günaydın güzelller
hayatımda ilk defa 63 ün altına indiğimi gördüm bu sabah .
tartıya çıktım ve 62.9 u gördüm.
inşallah 60'ın altına indiğimi de görürüm.
günaydın kızlar
ben geldimm
beni öslediniz mi..
dünü sormayın öglen iş yemegi olunca epeybi yedim yani. dadlu madlu dahil.
bu sabahta uyuyakalmışım alel acele kafflatı yaptım. evde iki dilim ıspanaklı börek vardı onu yidim dün eşimgil yimemişti sabah ısıtmıştım bu sabahta sonunu yidim.
reglimin ilk zor zamanları da geçti iki üç gün içinde spora başlicam ve bu kez başlıcam bak. valla ya :18::18::18::18:
günaydın sazancıkk
çok ösledik senii
sensiz çekilmii buralarrr
bende sizi ösledim yafrim.
müşterim hala tr de. bugün de ofise gelecek. şimdillik rahatım ama ögleden sonra giremicem muhtemelen. yine de merak etmezsiniz beni. anam babam gibi size hesap veriyorum kıs
günaydın kızlar
ben geldimm
beni öslediniz mi..
dünü sormayın öglen iş yemegi olunca epeybi yedim yani. dadlu madlu dahil.
bu sabahta uyuyakalmışım alel acele kafflatı yaptım. evde iki dilim ıspanaklı börek vardı onu yidim dün eşimgil yimemişti sabah ısıtmıştım bu sabahta sonunu yidim.
reglimin ilk zor zamanları da geçti iki üç gün içinde spora başlicam ve bu kez başlıcam bak. valla ya :18::18::18::18:
bu arada ecriinin üyeliği iptal olmuş kıslarr artık gelmeyecekmiş dün akşam dayanamadım kazen abiye mesaj attım ecrini sordum üyeliği iptal edildi dedii
üzüldüm yaa çok şeker bi arkadaştıı
amanda aman kimler gelmiş kimler
kıss yoksam bugün diyetemi başladınn
kızlar günaydın boğazlarım acıyor sol gözüm acıyo içi başım ağrıyo regli olucam uykumda varrrrrrrrrrrrr
maili falan yok muuu..
görüşmeye devam etsek..
çok tatlıydı evet bende pek seviyodum
yok başlamadım pazartesi günü inşallah genelde hep pazartesi leri oluyoyooooooooo diyetlerrr
belki doğumdan sonra başka bi isimle gelir yineyok mailini filan bilmiyorum o zaman almamışım keşke isteseydimm
bana kargoyla hediye yollamıştı ama adını filan sallamış öyle dedi
adı ecrin sanırımda soyadı filan bilmiyoruz olsa faceden aranır bulunabilirdii
doğumuda geldi ne yaptı ne etti hiç bilmiyorum
üstelikte özledimm
bakalım eşin yapabilcekmi diyettt
maili falan yok muuu..
görüşmeye devam etsek..
çok tatlıydı evet bende pek seviyodum
belki doğumdan sonra başka bi isimle gelir yine
şekeri var mecbur yapmak zorunda değilse kendi bilir
demaaaheee valla anana babana böyle hesap vermezsinn
ay bende üzüldüm valla. iyi kızdı :26:bu arada ecriinin üyeliği iptal olmuş kıslarr artık gelmeyecekmiş dün akşam dayanamadım kazen abiye mesaj attım ecrini sordum üyeliği iptal edildi dedii
üzüldüm yaa çok şeker bi arkadaştıı
ya fambuk bende hiç dikkat etme şeysi kalmadı. her gün yemek pişir topla temizle sporda yapamıyorum. annem gelmiş pazar ablama gitcez işte başlicam yavaş yavaş hem reglim de bitsin. spora başlicam öyle motive olcam bi çok insan zaten artık kg verme diyolar ama spor yapabilirim şekilllenmem lazım artık yoksa sarkıcazösssssssledik...
niye yidin kız börecikleriiiii
geçmiş olsun canımkızlar günaydın boğazlarım acıyor sol gözüm acıyo içi başım ağrıyo regli olucam uykumda varrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?