?
bende dün regl oldum ama öncesinde ara ara çuku hüpletmiştim azar azar. yılbaşında hedaaaye gelmişti. baktım biticek gibi değil arkadaşlara dağıttım. şekersiz içtiğim için yeşilçay ve kahveyi ynaında tat olsun diye kuru incir yiyorum. günde iki litreye yakın su içiyorum. kaçamağımda sabah yediğim börek. ama nedense sabah kahvaltısında yediklerim bana kaçamak gelmiyor günün ilk öğünü yakarım diye.
çok kilo verdik evet ama mayıs ayından beri bi ileri bi geri hala aynı kglardayım maalsef veremiyorum. kg vermem durunca da bi türlü düzeni oturtamadım. bu konuda şikayetçiyim. kilo veremiyorum bari almıyim derdindeyim artık.
hakkında hayırlısı olsun..ben sgk genel müdürlük personeliydim.bulunduğum yer evime ve kreşe kreşe çok yakındı.benim ikiz bebeler varya ona göre düzen kurduydum.
il müdürlüğüne çıkmış ordan artık nereye dağıtırlar belli değil.pursaklar mı olur,ulucanlar mı olur,bahçelimi olur belli değil.gidince görcez bakalım
aaa benim de erkek arkadaşımın abisi çikolatacı da çalışıyor bana paket paket madlenler gofret çikolatalar geldi hepisini bitirdimsuyu ben 1 lt ulaştırabildiysem ne alaa çünkü çok az içiyorum normalde ama artık çoğalttım hele yeşil çay favorim ben kahvaltı da kendimi salarsam midemin 2 kat yüklemeyi fazla yapıyorum yahu o yüzden mümkün olduğunca ona da dikkat ediyorum tedirgin boy kaç senin 61 iyi kilo koru yeterr amaann bu arada ıbm e bak düzelttim acı gerçek görünüyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?