Selam kızlar :)
aranıza yeni katıldım. ben de kilo vermek istiyorum. 3 aydır şekeri kestim diyebilecek kadar azalttım. benim baş düşmanım cola ve çikolata
ve tabii hamur işleri. ben normalde fazla yemek yemem ama tatlılar...aaahhhh yokmu o tatlılar cola ve hamur işleri, onlar baş düşmanım :)
akşamları bir dergiden ek olarak çıkan vücudu sıkılaştırma hareketleri yapıyorum, gün içerisinde zaten bol bol yürüyorum ama buna günlük düzenli bir yürüyüş eklemeyi
düşünüyorum (her gün 1-2 saat). akşamları bir de en az yarım saat ile bir saat arası dans ediyorum, yani mümkün olduğu kadar çok hareket ediyorum.
şu yeme olayını biraz düzene sokmam lazımbir kaç yerde okuduğuma göre en sağlıklısı 4 öğün yemek imiş: kahvaltı - öğle yemeği - atıştırmalık - akşam yemeği, ama
ana öğünler arasında en az 3 en fazla 6 saat ara olması lazımmış. 6 öğünü yeni araştırmalar pek önermiyormuş. arkadaşımın ağanbeyi öğünler arasında 4 saat bırakarak ve geç saatten sonra yemek yemeyerek baya iyi ve kalıcı sonuç almış. ben bu şekilde deneyeceğim. su zaten normalde de 2-3litre içiyorum. kahvaltıda da mümkün olduğu kadar her gün farklı birşey yemeye çalışıyorum, bu da önemliymiş.
burdaki başarı hikayeleri okuyunca ve başaran arkadaşların resimlerini görünce çok motive oldum :) bu sefer başaracağıma inanıyorum :) burda sizinle beraber daha da motive olur benim için :)
bende 68 kiloyumzayıflamak istiyorum kızlarrrr
iyi geceler...az önce kola içtim ve çikolata yedim,hemde çok...:18:eşimededim bidaha bu eve kola alma diye...çikolatada alma diyorumda,hadi onu oğluş yiyo diye alıyo..oğluşdan çok ben yiyorum...:26:
sorma canım,eşim düşkün değil kolaya ama arada alıyor yinede..çikolata olayı facia zaten..netcem bilmem..verdiğim kiloları çiko yüzünden geri aldım..amanın nettin yaffrimm :118: :125:
Evde cola olmasına alış canım benim eşimde her akşam içer
yemekte muhakkak olmalı
evlendiğimizden beri bir akşam colasız yemek yediğini görmedimm
çikolataya gelincede bitter aldır çocuğunuda ona alıştır bence çok sağlıklı
sorma canım,eşim düşkün değil kolaya ama arada alıyor yinede..çikolata olayı facia zaten..netcem bilmem..verdiğim kiloları çiko yüzünden geri aldım..
famirimm kınalı kuzumm napiiinnn
iyiyim canım bende örgü işine daldım sabah biraz...
yanımdaki bayan arkadaş öğretiyo da
ben tikkat ediyorum yediklerimeeee..nugi kimin değilimmmm
öğren örgü işini içimden bir hiss kısa sürede hamile kalacağını söylüyo nedense
lazım olcekk
annem hırka yelek battaniye örmüş süslü püslü görsen kız bebek gibi
arkadaşımda hediye kıyafetler almışş yollamış çok sevindim minik minik çok tatlılar yaff
hani diyorum hazır eşinde istemişkenn
kıss sen bıcır bıcırsın yaa
ben seni ciddi bekliyodum
maşallah bıcır bıcırsınn
ee sen beni nasıl buldun beklediğin gibimiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?