60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar hatunlar...kahvaltım 1 yumurta tereyağında ve içinde kaşar peyniri ve ekmek..

aa neden iptal olmuşki üyeliği..çok tatlı,samimi bi kızdı..

insülin vuruluyomu
evet canım vuruluyor

sağol sazancım

günaydın arkadaşlar...
bu sabah 1tane haşlanmış yumurta, 3tane y.zeytin, 1dlm k.ekmek, biraz peynir ve az şekerli bir bardak çay.
inşşallah tüm fazlalıklarımız tez zamanda gider

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?herkese hayırlı cumalar....
regli oldum dün gece karnım çok ağrıyor.cnm bişiler istiyor...
neysem sabah kahvaltım
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
2tane küçük domates
4 tane yeşil zeytin
ara
1 tane elma
bugün eşimin doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz pasta alıcam çıkıp sonra görüşürük arkideşler..

afiyet olsun yivrumda osmanlı ekmeği ne olakii
nasıl yapılıyo nerde bulunuyoo
ilkkez duydumda

hayırlı cumalar canım.eşinin doğum günü ile evlilik yıldönümünüz aynı gün mü,ne güzel..nice mutlu yıllara eşinle ve sevdiklerinle beraber..sen şimdi pasta alcaksınya,tabi yemedende olmaz,gelsin kilocuklar..

eşine de evliliğinize de nice mutlu yıllar diliyorumm..
aynı gün olması ne güzell masraf az olur
çocukların doğum gününüde aynı gün kutluyosunuz zati
valla süper:129:

selam kızlar dün akşam 5 gibi bol limonlu pırasa yedim yanında yarım galeta iş yerinden çıkmadan çeyrek elma eve gittim akşam yemeği niyetine kandil simidinin ufakları varya onlardan 4m tane yedim yanına 1 bardak şkersiz çay ama saat 10 gibi büyük bir fincan hazır salepler varya kutuda ısıt iç şeklide:)ondan içtim
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 çarli biber biraz peynir 2 grisini öğlen şehriye çorbası 1 tabak türlü yemeği 1 ince dilim kepek ekmeği üzerine 1 türk kahvesi ama hala aç hissediyorum kendimineden:::::

Akşam yemeğim:zeytinyağlı bakla,tarhana çorbası,morlahana salatası,sarımsaklı yoğurt,tam tahıllı ekmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…