60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzelller
hayatımda ilk defa 63 ün altına indiğimi gördüm bu sabah .
tartıya çıktım ve 62.9 u gördüm.
inşallah 60'ın altına indiğimi de görürüm.

günaydın kızlar
ben geldimm
beni öslediniz mi..
dünü sormayın öglen iş yemegi olunca epeybi yedim yani. dadlu madlu dahil.
bu sabahta uyuyakalmışım alel acele kafflatı yaptım. evde iki dilim ıspanaklı börek vardı onu yidim dün eşimgil yimemişti sabah ısıtmıştım bu sabahta sonunu yidim.

reglimin ilk zor zamanları da geçti iki üç gün içinde spora başlicam ve bu kez başlıcam bak. valla ya :18::18::18::18:

günaydın güzelller
hayatımda ilk defa 63 ün altına indiğimi gördüm bu sabah .
tartıya çıktım ve 62.9 u gördüm.
inşallah 60'ın altına indiğimi de görürüm.

tebrik ederim canım. bundan sonra işin çok daha zor olacak hazırlıklı ol. ben de çünkü bu kglara indim bir altına inemedim. indim ama geri geldi. bu kg larda benim hayatımda görmediğim kglardı. sanırım spor yapıyorsun aman bırakma ben bıraktım kg vermem durdu bi daha da başlayamadım

günaydın sazancıkk
çok ösledik senii
sensiz çekilmii buralarrr

günaydın sazancıkk
çok ösledik senii
sensiz çekilmii buralarrr

bende sizi ösledim yafrim.
müşterim hala tr de. bugün de ofise gelecek. şimdillik rahatım ama ögleden sonra giremicem muhtemelen. yine de merak etmezsiniz beni. anam babam gibi size hesap veriyorum kıs

günaydın topişlerrrrr..
kimsecikler yok yine....
offff nolcak bizim bu halimiz bilmem

bende kayfaltımı yaptım bol su içmeye çalışıyorum şimidide...
havalar biraz güzelken içeyimm..
soğukta hiç içemiyorum yoksa

bu arada ecriinin üyeliği iptal olmuş kıslarr artık gelmeyecekmiş dün akşam dayanamadım kazen abiye mesaj attım ecrini sordum üyeliği iptal edildi dedii
üzüldüm yaa çok şeker bi arkadaştıı

össsssssledik...

niye yidin kız börecikleriiiii

kızlar günaydın boğazlarım acıyor sol gözüm acıyo içi başım ağrıyo regli olucam uykumda varrrrrrrrrrrrr

maili falan yok muuu..
görüşmeye devam etsek..
çok tatlıydı evet bende pek seviyodum

kızlar günaydın boğazlarım acıyor sol gözüm acıyo içi başım ağrıyo regli olucam uykumda varrrrrrrrrrrrr

kıyamam ben sana geçmiş olsun elma ayva kabuğu kaynatıp içsen boğazları geçiriyoo benimkilerde şiiş antibiyotiksiz geçmiyo
bende içmiyorum ilaçlarımı böyle gidiyo bakalım

maili falan yok muuu..
görüşmeye devam etsek..
çok tatlıydı evet bende pek seviyodum

yok mailini filan bilmiyorum o zaman almamışım keşke isteseydimm
bana kargoyla hediye yollamıştı ama adını filan sallamış öyle dedi
adı ecrin sanırımda soyadı filan bilmiyoruz olsa faceden aranır bulunabilirdii
doğumuda geldi ne yaptı ne etti hiç bilmiyorum
üstelikte özledimm

belki doğumdan sonra başka bi isimle gelir yine
bakalım eşin yapabilcekmi diyettt

şekeri var mecbur yapmak zorunda değilse kendi bilir

heee valla anana babana böyle hesap vermezsinn
demaaa anam geldi arayamadım kadını dün akşam o aradıç ayıp oldu valla ama işten güçten fırsat bulamadım aklıma gelince de rahatsız etmek istemedim geç diye. neyse dün konuştuk .. pazar ablamlarda buluşalım diyolar ablam kaynanası annem benim kaynana abimin eşi filan. dünürler toplantısı annem için. valla tarihi fırsat bu. umarım kaynana da gelir. bende de cumartesiden abime gidiyim diyorum anacığımla hasret gidereyim evdekiler hep kendileri ile meşguller ben öksüz değilim ya ben de ana kuzusuyem demaaa

ay bende üzüldüm valla. iyi kızdı :26:
össsssssledik...

niye yidin kız börecikleriiiii
ya fambuk bende hiç dikkat etme şeysi kalmadı. her gün yemek pişir topla temizle sporda yapamıyorum. annem gelmiş pazar ablama gitcez işte başlicam yavaş yavaş hem reglim de bitsin. spora başlicam öyle motive olcam bi çok insan zaten artık kg verme diyolar ama spor yapabilirim şekilllenmem lazım artık yoksa sarkıcaz
geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…