60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablammm sen en doğrusunu bilirsin ve zekayı burda bi kere daha kanıtladın boyuna göre 53 fazla değil hem çıtır çıtır olcam hemde tatilde alınan kilolar çok gözükmüycek ne güzel yaa zemuszemus

ben biraz saçmalamışım sanki son yazdığımda kusura bakma ablam.yine tansiyon sorunu yaşıyoeum.sen benim ne demek istediğimi anladın zaten dimi :)

ya sinir oluyorum ne zamandır kılo cızelgemle oynayamadım.. bir düzleseydim bari 60a ama olmuyor ufff.. :1ninca:

Canım yok adı karbonhidrat diyeti ama protein ağırlıklı..

Yumurta ben okadar çok yemiyorum. Hatta aslında pek sevmem de işte.. Arada rejim hatrına mecbur..

iyim canim senden naber? K K sayesinda stressiz bir diyet:) senin nasil gidiyor?

BENİM KÖTÜ GİDİYO YA SABAH GAYET İYİYDİ OFİSTEKİ HAİN ARKADAŞLARIM YÜZÜNDEN ÖĞLEN HEM DE HİÇ İSTEMEDEN PİDE YEDİM mafoldumben

ŞİMDİ DE NESCAFE İÇİYORUM

gamsız gamsız inşallah akşama sadece meyve yicem planım bu bakalım

aynen yaa... 2-3 hafta da bir anca bir kilo ilerletebiliyorum..:çok üzgünüm:

ya ben de bir an önce 60 olsam hele 59 u bir görsem yaaaaaaa:Saruboceq:

ya kızlar sizden bir konuda içimi rahatlatmanızı istiyorum

şimdi ben iş için temmuzda almanyaya gitcem ya canım çok sıkkın sanki ceza gibi geliyo hiç istemiyorum oğluşumu arkamda bırakmak istemiyorum ama gitmak zorundayım ben mi saçmalıyorum şimdiden gidicem diye hayatı kendime zehir etmeye başladım yamafoldumben

ben ıkı haftadır aynı kılodayım ama suclu arayamam..kendım bozdum hep..

hımm.. bilerek ve isteyerek secılmıs bır meslekse sınır olmamalısın bence..yönetici asıstanları asist verdıklerı yöneticileri ile iş seyehatlarıne katılıyolar dıye bılıyorum ben CADIARZU sonucta kaac gün sürecekki..gidip geleceksin.. anne oldugun ıcın ogluna karsı sorumlulukların var elbet ama işine karsı da sorumlulukların var neticede..hem anne,hem calısan hem eş,hem evlat... tüm bu rollerin hepsini ölcülü ve dengeli bir biçimde yerine getirmek gerekli olduguna göre ogluna karsı vicdan problemı yasama canım.. hem gelecek ve gececek.. a.s

oh ne güel..

tatile nereye gideceksiniz?
prensesim,bu yıl ilk defa farklı bir tatil deneyeceğiz..umarım güzel olur..
burdan arabayla çıkıp çanakkale üstünden tüm ege kıyılarını dolaşmayı,antalyaya kadar gidip,dönüşte marmaranın güneyinden geri dönmeyi planladık..
plansız programsız maceralı bir tatil olmasını umuyorum..

10 gün kalıcam canım ya mesleğimi seviyorum evet ama oğlumu daha çooookkkkopuyorumnanaktan

ama dediğin gibi gelecek ve geçecek inşallah

ya sinir oluyorum ne zamandır kılo cızelgemle oynayamadım.. bir düzleseydim bari 60a ama olmuyor ufff.. :1ninca:

küçük hanımlaaaar...noluyoruz bakalım?hiç yakışmıyo size böyle karamsarlık...
hadi bakalım,bu hafta ikinizde kaçamak yapmayacak veee önümüzdeki pazar umduğunuzunda altında bir rakam göreceksiniz basküldeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımcım,oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama eğer anlayabilecek yaştaysa ona bu seyehatin sebebini açıkla;inan bana çocuklar bizim zannettiğimizden daha zeki ve anlayışlılar
bence şu anda stres yaparsan ufaklık bunu hemen hissedecek, birlikte geçireceğiniz zamanların kalitesi düşecektir ve bu onu bir süre senden uzak olmaktan daha fazla üzer...

insallah ablacım ya... haftaıcı dıyet haftasonu kır diyeti oldum ben bu ara.. haliyle 15gundur aynı kılodayım..utanc verıcı :umursamaz:

bugün yediklerimi yazayım:
sabah:iki dilim üzerine labne sürülmüş etiform ekmek,şekersiz çay
öğle:üç tane etiform limonlu bisküvi,şekersiz çay
akşam:5 kaşık kadar kuru fasulye,salata

hepsi bu kadar:)

mavibenek, siz o geziyi coktaaaan hak etmisssiniz..cizelgeniz bana ilham veriyoo
nasil ozendim simdiya.. hem kiloya, hem tatileee

author, canim kac yasinda oglun?almanyada nereye geliyosun?

Son düzenleme:
kızlar bana acil tuvalete çıkmak için çözüm önerileri söyleyin lütfeeennnnn :çok üzgünüm:
cici meslektaşım,hemen iki tane form çayı(doğadan form)bir kupaya koyuyorsun,kaynamış suyu ekleyip üstü kapalı bir biçimde 10 dakika demlendiriyorsun veee içiyorsun:)en geç yarın sabaha fena halde rahatlıyosuuuun:)

mavibenek, siz o geziyi coktaaaan hak etmisssiniz..cizelgeniz bana ilham veriyoo
nasil ozendim simdiya.. hem kiloya, hem tatileee

author, canim kac yasinda oglun?almanyada nereye geliyosun?
sağolasın canım:)daha iyisi daha güzeli senin olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…