Bu arada ben hedefimi 2 kg azalttım kızlar...yaklaşık bir ay sonra uzuuun bi tatile çıkacağız..iki kilo fazladan verirsem daha rahat kaçamak yapabilirim tatilde :jeyyar: veee tatil dönüşü vermem gereken kilolar 2 kilo az olur:roflol::roflol::roflol:
ben biraz saçmalamışım sanki son yazdığımda kusura bakma ablam.yine tansiyon sorunu yaşıyoeum.sen benim ne demek istediğimi anladın zaten dimi :)
ben sabah klasık kahvaltının ardından öglen tavuk salata yedım. elma yedım az önce 3-4 adet kuru kayısı yedım. aksm da balık yiycem. benımkı protein diyeti.3 gun yapıp bırakıcem. bakalım
cok büyüksün ablacım.bravo!! opuyorumnanaktan
bu arada kızlar ben yazıyorum yazıyorum iletilerim gitmiyor..bu gider umarım..
flycım, o nasıl karbonhidrat diyeti? sekerım o saydıkların hep protein..
bu arada o kadar yumurta yiyorsun kabız olmuyor musun?
ya sinir oluyorum ne zamandır kılo cızelgemle oynayamadım.. bir düzleseydim bari 60a ama olmuyor ufff.. :1ninca:
iyim canim senden naber? K K sayesinda stressiz bir diyet:) senin nasil gidiyor?
aynen yaa... 2-3 hafta da bir anca bir kilo ilerletebiliyorum..:çok üzgünüm:
ya kızlar sizden bir konuda içimi rahatlatmanızı istiyorum
şimdi ben iş için temmuzda almanyaya gitcem ya canım çok sıkkın sanki ceza gibi geliyo hiç istemiyorum oğluşumu arkamda bırakmak istemiyorum ama gitmak zorundayım ben mi saçmalıyorum şimdiden gidicem diye hayatı kendime zehir etmeye başladım yamafoldumben
prensesim,bu yıl ilk defa farklı bir tatil deneyeceğiz..umarım güzel olur..oh ne güel..
tatile nereye gideceksiniz?
çooook tatlısın sen beyaaa:)anladım canım, ben anladım seni...ben biraz saçmalamışım sanki son yazdığımda kusura bakma ablam.yine tansiyon sorunu yaşıyoeum.sen benim ne demek istediğimi anladın zaten dimi :)
ya sinir oluyorum ne zamandır kılo cızelgemle oynayamadım.. bir düzleseydim bari 60a ama olmuyor ufff.. :1ninca:
canımcım,oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama eğer anlayabilecek yaştaysa ona bu seyehatin sebebini açıkla;inan bana çocuklar bizim zannettiğimizden daha zeki ve anlayışlılarya kızlar sizden bir konuda içimi rahatlatmanızı istiyorum
şimdi ben iş için temmuzda almanyaya gitcem ya canım çok sıkkın sanki ceza gibi geliyo hiç istemiyorum oğluşumu arkamda bırakmak istemiyorum ama gitmak zorundayım ben mi saçmalıyorum şimdiden gidicem diye hayatı kendime zehir etmeye başladım yamafoldumben
küçük hanımlaaaar...noluyoruz bakalım?hiç yakışmıyo size böyle karamsarlık...
hadi bakalım,bu hafta ikinizde kaçamak yapmayacak veee önümüzdeki pazar umduğunuzunda altında bir rakam göreceksiniz basküldeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cici meslektaşım,hemen iki tane form çayı(doğadan form)bir kupaya koyuyorsun,kaynamış suyu ekleyip üstü kapalı bir biçimde 10 dakika demlendiriyorsun veee içiyorsun:)en geç yarın sabaha fena halde rahatlıyosuuuun:)kızlar bana acil tuvalete çıkmak için çözüm önerileri söyleyin lütfeeennnnn :çok üzgünüm:
sağolasın canım:)daha iyisi daha güzeli senin olsun inşallah...mavibenek, siz o geziyi coktaaaan hak etmisssiniz..cizelgeniz bana ilham veriyoo
nasil ozendim simdiya.. hem kiloya, hem tatileee
author, canim kac yasinda oglun?almanyada nereye geliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?