aa neden iptal olmuşki üyeliği..çok tatlı,samimi bi kızdı..bu arada ecriinin üyeliği iptal olmuş kıslarr artık gelmeyecekmiş dün akşam dayanamadım kazen abiye mesaj attım ecrini sordum üyeliği iptal edildi dedii
üzüldüm yaa çok şeker bi arkadaştıı
evet canım vuruluyorinsülin vuruluyomu
demaaaanam geldi arayamadım kadını dün akşam o aradıç ayıp oldu valla ama işten güçten fırsat bulamadım aklıma gelince de rahatsız etmek istemedim geç diye. neyse dün konuştuk .. pazar ablamlarda buluşalım diyolar ablam kaynanası annem benim kaynana abimin eşi filan. dünürler toplantısı annem için. valla tarihi fırsat bu. umarım kaynana da gelir. bende de cumartesiden abime gidiyim diyorum anacığımla hasret gidereyim evdekiler hep kendileri ile meşguller ben öksüz değilim ya ben de ana kuzusuyem demaaa
ay bende üzüldüm valla. iyi kızdı :26:
ya fambuk bende hiç dikkat etme şeysi kalmadı. her gün yemek pişir topla temizle sporda yapamıyorum. annem gelmiş pazar ablama gitcez işte başlicam yavaş yavaş hem reglim de bitsin. spora başlicam öyle motive olcam bi çok insan zaten artık kg verme diyolar ama spor yapabilirim şekilllenmem lazım artık yoksa sarkıcaz
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun..benimde boğazlarım yanıyo,acıyo her yutkunuşumda..oğluşda hasta...ev hastahane sanki...kızlar günaydın boğazlarım acıyor sol gözüm acıyo içi başım ağrıyo regli olucam uykumda varrrrrrrrrrrrr
bugün ben de gidicem pazara nasipse..oğluşu babasına bırakcam..pazara gitmem lazım 1 saate gelirim kaybolmayınn
günaydın kızlar
ben geldimm
beni öslediniz mi..
dünü sormayın öglen iş yemegi olunca epeybi yedim yani. dadlu madlu dahil.
bu sabahta uyuyakalmışım alel acele kafflatı yaptım. evde iki dilim ıspanaklı börek vardı onu yidim dün eşimgil yimemişti sabah ısıtmıştım bu sabahta sonunu yidim.
reglimin ilk zor zamanları da geçti iki üç gün içinde spora başlicam ve bu kez başlıcam bak. valla ya :18::18::18::18:[/QUOT
TedirgiinnnnNe ediyon sen bacımm bak benim gibi yemek yemek hayatının en mutlu anı olan bir kız bilemm dayanmaya çalışıyooo sen nidiiyonn beni motive etceğin yeree olmaz ki olmaz cıks cıks
Benim kahvaltım : -Sucuklu yumurta -Az şekerli çay -2-3 çatal peynir 2 zeytin 1 dilim beyaz ekmek
geçmiş olsun..benimde boğazlarım yanıyo,acıyo her yutkunuşumda..oğluşda hasta...ev hastahane sanki...
selam kızlar nasılsınız?herkese hayırlı cumalar....
regli oldum dün gece karnım çok ağrıyor.cnm bişiler istiyor...
neysem sabah kahvaltım
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
2tane küçük domates
4 tane yeşil zeytin
ara
1 tane elma
bugün eşimin doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz pasta alıcam çıkıp sonra görüşürük arkideşler..
afiyet olsun yivrumda osmanlı ekmeği ne olakii
nasıl yapılıyo nerde bulunuyoo
ilkkez duydumda
hayırlı cumalar canım.eşinin doğum günü ile evlilik yıldönümünüz aynı gün mü,ne güzel..nice mutlu yıllara eşinle ve sevdiklerinle beraber..sen şimdi pasta alcaksınya,tabi yemedende olmaz,gelsin kilocuklar..[sıze=3]selam kızlar nasılsınız?herkese hayırlı cumalar....
Regli oldum dün gece karnım çok ağrıyor.cnm bişiler istiyor...
Neysem sabah kahvaltım
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
2tane küçük domates
4 tane yeşil zeytin
ara
1 tane elma
bugün eşimin doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz pasta alıcam çıkıp sonra görüşürük arkideşler..[/sıze]
selam kızlar nasılsınız?herkese hayırlı cumalar....
regli oldum dün gece karnım çok ağrıyor.cnm bişiler istiyor...
neysem sabah kahvaltım
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
2tane küçük domates
4 tane yeşil zeytin
ara
1 tane elma
bugün eşimin doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz pasta alıcam çıkıp sonra görüşürük arkideşler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?